KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Luna


Hieronder staan de berichten 85 tot en met 61 van de 85 berichten.
Schrijf een berichtje voor Luna


Bericht
Beste mensen,

Het is nu bijna vijf weken geleden dat onze dochter Mette is geboren en overleden.

Jullie verhaal is zo herkenbaar, bijna gelijk. Na een miskraam vorig jaar was ik nu zo gelukkig zwanger totdat het dus vijf weken geleden na 21 weken hopeloos mis ging.

In het ziekenhuis hebben we een geweldige begeleiding gehad. De dag nadat Mette is geboren hebben we haar in besloten kring 'waardig' gecremeerd.

Bij mij was dezelfde bacterie de boosdoener.Ik hoop dat het goed met jullie gaat.

groet Tialda
Geschreven door
Tialda op 20 maart 2008 om 12:18 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Luna,
Ik kom je even een vlinderkusje geven...
Geschreven door
Eleonora op 17 september 2007 om 11:00 PMe-mailadres

Bericht
Lieve familie,

Wat een mooi meisje! Ze lijkt op mijn dochter (geboren met 27 weken, gestorven met 24 weken), 1 van een tweeling. Haar broer heeft het langer volgehouden (27 weken). Hard hé, om te zien dat alles er op en eraan zit, je hebt je kindje gevoeld, maar je hebt haar (en in mijn geval haar en hem) nooit in de ogen kunnen kijken, nooit lijfelijk kunnen laten voelen hoeveel je van haar/hem houdt.
Heel erg veel sterkte de komende dagen, met de geboortedag van jullie Luna.
Geschreven door
Myriam op 22 december 2006 om 10:17 PMe-mailadres

Bericht
Hallo dag Jaap en Sabine,

Julie kennen mij niet, ben via de wolkenhemel van lieve engeltjes bij jullie Luna* terecht gekomen. Een mooie pagina hebben jullie gemaakt maar het is echt een triest verhaal. Het is bijna 4 jaar geleden dat Luna* is heengegaan maar het verdriet om haar gemis duurt levenslang. Iris en Loekie hebben een hele bijzondere beschermengel! Luna* zal zeker fier zijn op haar grote en kleine zus. Nog veel sterkte toegewenst bij dit immens grote verlies. Ik ben de oma van Kelsey*, hij is overleden aan een spierziekte op 29/11/05, hij werd 14 maanden "jong". Je kindje verliezen is het ergste wat je als (groot)ouders kan meemaken vind ik, en stukje van jezelf sterft mee met je (klein)kind. Nog vele warme groetjes, een dikke knuffel voor Iris en Loekie en vele kusjes in de wind voor je lieve engeltje Luna* xxx

Liefs van yvette, mams (oma) van Kelseyke*
Geschreven door
Yvette op 20 oktober 2006 om 01:44 AMe-mailadres
Eigen website
http://www.kelsey.be

Bericht
he,

ons dochtertje Roos is drie weken geleden geboren. Op 22 weken, alles kwam op gang door een streptokok. Je verhaal is zo herkenbaar.
we zijn in het ziekenhuis goed opgevangen en ze hebben ons echt goed begeleid tijdens het afscheid van ons Roosje. We hebben haar begraven hier op het kerkhof in ons dorp.

Vrees wel dag we nog een lange weg te gaan hebben om dit allemaal te verwerken. Leef nu dag per dag en het gaat redelijk meestal maar dan kan ik me zo plots en zo onaangekondigd zo erg verdrietig en boos voelen. Roosje heeft nog een zus en een broer waar ik me probeer aan op te trekken maar het idee dat ze niet meer gaat komen, dat ze er als is weegt erg zwaar. We hadden allemaal zo naar haar komst uitgekeken.
Geschreven door
Bren op 2 oktober 2006 om 09:30 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Luna,
Ik kom zo maar even bij je langs om je een dikke vlinderkus te geven.

Lieve Sabine en Jaap,
Ik moest ineens aan jullie denken. Ik hoop dat alles goed gaat met jullie allen en dat Loekie de zon weer een beetje heeft laten schijnen.

