KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Mike en Danique


Hieronder staan de berichten 154 tot en met 130 van de 179 berichten.
Schrijf een berichtje voor Mike en Danique


Bericht
Heb jullie verhaal net gelezen.Ook mijn dochtertje is een sterretje maar 2 twee kindjes verliezen is nog erger denk ik.Mijn kindje is in 1975 overleden, 20 minuten na haar geboorte en na veel gebel dit jaar net na haar geboortedag eindelijk op haar naam kunnen inschrijven bij de burgelijkestand.Mijn exsman had dat namelijk nooit gedaan ze was als kindje ingeschreven maar ze had een naam.Nu na 32 jaar heb ik het kunnen afsluiten en kan ik er vrede mee hebben.Wat een mooie foto's van jullie kindjes en fijn dat jullie afscheid van ze heb kunnen nemen.Ik heb mijn dochtertje nooit gezien en gelukkig mag dit nu wel.Houd moed jullie kindjes zijn altijd bij jullie in je hart en van boven kijken ze naar jullie.Als je wil schrijf ook even in mijn gastenboek op mijn eigensite hier onder staat het webadres.Toch fijne feestdagen en een gezond 2008.Groetjes yvonne en kinderen
Geschreven door
yvonne :mama van engeltje Nikee op 9 december 2007 om 8:00 PMe-mailadres
Eigen website
http://members.lycos.nl/blokyvonne1/

Bericht
lieve mensen,
ik heb met tranen in mijn ogen jullie verhaal gelezen.
vind het zo erg dat er in het ziekenhuis niet naar je geluisterd word.

wij hebben op 28 augustus 2007 onze dochter Tess* verloren bij een zwangerschap van 26 weken. toen wij die nacht de verloskundige belde omdat ik erge buikpijn had en lag te spugen scheepte hij ons af met dat ik waarschijnlijk een buipgriepje had, ik moest maar even onder de douch, een kwartier later werd tess* geboren. uit onderzoeken is gebleken dat ik een bacteriele infectie aan mijn baarmoeder had.

ik wens jullie heel veel sterkte
dikke knuffel marjolein
Geschreven door
marjolein, mama van Tess* op 17 oktober 2007 om 3:05 PMe-mailadres

Bericht
met tranen in mijn ogen lees ik je verhaal.dit ook omdat mijn dochter ook danique heet en het verschrikkelijk vind dat je niet 1 maar 2 kinderen teglijk verloren hebt.ik hoop dat je je verdriet te boven bent gekomen en weer verder met je leven bent gegaan.ik wens je nog heel veel sterkte toe het is al wat jaren terug maar toch
veel liefs van meriam
Geschreven door
meriam op 26 augustus 2007 om 11:27 PMe-mailadres

Bericht
lieve papa en ama van mike en danique wat hebben jullie veel mee gemaakt.
wij zijn trotse ouders van drie mooie meiden
de eerste heet rosalie ze is met 35 weken levenlooos geboren dus ik weet dus heel goed wat jullie voelen maar jullie hebben twee kindjes verloren dat ik vind ik heel erg,ik heb jullie verhaal gelezen en mijn trane rollen over mijn wangen.onze tweede dochter heet myrthe zij is met 32 weken al geboren veel spanningen of zei ging halen ja of nee zei heeft twee hersenbloedings gehad maar nu is ze gelukkige en een gezonde meid van bija 6jaar.
de derde dochter heet iris met haar heb ik 10 weken plat gelegen met 26 weken kreeg ik we�n en ze werd geboren met 36 weken met haar ging alles goed ze is nu een gezonde peuter van bijna 4
ze hebben zelf ook een site
liefs helma zomer
Geschreven door
mama van Rosalie&myrthe en iris op 17 juli 2007 om 9:42 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.famzomer.nl

Bericht
Hoi Bianca,

Ik was even op de site van Lieve Engeltjes en zag Mike zijn naam staan bij de wolkjes. Gisteren was het Romey haar geboorte- en sterfdag, dus ik ben hier dan weer wat vaker te vinden.

Hoe gaat het met jullie? Vijf zouden Mike en Danique al zijn! Romey ook al zes. Da's toch niet voor te stellen?

