MadeliefjeMadeliefjeMadeliefje

Welkom in het gastenboek van Leon


Hieronder staan de berichten 53 tot en met 29 van de 503 berichten.
Schrijf een berichtje voor Leon


Bericht
De tijd heeft voor je papa en mama stil gestaan.Terwijl de rest van de wereld haar gang gaat hebben zij een lange en moeilijke weg af te leggen. Maar ze doen het samen erg goed hoor, petje af. Help jij soms een handje? Ik hoop dat er steeds meer dagen zullen volgen dat je papa en mama kunnen zeggen; 'dit was best een fijne dag ook al missen we jou zo enorm'. Ik hoop met heel mijn hart dat ze weer gelukkig zullen worden. Want zoals het was zal het nooit meer zijn. Je hebt een onvergetlijke indruk achter gelaten op iedereen en menig hart verovert. Dat kan niemand meer veranderen, ik geniet van de mooie foto's, je lekkere koppie, je lieve bruine ogen.
Geschreven door
Saskia op 17 augustus 2003 om 9:04 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,

Hoi lief mannetje,

Ik zat net naar je foto te kijken en me te bedenken hoe je
er nu zou uitzien. Je zou misschien al wel voor de eerste keer naar de kapper zijn geweest en je zou misschien al kunnen stappen.
Ik zou zo graag met jou mama aan de telefoon grapjes willen maken over onze donderstenen, want jij zou nu de hele wereld moeten kunnen ontdekken. Steentjes en zand uit de tuin op proberen te eten en in huis aan alle fotolijstjes en cd's zitten. Hopenlijk ben je nu ergens waar ook een boel
dingen zijn om te ontdekken. Lekker kliederen met water en modder en heerlijk vies worden, want dat zou je zo leuk hebben gevonden.
Dan was mama met jou hier komen spelen en had je Kirsten kunnen omduwen in de zandbak omdat jij groter en sterker was en samen aan een schepje trekken omdat je er allebei mee wilde spelen.
Dit kan allemaal niet meer, maar ik kan het wel zo voor me zien en wordt dan een beetje verdrietig, maar ik ben ook blij dat mijn herinneringen aan jou nog zo mooi zijn en dat ik nog heel veel aan jou kan denken.
Lieve Leon, we missen je verschrikkelijk

Een dikke kus van Elly en een natte kus van Kirsten
Geschreven door
Elly Dekker op 13 augustus 2003 om 11:28 AMe-mailadres

Bericht
beste ouders van leon,

Ik ken jullie wel niet maar,zat met tranen in mijn ogen jullie verhaal te lezen.
Wat een prachtig mannetje,en waarom worden zulke kleintjes al van de wereld geplukt! Ik begrijp het niet......
Ik hoop dat jullie veel steun van vrienden en familie hebben en wens jullie onwijs veel sterkte !

Denk aan die mooie momenten die jullie met ze drietjse hebben gehad! groetjes van ezra
Geschreven door
ezra kempen op 11 augustus 2003 om 9:37 PMe-mailadres

Bericht
hé lief vriendje,

Hoe is het met je??
Ik denk nog steeds heel veel aan jou en je papa en mama!
Ik heb net het berichtje van jou mama gelezen, met een brok in mijn keel en pijn in mijn hart!!
waarom doen mensen zoiets??

kon ik maar iets voor jou papa en mama doen!! kon ik jou maar terug brengen, dan was alles opgelost!!
dat denk ik zo vaak " had ik maar" " kon ik maar"
maar ik kan jou niet terug brengen en wij hadden dit niet kunnen voorkomen!
papa en mama hebben jou zo ontzettend veel liefde gegeven en dat doen zij nu nog! Jij zult ALTIJD het belangrijkste in hun leven blijven!

het is hiet nu erg warm, je had lekker in het zwembadje gekund, lekker kliederen met water.. maar je zit vast heel ver boven ons ook lekker in een zwembadje met allemaal andere kindjes. en heel vaak kijk jij even naar beneden op je papa en mama neer en blaas jij ze een dikke kus toe..