Veel liefs van mij
Geschreven door
Eleonora op 13 juli 2006 om 11:04 PMe-mailadres

Bericht
Beste Mensen,
Gedeelde smart blijft hele smart.

Vorige week is onze zoon Sonny geboren, te vroeg, 23 cm, zo klein, zo compleet en helaas ook zo dood.

Jullie verhaal was zo herkenbaar. Zelfde symptomen, zelfde bacterie, zelfde verdriet.

Hoop dat het jullie goed gaat.

Groetjes, Jeannette en Michiel
Geschreven door
Jeannette en Michiel op 9 februari 2006 om 10:58 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Luna, mooi "maan-kindje",

Jij hebt je ouders uitgekozen, je zusje, de liefste die je je wenste en toch kon/mocht je niet bij hen blijven.
Je wildde wel hé, maar je kon het niet helemaal redden tot het eind.
Je ouders, je zusje, je hele familie zal je nooit vergeten, je hun hele verdere leven met zich mee dragen...
En ondanks het verdriet dat je hen heel graag had willen besparen heeft hen ook rijker gemaakt!

Héél rijk, omdat ze voor altijd en eeuwig jouw ouders, jouw zusje, jouw opa, oma, ooms en tante's, neefjes, nichtjes enz. voor altijd mogen zijn.

Twee van mijn kindjes zijn je al heel veel jaren geleden voorgegaan, een kleinkindje ook en het andere kleinkindje een paar dagen na jou...

Lief "maan-kindje", je bent niet naamloos gegaan, alleen te vroeg...

Mama en Oma Nelly.
Geschreven door
Nelly op 23 december 2005 om 9:08 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Sabine en Jaap,

Vandaag 3 jaar geleden werd jullie prachtige dochter Luna* veel te vroeg geboren. Twee dagen voor kerst.....een moeilijke periode, elk jaar weer. Ik hoop dat met de komst van Loekie dit jaar het verdriet wat zal verzachten. Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte, warmte en liefde toe de komende dagen en ik hoop dat vele mensen jullie en Luna* vandaag niet zullen vergeten.

Veel liefs van Eleonora
Geschreven door
Eleonora op 23 december 2005 om 10:57 AMe-mailadres

Bericht
allereerst wil ik jullie heel veel sterkte toewensen met het verlies van jullie luna. ikzelf heb in 1982 een vroeggeboorte gehad van een tweeling na vijf mnd. zwangerschap(dus 20 wk,) ik heb toen echter wel weeenremmers gehad maar dit heeft toen niet geholpen. ik heb daarna weer weeenopwekkers gehad. nou, het is net dat je hart dan uit je lichaam klopt. de kindjes hebben het toen niet gered. ik heb naderhand nog wel drie gezonde kinderen gekregen, nl.daniel nu 22 jaar, ilse nu 21 jaar en davey nu 14 jaar. maar nogmaals heel veel sterkte.
Geschreven door
jose stevens op 10 december 2005 om 02:35 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Luna,

ik heb laatst een gedichtje geschreven over mijn zoontje dat ook een engeltje is, en dat wil ik graag met jou en je mama en papa delen:

There will always be snowflakes and childrens voices
moonbeams and rainbows.
There will always be butterflies and raindrops
dirty socks and toys everywhere
but
there will never be you!

lieve groeten van Jody,



Geschreven door
Jody Holleman op 19 oktober 2005 om 8:16 PMe-mailadres

Bericht
Hoi,
Twee weken geleden is onze Joep dood geboren. Bij de controle met 20 weken bleek zijn hartje niet meer te kloppen. Daarna hebben we met infuus de weeen op laten wekken. Joep is gedeeltelijk geboren en gedeeltelijk onder narcose geholpen geboren te worden. Het waren twee zeer emotionele weken en er zullen er vast nog velen volgen. Daarom was ik op deze site gaan lezen en herkende een stukje in jullie verhaal. Alsnog sterkte voor jullie. Volgens mij draag je het verdriet altijd bij je.

