MadeliefjeMadeliefjeMadeliefje

Welkom in het gastenboek van Leon


Hieronder staan de berichten 153 tot en met 129 van de 503 berichten.
Schrijf een berichtje voor Leon


Bericht
hallo grote vriend,

hoe gaat het met je?? wist ik het maar. ik ga er vanuit dat het heel goed met je gaat en dat je heerlijk bover ons met allemaal andere kinderen aan het spelen bent. en ons in jou hartje hebt opgeslagen. ik ben je nog lang niet vergeten kanjer en ik zal je ook nooit vergeten.

kijk je goed bij je broertje Aron je bent zijn kleien berscherm engeltje dat weet ik zeker!! je houd hem de hele dag stienkem in de gaten. ook ben je heel dicht bij jou papa en mama die jou zo ontzettend missen.

ik heb van de week een hele mooie foto van jou gekregen, hij staat nu bij al jou andere foto's een hele mooie met een geweldige lach!! ben helemaal gek op die foto! elek dag denk ik nog aan je.. en ben je in mijn gedachten en hoor ik nog steeds die geweldige lach.. Ook denk ik vaak.. "had ik maar" jou krijgen wij er niet mee terug maar je denkt het wel.. als ik bepaalde dingen had gedaan dan had ik je veel vaker gezien! en dat kan nu niet meer!! ik kijk nu heel vaak naar jou foto's dat maakt al weer een klein beetje goed.. ik draag je bij mij diep in mijn hart. voor altijd! mijn kleine grote vriend.

je zou al bijna 2 jaar worden wat zou je al groot geweest zijn en misschien al heel hard kunnen rennen en voetballen.. en naar papa kunnen kijken als hij weer eens heel gevaarlijk deed op zijn moter. jij had dit geweldig gevonden en over een paar jaar met papa mee gekunt op de motor. waarom heeft het niet zo mogen zijn mannetje?? ik weet het niet..
ik mis je ontzettend..

dag kanjer let je goed op papa mama en lieve Aron.. breng je ze af en toe een kusje!!

dikke kus voor jou lieve leon

natalie
Geschreven door
natalie op 24 februari 2004 om 8:02 PMe-mailadres

Bericht
Dag Jochie,

Zie jij boven ook dat het zonnetje weer begint te schijnen?
Voel jij die warme straaltjes?
Het voorjaar komt eraan. Het duurt niet zolang meer.
De vogeltjes fluiten, die bloembollen komen op.
Nu moeten we dit al voor de 2e keer meemaken zonder jou.
Straks krijgen we weer een zomer zonder Leon op de schommel, in het kinderbadje, dagjes zonder zonder jullie.

Toch wordt het een bijzondere zomer.
Jij weet wel waarom he.
Gerrit zal jou op zijn hart dragen jongen.
Zoveel mogelijk nemen we jou en Martina met ons mee die dag.
Maar het besef en het idee is pijnlijk.
De glans is en blijft weg...

Dag lieve Leon,
ik mis je jongen.
Kon ik alles maar terugdraaien naar de periode waarin iedereen zo gelukkig was.

Heel veel blaaskusjes voor jou...
Geschreven door
Willeke op 19 februari 2004 om 10:52 AMe-mailadres

Bericht
lieve mensen,
zeker wel 4 keer per maamd ook wel meer kijk ik op jullie site en elke keer trekt me dat weer,en als ik da naar het kerkhof ga naar mijn dierbaren loop ik altijd even lang leon .
het is zo stom maar ik doe het al automatish.
En elke keer dan denk ik hoe zou het met de ouders gaan maar zo aan jullei berichtjes te lezen valt het allemaal niet mee en dat kan ook niet anders he?
Toch vind ik het knap dat jullie dit allemaal zo netjes bijhouden ,en oh ja ik wil jullie alsnog van harte feliciteren met leons broertje.Dat zulle ook wel twee verschillende gevoelend zijn blijschap en verdriet te gelijk maar bedank wel aon zal altijd een beschermengeltje bij hem hebben nl zn grote btoer die altijd op hem zal passen
Geschreven door
anoniem op 18 februari 2004 om 00:01 AMe-mailadres

