KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Chenoa


Hieronder staan de berichten 337 tot en met 313 van de 537 berichten.
Schrijf een berichtje voor Chenoa


Bericht
address: ln.tenalp@tsiezela
s_name: Anne-Marie Heupink
s_email: a.heupink@chello.nl
message: Lieve moeders,



ik was en ben erg ontroerd door jullie enorme liefde voor Chenoa....

Ze zal ongetwijfeld weten hoeveel jullie van haar houden en hoe gewenst ze was en is !



Mag haar geest altijd bij jullie zijn
Geschreven door
Anne-Marie Heupink op 13 augustus 2004 om 07:10 AMe-mailadres

Bericht
Ha lief dochtertje,
Fijn dat je oogje in het zeil hebt gehouden vandaag bij Faye; ze is heel goed uiit de operatie gekomen en is weer net zo vroijk als altijd.
Veel liefs!
Geschreven door
mama Ali op 9 augustus 2004 om 10:20 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
Zou het misschien echt zo zijn dat voor elk kindje dat geboren wordt iemand anders zwanger mag worden...Dat zou toch prachtig zijn!
Ik hoop met je mee...
Kushandje,
Suzanne
Geschreven door
Suzanne, Christa en Josja op 26 juli 2004 om 11:03 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,

Wat is je broertje gegroeid zeg!! En gelukkig gaat het eindelijk goed met hem. We steken een kaarsje op voor hem dat het zo mag blijven. Het is zo leuk om te zien dat je broertje en zusje veranderen en groter worden.
Kushandje voor jou.
Suzanne
Geschreven door
Suzanne, Christa en Josja op 25 juli 2004 om 4:04 PMe-mailadres

Bericht
Ik ben zo vrij geweest om de site van jullie overleden dochtertje te bekijken:
prachtig gemaakt en heel ontroerend !
Geschreven door
Yvonne op 25 juli 2004 om 08:21 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa

Ik heb je niet gekend. maar wat ben je een prachtig kindje
moge je waken over je papa en je mama

Liefs Marieke
Geschreven door
Marieke op 22 juli 2004 om 11:37 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa

Het is een poos geleden dat ik in je gastenboek heb geschreven ,maar lieve meid ik ben je zeker niet vergeten ,je zit in me hart net zoals Jaimy* je blijft mijn bijzondere Angel die op mijn pad is gekomen op de juiste periode in me leven <lieve Chenoa je geeft mij de kracht om door te gaan in het voor mij zo moeilijk proces van lichamelijke achteruit gang ,lieve meid een blaaskus voor jou in de wind xxx ps hopelijk gaat alles goed met je mama s en met je zusje en broertje het was fijn om weer eens wat van Faye te zien hoe ze gegroeid is en Kaya daar brand ik nog steeds een kaarsje voor hopelijk gaat het goed met hem op dit moment .
liefs voor jullie allemaal
Geschreven door
Francisca op 19 juli 2004 om 5:48 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
Ons kindje is eindelijk geboren. Heb je hem al gezien?
Hij heet Josja maar dat wist je misschien al en hij is helemaal gezond en prachtig.
Het was wel even een gevecht om hem uit zijn buikmama's buik te krijgen, maar alles is toch goed gekomen op een klein bultje op zijn hoofd van de vacuumpomp.
Na het verdriet over onze engeltjes is dit het mooiste geschenk wat we ooit hebben gekregen. We hopen dat hij nooit meer weg gaat.
Kushandje van ons
Geschreven door
Suzanne, Christa en Josja op 17 juli 2004 om 9:10 PMe-mailadres

Bericht
Ik was op zoek naar de naam Chenoa op internet toen ik op jullie site kwam. Het heeft me diep geraakt, en ik vind hetm zo mooi hoe jullie deze site hebben gemaakt en hoe jullie nu nog steeds met haar bezig zijn. Wat ik kon afleiden van de foto's keek ze ook al zo helder uit haar ogen; ze ziet er uit als een engeltje, en dat is ze vast geweest. Mijn petje af voor jullie hoe jullie nog met haar bezig zijn geweest; zo moet het eigenlijk altijd kunnen; ik hoop dat ouders deze site lezen en zien dat ze ook op een andere fijne intiemere manier afscheid kunnen nemen.
Ik wens jullie en jullie gezin heel veel liefs en geluk toe.
En heel veel liefs voor Chenoa.
Geschreven door
Nicole-Chenoa Pieters op 10 juli 2004 om 1:01 PMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,

Dit is weer zo'n dag dat ik denk ik kan het niet. Mijn liefste, ik mis je zo!!
Geschreven door
Mama Santje op 8 juli 2004 om 08:13 AMe-mailadres

