KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Marlon


Hieronder staan de berichten 39 tot en met 15 van de 89 berichten.
Schrijf een berichtje voor Marlon


Bericht
Lieve Marlon,
Ik zoek al een paar weken naar mooie woorden om voor jou achter te laten. Ik vind het moeilijk. Je bent ook een bijzonder kind voor mij. Ik heb je nooit gezien en toch ken ik jouw verhaal zo goed! Ik heb je fotoalbum gezien, met jouw papa en mama over jouw gesproken en wat jouw komst in hun leven heeft betekend, ik ken jouw broer en zus en met jouw moeder heb ik een bijzonder relatie. Onze engeltjes binden ons aan elkaar. Ik moet je bedanken ervoor geloof ik. Zonder jou hadden we elkaar nooit ontmoet.
Ik vind het heel goed van je moeder dat ze een site voor jou hebt gemaakt. Nog meer mensen kunnen nu je verhaal lezen en zien hoe mooi je was. Je bent vast heel trots op haar!
Ik hoop dat je op een warme plekje ben met Jelke* en dat jullie daar samen spellen en op ons waken...
Kusjes in de wind...
Geschreven door
Christine, maman de Jelke* et Sybren op 22 augustus 2005 om 11:52 AMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/JelkeJ/

Bericht
Lieve Janine,

Ik ken je al weer een tijd via LE. Wat een mooie engeltjespagina heb je voor Marlon gemaakt. Marlon kan trots zijn op zijn papa en mama.

Ik heb zojuist je verhaal over Marlon gelezen. Wat een lief kereltje was Marlon. Ik ben echt onder de indruk. Het zal jou en Patrick vast goed doen zijn verhaal zwart op wit te zien en al die lieve reacties te lezen.

Heel veel liefs van Doutzen (LE16)


Geschreven door
Doutzen op 20 augustus 2005 om 1:44 PMe-mailadres
Eigen website
http://members.lycos.nl/memorykeyadi/remco_jansen.htm

Bericht
Lieve Marlon,

Tjeeje zeg, wat een mooie site heb je gekregen. Deze verdien je zeker! Maar liever had iedereen je hier op deze wereld gezien. Het leven is niet eerlijk!
Heej manneke ik hoop dat je het goed heb, daar waar je nu bent. Een knufje voor alle andere engeltjes!

Dikke knuffel van Sas, mama van Daisy*
Geschreven door
Sas op 16 augustus 2005 om 9:19 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/DaisyS/index.html

Bericht
Lieve Marlon,

wat ben je toch een prachtig kereltje! Zo oneerlijk dat je niet bij papa en mama mocht blijven. Mama heeft ondanks dat toch heel erg van je genoten toen je bij haar lag toen je net geboren was. Nu heeft ze een hele mooie internetpagina gemaakt, doordrenkt met liefde. Jouw mama is een voorbeeld voor mij omdat ze zo sterk is. Waak je over haar en over je papa en Demi en Max? Ik stuur je een blaaskus, vang je hem? Dag mooi manneke.
Geschreven door
Rosan op 15 augustus 2005 om 3:33 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Janine

Ik heb net jullie verhaal gelezen en ik moet zeggen je hebt een prachtige plek gemaakt voor Marlon.
De tranen vloeien over mijn gezicht hoe oneerlijk het toch ook is .
Wij kennen elkaar via le en hoop ook nog veel met je te kunnen schrijven .
Marlon is vast heel trots op jouw nu hij zo zijn eigen pleke heeft op het net. Ik hoop dat er veel mensen zullen komen die een berichtje achterlaten.

Liefs debby mama van Tessa* en Thijs met een kusje in de wind voor Marlon
Geschreven door
debby frensdorff op 15 augustus 2005 om 11:22 AMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/TessaF

Bericht
Hallo, Janine en Patrick

Wat een mooie en ontroerende site over jullie prachtige zoon. De tranen schieten in mijn ogen als ik jullie verhaal lees. Het leven is soms een harde les, en het is niet altijd makkelijk om hier mee om te gaan en toch vind je steeds altijd de kracht om verder te gaan. Hier weten wij helaas alles van. Heel veel liefs: Iepie & Marinus,Carmen en Nick
Geschreven door
Iepie & Marinus, Carmen en Nick op 9 augustus 2005 om 10:38 PMe-mailadres

Bericht
HALLO LIEVE MENSEN,

WAT HEBBEN JULLIE VOOR MARLON EEN MOOIE SITE GEMAAKT, ZO ZULLEN WE DIT MOOIE JONGETJE NIET VERGETEN.

