KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Valerie


Hieronder staan de berichten 22 tot en met 1 van de 22 berichten.
Schrijf een berichtje voor Valerie


Bericht
lieve moeder van valerie,jongstleden 14sept.is mij het zelfde overkomen. mijn kleine jongen romano werdt dood geboren,een week voor me uitrekenings datum een week later op 22sept.hebben we romano laten cremeren. ik weet nu wat pijn in je hart betekent en hoe dat voelt . je hoort verhalen dat de pijn moet slijten,maar het lijkt of het elke dag erger wordt. het gemis is zo groot,hoe ga je hiermee om,een leven zonder je kleine wat 9 maanden in je buik heeft geleeft en je liefde heeft geschonken. ik weet niet of ik deze pijn kan bestrijden,mijn hart ligt in tweeen en weet niet of dit ooit nog goed komt. een ding is zeker dit is iets wat niemand mee mag maken. veel liefs sabine
Geschreven door
sabine r op 29 september 2007 om 00:32 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Valerie,

Je hebt een ontzettende lieve mama & papa. Wat heeft jouw mama een ontzettend mooi en lief verhaal voor jou opgeschreven voor jouw begrafenis.

Ik wens je veel rust en liefde in de hemel!

veel lieve groetjes marieke van de vliet
Geschreven door
marieke van de vliet op 3 september 2007 om 2:06 PMe-mailadres

Bericht
hoi Paulien, Wat een verdrietig verhaal zeg van jouw kindje Valerie! Ik heb het helemaal gelezen in het tijdschrift de Flair maar ik heb niet kunnen lezen waaraan ze overleden is!?

zelf ben ik nu 38,5 week zwanger dus je begrijpt dat ik vrij onzeker ben na het lezen van jouw verhaal.

Hebben de doktoren ook een duidelijke oorzaak van overlijden gevonden van Valerie of niet?

Ik wens jou en jouw man heel veel sterkte en hou jullie taai!

Heel veel lieve groetjes van Marieke van de Vliet
Geschreven door
marieke van de vliet op 3 september 2007 om 1:27 PMe-mailadres

Bericht
Ik weet niet zo goed te beginnen en dat klinkt mij zelfs bekend in de oren. Onze dochter is op 17 april 2007 geboren en zij leefde ook niet meer.
Jullie zijn nu een jaartje verder maar volgens mij blijft de pijn. Iets in mindere maten maar je gaat er mee naar bed en je staat ermee op.
Ik wens jullie sterkte met het verlies van jullie dochter Valerie
Geschreven door
jolanda Quiles Notebaart op 22 augustus 2007 om 5:59 PMe-mailadres

Bericht
wij kennen jullie niet ik kwam op deze site en ik zag valerie staan ze is geboren op 23 juni 2006.wij hebben het zelfede meegemaakt met 35 weken is onze dochter *rosalie*levenloos geboren en op de zelfde datum 23 juni 2000. ze is 6 jaar ouder dan valerie.ik mis mijn kleine meisje elke dag. jullie moeten wel goed over blijven praten dat helpt erg goed , bij ons hielp dat wel.ik denk dat onze engeltjes samen op een wolkje naar beneden kijkt wat er allemaal gebeurt.lieve papa en mama van valerie heel veel sterkte

groetjes wim en helma zomer
vlinderkusjes van *rosalie*
Geschreven door
lieve mama en papa van valerie op 28 juni 2007 om 10:03 PMe-mailadres
Eigen website
http://familiezomer.kleutersite.nl

Bericht
Dag Valerie, of zoals mamma je noemt "Vallie". Je bent een heel mooi meisje, echt prachtig. Ik heb ontroerd het verhaal van je pappa en mamma gelezen. Mamma heeft het heel mooi opgeschreven (voor zover het een 'mooi' verhaal is maar je begrijpt vast wel wat ik bedoel, het was mooi verwoord). Ik voel door de letters heen hoeveel pappa en mamma van jou houden. Dat is zo ontzettend veel, tot de maan en weer terug.
Ik wil bij deze jullie veel liefde en kracht toewensen. Liefde zal er altijd zijn, kracht zal je vaak nodig hebben, zomaar ineens een moment dat ze er echt niet meer is.

Alle goeds!

Miriam
Geschreven door
Miriam op 15 juni 2007 om 9:48 PMe-mailadres

Bericht
Och jeetje moeder van Valerie, wat heb je dit ongelooflijk opgeschreven! Je hebt me heel erg ontroerd.
Je weet duidelijk zelf wat het beste voor jullie is, dus ik voel me niet geroepen om iets opbeurends of zinnigs te schrijven, maar de foto op het eind trof me nog het meest. Wat een pracht van een kind, wat een schitterende griekse godin! Wat had je die graag bij je gehouden..
Dikke zoen, ik wens je alle goeds
marije,
Geschreven door
Valerie op 2 juni 2007 om 9:52 PMe-mailadres

Bericht
Lieve papa en mama van Valerie,

wat een mooie site hebben jullie gemaakt voor jullie prachtige dochter Valerie.
Jullie verhaal is zo herkenbaar, de boosheid, het verdriet en jullie trots over jullie kindje. Ook de beledigende opmerkingen van de omgeving. Zo herkenbaar dat ik met tranen achter de computer zit.
Veel bewondering dat jullie de beleving rondom de zwangerschap, bevalling en geboorte van Valerie zo kunnen verwoorden.