Ik heb nog wat voor jou gekocht! ik zal het gauw bij je brengen dan kan je er heel vaak naar kijken en papa en mama ook want er kan een heel mooi fototje in van jou!!
jij met je stralende lach jij met je schitterende oogjes was je maar hier!! gewoon bij je papa en mama!!!!

slaap lekker grote vriend!!
we missen jou!!! iedere dag een beetje meer!
Geschreven door
natalie op 7 augustus 2003 om 9:15 PMe-mailadres

Bericht
Hallo mooi mannetje van me,

We gaan morgen naar Ameland, naar ome Jaap tante Elly en je neefje Wessel. We gaan al vroeg weg, want we moeten op tijd bij de boot zijn. Dat had je vast prachtig gevonden, ik zie papa zo staan met jouw trots op zijn arm, kijkend over het water met je haartjes die wapperen van de zeewind. We gaan samen naar het strand, pootje baden in zee en jij gaat in ons hart en in onze gedachten met ons mee. Je had dan ook al wel een mooi emmertje gehad, met bijv. Bert en Ernie erop en een schepje en een zeefje erbij. Ik had dat zo graag willen zien, jij met je mollige beentjes stappend door het water....Maar we gaan toch, om er even uit te zijn, want jij bent overal bij ons. Als we naar huis gaan, gaat Wessel met ons mee, en hij blijft een nachtje bij ons slapen. Wessel blijft dan tot zaterdagavond, smiddags gaan we op bezoek bij Stan, zodat ze samen kunnen spelen, kijk je mee, want dat ziet er vast heel leuk uit.

Het had allemaal zo anders moeten zijn, het doet zo'n pijn.
Kunnen mensen werkelijk begrijpen hoe het voelt?
om dag in dag uit je kind ontzettend te moeten missen.
Er zijn mensen die je pijn doen, verkeerde dingen zeggen en verkeerd handelen en dat doet ons zoveel verdriet. Dat krijg je er dan nog bij, alsof dat er nog bij kan?
Laatst zei een ouder die haar zoontje heeft verloren: al kon men maar een half uurtje voelen hoe jullie je voelen, dan zou diegenen je niet zoveel pijn doen, zij zouden dan rekening met je houden en zichzelf weg cijferen. Die mensen hebben verkeerde verwachtingen van jullie, want zij kunnen niets van jullie verwachtten. Dat was goed om te horen, je leeft al in zo'n moeilijke en onzekere situatie dat alles wat daarbij komt teveel is. Je doet zo je best om engigsinds samen op de been te blijven, dat je keuzes moet maken. Maar gelukkig zijn er mensen die wel de juiste dingen zeggen en wel zich proberen voor te stellen hoe wij ons voelen. Familie en vrienden die voor je door het vuur gaan, die je onvolwaardelijk kunt vertrouwen en er voor je blijven zijn. Want misschien is het voor veel mensen al meer dan 6 maanden geleden , voor ons is het nog geen 6 dagen gelden. Tijd is niet meer wat het is, is onbelangrijk, nu word het alleen maar moeilijker, we missen je al zo lang. Juist nu heb je de mensen om je heen zo hard nodig. Mensen vormen een mening, denken te weten wat goed voor je is, gelukkig hebben zij het zelf nooit meegemaakt...Kwaadheid en teleurstelling zijn gevoelens die dan naar boven komen, maar die proberen we zo snel mogelijk weg te drukken al is dat niet altijd makkelijk, maar het moet, want daardoor word er tijd weg genomen om aan Leon te denken, aan dat altijd positieve en vrolijke en onschuldige mannetje....

Lieve Leon,
mama moest dit even kwijt, want het zit papa ook hoog, hij is erg teleurgesteld in sommige mensen, is kwaad, maar vooral verdrietig. Maar als we dan naar een foto van jou kijken dan lachen we weer, want dan kan niet anders.
Jij met je onvolwaardelijke liefde voor iedereen.
Het geeft aan hoe onwerkelijk de situatie nog voor ons is en hoe weingi je erbij kunt hebben. We proberen ons zoveel als mogelijk alleen met jou bezig te houden, ons mannetje onze trots, ons alles...

kusje van mama.




