KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Chenoa


Hieronder staan de berichten 312 tot en met 288 van de 537 berichten.
Schrijf een berichtje voor Chenoa


Bericht
Liefste Chenoa,

Nu zijn Mama Ali en Kaya en Faye bij je op bezoek, want deze mama is een beetje ziek. Je krijgt weer mooie molentjes, altijd leuk om weer wat voor je te kopen! Faye kan tegenwoordig de rode Laura Ashley jurk aan, die zou jou ook mooi hebben gestaan. Hoe vind je het sterrenweekend, hebben jullie nog gespeeld met de balonnen voor onze engeltjes? Lief, lief klein meisje van me, ik houd zo ontzettend veel van je!!! Pas je een beetje op Faye en Kaya, want die kwakkelen ook een beetje tussen ziek en antibioticum. Dikke kus, Aleksandra
Geschreven door
je buikmama op 20 mei 2004 om 5:44 PMe-mailadres

Bericht
Lieve lieve Chenoa,
Het is al weer een tijdje geleden dat ik een berichtje hebt geplaatst, maar het kan ook alleen nog maar zo. Ik ga nog regelmatig kijken op jullie sites, maar het is even stil.
Over een paar weekjes hopen Christa en ik ook een prachtig kindje te krijgen. We denken nog steeds aan onze sterretjes en zijn heel blij dat onze droom nu uit lijkt te komen. Waak je een beetje over ons kleintje?
Lueve knuffel, Suzanne
Geschreven door
Suzanne op 14 mei 2004 om 00:26 AMe-mailadres

Bericht
Hoi Chenoa,
Ik heb net je foto's die ik van je mamma's heb gekregen aan een vriendin laten zien en zij vindt je ook een heel mooi meisje en we snappen niet dat baby's dood kunnen gaan.
groetjes Leonore (9)
Geschreven door
Leonore op 12 mei 2004 om 4:02 PMe-mailadres

Bericht
Daar was ik weer, even op moederdag, om te zeggen dat ons leven erg verrijkt is, sinds jij ons moeders maakte.
Dank je dat je geboren bent.

Mama Ali
Geschreven door
mama Ali op 9 mei 2004 om 9:08 PMe-mailadres

Bericht
Mijn allerallerliefste Chenoa,

Dank je wel dat je ons 3,5 jaar geleden moeder maakte! Trotse mama's zijn we van jou en Faye en Kaya voor het leven. Kon ik je maar 1 dikke knuffel geven (maar ik zou je niet weer kunnen laten gaan) We houden van je tot aan de maan en terug. Lieve, lieve kleine meid, blijf bij ons voor altijd! Wij vieren moederdag door onze kidnejs een cadeautje te geven, voor jou een Plop-knuffel ene Faye kreeg een boekje van bob de Bouwer en Kaya van Sesamstraat. Jullie zijn het allerkostbaarste, ons geluk!
Dikke knuffel van je trotse mama's
Geschreven door
mama Aleksandra op 9 mei 2004 om 12:34 PMe-mailadres

Bericht
Ha lieffie,

Eindelijk hebben we op mijn werk ook internet, nu kan daar tenminste ook even naar je kijken wanneer ik dat wil. En dat doe ik vol trots.
Ik houd van je tot aan de maan en terug
Geschreven door
mama Ali op 6 mei 2004 om 8:42 PMe-mailadres

Bericht
Lieve mensen,

Via Maartje ben ik bij het verhaal over jullie Chenoa terecht gekomen.
Mijn hart loopt vol.
Zo mooi als jullie haar herinneren, zo mooi dat zij zo aanwezig is in jullie leven.
Zo beleef ik ook het verlies van mijn dierbaren.
Ze zijn niet weg, maar nog steeds bij ons, in ons hart en in ons hoofd, maar ook in onze nabijheid.
Ik heb de fotos bekeken van het grafmonument voor jullie werkelijk prachtige dochtertje.
Zo speciaal als zij is voor jullie, zo speciaal is haar grafmonument.