Warme groet
Chantal, moeder van Anouk, Tess en Joep*
Geschreven door
Chantal op 30 juni 2005 om 3:06 PMe-mailadres

Bericht
Een ontzettend ontroerend verhaal en herkenbaar. We verloren ons dochtertje een maand geleden na 20 weken en onze oudste vertelt ook aan iedereen die het wil horen dat mama nu geen baby meer in haar buik heeft en dat Sophie een engeltje is geworden. Vanavond vroeg ze aan me of ik verdrietig was. De nuchterheid van een driejarige is hartverwarmend en brengt je met je voeten weer op de grond.
De beschrijving dat elke vezel in je lijf wil zorgen voor het kind is heel herkenbaar. De dag na de bevalling werd onze jongste dochter flink ziek en kroop de hele dag dicht tegen me aan. Het was intens, maar hoe hartverscheurend; er had een ander kindje moeten liggen in mijn armen op dat moment. Zoiets vergeet je nooit.
Hopelijk gaat het met jullie weer beter. Wie weet heeft Iris al een broertje of zusje gekregen....? Ik hoop van harte dat jullie het een plaatsje hebben kunnen geven en dat het leven weer kleur heeft gekregen, dat zou ik jullie zeer gunnen. Groet, Sandra
Geschreven door
sandra op 15 april 2005 om 11:47 PMe-mailadres

Bericht
Onze lieve en gezonde dochter is geboren om 13:50 uur in het ziekenhuis , ze weegt 2680 gram en is 48 cm lang ! Ze heet LOEKIE

Loekie moet wel nog 24 uur in de couveuse liggen vanwege de eventuele STREPTOKOKKEN die ze van Sabine gekregen zou kunnen hebben, daarna mag ze zaterdag bij mama Sabine op de kamer liggen en dan ( als alles goed blijft gaan met Loekie ) mogen zowel Sabine als Loekie op zondagochtend naar huis komen !

De bevalling verliep HEEL VOORSPOEDIG en Sabine is DOLGELUKKIG en EMOTIONEEL .

Groetjes van een ZEER TROTSE PAPA Jaap
Geschreven door
PAPA Jaap op 15 april 2005 om 9:17 PMe-mailadres

Bericht
mijn naam is sandra ik ben moeder van 2 kinderen en was zwanger van mijn derde kindje een jongen jesse alles ging goed tot 33 weken toen braken mijn vliezen ondanks al onze angsten wou het ziekenhuis niets doen want er zat leven in op zaterdag ochtend 01.45 ga ik naar de wc ik voel een plop en zie het armpje daar hangen ik begin te gillen en de broeder komt aan rennen na mij op een brancer te hebben gelegt word er een keizersnee geregeld na een uur word ik wakker gemaakt en verteld mijn vriend kompleet overstuur dat jes dood is mijn wereld storte kompleet in en ik wist niet wat ik moest doen nu 2 jaar later ben ik 38 weken zwanger en morgen krijg ik een keizersnee ik ben doodsbang maar blijf hopen dit word een meisje en we gaan haar brenna noemen ik stuur je dit om je te laten zien dat ik echt heel veel bewondering heb voor jullie moet en voor de kracht van kleine luna ik hoop dat mijn dochtertje een klein beetje dezelfde kracht heeft als jullie engetje heel veel sterkte met jullie verdrieten ik hoop dat dit jullie een beetje steunt groetjes sandra
Geschreven door
lieve ouders van luna op 11 april 2005 om 11:57 AMe-mailadres

Bericht
Ik las jullie verhaal met tranen in mijn ogen. Het komt in sommige aspecten veel overeen met mijn verhaal (gebroken vliezen, kindje dat vecht voor zijn leven, uitgezakte navelstreng, geboorte van levenloos kindje).Ik heb nu 2 maand geleden onze drieling moeten laten gaan, het zijn/waren 3 prachtige jongens die met 18wkn. en 20 wkn. geboren zijn. Het doet zoveel pijn en verdriet dat je kindjes niet meer bij je zijn. Je hebt zo'n leeg gevoel van binnen. Bij deze wil ik jullie mijn medeleven tonen ik weet hoe moeilijk het is.
liefs moeder van Kay* Dylan* en Jaimy*
Geschreven door
Ati de Wit op 28 maart 2005 om 3:19 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Jaap en Sabine,

Na een lang stilzwijgen, maar zeker niet een vergeten, toch een berichtje van mij. Ik las net dat jullie een kindje krijgen, wat een dappere stap. Ik hoop dat alles goed gaat.
Bij ons gaat het na een heel erg moeilijk jaar nu goed.