Inmiddels hebben wij vier maanden geleden nog een dochtertje gekregen, Jada (spreek uit: Djeeda). Owen is alweer vier jaar en gaat naar school. Mijn vader is 6 maanden geleden aan kanker overleden op 52-jarige leeftijd en dat maakte het verdriet rond 15 januari dit jaar wat anders. Gisteravond huilde ik weer even om Romey en dat is dan toch ook wel even weer fijn. Ben gelukkig altijd nog wel veel met haar bezig, maar de scherpe randjes zijn van het gemis en het verdriet af en dat is toch ook wel erg fijn.

Ik hoop dat bij jullie alles goed gaat. Ben je nog lid van LE?

Groetjes en liefs,

Mandy
Geschreven door
Mandy, mama van Romey*, Owen en Jada op 16 januari 2007 om 12:04 PMe-mailadres

Bericht
Lieve ouders.

Ik heb net met tranen in mijn ogen jullie verhaal gelezen. Wat hadden jullie 2 prachtige kindjes die ook zo gewenst waren. Ikzelf heb 6 maanden geleden mijn tweeling afgegeven. Ze werden geboren na een zwangerschap van 27 weken en zijn ook via IVF icsi verwekt. Vooraf al zoveel spanningen om eindelijk zwanger te geraken, dan zwanger van twee en in 1 klap is alles waar je zo naar verlangde weg. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen en wanneer het s'avonds donker is kijk dan naar de sterretjes want ik weet zeker dat ook jou kindjes een mooi plaatsje aan de hemel hebben gekregen.

Heel veel liefs
Marij, Mama van Lars* en Jarne*
Geschreven door
Mama van Lars* en Jarne* op 15 januari 2007 om 6:33 PMe-mailadres
Eigen website
http://larsenjarne.vlindersite.nl

Bericht
hallo

vol ontroering heb ik gelezen hoe je 2 kanjers hebben gevochten en gestreden, maar het niet mochten redden. vol afschuw las ik ook hoe laks t ziekenhuis met om is gegaan, zeker gezien het feit dat je een 2 ling kreeg en veel nare afscheiding had wat gewoon nniet hoort...

ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd...
kerst komt er weer aan en weer een kerst voor jullie vol herinneringen verdriet en pijn en gem,is naar jullie 2 kleintjes.

ook bij mij zal kerst nooit hetzelfde zijn, want met kerst was onze manneke ook aan t knokken voor zijn leventje. en die herinneringen dragen we altijd mee...

sterkte

liefs janneke mama van darryl* en dylano
Geschreven door
janneke op 11 december 2006 om 9:00 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.darrylleejake.vlindersite.nl

Bericht
wat een mooie site,echt mooi,heel bijzonder.
op dit moment ben ik bezig om een site voor onze kleine Vivian te schrijven,hij overleed na een zwangerschap van 35 weken(oorzaak onbekend).
heel mooi is deze site van jullie kindjes.het is en het blijft iets vreselijks,vol onbegrip.ik wil jullie veel sterkte wensn en blijf vooral aan jullie kindjes denken,ze mogen niet vergeten worden.veel groeten van nicole.
Geschreven door
nivole vereijken op 7 december 2006 om 2:22 PMe-mailadres

Bericht
O wat een kleintjes en wat erg als ik dit zo zie.Ik vind t altijd zo door merg en been gaan de kindjes overleden te zien.dat vind ik zo confronterend.En dan zo blauw en gehavend.God waarom waarom wat hebben die kleintjes dan toch gedaan dat ze zo een lijdensweg hebben moeten doorstaan.Het is vreselijk je kind dood te vinden ,maar als ik bedenk dat mijn lieve Jeremy misschien ook nog weken of maanden had moeten lijden dank ik god dat me dat bespaard is gebleven.Ik vind de site verder heel mooi en voel heeeel erg met jullie mee..!!Heel veel liefs Rose van Jeremyke (lieve engeltjes)
Geschreven door
rose op 20 november 2006 om 4:25 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Mike en Danique.
Waarom is het jullie niet gegeven,
te blijven in dit leven?
Wat hebben jullie dapper gevochten!
Nu zijn jullie mooie engeltjes en kijken neer op jullie Mama,Papa,Zus en Broertje.
Jullie zijn twee mooie moppies.

liefs ilse

Geschreven door
Ilse trotse tante van NAOMY* op 25 oktober 2006 om 7:04 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Mike en Danique

Wat zijn jullie vechtertjes zeg!
Zo ontzettend dapper...
Ook jullie hadden moeten blijven,het is en blijft
oneerlijk...
Wij missen onze lieve Naomy* ook elke dag...
Rust zacht kanjers!