Jullie kennen mij niet, maar zouden jullie de volgende keer dat jullie Chenoa bezoeken een kaarsje willen branden namens mij?
Haar verhaal raakt me, evenals het verhaal van jullie kleine tweeling en Wapi en Yahzi.

Van huis uit heb ik altijd meegekregen dat het leven en de dood dicht bij elkaar liggen en zelfs in elkaar verstrengeld zijn soms.
Jullie voelen dat volgens mij ook zo en dat spreekt me erg aan.

Het lijkt overbodig, zo sterk als jullie in het leven staan volgens mij, maar ik wens jullie alle kracht, liefde en warmte toe om het gemis van jullie kindertjes te dragen.
Dikke knuffels voor Faye en Kaya, jullie schatjes op deze aarde.
Ik brand een kaarsje voor jullie engeltjes hoog aan de hemel.

Liefs van een onbekende
Geschreven door
Irene op 25 april 2004 om 8:13 PMe-mailadres

Bericht
Hallo lief dochtertje!
Vandaag heb ik met Kaya nog eens je hele site bekeken. HIj keek heel aandachtig en wist steeds dat jij het was. Bij de laatste foto voordat je overleed, zei hij: bijna klaar. En bij de begraaffoto's vroeg hij wat we aan het doen waren. Dat is nog niet aan hem uit te leggen. Vervolgens herkende hij je grafje natuurlijk, daar komt hij graag.
Je bent elke dag in onze gedachten, en dat is niets dan liefs.
We houden van je tot aan de maan en terug.
Geschreven door
mama Ali op 21 april 2004 om 9:51 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,

We zijn deze week opgeschrikt door het bericht dat Jeannette, nadat ze voor de tweede keer mama is geworden, nu bij Riley* is en Shane bij Peter.
Ik vind het leven zo oneerlijk! Waarom is die dood er? Waarom kunnen we niet gewoon samen zijn? Regelmatig ben ik bang dat ons dit ook nog zal overkomen. Je weet dat ik erg veel van je houd, maar ik hoop toch dat Ali en ik jouw broertje en zusje samen groot mogen brengen. Maar het verlies van jou, ons eigen kind, is geen garantie dat ons niets meer gebeurd. Hoezeer ik ook naar jou verlang, en hoe graag ik je ook terug zou willen hebben, kun je me helpen te geloven dat we Faye en Kaya in elk geval groot zien worden en dat jij in hun verder leeft. Dat Ali en ik samen over jou en de ander kinderen kunnen praten.
Morgen gaan mama Ali en ik samen naar de begrafenis van Jeannette. Astrid past op Faye en Kaya; zorg jij dat er alsjeblieft niets gebeurd. Het is voor het eerst dat we ze alleen achterlaten terwijl we samen onderweg zijn in dezelfde auto. Ik vind het doodeng, maar mag van mezelf niet leven vanuit angst. We willen er zijn voor Peter en Shane, die dit enorme verlies hun levenlang meedragen.
Mijn liefje, mijn duifje, in wat voor wereld leven we toch. Kon ik al het gevaar en al het akelige maar aan, maar nadat we jou verloren, zie ik overal het gevaar, maar kan er niets aandoen. Er bestaat geen gerechtigheid en geen logica in mijn ogen als het gaat over leven en dood. Ik zou willen dat er alleen maar liefde en geluk was in plaats van al dit groot verdriet. Was er maar geen dood, dan waren we samen. En daarom vind ik die zin van Jeannette en Peter zo mooi toen hun Riley* overleed: "omdat er liefde is, is er geen voorbij, in eeuwigheid ben jij". Jij hoort bij mij en we zien elkaar zeker weer, tot die tijd geloof ik ook dat je om ons heen bent en met ons meegaat, je hoort bij ons! Maar het is erg moeilijk om te zien hoe Faye en Kaya met andere kindjes spelen en ik weet zeker dat ze heel veel van jou hadden genoten. Nu zijn ze ook heel zorgzaam voor jouw spulletjes en gaan graag naar je toe, en wij zullen ze alles vertellen en ik hoop dat ze altijd kunnen voelen dat je toch hun grote kleine zus bent. Mijn lieve kleine grote schat!
Geschreven door
je buikmama op 18 april 2004 om 3:37 PMe-mailadres

Bericht
Hey!
Ik wil jullie nog veel sterkte noemen.. en k vind het echt een hele mooie site.. krijg dr tranen van in mijn ogen :(

Groetjes en een dikke kus lesley ( 15 jr )
Geschreven door
Lesley op 22 maart 2004 om 09:06 AMe-mailadres

Bericht
Prachtig wit duifje,

Je bent zo bijzonder om al na negen dagen gehaald te worden omdat daar waar nu bent, je aanwezigheid zo nodig was en is.

