KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Chenoa


Hieronder staan de berichten 287 tot en met 263 van de 537 berichten.
Schrijf een berichtje voor Chenoa


Bericht
Lieve Chenoa, het is zo mooi en zo verdrietig om de kleine stukjes van je mama's deze week te lezen. Ik kan het me niet voorstellen hoeveel verdriet ze hebben want we hebben nooit een kindje op de wereld gezet. Ik weet alleen hoe het voelt om kindjes in de buik te moeten verliezen en dat is al zo verdrietig.
Ik keek deze week naar Vinger aan de Pols en daar waren 3 mama's die hun kindjes hadden verloren waaronder de mama van Bart de Graaf en die zei dat ze nu geen enkele reden meer had om te leven en dat terwijl ze nog een dochter heeft en een kleinkind. Zo moeilijk is het dus om een kindje te verliezen. Eigenlijk is al het andere dan niet meer de moeite waard.
Gelukkig wilden jouw mama's wel blijven leven en zijn ze ook ontzettend blij met Faye en Kaya, al zullen ze je voor eeuwig missen.
Deze tijd van het jaar moet voor jouw mama's ontzettend moeilijk zijn. Vreugde en verdriet, zo met elkaar verbonden.
Pas je een beetje op ze?!
Kushandje, Suzanne
Geschreven door
Suzanne op 20 december 2003 om 6:48 PMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,

Vandaag 3 jaar geleden was de laatste dag dat we puur van je hebben genoten. Opa Stef die nog even de trein aan je liet zien onder de kerstboom, met kerstliedjes op de achtergrond.
Vandaag aan zee kwam er een hele mooie azuurblauwe golf aanrennen, de golf die ik visualiseerde toen je werd geboren. Maar jij zou weer mee worden teruggezogen.
We hebben een goed leven gehad samen, vol liefde. Je bent wat afgeknuffeld en je kon ook zelf al kusjes geven, dat kan een gewone baby van 9 dagen niet, maar onze dochter wel! Ik zag de foto's van Amalia, maar dacht meteen onze eerste was veel mooier!!! Je was ons mooiste geschenk, zo puur, zo gaaf, zo compleet, op die ene vierkante centimeter na. Ik kan het nog niet geloven.
Ik zag Faye en Kaya vanochtend spelen aan het strand en de tranen rolden over mijn wangen. Om wat we jou allemaal niet hebben kunnen geven. We hadden het ons zo anders voorgesteld. Natuurlijk is het heerlijk om hier te zitten in de zon, zoals wij ook zaten. Maar het is niet meer zoals toen. Als mensen vragen gaat het goed dan zeg ik automatisch ja, maar eigenlijk is het helemaal niet goed. Het dierbaarste is me afgenomen. Ik heb mijn eigen kind dood zien gaan. Zo'n lief zacht puur mooi babymeisje, mijn kind, heeft de doodstrijd geleverd en we hebben haar moeten laten gaan. En zelfs na 3 jaar, kan ik dat niet accepteren.
De zon schijnt maar ik geniet er niet meer van, niet zoals toen. Natuurlijk maken we het gezellig en willen we ook dat Faye en Kaya een leuk en goed leven hebben. We genieten van hen en zij genieten ook. Maar het is nooit meer zoals toen. Geen moment ben je uit mijn gedachten. Het ergste in mijn leven is me overkomen, alles wat ik nog kan bedenken dat er kan gebeuren is minder erg. Zelfs het verliezen van Faye, Kaya of mama zou even erg zijn. Een stuk van mij is me voor altijd ontnomen, een stuk van mij is dood en begraven, een stuk van mij wordt door anderen vergeten. Maar als ik opsta ben jij de eerste waar ik aan denk en als ik ga slapen de laatste die ik welterusten zeg. Kind wat houd ik van je!
Mij mooie lieve kleine Chenoa, mijn kleine witte sneeuw engel, ik laat je niet los, nooit! Je hoort bij ons
Geschreven door
mama op 20 december 2003 om 2:19 PMe-mailadres