Geschreven door
mama op 31 juli 2003 om 12:35 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Pappa en Mamma van Leon,

...................Woorden schieten te kort !

Heel veel sterkte !
Geschreven door
José van der Mark op 31 juli 2003 om 09:36 AMe-mailadres

Bericht
Hallo lief vriendje,
hier ben ik weer even!!
hoe is het met je?? kon je maar andwoord geven op alle vragen die wij aan je hebben..
elke dag denk ik nog aan je lief vriendje ik kijk vaak naar je foto's vooral die prachtige foto met die mooie zonnebril op. die Foto vind ik prachtig zo'n geweldig mooi koppie van zo'n lief ventje.
wat zou ik je graag even willen zien al is het maar vijf minuutjes.
toch voel ik dat je heel vaak heel dicht bij bent. als ik naar je foto's kijk en de liedjes van jou begrafenis op heb dan ben je heel dicht bij dat weet ik zeker.

elke dag vraag ik mij weer opnieuw af waarom dit heeft moeten gebeuren. wat heeft dit voor zin??
ze zeggen altijd alles heeft een doel in het leven.. nou sorry maar van die uitdrukking snap ik niks wat dit heeft geen doel zo'n lief klein ventje zomaar bij zijn papa en mama weg halen!! dat is het ergste wat iemand kan gebeuren, en wat iemand kan doen!! god?? ik vraag mij af waar is hij?? hij laat dit toch niet gebeuren?? toch zal god er zijn want jij leeft verder in de hemel daar wordt jij een hele grote vent en daa leef jij verder.. ook heir beneden in onze harten leef jij verder en groei jij verder want er wordt heel vaak an jou gedacht en vele voorstellingen gemaakt hoe jij nu zou zijn!!
ik weet zeker dat jij je eerste stapjes dan al had gezet en de boel al flink op stelten had gezet!! je was echt een banjer geweest!! en je zou nog veel meer harten hebben verovert! ondanks dat je er nu niet meer bent verover jij nog heel veel harten, iedereen die jou kent praat oer jou zodat andere mensen ook weten wat voor een dapper, mooi en lief ventje jij bent! en altijd zult blijven!!
ik zal jou nooit vergeten jij bent en blijft mijn grootste vriendje voor het leven!!
slaap lekker grote vriend

dikke kus natalie
Geschreven door
natalie op 29 juli 2003 om 7:51 PMe-mailadres

Bericht
hoi ,eerst wil ik even zeggen dat het een wonderlijk mooi jongentje is.Het verbaaste mij toen ik dit las, eigelijk schrok ik wel een beetje ,want het zit nl zo mijn vader ligt nl een paar graven voor leon en elke keer als ik naar mn vader ga ,ga ik ook altijd even bij hem langs gek he?
Het komt misschien omdat ik zelf ook twee dochters heb een van 6 en een van 14 maanden en elke keer als ik er dan langs heen loop denk ik hoe is het mogelijk.
Voor het laatst zag ik dat hij jarig was geweest door de vele cado s en balonnen in de boom(die denk ik zijn blijven steken).Toch wil ik jullie ondanks alles heel veel sterkte wensen .
Geschreven door
jaqueline op 28 juli 2003 om 6:02 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,
Hoger dan de blauwe luchten
en de sterretjes van goud
woont en vader in de hemel
die van alle kinderen houd!!
Ik ben er van overtuigd dat deze vader ook van jou houd!!

Lieve Adrie en Brigitte,
ik heb net het gastenboek weer doorgelezen wat staan er toch veel mooie teksten in ik hoop dat jullie er wat aan hebben dat er zoveel mensen zijn die aan jullie en vooral aan Leon denken.
Sterkte meer kan ik niet zeggen.
Geschreven door
janet op 27 juli 2003 om 7:29 PMe-mailadres