Bericht
Hallo mooi mannetje,

Vandaag is het valentijnsdag, een dag waarop je extra denkt aan de mensen van wie je houd.
We hebben een klein cadeautje bij je gebracht, samen met Aron zijn we naar je toe gewandeld.
We missen je zo, hadden nog zoveel plannen met je.....
Wat had je je broertje Aron leuk gevonden.
Vanmiddag was Wessel met papa Jaap nog even op visite, jullie hadden nu al de grootste lol gehad, want jullie hadden altijd al zoveel lol samen.
Als mama haar ogen sluit dan ziet ze jou, hoort ze jou, op jouw kamertje ruikt ze jouw geurtje, je lijkt dan zo dichtbij. De pijn word niet minder maar alsmaar meer, we missen je nu al zo lang...
Het is alweer bijna maart, volgende maand zou jij alweer 2 jaar gaan worden, wat een feest zou dat zijn, maar ook nu maken we er een bijzondere dag van, dit is jouw dag en die zal altijd heel bijzonder voor ons zijn en mag nooit worden vergeten.

Dikke kus van papa mama en Aron.
Geschreven door
papa mama en Aron op 14 februari 2004 om 10:29 PMe-mailadres

Bericht
Beste Adrie en Brigitte,
Ik ken jullie niet, maar wilde toch graag wat achterlaten in het gastenboek. Vorige week zag ik de advertentie in de krant en herkende weer dat prachtige ventje met die donkere oogjes. Ik had vorig jaar de advertentie ook gelezen.
Ik heb het internet adres genoteerd en vandaag heb ik hem opgezocht. Tjonge, wat indrukwekkend. Daar zijn geen woorden voor.
Wat hebben jullie wat doorgemaakt. Ik ben zelf afgelopen jaar voor de 3e keer moeder geworden maar besef destemeer dat alles niet vanzelfsprekend is. Dat het zo maar ineens anders kan zijn. Dat is toch niet te geloven. Ik wens jullie heel veel sterkte toe en veel troost naar het immense verlangen naar de kleine vent.
Veel liefs.
Geschreven door
Marianne op 9 februari 2004 om 10:32 PMe-mailadres

Bericht
he allerliefste en grote vriend,

ik kom net bij jou papa en mama en je lieve broertje Aron vandaan.
wat een mooi ventje is jou broertje zeg, weer op slag verliefd net als bij jou! je was bij ons he vanavond je keek over mijn schouder mee toch toen ik Aron lekker bij mij op schoot had. jij had op mijn andere knie moeten zitten als een mooie grote vent. als grote broer van aron en als papa en mama's mooie vent.

ik ben nog even bij je geweest op je kamertje heb je mij gezien? ik heb naar jou mooie foto's gekeken die op jou kamertje staan en alle andere mooie dingen. je mooie knuffel koe staat ook bij je in bed. en ja je geurtje die ruik je nog steeds op je kamertje. ik mis je grote vriend het doet mij nu weer zoveel pijn. dat jij niet bij je papa en mama en broetje aron kan zijn. waarom is de wereld zo gemeen.!!

ik weet zeler dat je heel dicht bij ons allemaal bent.. ik weet zeker dat je vanavond heel dichtbij ons was heel dicht bij je broertje Aron en dat hun bescherm engeltje bent!!

we missen je lieve leon ik wou dat ik je kon pakken je mee kon nemen terug naar huis waar het lekker warm is waar je lekker bij je papa en mama kan zijn en lekker met Aron kan knuffelen.waar ik zo af en toe even bij je op viste kan komen van je stralende lach kunnen genieten met je spelen enz... het had zo moeten zijn!!


hoe blij iedereen met jou lieve broetje is neemt niet weg dat we jou zo ontzettend missen. ik zal je nooit vergeten nooit grote vriend!!

ik mis je..

heel veel liefs en een dikke kus voor jou kanjer!!
Geschreven door
natalie op 5 februari 2004 om 10:53 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Pappa en mamma van Leon,
Morgen is het precies een jaar geleden dat jullie dit mooie mannetje hebben moeten laten gaan, nu is er een jaar voorbij, een jaar vol intens verdriet , een jaar vol gemis, maar hopenlijk ook een jaar waarin de mooie herrinneringen met Leon zijn herdacht en waarbij hij jullie nog een glimlach toe heeft gezonden. Het lijkt me vreselijk moeilijk maar probeer die mooie terug te denken en laat dit de kracht zijn om mee door te gaan, door gaan met een leven zonder Leon...haast onmogelijk maar het moet voor Leons kleine broertje en natuurlijk ook voor Leon zelf want ook ziet zijn ouders liever gelukkig dan vol intens verdriet.
Ik wens jullie heel veel sterkte in deze dagen,
Veel liefs Danielle.
Geschreven door
Danielle op 3 februari 2004 om 11:24 AMe-mailadres

Bericht
te erg.....