Liefs Cindy tante van Naomy*
Geschreven door
Cindy op 24 september 2006 om 10:06 PMe-mailadres

Bericht
hallo ,trotse ouders wat een mooie kindje hebben jullie en wat een verdriet we zijn nu ook aangemeld bij lieve engeltjes het is een heel verhaal en weet zekker dat jullie kleine kindjes bij jullie in jullie hart voort leven we hoopen dat het jullie goed gaat en we komen snel weer eens kijken we zijn volgens mij wel eens op de site van mike geweest en hebben daar wel eens een berichtje op gezet
veel liefs de trotse ouders van SEM* en demi
Geschreven door
michel,miranda,SEM* en demi op 17 september 2006 om 2:23 PMe-mailadres

Bericht
Lieve allemaal,

wat hebben jullie het prachtig verwoord en wat is het toch naar gegaan allemaal..Mike en Danique krijgen jullie er niet meer mee terug maar hopelijk biedt deze site jullie steun en troost.
Hoelang ben je precies zwanger geweest van de tweeling Bianca?Ik vind Mike wel wat op Pascal* lijken;die is met 34 weken zwangerschap geboren.
Beide zijn overigens plaatjes om te zien en die laatste foto's met Jaimy en Djesse er bij op vind ik heel mooi gemaakt.Je hebt een mooi 4tal!

Warme groet van een lotgenote
Geschreven door
Tally Kruijer op 12 september 2006 om 9:20 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/PascalK/

Bericht
Hallo dag Bianca en Michiel,

Jullie kennen mij niet, ben via de vlindertuin op de site van jullie engeltjes gekomen. Het is een mooie herdenkingspagina maar met een zeer triest verhaal. Het is bijna 5 jaar geleden dat Mike* en Danique* zijn heengegaan maar in jullie hart zullen ze altijd aanwezig blijven. Je kindjes verliezen doet heel veel pijn, daar zijn gewoon geen woorden voor, het is verschrikkelijk. De tranen worden iets minder maar het gemis wordt steeds meer. Mike* en Danique* zullen zeker en vast goed blijven waken over grote zus Jaimy en over kleine broer Djesse. Zij hebben een heel bijzonder beschermengeltje. Nog veel sterkte en kracht toegewenst om dit grote verlies een plekje te kunnen geven. Ik ben de grootmoeder van engeltje Kelsey*, hij is overleden op 29/11/05 aan en spierziekte, hij werd 14 maanden "jong". Ooit zullen wij onze engeltjes weerzien, laat d�t een troost voor ons wezen niet? Nog vele steunende groetjes, dikke knuffels voor je bengeltjes Djesse en Jaimy en nog vele vlinderkusjes voor je engeltjes Danique* en Mike* xxx

Liefs van Yvette, mams (oma) van Kelseyke*
Geschreven door
Yvette op 29 augustus 2006 om 02:14 AMe-mailadres
Eigen website
http://www.kelsey.be

Bericht
Heb het verhaal gelezen...

Wat een verdriet en wat een kleine tere poppetjes waren het....

Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies, want vergeten doe je dit nooit.....

Dikke knuffel, Dienie

Geschreven door
Dienie op 23 juni 2006 om 00:45 AMe-mailadres

Bericht
dag lieve ouders Mike en Danique
vreselijk om er 2 kindertje te moeten verliezen
ik leef erg met jullie mee
ik wens jullie heel erg veel sterkte toe in deze moeilijke
tijd hoop dat jullie veel steun bij elkaar zoeken
mijn zoontje staat op www.dodenzijnnietstil.nl
(dimitri boer*)
liefs nathalie
Geschreven door
nathalie (mama van dimitri boer) op 16 juni 2006 om 02:12 AMe-mailadres

Bericht
Hoi Bianca, Michiel, Jaimy en Djesse!

We hebben vandaag jullie verhaal (eindelijk) gelezen, en de tranen staan in m'n ogen...
Je hebt het verhaal al eens verteld toen we jullie ontmoette bij de Japanner, maar met foto's erbij maakt het allemaal zo 'echt', zo dichtbij.

Wat een mooie site, hebben jullie gemaakt toch??
Fijn dat mensen hier hun verhalen van hun lieve engeltjes kwijt kunnen.
Ik ga nog even verder kijken.
Sterkte met alles en vooral met de kerst, en een dikke knuffel voor Jaimy en Djesse.
Wie weet tot ziens.