Ik wens jullie veel sterkte en liefde voor de toekomst.

mama van Floris, Benjamin*,Job* en david*
Geschreven door
Ellen op 7 mei 2007 om 10:03 PMe-mailadres

Bericht
hallo peter en paulien,ik vind het zo ontzettend erg als ik
lees dat jullie kindje overleden is vlak voor de eindstreep.totaal onverwacht wordt je kind weggenomen.ik weet waar ik het over heb...na een normale zwangerschap van 38 weken moest ik ons kindje afstaan,terug aan moeder aarde.voor dit verdriet zijn eenvoudigweg geen woorden.je wordt verscheurd door emoties.gelukkig wisselt dit af met betere momenten.alsof deurtjes soms worden opengezet en het verdriet weer in volle hefigheid opkomt,om vervolgens weer in die roes terug te zakken.voor ons is het nu bijna 5 jaar geleden,en nog denk ik iedere dag aan mijn meisje.
dat zal altijd blijven weet ik nu.ze is in mijn hart,net als jullie meiske bij jullie.zoals de begravenisondernemer zei bij ons;"eenmaal de steen verlegd,stoomt het water altijd anders".ik begrijp volkomen dat jullie nu niet aan een ander kind denken.het verlies van jullie dochter moet verwerkt worden.en er komt ooit een tijd dat dat lukt,ook al denk je nu dat dat onmogelijk is. wees niet bang,vergeten doe je haar nooit...NOOIT!!! ze blijft altijd jullie kind.
geef het de tijd,dat is nodig!ik heb heel veel geschreven,
brieven aan mijn kindje,heb veel gelezen. doe het op jullie manier,dat is zo belangrijk! laat niet anderen bepalen wat goed voor je is. volg jullie eigen hart.
lieve mensen, heel veel liefde en kracht toegewenst in deze
o zo moeilijke periode.
liefs,marja w.
Geschreven door
marja op 24 maart 2007 om 8:24 PMe-mailadres

Bericht
hallo lieve papa en mama van valerie.
Ik wil jullie laten weten dat ik heel erg met jullie meeleef, vind de beschrijving van jullie verhaal erg mooi.
Het is niet met een pen te beschrijven hoe je je voel, maar ik voel veel erkenning in je verhaal.
Ik ben er zelf nooit aan toe gekomen om zelf me eigen verhaal te plaatsen.
Ik raakte in januari 2005 zwanger van thomas* en deze zwangerschap is afgebroken toen ik 29 wkn en 5 dgn was (op 31-7-05) heb toen ook abtopie laten doen en bleek dat er een stolsel in me placenta zat dit komt doordat ik draagster ben van factor v leiden een stollingprobleem ik had medicijnen moeten hebben bij me zwangerschap.
Er was me verteld dat ik vervroegd in de overgang zat en dat kinderen krijgen niet meer zou lukken na 3 mdn was ik opnieuw zwanger.
Ik was natuurlijk heel blij maar o,zo bang.
Ik liep voor deze zwangerschap in het lumc in leiden met een hele goede begeleiding van hun mocht elke week komen voor controle,omdat deze zwangerschap ook niet van een leie dakje ging veel bloedingen door de vlokkentest.
Ik was toen 37 wkn zwanger en moest voor controle en bleek dat ik zwangerschapsvergiftiging had en ik moest ingeleid worden .
Ben toen bevallen op 23-7-06 van een mooie meid dalisha is haar naam de letters van thomas* komt er in terug.
En ik kan je vertellen dalisha vervangt thomas* niet.
Thomas* draag ik elke dag nog in me hart en denkt heel veel aan hem en bezef ook wat ik aan hem moeten missen.
Zal hij nu net kunnen lopen, praten enz en wat zou zijn favorieten speeltje zijn.
Het moeilijkste vind ik als ik kindjes zie van die leeftijd.
En wat andere zeggen aaaaahhhhhh.
Dat zijn meestal mensen die niet bezeffen hoe kostbaar het leven eigenlijk is.
En hoe bijzonder wij eigenlijk zijn omdat wij zo sterk zijn om dit verdriet te moeten dragen ons hele leven lang.
Ik heb zelf ook de ervaring hoor tot de dag vanaf vandaag want ik ben eigenlijk gaan rouwen na de geboorten van dalisha en had daarvoor natuulijk niet echt de tijd ervoor.
Ik was teveel bezig met de zwangerschap of deze wel goed zou verlopen, moest ten slot me kindje levend in me armen sluiten.
En heel veel mensen snappen het niet,ik zeg wel eens laat ik maar raar wezen want ik hoop dat je het ook nooit zal begrijpen
Ik heb pas een boek gekocht gaat over de verwerking bij het rouwen ben het ook aan het lezen en heb er veel steun aan, het heet stille baby's
Er was tegen mij ook gezegd wees blij je heb er geen band mee en wat ga je doen met je kamertje nou en zo kan ik er nog meer opnoemen.
Op een gegeven moment zei ik ook kom maar terug als je normale vragen kan stellen ik werd er zo boos over joh heb het af en toe ook hoor.
Ben op me werk overgeplaatst naar een andere afdeling ,omdat me collega's het moeilijk vinden om met mij geconfronteerd te worden.
Lijkt wel of ik iets besmettelijk heb of zo dan denk ik het is niet besmettelijk hoor.
MAAR HET ZEG MEER HOE DE MENSEN ZELF ZIJN EN HET ZEG IETS OVER HUN.
Wat ik jullie nog wil zeggen ik wens jullie in jullie leven heel veel sterkte.
En zeg nooit nooit misschien komt er nog wel een kindje.
Wat ik al heb gezegd het is niet vervangbaar, en zal zeker niet makelijk zijn.
Ik wil jullie valerie een vlinderkusje sturen. en hoop dat ze veel gaat spelen met thomas*