Meisje ook al heb ik je niet gekend, je hebt mijn hart geraakt.

Liefs Dorette
Geschreven door
Dorette op 19 maart 2004 om 00:11 AMe-mailadres

Bericht
Lieve grote kleine zus,

Vandaag ben ik jarig en wordt ik 2 jaar. Toen ik vanmorgen wakker werd, zongen mijn mama's en Faye. En toen ik beneden kwam, zag ik de mooie slinger in de vorm van een trein. Ik ben erg verwend. Vind je mijn trein en auto's en trommel ook mooi? Ik vind je sterrenboekje heel mooi, en de sterren geven ook echt licht. En de brandweerauto die Faye gaf is met een ladder! Na het ontbijt gingen we bij jou alle kaarsjes aandoen. En natuurlijk kreeg je een feestbordje, met een tulp met 2 knoppen, omdat ik 2 ben en een kaars en een potje klei met mijn foto. Dat kregen alle mensen die op visite waren. Maar voor jou speciaal een Teigetjes-knuffel. Teigetje hoort bij mij en ik houd erg van knuffelen, daarom moet jij er ook een hebben als grote zus van mij.
Daarna snel naar huis, want mijn eerste bezoek kwam. En nadat ik had geslapen kwam nog meer visite en we hebben lekker gegeten en gezongen en gedanst.
Lieve kleine grote zus, dank je wel dat je er ook vandaag bij was. Je bent een ster! En ik ben heel trots op mijn 2 zussen. Liefs,
van je kleine broertje voor altijd.
Geschreven door
je broertje Kaya op 22 februari 2004 om 9:20 PMe-mailadres

Bericht
Hallo,

Ik, mijn vrouw en schoonmoeder ook overigs, hebben je website en het verhaal over Chenoa gelezen. Erg mooi beschreven hoe het korte leventje van Chenoa is geweest en wat jullie als moeders hebben moeten meemaken. Vooral de positieve dingen die jullie van haar mee hebben gekregen, en opgepikt hebben, vind ik erg bijzonder.


met vriendelijke groeten


Paul van de Laar
Geschreven door
Orchid's paardenmelkerij op 2 februari 2004 om 11:27 AMe-mailadres

Bericht
Zelf heb ik geen kinderen, nooit gewild.
Maar nu zit ik tranen met tuiten te huilen om dit trieste maar toch ook mooie verhaal.
Zelfs ik houdt nu van haar.
Een dikke kus voor jullie allemaal.
xxx Hetty
Geschreven door
Hetty op 8 januari 2004 om 3:47 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
Gefeliciteerd met de 2e verjaardag van je zusje Faye!
Wat een grote meid is ze al he? En wat kan ze al veel..
Het is zo jammer dat jullie nooit met elkaar kunnen spelen.
Jullie hadden het zo gezellig gehad!
Ik weet zeker dat je het geweldig had gevonden om je kleine zusje en broertje vanalles te leren. Zo hoort het toch?
Je wordt nog iedere dag gemist, kleine meid..
Hebben je mama's je al verteld dat ik deze maand kom helpen?
Eén ding weet ik heel zeker; je bent er iedere dag bij!
Dag lief meisje, met je mooie stralende oogjes..
Dikke kus,
Corrine, trotse tweelingzusje van Jan-Jaap* en nichtje van Senna*
Geschreven door
Corrine op 4 januari 2004 om 8:24 PMe-mailadres

Bericht
GEFELICITEERD MET JE ZUSJE!