Bericht
Lieve kleine Chenoa,

Gisteren waren we hier in een kerk. Daar staken we een kaarsje, maar dan op batterijen. Daar moest je natuurlijk erg om lachen. Kaya was helemaal in de ban van Maria.
Faye was heerlijk aan het dansen, dat kan ze goed he.
Wat zou het toch fijn zijn geweest om even te kunnen zien wat jij al kon. Lieve meid ik mis je en zou willen dat ik 1 wens mocht doen. dikke kus, mama
Geschreven door
je buikmama op 19 december 2003 om 3:52 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,

3 jaar geleden kwam je op deze dag thuis en daar hebben we toen een hele feestelijke dag van gemaakt. En nog steeds hebben we goede herinneringen aan jouw korte leventje. Wat was elke dag bijzonder!
Kaya heeft een zwaardere kuur gekregen en het gaat nu al beter met hem. je kleine broer en zus vermaken zich prima in de zandbak!!(zo noemen ze het strand en als er een houten bruggetje komt, dan is hetde volgende zandbak).
veel liefs van ons allen.
Geschreven door
je mama's, Faye en Kaya op 17 december 2003 om 6:46 PMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,

We zijn speciaal in jouw dagen op vakantie gegaan. omdat we net als toen je er was in het zonnetje wilden zitten. Weet je nog hoe lekker je thuis op de bank met mama in de zon zat, of op het schapenvachtje terwijl de kerstliedjes klonken. Vandaag is het precies 3 jaar geleden dat we het vreselijke nieuws hoorden dat je HLHS had. Ik weet het nog precies en hoe spijtig je ons toen aankeek toen we de IC opkwamen. Jij wilde het niet en wij wisten toen nog niet wat ons allemaal zou overkomen. Wat een mooi, lief wijs dochtertje was je toch.
Het was maar net kantje boord dat we op vakantie konden gaan want Kaya was erg ziek op je verjaardag. Maar toen ik zondagmiddag de kinderarts sprak, zei ze dat we de gok wel konden wagen voor een weekje. Maar sinds vandaag is Kaya weer zieker en dat is wel een beetje eng zo ver van huis. Hij lijkt erg op jou, hij slaapt net als jij en nu hij zo benauwd is maakt hij zelfs dezelfde geluidjes.
Faye spreekt in een dag al 3 woordjes spaans: Adios, Gratias en Ollah. We hopen er een goede week van te maken, en jij bent constant in onze gedachten, altijd bij ons.
Geschreven door
je buikmama op 16 december 2003 om 2:11 PMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,

Gisteren vlogen we langs je mooie wolken. Wat prachtig!
Nu zijn we in Tenerife en staat je foto op onze kamer. Grappig toen we gisteren uit eten gingen stond er 1 hele felle ster. En toen we terugliepen zagen we al je andere sterrevriendjes. Kaya is weer een beetje ziek, we hopen dat hij niet zieker wordt. Pas je een beetje op hem. En verder speel je natuurlijk gewoon mee in het water en op het strand. Lieve, lieve groetjes van ons allemaal.
Geschreven door
van je mama's, Faye en Kaya op 16 december 2003 om 12:53 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,

wat een mooi foto-verslag!We vonden het heel bijzonder om erbij te zijn. Sara zei zo mooi dat ze het heel gezellig vond en Bram voegde toe dat hij het ook zo heel verdrietig vond omdat hij eigenlijk vond dat Chenoa en Simon samen hadden moeten spelen! Simon heeft wel het bellenblazen ontdekt zaterdag en heeft jou heel veel bellenblaaskusbelletjes toegestuurd!
Nou zijn je mamma's en Faye en Kaya lekker in de zon en ik weet zeker dat de zon mooier schijnt omdat jouw glimlach meestraalt!
Dag lieve Chenoa, van ons alle vijf nog een keer een dikke verjaarszoen!
Anneke & Arthur
Bram, Sara en Simon
Geschreven door
anneke & familie op 15 december 2003 om 7:50 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
3 jaar geleden waren jouw mama's de blijste mama's van de wereld want hun eerste kindje, een prachtig meisje werd geboren. Ze wisten niets van wat komen zou en daardoor hebben ze extra kunnen genieten van zwanger zijn van jou en jou geboorte.