Bericht
Hoi lieve Chenoa,
Vandaag was ik even op je site om te kijken of Faye site was bijgewerkt want het is 4 juli en ja!! Wat groot word je kleine zusje toch. In een half jaar is ze weer zo veranderd. En ook al in een groot bed....
In Christa;s buik is het een beetje aan het rommelen. vandaag moesten we even naar het ziekenhuis omdat Christa ons kleintje niet had gevoeld maar gelukkig was alles ok. Hij mag nu wel komen hoor want we zijn steeds zo bang dat hij in de buik al doodgaat. Gelukkig is hij heel beweeglijk. Maar nu is het tijd om te komen vinden wij want alles is al klaar.
Misschien kun jij de tijd iets versnellen hahaha.
Nou lieve meid, geniet van het gezellig uitzicht van boven en ik hoop dat je alle leuke dingen ziet. De slechte dingen moet je maar wer snel vergeten.
Lieve knuffel, Suzanne
Geschreven door
Suzanne op 4 juli 2004 om 5:06 PMe-mailadres

Bericht
Dag Lieve Chenoa,

even een klein berichtje voor jou, we moesten even aan je denken want er was een foto van een tipi en toen riep Simon natuurlijk Chenoa Tent. Zo is dat. De Tipi hoort bij jou. We denken vaak aan je en bezoeken je zo af en toe. Als we dadelijk op vakantie zijn steken we onderweg een kaarsje voor jou op. Dag meisje. Het had zo anders moeten zijn.

Knuffel van ons (en van de rest van de familie natuurlijk ook! maar die zijn even niet thuis) - let je goed op je mamma's en broertje en zusje!
Geschreven door
Anneke & Simon op 2 juli 2004 om 6:20 PMe-mailadres

Bericht
lieve meid,
ik ben toevallig op je site terechtgekomen. ik heb ook een beetje verdriet want mijn oma is overleden. ze was wel al heel lang ziek, dus misschien was het beter zo voor haar. maar toch mis ik haar heel erg. ze was vreselijk lief, ik hoop dat ze haar liefde nu aan jou kan geven!

liefs
Geschreven door
stefanie op 26 juni 2004 om 2:09 PMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,

Morgen wordt je hartemama 40! Een dag waarbij jij ook hoort. Ik heb een mooi cadeautje namens je uitgezocht. En jij krijgt ook een kaboutercadeautje en een feestbordje aan tafel. Het taartje is helaas weer van was, maar ik hoop toch dat je hem mooi vindt! Allemaal vruchtjes, dat is zo zomers. Het kaboutertje zoekt iets, hij heeft een boekje en een lampje kan jij hem helpen. En wil je ons ook laten weten dat je dichtbij bent. Dit soort dagen zijn altijd dubbel, het is feest en toch verdriet om wat jij allemaal moet missen. Ons lief duifje!!! Dikken kus je buikmama
Geschreven door
Aleksandra op 22 juni 2004 om 9:42 PMe-mailadres

Bericht
Wat een prachtig meisje hebben jullie verloren, met tranen in mijn ogen heb ik jullie verhaal gelezen, en ook op jullie eigen website gekeken.
Ik wil jullie voor nu en in de toekomst heel veel sterkte wensen, en heel veel liefde en geluk met het opvoeden van jullie ander kindjes!

Jose
Geschreven door
Lieve mama's van Chenoa * op 17 juni 2004 om 3:46 PMe-mailadres