Kushandje, Suzanne
Geschreven door
Suzanne op 4 januari 2004 om 5:41 PMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,

vandaag wordt je zusje Faye alweer 2. En natuurlijk feliciteren we jou dan ook. Er hangt hier een mooi wit blousje voor je en een rood rokje, ik had je zo graag aan de feesttafel zien zitten. Maar ik weet dat je er bent en dat jij het ook jammer vindt. Ooit is het allemaal anders en tot die tijd slikken we onze tranen weg en maken er iets gezelligs van. Lieve meid je hebt een heel lief zusje!
En ook op zo'n dag als vandaag word je weer extra gemist.
Geschreven door
je mama op 4 januari 2004 om 00:08 AMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,
Heb je vanacht onze vuurpijlen de lucht in zien gaan?
Wat waren ze mooi he? En wat gingen ze hoog!
Speciaal voor Jan-Jaap hadden we sterretjes gekocht.
En uiteraard zijn we jou niet vergeten!
Want ook voor jou hebben we sterretjes afgestoken.
Wat zal jij daarboven een prachtig uitzicht gehad hebben.
Je had al dat vuurwerk vast geweldig gevonden.
En vandaag, op de eerste dag van het nieuwe jaar is het heel mooi aan het sneeuwen. Dat zal vast geen toeval zijn!
Dankjewel, kleine meid!
Geef je Jan-Jaap een kusje van mij?
Heel veel liefs en een dikke kus.
Corrine, trotse tweelingzusje van Jan-Jaap* en nichtje van Senna*
Geschreven door
Corrine op 1 januari 2004 om 10:18 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
Een heel mooi en gelukkig 2004. Ik hoop dat voor ons allemaal het jaar 2004 meer geluk en vrede brengt dan dit jaar!
Geef je iedereen daar boven een dikke Nieuwjaarknuffel?
Liefs, Suzanne en Christa
Geschreven door
Suzanne op 1 januari 2004 om 01:52 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,

We sluiten een verdrietig jaar af. De mensen zijn in feeststemming. Maar jouw mama huilt. Het gemis is zo groot, mijn hart doet pijn.
We steken kaarsjes aan en de 5-puntige ster geven we jou, zodat je weet dat we deze avond niet zonder jou doorkomen. We hebben tegen alle tradities in een klein indianenvuurwerkpakketje gekocht. Want mijn kleine indianenmeid is bij ons en ik hoop dat je die vuurfinteintjes net zo mooi vind als je broetje en zusje. Laat je ook in 2004 weer weten dat je er bent?!
Liefs en weet dat ik niet zonder je kan.
Geschreven door
je mama op 31 december 2003 om 6:31 PMe-mailadres

Bericht
Lief dochtertje,
ook al ben je er niet bij met de kerst, toch ben je wel bij ons. Met sterretjes en vriendelijkheid en liefde, zo voelt het.
We houden van je tot aan de maan en terug. We gingen vandaag naar je toe en Kaya nam een mandarijn voor je mee en Faye vond een steentje dat ze aan je wilde geven. ZO maak je steeds deel uit van ons gezin.
Geschreven door
mama Ali op 25 december 2003 om 10:13 PMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,

Alweer kerst. Op de tafel staat ook een bordje en een kaarsje voor jou. En Kaya wilde vanochtend zelf een mandarijn aan je geven en Faye een mooie kerstkaars. Dus dat hebben we gedaan toen we alle kaarsjes aan gingen steken. We kregen ook een prachtigboek over sterrekindertjes, nou weet ik dat je je overdag je lantaartnje moet poetsen zodat het 's nachts helder kan schijnen. Lieve mooie ster, Faye en Kaya zingen regelmatig zomaar Twinkel twinkel kleine ster, waarom sta je toch zo ver, als ik mijn ogen open doe, schitter jij mij vrolijk toe, twinkel twinkel kleine ster, waarom sta je toch zo ver. Knap he en ze zijn nog geen twee. Maar dat komt vast omdat ze zo'n bijzondere sterrenzus hebben!
Dikke knuffel en eet vanavond gerust een hapje mee.
Geschreven door
je huisgezin op 25 december 2003 om 4:03 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenao

Jij bent voor mij voor altijd verweven met Demi* ondanks dat ik van jou alleen maar je foto's gezien heb en jou verhaal alleen van mailen en van je dagboek ken.
Deze maand is het alweer drie jaar geleden dat jullie geleefd hebben hier op aard en het lijkt voor mij net als de dag van gister.