Liefs Femke, Gideon, Jep en Maud.
Geschreven door
Femke op 9 maart 2005 om 8:56 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Sabine en Jaap,
Moeilijke dagen voor jullie, niet alleen nu natuurlijk, maar wel vooral nu... Hoewel, hopelijk wel heel hoopvol met jullie nieuw kindje op komst.Ik begrijp dat het heel spannend is, maar laat de angst niet overheersen! Gedachte is macht,hè.
Vast en zeker is Luna er tòch bij, bij jullie deze Kerstdagen. Ze is en blijft jullie bijzondere Engeltje.
Ik stuur jullie heel veel warmte en wens jullie veel kracht en liefde toe. Hier brandt er geregeld een kaarsje voor jullie. Liefs van mij.
Geschreven door
Lisette, moeder van *Patricia Ortigosa-Hertoghs op 24 december 2004 om 11:02 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.dodenzijnnietstil.nl

Bericht
Lieve Jaap,Sabine,Iris & Luna*,
Wat een prachtige site voor jullie kleine meisje!!!!
Wij willen jullie heel veel sterkte wensen deze moeilijke dagen en weet dat er hier een kaarsje voor Luna* brandt!
Wij kregen met 27 weken zwangerschap het hartverscheurende nieuws dat ons meisje Mabel* niet meer leefde , na haar geboorte bleek ze zelfs al 3 weken dood te zijn!!!
Daardoor hebben wij haar helaas niet vast kunnen houden!
Ze was net zo mooi als Luna*,maar wel slapper en "week".

Ook wij lieten Mabel* in het ziekenhuis tot aan de begravenis en ik heb daar ook spijt van , maar mijn man had daar toen heel veel moeite mee en zou het nu waarschijnlijk ook anders doen .

We hopen dat jullie deze dagen een beetje door kunnen komen en wensen jullie alle goeds voor 2005!!!!!!!!
Liefs,Mario,Monique,Murphy,Mabel*&Muraya Minneboo. LE14
Geschreven door
Monique Minneboo op 24 december 2004 om 09:33 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Sabine,

Je schrijft dat jullie kindje in stilzwijgen is gehuld, doordat anderen haar naam niet (durven) noemen. Ik herken het zo! Vandaar dat ik, zeker vandaag op haar engeltjesdag, haar naam wil noemen: LUNA, jullie mooie meisje. LUNA zal altijd jullie meisje blijven, in jullie leven, in jullie hart. Dat anderen dat niet altijd erkennen, doet niets af aan het gemis van LUNA en de liefde die jullie voor haar voelen. Ik heb LUNA niet gekend, maar herken zo goed het gevoel dat jullie bij haar hebben. vanuit dat gevoel wil ik haar naam noemen. Dat gevoel is LUNA voor jullie. En dat blijft ze altijd.

Ik wens jullie heel veel sterkte en liefde voor elkaar,
Charlotte
Geschreven door
Charlotte op 23 december 2004 om 6:30 PMe-mailadres