Iedere keer als ik aan die rotziekte denk.... schieten de tranen in mijn ogen.

sterkte,

papa van Arielle* en Joshua
Geschreven door
Pascal Lammers op 29 januari 2004 om 11:55 AMe-mailadres
Eigen website
http://lieve-engeltjes.nl/engeltje/ArielleL

Bericht
Dag Leon,

Het heeft gesneeuwd.
Er ligt een heel pak.
Vanmiddag gaan de meiden op de slee. Ze gaan sneeuwballen gooien.
Eigenlijk is het heel oneerlijk en gemeen.
Ik had jouw dit ook zo gegund.
Misschien dat jij het allemaal wel kan zien, maar ik had veel liever gehad dat je er ook echt in spelen kon.
Hoe anders had het allemaal moeten zijn.
Vandaag doet mij ook weer erg aan 5 januari 2003 denken.
Toen was er ook sneeuw.
Toen gingen de meiden er alleen niet in spelen. Toen waren we veel te verdrietig.
Vanmiddag zullen we aan je denken en je missen.

Heel veel zoentjes van je vriendinnetjes Jenita en Kelly.
Ze praten nog heel vaak over jou.
Blaaskusjes van Gerrit en Willeke

Dag Lieve jongen, we missen je...
Geschreven door
Willeke op 29 januari 2004 om 10:05 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,

Ik schrijf weer even in je boekje, mama is namelijk vedrietig. Oma Analbers, jouw overgrootmoeder is vandaag overleden. Het is ineens heel snel gegaan.Jij was heel gek met haar en zij met jouw. Ze had je broertje Aron nog zo graag willen zien, maar het moest eerst wat beter met haar gaan...We hadden dit niet zo snel verwacht, het leek zo goed te gaan...Ik weet dat ze nu bij jou is, dat geeft een beetje troost...Ik hoop dat ze veel met je zal knuffelen, net als altijd...Ik mis je zo ,mooi mannetje, was je maar hier, dichtbij ons, lekker warm tegen ons aan, knuffelen en snuffelen aan je broertje Aron..

kusje van mama

Geschreven door
mama op 26 januari 2004 om 8:02 PMe-mailadres

Bericht
Wat vreselijk wat jullie hebben meegemaakt, nu bijna een jaar geleden. Het is niet te geloven wat deze meningokokken b-sepsis aankan richten in zo'n klein hulpeloos kindje. Mijn zus maakt op dit moment hetzelfde mee. Zij is op 27 december 2003, haar lieve kleine ventje van bijna 7 maanden op dezelfde manier kwijtgeraakt. Lars heeft geeneens een kans gehad om dit te overleven. Hij heeft de ergste vorm gehad en binnen 7 uur tijd is hij in de armen van zijn moeder overleden. Dit is zo verschrikkellijk, dit had niet gemogen. Zoveel verdriet en onmacht. Hij was zo gezond en lief net als Leon. Mijn dochter van 7 vraagt elke avond: Mama waarom is Lars dood? Dit is ook de vraag waar wij mee zitten WAAROM...., het is zo on-eerlijk in deze wereld. Men kan tegenwoordig naar Mars vliegen, maar genoeg geld om wat eerder een vaccin te ontwikkelen, dat is niet mogelijk.

Ik hoop dat mijn zus en zwager hun verdriet kunnen uiten, dit kunnen ze nog niet zo goed. Vooral mijn zus is erg bang om in het diepe gat te vallen.... Ik zal er altijd voor haar zijn. Ook ik mis mijn kleine Larsje.

Carla
Geschreven door
carla op 25 januari 2004 om 8:52 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon, Adrie en Brigitte,

Wat een lief mannetje, Aron Leon.
Een broertje om trots op te kunnen zijn. Anders papa en mama wel. Jullie leven is totaal veranderd, niemand had kunnen voorspellen hoe anders.Maar dat er ook weer zonnestraal jullie leven verwarmt, dat is zeker. Ik denk dat jij vanaf ster alles goed in de gaten houdt Leon. Doe dat maar en let op je broertje, je papa en je mama.
Geschreven door
Saskia & Hylke op 24 januari 2004 om 6:06 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,

Je bent nu de grote broer van Aron. Jij had het helemaal geweldig gevonden zo'n lief en klein speelkameraartje erbij te hebben. En dan straks als Aron wat groter is dat jij hem alles wel even liet zien. En jullie zouden er een dolle boel van maken daar ben ik van overtuigd. Maar het doet mij zo'n verdriet dat dat niet mogelijk is en dat jij Leon zo ver weg bent, maar aan de andere kant ook wel weer zo dicht bij ons bent.
Ik zag gisteren een heleboel sterrentjes aan de hemel en èèn knipperder een aantal keren. Jij gaf zeker je kleine broertje een knipoog, zo van let ook een beetje op papa en mama want die hebben zo verdriet om mijn. Leon je bent een kanjer.