Bericht
Dag lieve Adrie, Brigitte en onze kanjer Leon,

Een poosje kon ik niet in je vriendenboekje schrijven. Ook wij waren op vakantie. Van tevoren had ik al tegen je mama gezegd dat je met ons mee op reis zou gaan. Wat had ik graag gewild dat je met je papa en mama op reis zou kunnen gaan. Een mooi klein kereltje gekleed in zwembroekje
spartelend in een zwembadje. Mama en Papa lekker nat kunnen spatten, dat was natuurlijk het einde geweest.
Lief kereltje ik vond het fijn dat je in gedachten met ons was. Deze vakantie ben je volgens mij overal geweest, Frankrijk, Spanje, Nederland, Tjechie etc.Iedereen wil je graag nog bij je hebben. Dat een kereltje van ruim negen maand zoveel harten heeft weten te veroveren dat zegt maar een ding over jou; je blijft voor altijd een onvergetelijk mannetje. Elke dag missen jou papa en mama jou meer, in gedachten groei jij als maar verder. Konden we maar echt van je genieten en je zien verder groeien. Wat hadden we allemaal de trotse verhalen van je mama en papa aan willen horen of het zelf met je willen beleven. Helaas kunnen wij jou alleen nog in onze herinneringen vast houden, veel aan je denken en het mooiste plekje in ons hart aan jou geven. Dat heb jij zeker verdiend kanjer!
Dag lieve Leon, ik kom gauw weer bij je langs!
Dikke kus Patricia
Geschreven door
Patricia op 27 juli 2003 om 1:06 PMe-mailadres

Bericht
dag lief vriendje!
hier ben ik weer vandaag ben ik terug gekomen uit spanje, ik heb nog naar jou gezwaaid vanuit het vliegtuig. heb je mij nog gezien??
Ik heb jou mooie foto's mee gehad op vakantie en heel vaak naar jou gekeken. als ik s'avonds aan het strand liep was daar een heel mooi sterretje ik weet dat jij daar was! jij die wij nog steeds niet kunnen missen en niet willen missen!! jij die heel ver weg bent maar toch ook weer heel dicht bij.
Ik zal jou mijn hele leven mee dragen in mijn hart!
kon jij ook nog maar lekker op vakantie gaan met papa en mama en lekker wandelen aan zee. "gewoon" wat is eigenlijk gewoon?? niks is meer gewoon alleen vinden alle mensen van wel iedereen denkt dat alles maar vanzelf sprekend is maar dat is het niet.. jou papa en mama moeten jou missen en jij hun ook waarom pakken ze zo iets moois af van iemand een kereltje wat het doel in het leven was (is) jou lieve papa en mama hadden jou nog zoveel te geven zoveel!! waarom moest dit gebeuren dat vraag ik mij nog steeds af jij lief mannetje met je mooie lach, jij verdiende dit helemaal niet!! toen ik in het vliegtuig zat dacht ik " ik ben al heel hoog als we nou nog hoger vleigen zal ik Leon ook weer mee kunnen nemen hier naar toe??? ze kunnen zoveel op deze wereld waarom kunnen ze jou dat niet terug brengen??
waarom laat iemand zoiets gebeuren zó'n lief klein ventje!! dat maakt mij zo boos en verdrietig!!!

lief vriendje van mij slaap lekker
en we missen je!! zwaai je nog even naar jou lieve papa en mama en breng je ze nog een heel lief klein kusje! ze missen jou zo ze zijn hun doel in hun leven kwijt, hun alles hun mannetje!!

dikke kus voor jou vriendje!!

en een hele dikke kus en knuffel voor jou papa en mama!!
Geschreven door
natalie op 26 juli 2003 om 10:42 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,
Ik was vorige week bij jouw papa en mama en we zaten in de tuin. Wat had jij dat prachtig gevonden zeg, lekker op het gras rollen-bollen en op onderzoek uitgaan. En samen met mama in de zandbak spelen en met papa voetballen op het gras. Dat had gewoon moeten gebeuren, maar helaas kunnen ze dat niet meer met jouw en dat doet hun zo'n pijn.
Jouw papa en mama hadden nog zoveel plannen met jouw en hoe moeten ze nou toch verder zonder jouw.
Dikke knuffel van Bianca
Geschreven door
Bianca op 26 juli 2003 om 11:52 AMe-mailadres

Bericht
Beste Adrie en Brigitte

Even slikken hoor ,het is zo oneerlijk allemaal.
Wat een dapper mannetje zeg.
Ik heb je verhaal net ook nog weer in de kinderen gelezen.
Het blijft moeilijk om dat te lezen.
Jullie leon zal nooit vergeten worden dat is onmogelijk met zo'n mooi mannetje.
Ik hoop dat jullie veel steun hebben aan jullie familie en alle andere mensen die jullie dierbaar zijn .
Ik vind het zo dapper hoe jullie dit allemaal doen .
Heel veel sterkte met het verlies van jullie mooi dapper mannetje.
Heel bijzonder heel gewoon ,gewoon een heel bijzonder kind.