Je hebt bij zo veel mensen hun geraakt door gewoon geboren te worden, lieve meid. Had je maar kunnen blijven?

Kun je het kaarsje zien wat ik voor jullie brand.
Kushandje, Suzanne
Geschreven door
Suzanne op 13 december 2003 om 11:13 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa*

Van harte gefeliciteerd met je derde verjaardag!!
En heel veel dikke kussen in de wind van mij......

Liefs, Anne.
Mama van Sija, Rene* en Maritha.
Geschreven door
Anne (gastenboeken) op 13 december 2003 om 6:11 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/ReneW

Bericht
Hallo Chenoa, vandaag je 3e verjaardag, de dag dat er drie kaarsjes op je verjaardags taart hadden moeten staan, die je gemakkelijk in een keer had kunnen uitblazen.
Maak er met alle engeltjes daar boven een mooie verjaardag van.
Groetjes van de papa en mama van engeltje Bo*

Geschreven door
Erik op 13 december 2003 om 1:23 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
Gefeliciteerd met je 3e verjaardag! Wat zou je al een grote meid geweest zijn.. Had je vandaag een mooi jurkje aangehad en mooie staartjes in je haar? Je zat vast helemaal te stralen van al die mooie cadeautjes die je kreeg.
Vandaag wordt je nog eens extra gemist, omdat je mama's zo graag gewild hadden dat het anders was geweest!
Het regent vandaag heel hard, je zult vast veel verdriet hebben.. Pas je goed op je mama's? Ze hebben je hulp hard nodig vandaag. Dag lieve kleine grote meid, ik hou heel veel van je! Vergeten zal ik je nooit..
Liefs en een ontelbaar veel kusjes,
Corrine, trotse tweelingzusje van Jan-Jaap en nichtje van Senna*
Geschreven door
Corrine op 13 december 2003 om 11:12 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa

Vandaag is het drie jaar geleden dat je bent geboren ,
niet wetende dat je mama s al weer snel afscheid van je moesten nemen ,meisje ik denk extra vandaag aan op deze speciaale dag en je aan jou en aan je mama s en en aan je zusje en broertje .
Lieverd een blaas kus van mij voor jou .

lieve warme groetjes Francisca
Geschreven door
Lieve Chenoa op 13 december 2003 om 09:23 AMe-mailadres

Bericht
Lieve mama en papa van *Chenoa,

Graag wil ik jullie via deze mooie site, ter nagedachtenis van jullie lieve *Chenoa, heel veel sterkte en liefde toewensen, voor de komende feestdagen.

Het grote gemis en incomplete gevoel, wordt met die dagen nog sterker beinvloed.

Namens Agma en Olaf
Geschreven door
Moeder van *Xavier op 11 december 2003 om 3:20 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.xavier-bos.net

Bericht
Lieve Chenoa,
Misschien hebben je mamma's het je al verteld...Ik ben op 24 november bevallen van een prachtige dochter! Ze heet Bente en het is een heel mooi meisje. Gisteren was dag 9 van haar leventje en daardoor moest ik even extra aan jou denken. Ik kan me nu beter dan ooit voorstellen hoe moeilijk het moet zijn geweest voor jouw mamma's om je toen al te laten gaan...In deze korte tijd is mijn dochter al zo'n groot stuk van mij geworden...het moet voelen alsof je doormidden gescheurd wordt. Meisje, je wordt nog elke dag gemist. Ik hoop dat je een beetje over mijn meisje wilt waken.
Liefs, Edith.
Geschreven door
Edith op 3 december 2003 om 11:10 PMe-mailadres

Bericht
Dag Lieve Chenoa,

Nog even en ook jij bent 3 jaar.
Mijn droom is dat jullie engeltjes op het plekje waar jullie nu zijn toch echt wel een feestje vieren op die grote dag. Als Joshua langskomt krijg je vast een dikke berenknuffel van hem. We denken aan je, liefs Miranda, mama van Joshua* en Kayleigh.