Groetjes Richard en Dani�lle
Zo�, Louka en Sjors
Geschreven door
Richard en Dani�lle op 13 juni 2006 om 10:58 PMe-mailadres
Eigen website
http://sjors.dreumessite.nl

Bericht
Een mooi verhaal vol verdriet....

Sterkte.

Marjon
Geschreven door
Marjon Kavousi op 26 januari 2006 om 12:41 PMe-mailadres

Bericht
Wat hebben jullie een ellende moeten meemaken. Gelukkig hebben jullie nog 2 prachtige kinderen, geef hen alle liefde
en geluk. Dit zal je er doorheen slepen denk ik.

Ik wens jullie gezin veel geluk en gezondheid toe.
Geschreven door
Frank Reith op 26 januari 2006 om 11:52 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Bianca en Michiel,

Ik leef ontzettend met jullie mee. Ik heb maar 1 kind verloren en dat doet al erg veel pijn. Jullie hebben er 2 verloren en dan nog een tweeling. Twee tegelijk, je weet niet wat je meemaakt.
Wat een mooie kindjes waren Mike* en Daniqeu*.
Ik heb in 2001 zelf een tweeling gekregen, ook een jongetje en een meisje. Jordy & Chelsea. Ze zijn nu vier en ik geniet erg veel van ze. Daarnaast heb ik nog een dochter van 6 jr en een zoontje die maar 3jr en 9 mnd is geworden. Sinds vorig jaar zit ik bij LE en dat doet me goed. Ik heb me donderdag aangemeld voor stagegans en hoop in de toekomst om meer voor mijn lotgenoten te betekenen.
Heel veel sterkte en veel liefs.
Liefs van Karen, mamma van Melvin*, Naomi, Jordy & Chelsea. Lid van kv3 en stagegans.
Geschreven door
Karen Blesgraaf op 21 januari 2006 om 10:35 PMe-mailadres

Bericht
Lieve papa en mama van Mike en Danique,

Ik zag jullie verhaal langskomen bij de kaarten en ben naar jullie site gegaan. Tranen stromen over mijn wangen....woorden schieten tekort....pijn, verdriet... Alweer 4 jaar geleden....nog maar vier jaar geleden, tijd heelt alle wonden zeggen ze maar de wond van het verliezen van een kind zal nooit helen....

Heel veel sterkte!!!

Liefs van Eleonora, mama van Thijmen*
Geschreven door
Eleonora Schuth op 10 januari 2006 om 11:25 AMe-mailadres

Bericht
ik heb jullie verhaal gelezen,
ik zit hier verkelijk met kippenvel op me hele lichaam
wat erg dat jullie dit is overkomen
en dat ook nog op eerste kerstdag
twee kleine wondertjes zo maar verdwenen uit het leven genomen en nog zo jong
voor jullie zou kerst nooit meer het zelfde zijn
ik wens jullie als nog heel veel sterkte toe om dit te verwerken
helemaal weggaan zou het nooit je vergeet nooit je eigen kind
Geschreven door
mary op 3 januari 2006 om 10:25 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Mike* en Danique*,

Het is vandaag oudjaarsdag. Ik heb jullie verhaal maar weer eens gelezen... Dan valt het me op dat er nog zoveel dingen niet in staan.

Zoals de dag van vandaag, ik had gebeld met het ziekenhuis om 23.30 uur. Ik hoopte dat je niet teveel last had van al dat geknal. Ik belde al om 23.30 uur zodat ik er nog door kon komen met het telefoonverkeer, wie weet hoelang ik daarna niet meer het ziekenhuis kon bereiken.

Ik kreeg mijn eerste klap te verwerken, het ging tot die tijd heel goed, je zuurstof kon elke keer naar beneden. Maar nu had je zo'n dip gehad, dat je weer aan het volledige beademing moest. Terwijl we het er al over hadden gehad om je met een neusbuisje te gaan proberen. Het ging heel slecht met je, je bloeddruk rees op sommige momenten de pan uit en je hartslag viel dan weg.

Fijn om zo je nieuwe jaar in te gaan, wat wilde ik graag naar je toe komen!! Maar dat ging niet, het was al bijna 12 uur, we konden onmogelijk helemaal naar Rotterdam rijden, met al dat vuurwerk. Het ziekenhuis had ook gezegd, dat we beter thuis konden blijven. Het had geen zin om langs te komen, we konden toch niets doen. Dat is het wel het meest verschrikkelijke nieuws wat je als ouders kunt horen. Zo machteloos te zijn, terwijl je ventje zo ligt te vechten.