Bericht
lieve ouders van Luna,

Vandaag de geboorte en tevens engeltjesdag van Luna*. Verschrikkelijk waarom dit heeft moeten gebeuren. Helaas zullen we daar nooit een antwoord op krijgen.
Ik heb jullie verhaal met veel emotie gelezen omdat het zoveel boven bracht bij mij. Zelf hebben we 2 engeltjes die in de 23ste week van de zwangerschap zijn geboren en overleden. Dat is nu ruim 10 en 11 jaar geleden. Ons werd versteld dat onze kindjes voor de wet niet bestonden en we konden ze ook niet aangeven bij de gemeente. Het ziekenhuis zou ze daarom een waardige crematie geven. Nooit hebben we er iets meer van gehoord en daarom ben ik dit jaar een zoektocht gestart naar hen. Ik wilde weten wat er met Maarten* en Sander* gebeurd was en helaas werd mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid. Zij zijn inderdaad naar de medische afvalverbrandingsoven de Zavim in Dordrecht gebracht. Wat er dan door je heen gaat is met geen pen te beschrijven. Daarom ben ik ook zo blij dat jullie Luna alsnog een waardig afscheid en een mooi plekje hebben kunnen geven. Koester het!
Het enige wat nog konden doen voor onze kindjes was ze ook een waardig plekje geven en dat is een internet site geworden zodat iedereen kan lezen en zien dat ze veel meer waren dan "medisch afval"en dat wij zo'n afscheid nooit hebben gewild voor ze. Als u wilt bent u welkom op
www.maarten-sander.da.ru
Heel veel sterkte gewenst met Luna voor altijd in uw hart.
Liefs van Susanne
Geschreven door
susanne op 23 december 2004 om 6:18 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.maarten-sander.da.ru

Bericht
lieve luna ,
ik heb je verhaal gelezen ,je was echt een dapper meisje ,waar ik alle respect voor heb ,ook voor je papa mama en zusje die al zo veel verdriet mee hebben moeten maken ,
lieve luna ,wist je dat jou naam MAAN betekent?
misschien wisten jou papa en mama dat al .
nou meisje ,blijf maar dicht in papa,s en mama,s hart ,en zorg maar vanaf je wolkje goed voor hun en je zusje ,
heel veel liefs ,van leonie mama van jeffrey*en bengeltje wesley .
Geschreven door
leonie hartman op 23 december 2004 om 12:45 PMe-mailadres

Bericht
Lieve schatten,

bijna twee jaar geleden is het al, dat jullie kleine Luna voor een leven als engeltje koos... wat gaat het toch zo ontzettend snel.
Ook ons Anke* is al anderhalf jaar naar de hemel... En het klopt wat ze zeggen, het krijgt een plaatsje , maar vergeten kan ik haar niet.
Net zoals ik jullie ook niet vergeet.
We zijn nu pas verhuisd en moeten er echt eens werk van maken om elkaar nog eens te zien.
Hopelijk gebeurt dit heel snel!!
Probeer van 23-12 een beetje een "fijne" dag te maken, doe iets leuks met Iris, geniet van elkaar en de onzichtbaar maar o zo voelbare aanwezigheid van jullie Luna Nelleke Krull....

Dikke knuffel uit Leuven
Geschreven door
Veronique, Dominik, Britt en Anke* op 19 december 2004 om 5:52 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/AnkeR

Bericht
Hoewel ik het zelf niet heb meegemaakt kan ik me erg goed voorstellen dat dit is wat je voelt. Werkelijk zo mooi opgeschreven wat er door je heen gaat. Hopelijk kan Iris je helpen met dit te doorstaan, met door te gaan, je nog een doel in het leven te laten zien. Want dat lijkt me soms in een situatie waar jullie in zitten erg moeilijk om te vinden.

Geschreven door
Anoniem op 16 december 2004 om 10:54 AMe-mailadres

Bericht
Met school hebben we het momenteel over de Dood. we moesten ook deze site bezoeken. Ik moet zeggen ik ben er werkelijk waar stil van, ik denk echt dat er bijna niets ergers bestaat dan je kind verliezen...
Ik heb even een willekeurig gastenboek uitgekozen. Maar heel erg veel sterkte...

Groetjes
Renee
Geschreven door
Renee op 15 december 2004 om 11:02 AMe-mailadres

Ga naar pagina
1 2Berichtjes van op/voor 5 december 2004 3Berichtjes van op/voor 23 december 2003 4Berichtjes van op/voor 15 september 2003