MARLON,
WE HEBBEN JE NOOIT GEZIEN BEHALVE OP EEN FOTO VAN JE PAPA EN MAMA, MAAR JE BENT EEN PRACHTIG MANNETJE.
ALS WE AAN EEN ENGELTJE DENKEN DAN DENKEN WE AAN JOU.
DAG MARLON,

ROB ELZA EN NIEK VERBURG
Geschreven door
rob, elza en niek verburg op 9 augustus 2005 om 7:09 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Marlon,

Wat een mooie site heeft je mama voor jou gemaakt.
Wij denken nog vaak aan je, ook al is het 6 jaar geleden ik weet het nog als de dag van gisteren dat je papa ons belde dat je geboren bent, maaaar dat het niet goed was, je mocht niet blijven leven.(????)

Er is een lief engeltje
hoog boven ons hoofd.
We zullen hem niet vergeten.
Dat hebben wij hem beloofd.

Een dikke knuffel van
Nicolette,Marcel,Tycho en Robin
Geschreven door
Nicolette,Marcel,Tycho en Robin op 9 augustus 2005 om 1:08 PMe-mailadres

Bericht
lieve janine & patrick

Marlon is een Engeltje.
En daarom ging Marlon vroeg weg,Engeltjes hebben geen thuis engeltjes gaan overal naar toe en gaan altijd verder.mischien is Marlon verweg maar blijft zijn ziel wel hier ,papa & mama denken veel aan hem maar hij ook aan hun!

liefs...fam. Abd Elhay
Geschreven door
Omaima,Hamza,Ines&Gada op 3 augustus 2005 om 9:50 PMe-mailadres

Bericht
Na een hectische dienst kwam ik thuis. De telefoon ging. Ik nam op en toen kreeg ik Patrick aan de telefoon. Hij vertelde mij dat Marlon overleden was. Na het telefoonje zat ik in mijn flat en ik weet nog dat ik geen antwoord kreeg op de waarom vragen. Jullie vroegen of ik bij de besloten begrafenis aanwezig kon zijn. De autorit, van Amersfoort naar Groningen, was lang en zwaar. Ieder kilometer op de teller van de auto trachtte ik antwoord te krijgen op de vraag waarom Marlon er niet meer was. Toen ik met zware benen en een machteloos gevoel voor de deur stond overviel het gevoel van verdiet en angst. We zaten een tijdje in de woonkamer en toen ging ik, met Patrick, naar de kamer van Marlon. Toen deden we de deur open. Een prachtige kamer die gevuld was met paddington-assesoires. Je was zo welkom en je ouders zaten bordevol met liefde voor je. En daar lag je, in je wieg. Toen ik je zag kon ik mijn emoties niet meer verbloemen; zo'n prachtig ventje. Je was zo mooi. Als ik in Groningen ben kijk ik altijd even naar de paddigton en naar je voetafdrukjes. Ik vind het prachtig dat je nu een eigen site hebt zodat je voorleeft in ons! Dikke kus.
Geschreven door
Christa op 3 augustus 2005 om 10:41 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Marlon,
Wat zul jij trots zijn op jou mama. Deze mooi site houdt jou in leven. Zo lief dat al die mensen hier over je kunnen lezen,naar je kunnen kijken en een berichtje voor je achter laten. Je bent ook zo'n mooi manneke.
Je hebt een hele lieve zacht aardige mama die ik al 2 keer ontmoet heb en hoop nog heel lang vriendin mee te blijven.
Ik stuur je kusjes op de wind en geef je er ook eentje aan mijn knulletje Joep.
Dag lieverd van Babette mama van Joep*
Geschreven door
Babette op 1 augustus 2005 om 11:22 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Janine en Patrick,

Wat een verhaal! Ik krijg er de koude rillingen van en de traantjes komen omhoog. Een baby krijgen is een wondertje! Van het begin tot het einde is een zwangerschap spannend. Je staat er niet bij stil, maar wat kan er veel mis gaan. En dat je dan daadwerkelijk met lege handen komt te staan..... dat is toch onbegrijpelijk.
Ik vind het heel mooi dat je je verhaal op deze manier kwijt kan. Het is echt heel mooi geschreven.