Dikke knuffels van Bianca

Geschreven door
Bianca op 24 januari 2004 om 2:48 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,

Je broertje Aron is alweer bijna 2 weekjes oud.
Hij doet goed zijn best en begint al iets te groeien, daar zijn we heel blij mee, want papa en mama zijn best een beetje onzeker. We missen jou enorm, er komen weer zoveel herinneringen naar boven, aan onze tijd met jou.Het lijkt nog zo vers...mama is verdrietig maar ook blij, zoveel wisselende emoties... Aron is duidelijk een broertje van jou, ook van die donkere kijkers en zo'n fijn gezichtje.
Wat had je hem leuk gevonden, je vond het vast super interessant zo'n klein mensje...
We doen erg ons best en genieten van dit mooie cadeautje, al doet het ook zo'n pijn, dat gaat nooit weg...
We weten dat je bij ons bent en praten tegen je, overal! Papa neemt Aron vaak mee naar jou kamertje, eventjes daar rondlopen of samen naar buiten kijken. Dan ruiken we weer even jouw geurtje op en ben je heel dichtbij.
Lieve Leon, heel veel kusjes van ons,

Papa,Mama en je broertje Aron.

Geschreven door
papa en mama op 20 januari 2004 om 12:56 PMe-mailadres

Bericht
hallo brigitte,
ik heb u verhaal gelezen, wat verschrikkelijk wat er gebeurt is..
het lijkt me verschrikkelijk om zo'n mooi mannnetje kwijt te raken!ik wou toch wat achterlaten
heel veel sterkte

groetjes quivera
Geschreven door
quivera op 16 januari 2004 om 2:52 PMe-mailadres

Bericht
Hoi lieve Leon,
ik heb gewoon even zin om wat te schrijven aan je. Tegen je praten doe ik als ik bij je ben. Ik kan zo verdrietig worden, terwijl er ook zoveel reden tot blijdschap is. Jouw kleine broertje Aron is zo'n mooi mannetje! Hij heeft nog helemaal geen weet van al het verdriet wat er ook is. Dat hoeft ook niet. Hij mag nog gewoon lekker klein en onwetend zijn.
Maar we missen jou ook zo. Ik had verwacht dat het toch wat makkelijker zou worden, maar ik merk aan mezelf en ook aan de mensen die bij jou horen dat juist nu het gemis zo intens is! Jouw persoontje met alles erop en eraan hadden we hier zo graag bij willen hebben. Je bent en blijft de grote broer, maar we hadden je zo graag lijfelijk bij ons gehad. En als wij dat verdriet en gemis voelen, hoe veel temeer moeten jouw papa en mama dat voelen! Maar lieve schat; je hebt hard genoeg gevochten en je herinnering is bij ons nog steeds levend. Ik hoop zo dat je rust hebt nu. Ik weet dat je dat ook hebt! We zullen je beloven dat we jou en jouw papa en mama en kleine Aron niet in de steek zullen laten in al hun gevoelens. We leven met ze mee. Al is dit maar een schrale troost!
Bedankt, Leon, dat je zoveel impact hebt gehad op ons leven, zodat we je ook echt nooit zullen vergeten!

Als het nog even kon; je even heerlijk knuffelen....