PS.Stuur een beetje extra's naar je mama's, ze hebben een niet gemakkelijke tijd achter de rug.
Kusjes
Geschreven door
Miranda op 3 december 2003 om 1:07 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
Nog anderhalve week en dan ben je jarig! Wat een grote meid zou je zijn, alweer 3 jaar zou je worden. Het blijft zo onwerkelijk dat het maar een droom is.. Wetende dat het allemaal zo anders had moeten zijn.
Op school hebben we het nu over de peuter, en dat vind ik heel erg dubbel. Ik vraag me dan vaak af hoe jij geweest zou zijn, wat je allemaal al zou kunnen. Des te meer besef ik, als ik naar mijn oppaskindjes of je zusje en broertje kijk. Hoe verdrietig ik ben dat ik jou nooit mag zien opgroeien. Ik mis je, kleine meid...
Zul je goed op je mama's en Faye en Kaya passen? Ze hebben je hulp heel hard nodig! Zeker na de verdrietige periode van de afgelopen maanden.. Laat je de sterretjes vanavond weer schijnen? Houdt maar een oogje in het zeil vanaf je sterretje. Een kusje op je mooie bolletje.
Corrine, trotse tweelingzusje van Jan-Jaap* en nichtje van Senna*
Geschreven door
Corrine op 2 december 2003 om 6:56 PMe-mailadres

Bericht
"mama Aleganda" Zoals je kleine broertje dat zo lief zegt.
Vandaag werd er een pop bezorgd die kan lachen, huilen, boertjes laten; het is bijna een echte baby. Je mama moest er van huilen want dit was weer zo'n moment mijn liefste Chenoa dat ik zeker je gezichtje en reactie had willen zien. Ik dacht eerst dat ik de pop maar een jaartje in de doos moest laten zitten, want hij is voor 3+. Maar toen Faye en Kaya haar zagen, waren ze helemaal in de ban. En ik vroeg hoe ze dan moest heten. Faye zei zeer beslist ":STER! En dat is weer zo'n moment dat ik denk "er is meer tussen hemel en aarde". Spelen jullie maar fijn samen met de pop! ant hij is voor jullie alledrie.
Lieve kleine Chenoa! Dikke kus.
Geschreven door
mama Aleganda op 1 december 2003 om 8:22 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa

Het is weer even geleden dat ik wat heb geschreven in jou gastenboek ,maar lieve meid ik ben je echt niet vergeten .
Wat is het fijn dat je zo goed op Kaya past .
Lieve chenoa een kusje in de wind voor jou .

Francisca
Geschreven door
Francisca op 25 november 2003 om 5:31 PMe-mailadres

Bericht
bedankt voor je lieve woorden in het gastenboek van onze Jaimy.
een antwoord is er niet
aleen maar vele vragen
in duizend deeltjes zweven zij
en boven mij blijft drijven
een wolk van verdriet

we willen ook jullie heel veel sterkte toe wensen

tonny,hein,*jaimy,joey,lars
Geschreven door
fam.van boxel op 22 november 2003 om 10:48 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.stichtingjaimy.nl

Bericht
Lieve Chenoa,

Wil jij wat gelukssterretjes naar beneden gooien, je mama's hebben het zo nodig in deze verdrietige tijd.
Ik heb net weer naar je foto zitten kijken, wat ben je toch een mooie meid, een mooi engeltje !!!!!

Dag lieverd, geef je mijn mannetje ook een kusje?