Liefs Nanda
Geschreven door
Nanda op 25 juli 2003 om 5:43 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon.

Wat ben jij een ongelooflijk mooi en dapper mannetje zeg.
Ik heb dank zij je vader en moeder kunnen lezen hoe sterk je wel niet was wat een oneerlijke strijd.
Je ogen zal ik nooit meer vergeten,ooh zo mooi.
Je papa en mama zijn vast heel trots op je.
Lieve Leon mooi mannetje als ik de sterretjes zie schijnen weet ik dat je niet meer uit mijn gedachten zult verdwijnen.

Dikke knuffel Nanda
Geschreven door
Nanda op 25 juli 2003 om 5:34 PMe-mailadres

Bericht
Hallo lekker mannetje van me,

Woorden kunnen niet zeggen hoeveel ik jou mis.
Van binnen doet het zo'n pijn, het drukt hart op mijn borst, zo hard dat ik soms geen lucht meer krijg.
Papa praat zo graag over jou, hij verteld hoe je was en doet je na. Dat doet zo'n pijn, ik zie zijn pijn als hij over jou verteld. Papa is druk met jouw toekomstige brommer, een echte kreidler. Die moet helemaal mooi gaan worden, dat is zijn doel, dat houd hem bezig. Die brommer had hij vorig jaar voor jouw gekocht, voor later, een echte oldtimer. Ik zei wel eens misschien wil Leon wel helemaal niet brommer rijden, maar dat wou hij niet horen, de brommer was voor Leon. Dat blijft het ook en daarom moet het af. Ook had hij een speelhuisje voor jouw willen maken, hij zou een copie maken van zijn blokhut en jij zou dan in het klein dezelfde krijgen, op wieltjes zodat het makkelijk te verplaatsen was, hij had overal aan gedacht. Daar verteld papa graag over en jij had het allemaal prachtig gevonden, samen met papa in de schuur....

We wisten dat het leven niet altijd makkelijk was, dat er goede en minder goede tijden zijn. Maar dit is te groot, veels te groot voor ons, hoe heeft dit kunnen gebeuren.
Ons grootste geluk Leon, ons lieve onschuldige mannetje.
We doen erg ons best, maar voor ons is het nog als de dag van gisteren, tijd is niet aanwezig. Jij had er gewoon moeten zijn, genietend van de zomervakantie, groeien en niuewe dingen ontdekken, wat hadden we nog veel van je willen genieten, het was al zo mooi.....

Dikke kus van mama.


Geschreven door
mama op 25 juli 2003 om 2:50 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon en Adrie en Brigitte,

Ik moest weer erg aan jullie denken. Nu in de zomer. Iedereen gaat op vakantie met hun gezin (wij ook) en dit
hadden jullie ook willen doen met Leon. Leon, je had het ook zo leuk gevonden. Je eerste wankele stapjes op een gave camping met leuke speeltuintjes, ik weet zeker dat je had genoten. Alles ontdekken en papa en mama maar achter je aan sjouwen om je goed in de gaten te houden. Jongens, ik had het jullie zo gegund.
Elke keer als ik naar Kirsten kijk, zie ik ook een stukje Leon. Als zij wat nieuws doet, denk ik aan Leon en jullie en wat jullie nog van hem hadden willen genieten. Jullie zijn in gedachten steeds bij me.