Veel liefs van Mandy
Geschreven door
Mandy Kuipers op 1 augustus 2005 om 11:04 AMe-mailadres

Bericht
eerst even voorstellen, mijn naam is jacqueline en ik ben de zotte vriendin van je nicht hilde uit de genestetstraat en woon in belgië. om de verjaardag van onze jongste te vieren, zahra is nu 5, zakten ze af naar het belgenland en daar laat ze me op deze vrolijke dag jullie site zien voor jullie mooie zoon marlon. ik zou ikke niet zijn, moest ik even reageren. ongelooflijk hoeveel verdriet sommige mensen mee moeten maken, om daarnaast iets geweldigs te mogen krijgen!! want een kind moeten verliezen, hoe jong of oud, is mijn grootste nachtmerrie en het is me tot nu toe gelukkig bespaard gebleven en we hebben dan ook 5 kanjers van kids! met veel geslik en zacht gesnuf en hilde op haar hurken naast mij lezen we over marlon en kijken we keer op keer naar zijn foto, wat een schitterend mannetje! proficiat! en nog even hetvolgende: "als de duisternis nabij is, steken de kinderen vd sterren het licht aan." ik hoop je ooit eens te mogen ontmoeten, maar wie weet is dat al eens gebeurd bijv op het winkelplein achter hilde!! heel veel geluk en veel fijne gedachtes. knuffel, jacqueline
Geschreven door
dag mama en papa van marlon op 1 augustus 2005 om 00:32 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Marlon,

Mijn grote vriend,wat vind ik het goed,dat je moeder een pagina speciaal voor jou heeft gemaakt op de site van Lieve-Engeltjes en een foto van jou erbij. En dat jij nu een gastenboek hebt,waar een ieder aan jou iets kan schrijven en zeggen. Nu ik hiermee begin is het eerder zo ,dat ik ook wat wil zeggen tegen jou en een ieder wil laten weten dat wij samen een band hebben.
Maandag 11-01-1999 ga ik met je moeder en oma boodschappen doen om ongeveer 18.00 uur, en vang ik op dat jij gaat komen.s'Nachts omstreeks 24.00 uur gaat de telefoon, je vader met de vraag "mogen wij het fototoestel,want wij hebben lege batterijen,"dat is toch wel stom?"Nou, haal maar op zei ik.
Op 12-01-1999 omstreeks 03.15 weer telefoon, oma neemt op en je vader zegt iets,waar oma niet gerust over is en ze gaat direkt naar jullie toe op de fiets door een wit sneeuwdek op de straten. Ik zeg nog:"als je er bent moet je even bellen,want door de sneeuw kun je namelijk omvallen".
Maar je vader belde mij en na geluisterd te hebben,heb ik de hele wereld vervloekt,toen mijn kleren aangetrokken en wat dacht je,direkt naar jullie toe! Jou vader doet open,dan krijg je een heel apart gevoel. Daarna kom ik in de slaapkamer en daar zie ik jou bij je sterke moeder op bed liggen.Nadat ik jou goed gezien heb,geef ik je moeder een dikke kus. Zij vraagt mij:"pap moet je hem op schoot hebben. Toen brak er iets bij mij.Ik zei direkt even niet.
Maar grote vriend,toen het volgende:de vroedvrouw moest wat met je moeder en ook met jou en toen kwam jij bij opa op schoot! Ik heb op dat moment jou een aantal minuten aangekeken en toen wist ik: wat heeft deze jongen moeten vechten,maar het niet kunnen redden. En er kwam een vonk tussen tussen jou en mij:Mijn grote vriend,geregeld ga je met mij mee,want in mijn medaillon heb ik jou natuurlijk op de foto,want toen jij bij mij op schoot lag zei ik:"maak gelijk nu even een foto".
Er kwamen toen een aantal moeilijke dagen,nu nog steeds waar ik toch vaak veel mee kan doen.Want lieve jongen, jij hebt mijn ogen geopend.Wat ik jaren niet heb gezien,maar sinds jij in mijn leven bent gekomen steeds meer begin te begrijpen.
s'Nachts omstreek 04.30 uur ga jij met je moeder en vader naar het ziekenhuis.Na een tijdje gaat de telefoon en krijgen wij de vraag:wie komen wil,mag komen.
Tante Hildechard wilde naar het ziekenhuis en ik ga natuurlijk mee.Maar ja,met elkaar moesten wij weer terug.En toen zat jij daar naast mij bij je moeder op schoot.Oh,wat was ik stil.
Mijn grote vriend,je weet nu dat jij heel belangrijk bent in mijn leven en voor nog veel meer mensen.
Oh,wat ben ik blij dat jouw zusje en broertje weten dat zij een broer hebben en dat jij een zeer belangrijke plaats inneemt bij oma,opa,tante en oom en jouw nichtjes.