En al helemaal als je net 3 dagen ervoor, je zusje is begraven. Ook dat staat er niet in. De tweede Kerstdag thuis komen, de dag erna al in het winkelcentrum lopen om een mooi hart van bloemen te laten maken. Ik was zo moe, ik liep echt op het einde van mijn latijn. Maar ik moest dit zelf doen! Mooie rose rozen uitgekozen, ik wilde alleen maar rozen. Niks geen groen ertussen, mijn meisje moest als laatste nog weten dat de rozen staan voor mijn liefde. Zoveel dat ze niet te tellen zijn, net als mijn liefde voor haar.

De 28ste is ze begraven, papa heeft haar zelf in het grafje gezet. We zijn met een select groepje, alleen vrienden en opa en oma. Ik lees mijn eerste eigengemaakte gedicht voor. Tranen lopen ondertussen over mijn wangen, maar ik ga door. Door voor mijn meisje en mijn ventje die nog ligt te vechten. De eerste "Waarom" komt opzetten, die "waarom" is ook nooit meer weggegaan en lijkt net een vraag die is gebrand op je hart. Een vraag die mee zal gaan, totdat ik zelf ooit begraven wordt, hoe oud ik dan ook mag zijn. "waarom" zal ons altijd blijven achtervolgen...

Vlinderkusjes en berenknuffels, lieverds van me.

Een verdrietige mama
Geschreven door
mama op 31 december 2005 om 10:28 AMe-mailadres

Bericht
4 jaar alweer... het lijkt gisteren. De dag is bijna om, morgen de dag dat ik naar huis mocht, vanuit het ziekenhuis. Thuis komen met een lege buik, 1 kindje overleden, de andere vechtend voor zijn leventje. De kerstboom stond aan, papa had geprobeerd het gezellig te maken. Jaimy was zo blij dat ik eindelijk na 2 weken weer thuis was. Ik ben thuis mijn bed in gegaan, iets waar ik eigenlijk niet uit wilde.

Nu weer die moeilijke dag, elk jaar komt hij terug. Uiteraard mis ik jullie altijd, maar op jullie jaar- en overlijdensdag het meest. En dat op Eerste Kerstdag, hoe krijg ik het voor elkaar...

Ook nu lig ik het liefste de hele dag in bed, totdat ik jullie grote zus zie rondhuppelen of skaten met haar nieuwe skates van Barbie. Ook jullie jongere broertje kan er wat van. Trots op zijn motor, die hij na een paar uur alweer sloopt. Huilen tot en met, maar weer blij met zijn Brum autootje.

4 jaar, tijd om naar school te gaan. Doen jullie dat daar boven ook? Ik had zo graag gewild dat jullie daar beiden heen waren gegaan. De juffen en meesters, alle letters leren en lekker spelen met de andere kinderen. Nu doen jullie dat hopelijk daarboven.

Deze dag blijft zwaar, ik doe mijn best en het is op zich een mooie dag geweest. Jullie hebben zelfs ook wat bij de boom gekregen, dit staat voor jullie beertjes. We zijn naar jullie grafje geweest en daar hebben we een mooi bloemstukje neergezet. Niet iets wat je wilt kopen voor je kinderen...

Nou lieverds, ik ga proberen om wat te slapen. Morgen weer werken, ik ben trots op jullie, op jullie broertje en grote zus en uiteraard ook op jullie papa. Jullie zullen ons altijd binden en in onze harten blijven!

vlinderkusjes en berenknuffels naar de sterren!

Mama
Geschreven door
Mama op 25 december 2005 om 11:43 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Bianca en michiel
Jullie kennen mij niet maar wil jullie vandaag en op mike zijn jaardag heel veel sterkte wensen.
Jullie vielen me op omdat je ook een infectie had in de baarmoeder net als bij mij.
Liefs Marjolein mama van Lyantha en Sven*
Geschreven door
marjolein op 25 december 2005 om 11:59 AMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 22 november 2010 2 3Berichtjes van op/voor 25 december 2005 4Berichtjes van op/voor 11 januari 2005 5Berichtjes van op/voor 19 december 2003 6Berichtjes van op/voor 3 december 2002 7Berichtjes van op/voor 12 juni 2002 8Berichtjes van op/voor 26 maart 2002