Veel liefs, Elly en ook een nat kusje van Kirsten
Geschreven door
Elly Dekker op 25 juli 2003 om 11:40 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,

Je mama had zo'n lief kaartje voor Hylke gemaakt.
Er zat een mooie foto van jou bij.
Hylke snapt er nog allemaal niks van maar als hij wat groter is kan ik hem over jou vertellen.
He kanjer, als je iets over je wang voelt strijken is het Hylke die een kusje naar je blaast!
Geschreven door
Saskia & Hylke op 21 juli 2003 om 9:43 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Brigitte en Adrie,

Heb nog eens naar de foto's van Leon gekeken. Zo'n stralend mannetje. Weet dat ik niets kan doen of zeggen, maar ik denk veel aan jullie. Jullie hebben echt een hele mooie pagina voor Leon gemaakt, iedereen kan zien dat het een kanjer is. Ik begin binnenkort aan de pagina voor Jasmijn.
Kan ik jullie ons meisje ook laten zien.
In gedachten bij jullie...

Veel liefs,
Marjolein, mama van Jasmijn* en Julia

Geschreven door
Marjolein op 18 juli 2003 om 3:24 PMe-mailadres

Bericht
Hallo lief mannetje van me,

Wat ben je toch een lekker ventje, ik kijk graag naar je foto's, naar jou met je stralende lach. Papa en ik denken vaak aan hoe jij nu zou zijn. Papa fantaseert daar graag over. En ik denk dat hij vaak gelijk zou hebben, hij kende jou door en door. Vandaag was Wessel weer hier en we hebben allemaal erg om hem gelachen, hij word al zo'n wijs mannetje. Wat hadden jullie het leuk gehad samen...samen buiten spelen, samen in badje of in de zandbak, je had het allemaal geweldig gevonden. Het doet zo'n pijn om jou te moeten missen en ik denk niet dat die pijn minder kan of zal worden, dat is onmogelijk, jij had er nu "gewoon" moeten zijn. Papa heeft nu vakantie en had zoveel plannen met jou, hij had je dan heel veel laten zien.
Het valt niet te begrijpen dat het allemaal echt is gebeurt, dat dit echt de realiteit is, dat is toch onmogelijk?...

Jij ons grote geluk, ons grote liefde, ons mannetje
ik mis je,
kusje van mama.

Geschreven door
mama op 17 juli 2003 om 9:14 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon...
Nog steeds ONvoorstelbaar dat
jij er niet meer bent...
ONeerlijk dat je papa en mama en
iedereen je zo moeten missen.
En wat moet jij toch een KANJER
zijn, dat je bij zo veel mensen een
ONuitwisbare indruk hebt achtergelaten!!
Geschreven door
Eefke Bergman op 9 juli 2003 om 5:04 PMe-mailadres

Bericht
Hoi lieve Leon,

Het is nog steeds heel moeilijk te bevatten dat jij er niet meer bent.
Weten doen we het wel,maar het is iets wat we nog steeds heel moeilijk kunnen geloven.
We gaan heel vaak naar je toe.Dan praten we tegen je,geven handkusjes.
We weten niet of jij ons dan hoort en ziet.We kunnen het alleen maar hopen.
En wat jouw papa dan wel eens zegt;als je het niet doet dan hoort en ziet hij het zeker niet.
En dat is natuurlijk ook zo.
Wat voor ons ook heel moeilijk is om te zien,is hoeveel verdriet en pijn jouw papa en mama hebben nu jij er niet meer bent.
We staan eigenlijk aan de zijlijn toe te kijken en kunnen heel weinig voor ze doen om hun pijn te verzachten.
Want één iemand kan dat maar en dat ben jij lieve Leon.
Ze krijgen van de meeste mensen die dicht bij hun staan en ook andere mensen veel steun en begrip,maar dan nog is dat niet voldoende.
Want er zijn veel gebeurtenissen en situaties waarin het moeilijk te verkroppen is dat jij er niet meer bent,en dat zal ook altijd wel zo blijven.

Lieve Leon,we missen je enorm en je zult altijd in onze gedachten blijven.
Een hele dikke kus van Douwe,Mariska en Stan.