En in mijn hart ben jij altijd bij mij,

Opa
Geschreven door
Opa op 30 juli 2005 om 10:19 PMe-mailadres

Bericht
Al een uur zit ik te staren naar de mooie pagina die jou moeder voor jou speciaal heeft gemaakt. En als ik al die mooie reacties lees, weet ik zeker, jij wordt niet vergeten, jij hebt de wereld verandert, jij hebt mensen verandert. Jouw ouders, broertje en zusje mogen zeker trots op jou zijn!
Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen zien, mooi klein kereltje!
Lieve Marlon, jij hebt een heel speciaal plekje in mijn hart.
Geschreven door
Zefanja op 30 juli 2005 om 9:03 PMe-mailadres

Bericht
De dag dat de wereld even stilstond, was de dag dat jij bent geboren en ik je in de armen van je moeder zag liggen. Een engeltje, zoals ik me een engeltje voorstel: zo mooi, zo zuiver met zo'n wijze "wetende" uitstraling. Zo gewenst,zo geliefd en ons eerste achterkleinkind in de familie. Altijd als ik jouw ouders en grootouders ontmoet of alleen maar zie, voel ik onmiddelijk de draadjes naar jou toe. En zo ben je voor altijd bij ons, bij ons allemaal. Lieve Marlon, je hebt de wereld voorgoed veranderd, ook in mijn wereld. Door jou ben ik meer gaan zien wat werkelijk belangrijk is in het leven. Dank je wel, lief klein gabbertje.
Geschreven door
tante MariAnne op 30 juli 2005 om 2:01 PMe-mailadres

Bericht
Beste Janine en Patrick ,ik heb jullie verhaal gelezen en de nachtmerrie van elke ouder is jullie werkelijkheid geworden. .Ik ben heel blij dat jullie nu 2 gezonde kindjes hebben.Veel sterkte met jullie verlies
Geschreven door
Janine op 28 juli 2005 om 10:18 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Janine en Patrick,

Ik weet nog goed hoe verrast ik was toen je vertelde dat je zwanger was die eerste keer....(Marlon) Maar ik was erg blij voor jullie. Ik heb dan ook heel hard moeten huilen toen ik hoorde dat Marlon was overleden. Dit is wel het ergste wat je kan overkomen denk ik. Je kind verliezen. Ik vond het ook heel erg vervelend eigenlijk dat ik ondertussen zwanger was geworden terwijl jij dat ook zo graag weer wilde worden. Maar gelukkig hebben jullie nu Demi en Max. Twee gezonde kids. En gelukkig kun je er goed over praten. Ik vindt het nog altijd moeilijk om het droog te houden als we het over Marlon hebben. Nu ik zelf kinderen heb kan ik met nog beter voorstellen hoe het moet voelen als je zoiets overkomt. Ik vindt dat je een hele mooie pagina hebt gemaakt.