Een dikke knuffel van Anneke
Geschreven door
Anneke op 14 januari 2004 om 10:53 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,

Wat is dat een vreemd gevoel: blij te zijn en verdrietig tegelijk. Intense vreugde om de geboorte van je broertje Aron Leon, zo'n ontzettend lief en mooi kereltje dat we hem wel de hele dag zouden willen vasthouden en knuffelen. Maar tegelijk intens verdrietig omdat jij, die we ook nog zo graag willen vasthouden en knuffelen, zo ver bij je kleine broertje en bij ons vandaan bent. Wat zou het mooi zijn geweest als je samen met ons over de rand van Arons wiegje had kunnen gluren en een beetje tegen hem had kunnen babbelen of hem over z'n bolletje had kunnen aaien. Wat zou het mooi zijn geweest jullie met elkaar te zien spelen, als Aron wat groter is, misschien wel samen rollebollend over de grond met af en toe een miauwende Zoë daartussen. Wat een pret! Maar het heeft niet zo mogen zijn en dat maakt ons, bij alle blijdschap, toch steeds weer verdrietig. We hopen nu maar dat je vanuit de verte toch met ons meekijkt, dat je weet hebt van dat kleine broertje hier beneden, in het wiegje bij papa en mama. En als opa en oma, zoals zo vaak, weer eens naar die prachtige foto van jou kijken - die foto waarop je, de hand bij de mond, met een heel bedachtzame blik opzij kijkt, als een echte kleine filosoof! -, dan is het alsof je tegen ons zeggen wilt: "Maak je maar niet ongerust, ik weet er alles van, van mijn kleine lieve broertje daar beneden, van mijn lieve en o zo bezorgde papa en mama, van mijn opa's en oma's en al die anderen die tegelijk blij en verdrietig zijn. Maak je maar niet ongerust en wees intens gelukkig met die kleine Aron, want dat verdient hij. En denk af en toe aan mij, niet om dan ineens vreselijk treurig te worden, maar als een herinnering aan de mooie tijd die we samen hadden." Lieve Leon, we kunnen niet zeggen dat we niet meer treurig zullen worden, maar wel dat we allemaal intens gelukkig zijn met die kleine Aron. En wat die herinnering aan jou betreft: die is nooit of te nimmer uit ons leven weg te branden. Die mooie tijd met jou, die staat gegrift in ons hoofd, ons hart, onze ziel. We zullen je nooit vergeten!
Geschreven door
Oma en opa Klement op 14 januari 2004 om 3:53 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Adrie en Brigitte, lieve Leon,
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie Aron. Wat een mooie naam ook! En vernoemd naar zijn grote broer, prachtig. Zoals jullie weten hebben wij hier ook voor gekozen met de geboorte van onze tweede zoon. Hij is ook met zijn tweede naam vernoemd naar onze eerste - ook overleden - zoon. Ik vind het fijn dat dat zo is, maar ook zo heel vreselijk verdrietig dat zijn oudere broer niet meer lijfelijk bij ons is. Er is een tijd voor alles lieve mensen. Ik hoop dat jullie - nu jullie tweede kindje er is - tijd vinden om te genieten en tijd om verdrietig te zijn. Tijd om dit prachtige unieke nieuwe leven welkom te heten en tijd om te denken en te leven met Leon. Ik wens jullie geluk en sterkte toe.
liefs,
Brenda
Geschreven door
Brenda op 13 januari 2004 om 09:59 AMe-mailadres

Bericht
hoi lieve leon.... ik hoorde dat je er een klein broertje bij hebt en ben heel blij voor je papa en mama, ik wens ze dan ook heel veel succes en vreugde toe met jou kleine broertje,doei doei mooi mannetje groetjes joyce
Geschreven door
joyce op 12 januari 2004 om 9:09 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,

Vandaag kregen wij het geboortekaartje van je broertje Aron Leon. Wat een blij en verdrietig moment tegelijk. We zullen je niet vergeten.

lieve groet van ons allemaal.
Geschreven door
Saskia, Chris, Jos en Eva Kist op 12 januari 2004 om 7:44 PMe-mailadres

Bericht
he grote vriend,

vandaag heb ik het geboorte kaartje gekregen van je kleine broertje. hij is heel mooi en zo'n bijzondere tekst.
jou broetje is echt een klein wondertje net als jij!!

ik ben zo benieuwd naar zijn oogjes zouden ze net zo bruin en groot zijn als die van jou?? ik weet zeker dat je nu heel dicht bij aron en bij papa en mama bent. ewn dat je hun heel veel liefde brengt.

ik kijk elke dag even op je site en elke dag kijk ik even naar je foto. ik heb de foto van je broertje er naast gezet want jullie horen heel dicht bij elkaar te zijn. ik hoop dat je toch ook ondanks dat je er niet bij bent heel veel van je broertje mag genieten.
pas je goed op hem lieve leon..

ik mis je, en ik zal je nooit meer vergeten..