Bericht
Hoi lieve kleine meid!
Je site is weer bijgewerkt en ik kan weer in de boekje schrijven via de site. Heerlijk!
Was het mooie dag eergisteren? 3,5 jaar wat een grote meid ben je al geworden. Jammer dat je mama's daar geen foto van kunnen zien en/of maken.
Lieve chenoa, Ik hoop dat je van boven alleen de mooie dingen ziet en niet de lelijke dingen.
Lieve knuffel, suzanne
Geschreven door
Suzanne op 15 juni 2004 om 6:14 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
Ik was al lang niet meer op je site geweest, maar ik denk nog heel vaak aan je! Als ik mooie sterren zie, denk ik "Éen van die sterren is Chenoa!" En natuurlijk in de winter, als er sneeuw valt, dan weet ik dat je het goed hebt hierboven. Maar vooral nu ik zelf een dochter heb en volop van haar geniet, besef ik wat jouw mama's en brusjes moeten missen...Waak goed over ze en stuur, als het kan, een mooi sterretje naar ze toe.
Liefs, Edith en Bente (6,5 mnd)
Geschreven door
Edith op 15 juni 2004 om 07:53 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
Vandaag moest ik ineens aan je denken toen ik vanmorgen opstond. De 13e... Jouw geboortedag. Je zal vast al een grote meid geweest zijn, van 3,5 jaar. Naar de peuterspeelzaal gaan en vast al veel vriendjes en vriendinnetjes gehad hebben. En na zo'n speelzaal ochtend zou je thuis zijn gekomen om hele verhalen aan je mama's te vertellen. Liedjes zingen die je geleerd had. Met een hele map vol knutselwerkjes en tekeningen thuiskomen.Ik weet zeker dat je dat net als Faye en Kaya geweldig had gevonden! Hebben ze je de schaapjes laten zien die ze een hele tijd geleden gemaakt hebben? Wat had ik er ook graag 1 met jou willen maken! Je hebt vast al gezien dat ik sinds 6 weken een nieuw oppaskindje gekregen heb. Sam is geen babytje meer, maar een heel lief peutertje van net 3 jaar. Hij is zo ontzettend lief! Maar net als jij, ernstig ziek...
Sam heeft Cystic Fibrosis, een ziekte waartegen helaas nog steeds geen goede medicijnen zijn. Wat voor Sam betekent dat hij vroeg zal sterven. Verschrikkelijk vind ik het om te moeten beseffen dat ik zijn geweldige koppie over een tijdje zal moeten missen. Zijn grapjes, zijn boevenstreken.
Het niet meer worden opgebeld:"Met Sammie, kom je koffie drinken? Mag je mij in bed leggen, Corien!".
Tot nu toe gaat het gelukkig erg goed met Sam, maar wat zal de toekomst brengen?! Ik ben zo bang, zo machteloos, zo verdrietig... Ondanks mijn eigen verdriet om Jan-Jaap. Maak ik nu van heel dichtbij die verschikkelijke lijdensweg mee, het vechten voor je kindje wat je o zo graag bij je wilt houden. Lief meisje, wil je alsjeblieft een beetje op Sam passen? Bedankt dat ik even tegen je heb mogen kletsen. Stuur je je mama's en je broertje en zusje vanaf de sterren een kusje van mij?? Liefs en een kusje op je bolletje.
Corrine, trotse tweelingzusje van Jan-Jaap* en nichtje van Senna*
Geschreven door
Corrine op 13 juni 2004 om 11:02 PMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,

In de cyclus en symboliek van 3 en 5 sluit jij deze week af met feestelijke gegeven dat je 3,5 jaar geleden geboren werd. Wat waren we gelukkig, mooie,mooie lieve kleine meid. Je verdiende meer! Lieve lieve kleine, ik mis je nog elke dag!!!!! Dikke kus en blijf bij ons; we houden van je tot aan de maan en terug! Niet vergeten allerliefste en enige Chenoa, onze oudste kleinste dochter!
Geschreven door
je buikmama op 13 juni 2004 om 10:16 AMe-mailadres

Bericht
Let op vandaag
vandaag is het leven
het hele leven is vandaag
in de korte voltrekking van vandaag
liggen de werkelijkheden en waarheden van het bestaan de vreugde van groei de pracht van actie de glans van kracht Want gisteren is slechts herinnering Morgen slechts een visioen Een goed geleefd vandaag maakt van elke gisteren een gelukkige herinnering van elke morgen een visioen van hoop Let daarom maar goed op deze dag.


'toevallig'!!!! vandaag gelezen en ik dacht meteen aan jullie!
Maak er een mooie dag van.
Dag Chenoa, Dag Yazhi!


Maartje
Geschreven door
Maartje op 13 juni 2004 om 10:14 AMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,

Vandaag zijn je mama's 5 jaar getrouwd. Deze week is het getal van de drie en de vijf, dat blijkt ook uit het bloemstukje wat ik je andere mama heb gegeven.
Vijf jaar geleden waren we al bezig met het uitkijken naar jouw komst. Het was een hele feestelijke dag. En ons geluk werd dubbel bekroond toen jij kwam.
5 jaar samen en dat vieren we met zijn 5-jes natuurlijk
met onze 3 kinderen, Chenoa, faye en Kaya en de
5 kindjes die eigenlijk bij ons zouden geboren zijn
In de afgelopen 3 jaar
Ik hoop dat nu het jaar van de 6 is aangebroken en dat we je volgend jaar kunnen schrijven dat we met je twee mama's en onze (dan)4 kindjes dat kunnen vieren. Kun je dat niet voor ons regelen, lieve kleine engel er is vast nog wel een sterretje dat weer geboren wil worden, 2 mag ook.
Toen ik laatst Kaya naar bed bracht en het slaapliedje zong, zei hij "wij hebben onze eigen engel mam, CHENOA!" Ach liefje, ik vind het zo moeilijk om je deze dingen niet te kunnen laten voelen en alleen maar te schrijven. Je bent een deel van mij en weet dat ik heeeeel veel van je houd en dat we het zo graag anders hadden gewild. Maar onze tijd komt en is zoals het nu is, je hoort bij ons voor altijd en we zullen doorgaan zodat je trots kunt zijn op je mama's! Verdriet en geluk, maar de liefde allermeest! voor altijd bij/van ons. Een hele dikke knuffel, van je mama die je alle dagen mist maar nu op dit soort dagen nog meer!! Aleksandra
Geschreven door
je buikmama op 9 juni 2004 om 2:48 PMe-mailadres