Geschreven door
Douwe,Mariska en Stan op 6 juli 2003 om 9:15 PMe-mailadres

Bericht
lieve leon (kanjer)

hoe is het met je daar heel ver boven in de hemel!!
we missen je nog steeds maar ik denk dat, dat gevoel ook nooit meer weg gaat!! je hebt een speciaal plekje in ieder hart. ik ga volgende week op vakantie dus ik kan niet in je gasten boek schrijven. dat vind ik naar want soms heb ik daar heel erg behoefte aan. toch zal jij heel dicht bij mij zijn als ik in het verre spanje zit!! natuurlijk neem ik een mooie foto van je mee. zodat ik af en toe naar je kan kijken!!
ik kom voor dat ik op vakantie ga nog even bij je langs zal je dan naar mij zwaaien lieverd???
ook zal ik je een heel mooi kaartje sturen.
want je hoort er nog steeds bij en in ieder hart ben je er nog steeds bij!! jij zult nooit meer weg gaan en we zullen jou nooit en ook nooit meer vergeten.
dag mooie vent, dag grote man
we missen je
een dikke kus voor jou en papa en mama!!

lieve adrie en brigitte,
nog elke dag denk ik aan jullie en aam jullie mooie mannetje. ik zal hem en jullie nooit vergeten.
ik zal dit verdriet altijd met mij mee blijven dragen.
liefs natalie
Geschreven door
natalie op 5 juli 2003 om 2:27 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon

Het is alweer een half jaar geleden maar het lijkt nog als de dag van gisteren. Jij hebt zo gevochten.
Jij hebt zo'n indruk op ons gemaakt, jouw mooie ogen, jouw mooie lach, jouw enthousiasme. Nooit zullen we jou vergeten mooi mannetje.
Voor altijd heb je een heel speciaal plekje in ons hart.
En ooit zullen we elkaar weer zien dat weet ik zeker.

Dikke kus en knuffel
Michel en Natasja

Geschreven door
Michel en Natasja op 5 juli 2003 om 09:52 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,
Jou papa en mama moeten jouw nou al zo lang missen. Het is nog steeds oneerlijk dat jij niet meer bij je papa en mama bent. Wij denken nog heel vaak aan jou. Em als we dan een sterretje zien, dan ben jij dat leon.
Lieve adrie & Brigitte,
Wat is het toch oneerlijk. Jullie moeten jullie mooie mannetje nu al zo lang missen. Hopelijk hebben jullie veel steun aan de lieve woordjes in het gastenboek van leon.
Veel liefs Dave Joyce Denzel & Mirthe.
Lieve leon, we hebben vandaag een balonnetje gestuurd heb je hem gezien hij was rood gekleurd.
Geschreven door
Joyce op 5 juli 2003 om 00:47 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Leon,
Heb jij gezien dat Natalie en ik een mooie trein bij jouw neer hebben gezet. Het zal hem vast mooi gevonden hebben.
Ik was laatst bij papa en mama thuis en daar hing een heel mooi schilderij van jouw, je kijkt vanaf de muur zo de kamer in het rond. Het schilderij is echt prachtig.
Brigitte en Adrie ondanks de pijn die jullie in jullie hart dragen hoop ik dat jullie een beetje van jullie mooie tuin en het leven kunnen genieten.
liefs Bianca
Geschreven door
Bianca op 4 juli 2003 om 1:21 PMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 13 oktober 2010 2Berichtjes van op/voor 26 mei 2009 3Berichtjes van op/voor 3 januari 2009 4Berichtjes van op/voor 4 januari 2008 5Berichtjes van op/voor 14 januari 2007 6Berichtjes van op/voor 8 augustus 2006 7Berichtjes van op/voor 31 januari 2006 8Berichtjes van op/voor 27 oktober 2005 9Berichtjes van op/voor 20 mei 2005 10Berichtjes van op/voor 3 februari 2005 11Berichtjes van op/voor 4 januari 2005 12Berichtjes van op/voor 28 oktober 2004 13Berichtjes van op/voor 26 mei 2004 14Berichtjes van op/voor 22 maart 2004 15Berichtjes van op/voor 24 februari 2004 16Berichtjes van op/voor 9 januari 2004 17Berichtjes van op/voor 4 januari 2004 18Berichtjes van op/voor 10 oktober 2003 19 20Berichtjes van op/voor 4 juli 2003 21Berichtjes van op/voor 5 juni 2003