liefs natalie
Geschreven door
natalie op 12 januari 2004 om 7:18 PMe-mailadres

Bericht
ik wil jullie zeggen dat ik mijn gedachten bij jullie ben
als ik op het kerkhof loop naar degene die mijn dierbaar zijn zie ik het grafje van jullie leon als je dat ziet denk je wat voor een verhaal zit er achter dankzij deze site ben ik er achter gekomen ik wens jullie heel veel sterke en veel liefde toe om dit grote verdriet een plekje in jullie hart te geven en uit ervaring weet ik vergeten doen jullie je mannetje niet en zal altijd aanwezig zijn in jullie gedachten waar je ook bent
Geschreven door
onbekend op 12 januari 2004 om 11:02 AMe-mailadres

Bericht
he grote vriend,

je bent grote broer geworden van je broertje Aron Leon.
ik weet zeker dat je heel trots op hem bent en dat je heel erg dicht bij hem in de buurt bent..
maar toch klopt het niet je had nu gewoon bij hem moeten zijn.. net zoals mama zegt jij had hem heel voorzichtig vast moeten houden..

ik heb de mooie foto gezien van je broertje wat een mooi kereltje zeg, je kunt goed zien dat jullie broers zijn, erg mooi.

ik hoop dat ik je kleine broertje een keer kan komen bewonderen.
blijf je dicht bij hem imn de buurt en breng je hem en papa en mama heel veel kusjes!!

dag lieve leon mijn grote vriend ik mis je

dikke blaas kus voor jou van natalie
Geschreven door
natalie op 10 januari 2004 om 8:17 PMe-mailadres

Bericht
Dag lieve Leon,

Vanmorgen kreeg ik het bericht dat jij de grote broer was geworden van Aron. Wat zal jij trots zijn kanjer, hij is prachtig, net als jij.
Ook werd ik verdrietig want jij had bij papa en mama en Aron moeten zijn, je had met je broertje moeten knuffelen en spelen.
Wel weet ik dat jij een hele trotse broer bent, dat je alles weet en dat jij papa en mama veel kracht geeft.

Dag lieve Leon,

een dikke kus van
Wilfred, Marjolein, Jasmijn en Julia
Geschreven door
Marjolein op 9 januari 2004 om 10:33 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/JasmijnvS

Bericht
Lieve Leon,

Je bent nu een grote broer!
Gisteren is jouw broertje Aron Leon geboren.
Ik weet je was heel dichtbij, ik had je foto op het nachtkastje staan en heb je vaak aangekeken en geweten dat jij er voor ons was. Dat gaf me kracht, want het ging allemaal heel snel. Aron is duidelijk een broertje van jou, we zien zoveel herkenning en dat is heel mooi.
Wat had ik graag gewild dat jij er bij zou zijn, natuurlijk was je er ook bij, ik heb je gevoeld, maar kon je maar even echt bij je broertje kijken, aan hem snuffelen, woordjes tegen hem zeggen en hem aanraken. We weten dat je dat prachtig had gevonden, over het randje van de wieg spieken naar Aron. Samen op de foto, Aron voorzichtig bij jouw op schoot. Mama word daar verdrietig van, jij had het zo mooi gevonden en Aron had jou zo leuk gevonden.
We missen je des te meer, zijn dankbaar voor Aron, weten dat jij ook een handje hebt geholpen, want je bent en blijft een kanjer.
Zijn grote broer zal je altijd zijn!

Dikke kus van papa en mama.


Geschreven door
papa en mama op 9 januari 2004 om 8:48 PMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 13 oktober 2010 2Berichtjes van op/voor 26 mei 2009 3Berichtjes van op/voor 3 januari 2009 4Berichtjes van op/voor 4 januari 2008 5Berichtjes van op/voor 14 januari 2007 6Berichtjes van op/voor 8 augustus 2006 7Berichtjes van op/voor 31 januari 2006 8Berichtjes van op/voor 27 oktober 2005 9Berichtjes van op/voor 20 mei 2005 10Berichtjes van op/voor 3 februari 2005 11Berichtjes van op/voor 4 januari 2005 12Berichtjes van op/voor 28 oktober 2004 13Berichtjes van op/voor 26 mei 2004 14Berichtjes van op/voor 22 maart 2004 15 16Berichtjes van op/voor 9 januari 2004 17Berichtjes van op/voor 4 januari 2004 18Berichtjes van op/voor 10 oktober 2003 19Berichtjes van op/voor 17 augustus 2003 20Berichtjes van op/voor 4 juli 2003 21Berichtjes van op/voor 5 juni 2003