Dikke kus van Jeannet, trotse mams van *Riley en 'knuffie'
Geschreven door
Jeannette op 18 november 2003 om 2:31 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/RileyH

Bericht
Lieve Chenoa,

Zoals je weet is het hier een ziekenboeg. Maar vandaag kochten we een speciaal kaarsje voor je dat naar sinaasappels ruikt. Weet je dat Kaya en Faye 's morgens "lippelap" maken als ze hun sinaasappels aangeven. En dat kaarsje brandt nou in een mooie engelenlampje bij jou, liefste kleine grote engel!
Geschreven door
je mama's op 13 november 2003 om 6:36 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,
Ik zie dat ik al heel lang geen berichtje meer heb geschreven hier...Maar ik heb zeker wel aan je gedacht! In december maakten wij 2 sterfgevallen in 1 week mee. De plek waar jij bent, móet wel mooi zijn en dat heeft me getroost, want daar zijn mijn vriend en oom nu ook. Toen ik na deze moeilijke maanden in verwachting bleek te zijn, heb ik jou stiekem bedankt voor dit lichtstraaltje en gevraagd om te waken over mijn kleine baby. Inmiddels heb jij gezelschap gekregen van Wapi, Yazhi en de kleine tweeling..."Waarom?" blijft hierbij de grote vraag. Je bent in ieder geval niet alleen en nu kunnen jullie samen waken over jullie mamma's en broer en zus. Houd je deze laatste weken van de zwangerschap ook een oogje in het zeil voor mijn kleintje?
Liefs, Edith
Geschreven door
Edith op 2 november 2003 om 3:13 PMe-mailadres

Bericht
Liefste Chenoa,

Jij weet hoe ik me voel
nu ook Yazhi ons zal verlaten, weet ik hoe blij we zijn met het feit dat we jou mochten vasthouden. Je mooie haartjes, je lieve oogjes, je kleine voetjes, je lekkere geurtje, en je handje dat me zachtjes aait. Je wist zoveel en ik had geen idee van wat er komen ging. Je lieet merken dat je niet wegwilde en je hebt zo je best gedaan.
Na 3 jaar is mijn verdriet niet minder, zijn mijn tranen niet over, want ik mis je elke dag. Ik wil je zoveel geven en je vertellen zal ik hoe lief Faye en Kaya zijn en hoe jammer het is dat jullie niet met elkaar spelen. Je bent mijn oudste en ik kan niet zonder jou. Liefste Chenoa, waarom? Waarom? Ik houd van je tot aan de maan en terug.
Geschreven door
mama Aleksandra op 1 november 2003 om 7:51 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Chenoa,

We moeten weer een kindje loslaten. Inmiddels hebben we er al meer in de hemel dan op aarde. Lief, lief kleintje was het maar 3 jaar terug toen we zo intens blij jou verwachtten en niet wisten wat ging komen.
Geschreven door
je buikmama op 27 oktober 2003 om 6:48 PMe-mailadres

Bericht
Liev Chenoa,

Morgen wordt Kaya met spoed geopereerd aan zijn oortjes. Hij komt weer op de afdeling waar jij ook hebt gelegen, een geruststellende gedachte. Wil je extra op hem passen deze dagen? Veel liefs en heerlijk die witte sneeuwvlokken van de week. Faye en Kaya hebben er van genoten. We waren speciaal naar de dierentuin gegaan, zodat ze er lekker in konden wandelen. De dieren zaten veelal binnen, maar wij hebben lekker buiten gewandeld. Dikke knuffel!
Geschreven door
je mama's op 26 oktober 2003 om 08:04 AMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 9 maart 2016 2Berichtjes van op/voor 13 december 2006 3Berichtjes van op/voor 25 maart 2006 4Berichtjes van op/voor 13 december 2005 5Berichtjes van op/voor 12 april 2005 6Berichtjes van op/voor 8 februari 2005 7Berichtjes van op/voor 13 december 2004 8Berichtjes van op/voor 29 november 2004 9Berichtjes van op/voor 13 augustus 2004 10Berichtjes van op/voor 20 mei 2004 11 12Berichtjes van op/voor 21 oktober 2003 13Berichtjes van op/voor 20 juni 2003 14Berichtjes van op/voor 22 februari 2003 15Berichtjes van op/voor 25 december 2002 16Berichtjes van op/voor 13 december 2002 17Berichtjes van op/voor 21 oktober 2002 18Berichtjes van op/voor 14 juni 2002 19Berichtjes van op/voor 29 maart 2002 20Berichtjes van op/voor 1 februari 2002 21Berichtjes van op/voor 29 december 2001 22Berichtjes van op/voor 6 augustus 2001