Bericht
Hoi liefie,
Je krijgt morgen Sap. Wie dat is, zullen Kaya en Faye je wel vertellen. En ook over de boot die omgevallen was, en Nijntje. Heb je met ons meegekeken?
Geschreven door
mama Ali op 6 juni 2004 om 11:38 PMe-mailadres

Bericht
lieve allemaal, ik ben een tijdje niet aanwezig geweest. Ik snap nu helaas de verhalen niet meer. Zijn jullie nu weer zwanger of zijn er helaas nu nog meer engeltjes in jullie gezinnetje? Nee toch? Bij ons mogen er helaas geen bengeltjes meer bij komen en moeten we tevreden zijn, onze kids doen het dan ook erg lekker. Jelmer bijna 12 gaat in het nieuwe jaar naar ht gymnasium en Annick gaat met lof naar groep 2. Dat Emmely niet meer bij ons is doet nog steeds erg veel verdriet. Vooral nu. Ik had de zorg voor mijn moeder de afgelopen 9 jaar, en zij is helaas afgelopeh januari 1-1 2004 op de leeftijd van 78 overleden. Wij hebben gelukkig de uitvaart zelf mogen regelen, een schoonzus is uitvaartverzorger, dus afleggen en vervoer, crematie, uitstrooien bij mijn vader hebben we zelf mogen doen. Ik snap best dat dit geen vergelijk is met het verlies van een kind, maar moest het na alle ellende toch tegen iemand kwijt. Jullie waren zo begripvol na ons verlies en het inschrijven van ivf programma, dat ik het eerst jullie boek weer opzocht. Ikzou het erg leuk vinden iets van jullie te horen.
Geschreven door
linda op 31 mei 2004 om 10:28 PMe-mailadres

Bericht
Heb ook nog even op jullie site gekeken heel ontroerend en bijzonder. Jullie zijn ook een bijzonder gezin oua samenstelling en dat zijn wij ook , wij hebben een heel groot pleeggezin ( 13 kinderen in leeftijd 2-23) Mede daardoor ontroerde jullie verhaal me erg, bij jullie zo gewenst en jullie verliezen jullie kindjes en wij krijgen vaak te maken met een hele andere kant. Ouders die niet voor hun kind kunnen zorgen en er dan wel 6 of 10 krijgen dat lijkt zo oneerlijk.Wens jullie veel geluk en alle goeds met jullie gezinnetje!!! Foka
Geschreven door
Foka op 27 mei 2004 om 6:25 PMe-mailadres

Bericht
From: Ron Barbara [mailto:barbara.v.dijk@marisen.net]
Sent: zaterdag 22 mei 2004 22:25
To: alezeist@planet.nl
Subject: post voor Chenoa

Het verdriet en gemis is bijna onverdraaglijk! Ik wil jullie sterkte
wensen met dit grote verlies. Wij zijn een dochter verloren na een
zwangerschap van 35 weken. Zij heet Marisen* En ook zij heeft een
plekje op het internet en Marisen heeft ook een mooie plek op de
begraafplaats. Op de site voor Marisen* heb ik een pagina geopend waar
ik een kaars opsteek voor Engeltjes, als je jullie Engeltje daar ook
wil herdenken dan hoor ik dat graag. www.marisen.net

Liefs en heel veel sterkte Barbara mama van Joy & Marisen*
Geschreven door
Barbara op 23 mei 2004 om 08:51 AMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 9 maart 2016 2Berichtjes van op/voor 13 december 2006 3Berichtjes van op/voor 25 maart 2006 4Berichtjes van op/voor 13 december 2005 5Berichtjes van op/voor 12 april 2005 6Berichtjes van op/voor 8 februari 2005 7Berichtjes van op/voor 13 december 2004 8Berichtjes van op/voor 29 november 2004 9 10Berichtjes van op/voor 20 mei 2004 11Berichtjes van op/voor 20 december 2003 12Berichtjes van op/voor 21 oktober 2003 13Berichtjes van op/voor 20 juni 2003 14Berichtjes van op/voor 22 februari 2003 15Berichtjes van op/voor 25 december 2002 16Berichtjes van op/voor 13 december 2002 17Berichtjes van op/voor 21 oktober 2002 18Berichtjes van op/voor 14 juni 2002 19Berichtjes van op/voor 29 maart 2002 20Berichtjes van op/voor 1 februari 2002 21Berichtjes van op/voor 29 december 2001 22Berichtjes van op/voor 6 augustus 2001