Liefs Wilma
Geschreven door
Wilma op 28 juli 2005 om 9:37 PMe-mailadres

Bericht
lieve patrick en janine
ik heb het gelezen van jullie eerste kind
het vehaal heeft mij heel erg aangegrepen
er zal geen dag voorbij gaan dat marlon niet
in jullie gedachten is ik noem het golven van
pijn en verdriet ze ebben weg maar komen
terug soms hoge golven soms kleinere
maar ze blijven komen toch hoop ik dat ondanks
het verdriet om de kleine marlon jullie nog veel
vreugde zullen hebben in het verdere leven.
Geschreven door
lucie en albert wiggerman op 28 juli 2005 om 7:23 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Patrick & Janine,

Marlon
Die jullie leven voorgoed veranderde
Marlon
Die van jullie een vader en moedere maakte
Marlon
Afwezig.......maar toch zo aanwezig,
zolang zijn naam nog steeds valt
Marlon
Zelfs op internet een eigen plek nu.....
Geschreven door
Isabelle&Jurrien , Edwin en Suus op 28 juli 2005 om 4:34 PMe-mailadres

Bericht
hallo ik heb deze links van hil gekregen
ik heb met tranen in mn ogen je verhaal gelezen
wat een verlies!
heel goed van je dat je het hebt kunnen opschrijven en wat een prachtig mannetje is marlon!!!

groetjes evelien
Geschreven door
evelien op 28 juli 2005 om 1:55 PMe-mailadres

Bericht
Goed dat je deze belevenis zo opgeschreven hebt,het is een lijntje met Marlon ook voor mij,zo is hij in de familiekring en blijft hij daar,je weet dat wij deze gevoelens van een kind afstaan kennen,zij het dan op een heel andere manier, maar wel ouder en kind,die band blijft,wij hebben 2 kinderen en dat blijft zo,zo zal het voor jullie ook zijn denk ik zo.liefs van tante Nell
Geschreven door
tante Nellie op 28 juli 2005 om 11:25 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Marlon*

Wat heeft jouw mama een mooi plekje voor je gemaakt.
Een plekje tussen heel veel engeltjes die nooit vergeten mogen worden.
En wat fijn dat er al zoveel mensen zijn geweest die al een berichtje hebben achter gelaten.
Zo kunnen ook Demi en Max later zien dat jij ook door zoveel andere mensen gemist en herdacht wordt.
En dat ze een broertje hebben om heel trots op te zijn.
Een broertje die dan helaas niet met hun mag opgroeien, maar die in de harten van velen doorleeft.
Dat moet je mama heel veel goed doen.

Kusje in de wind voor jou...


Liefs Desirée, mama van Melissa, Dave*, Jennifer en Andy
Geschreven door
Desirée op 28 juli 2005 om 10:47 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Marlon

Jeetje wat heeft jou mama een mooie pagina voor je gemaakt zeg maar dat kan ook niet anders voor zo'n mooi mannetje als jij.
Je hebt een hele lieve mama want ik heb haar al eens mogen ontmoeten en ze is heel trots op je.
Ik heb het verhaal gelezen die jou mama over jou heeft geschreven en ik moet zeggen dat ik dat met tranen heb gedaan.
Het leven is zo oneerlijk maar we kunnen er niks aan veranderen.

Lieve Janine Patrick Demi en Max

Ook tegen jullie wil ik zeggen dat jullie trots mogen zijn op jullie kleine engel echt een mooi mannetje.
En je hebt echt goed je best gedaan met deze pagina toppie.
Ook al is het alweer wat jaartjes geleden het zal altijd pijn blijven doen maar ik hoop dat de pijn verzacht hier op LE.

Lieverds een dikke kus Natascha mama van Robin* michelle en marlon
Geschreven door
Natascha op 28 juli 2005 om 01:00 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Marlon,

Wat heeft je moeder een mooie site voor je gemaakt!

Het is toch wel weer even slikken hoor om het verhaal te lezen.
Het is dan 6 jaar geleden maar ik zit hier nu weer met tranen in mijn ogen.

Lieve Marlon ik zal je nooit vergeten!

Dikke kus van Danielle
Geschreven door
Danielle op 27 juli 2005 om 9:03 PMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 25 november 2008 2Berichtjes van op/voor 21 november 2006 3 4Berichtjes van op/voor 27 juli 2005