Ik zend je duizend kusjes en knuffels

Veel liefs kleine vechster
van de moeder van Willianne Demi* Hessel en Luka
Geschreven door
Ali-Rika op 24 december 2003 om 00:37 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
Wat heeft mama mooie berichtjes in je vorige gastenboek gezet. Zo ontroerend en waardevol tegelijk.
Jouw korte, maar onuitwisbare leventje...
Waarom kan de tijd niet terug gedraaid worden, heel eventjes maar? Al was het maar een seconde.
Toch laat je ook steeds weer merken dat je zo dichtbij bent! Net zoals vanmorgen.. Het heeft hier heel lang gesneeuwd. Wat was dat mooi, alles zo wit en vredig. Wat had ik je daar graag met Faye en Kaya in willen zien spelen, je kleine voetjes in de sneeuw.
Dankjewel daarvoor! Heb je mijn kaartje met nijntje nog gekregen? Ontelbaar veel kusjes,
Corrine, trotse tweelingzusje van Jan-Jaap* en nichtje van Senna*

Waar je ook bent
Ik zou het niet weten
Niet in tijd of afstand te meten
Maar ik heb je bij me
Diep in mij
Daarom ben je steeds dichtbij..
Geschreven door
Corrine op 22 december 2003 om 9:40 PMe-mailadres

Bericht
De laatste avond samen, het staat me nog zo bij. Overdag waren de 2 huisartsen nog geweest. Rianne vroeg of we het verloop wisten en waarschuwde dat het ook acuut kon zijn afgelopen. Maar nee dat wilden en konden we ons niet voorstellen. We hadden ons voorgenomen zolang je leefde niet te denken aan wat daarna kwam. We gingen samen slapen en je huilde deze avond vaker. Vanaf een uur of een huilde je onophoudelijk en hebben we de huisarts laten komen. Die zei dat nu wel het einde naderde. Het was de moeilijkste nacht van mijn leven. Mijn lieve kleine dochter zo te moeten zien vechten en nog heb je gewacht tot de volgende morgen mama Ali weer de cd met 'pindakaas en hagelslag' aanzette en toen we met zijn drietjes waren haalde je heel diep adem, hief je hoofdje op en blies je laatste adem uit.
We vinden het fijn dat we morgen terugvliegen, dichterbij kunnen we niet zijn. Mijn kleine indianenmeisje op haar mooiste witte wolk met een zilverenjurkje en witte veertjes... Zo onvoorstelbaar en toch zo onherroepelijk.
We houden van je en zijn altijd je trotse mama's. Onze tijd komt en dan halen we alles in.
dikke kus en we hopen dat we mama's zijn waar jij ook trots op bent
Geschreven door
mama Aleksandra op 21 december 2003 om 9:46 PMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 9 maart 2016 2Berichtjes van op/voor 13 december 2006 3Berichtjes van op/voor 25 maart 2006 4Berichtjes van op/voor 13 december 2005 5Berichtjes van op/voor 12 april 2005 6Berichtjes van op/voor 8 februari 2005 7Berichtjes van op/voor 13 december 2004 8Berichtjes van op/voor 29 november 2004 9Berichtjes van op/voor 13 augustus 2004 10 11Berichtjes van op/voor 20 december 2003 12Berichtjes van op/voor 21 oktober 2003 13Berichtjes van op/voor 20 juni 2003 14Berichtjes van op/voor 22 februari 2003 15Berichtjes van op/voor 25 december 2002 16Berichtjes van op/voor 13 december 2002 17Berichtjes van op/voor 21 oktober 2002 18Berichtjes van op/voor 14 juni 2002 19Berichtjes van op/voor 29 maart 2002 20Berichtjes van op/voor 1 februari 2002 21Berichtjes van op/voor 29 december 2001 22Berichtjes van op/voor 6 augustus 2001