liefs sandra mama van thomas*
Geschreven door
sandra op 14 maart 2007 om 1:25 PMe-mailadres

Bericht
wat een prachtige site voor een prachtige meid !!!

ik kan hier heel veel schrijven maar ik weet de woorden niet te vinden, en zoals je al schrijft er zijn ook geen woorden voor.
wij hebben 3 jaar geleden onze dochter verloren en merken dat de buitenwereld nu maar vind dat het eens over moet zijn, want we hebben haar tenslotte nooit gekend !!! PARDON !! ik heb haar 9 maanden gekend en ze leefde onder mijn hart, dichterbij kun je iemand niet hebben toch?

lieve papa en mama van valerie, ik bewonder jullie omdat jullie de kracht hebben om het verhaal van valerie op te schrijven. ik hoop dat ik dat ooit ook kan doen.
ik wens jullie al het goede samen en ik weet zeker dat valerie straalt van trots met zulke ouders
liefs miranda en een dikke knuf in de wind voor jullie engeltje.
Geschreven door
miranda op 9 februari 2007 om 1:09 PMe-mailadres

Bericht
Beste papa en mama van Valerie*

Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie prachtige meisje. Ik heb net de site gelezen, prachtig verwoord. Zelf heb ik helaas mijn zoontje verloren. Nee, woorden zijn er inderdaad niet voor, ja 1 woordje; WAAROM?

Heel veel sterkte,
Jolanda, mama van Joeri [12],Deborah [9], Quinten [8], Samantha [6], Roxanne [4], Lorenzo* [bij 24 weken zwangerschap]
Geschreven door
Jolanda 't Mannetje op 6 februari 2007 om 2:16 PMe-mailadres

Bericht
Wat een mooie site voor jou, Valerie.
Veel sterkte voor je ouders, nu en in de toekomst.

Myriam
moeder van Selwin*, Selinde*, ***, Naomi en Kay
Geschreven door
Myriam op 30 december 2006 om 10:21 PMe-mailadres

Bericht
wat prachtig beschreven..
zit echt met een brok in mn keel

wat een perfect meisje,ik durf me bijna niet voortestellen hoe jullie jezelf gevoeld hebben de afgelopen tijd
veel sterkte en geluk in 2007!
Geschreven door
mariel op 30 december 2006 om 5:13 PMe-mailadres

Bericht
Beste Pappa en Mamma van Valerie,

Wat een droevig verhaal weer en zo goed beschreven van wat je voelde op dat moment en nu!
Ik lees heel veel herkenning ook wij hebben ons zoontje verloren na een goede zorgeloze zwangerschap van 39 weken.
Je leven veranderd in ��n klap en zal nooit meer zo worden als dat het geweest is.
Trotse Pappa en Mamma ik wil jullie heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies!

Mmma van Nathan, Daphne, Gabri�l* en Dj�wie.
Geschreven door
mamma van Gabri�l* op 28 november 2006 om 7:58 PMe-mailadres
Eigen website
http://lieve-engeltjes.nl/engeltje/GabrielT

Bericht
hallo. ik heb net jullie verhaal gelezen, en dat heeft me heel erg aangegrepen. zelf ben ik mama van 2 kinderen en mijn vriend heeft een zoontje van 16 maanden, is geboren met 30 weken toen zijn mama een ongeluk kreeg.. Ik weet niet wat t is om een kind te verliezen maar als ik er aan denk dat ik een van me kinderen kwijt raak, raak ik al in paniek. ik wil even laten weten dat ik het heel erg vind voor jullie en aan jullie denk.....
Geschreven door
gien op 20 november 2006 om 9:25 PMe-mailadres

Bericht
Ik heb net jullie verhaal zitten lezen, wat een mooie meid en met een mooie naam, maar wat een hoop verdriet...
Helaas weten ook wij wat het is om je kindje te verliezen, alles is klaar en je bent er zelf ook klaar voor en dan gebeurt het allerergste wat je kan overkomen.
Zoals jullie dat laatste stukje schreven over jullie gevoelens, maar ook de reacties van andere mensen... het zouden net zo goed mijn woorden kunnen zijn. Mensen zijn soms zo dom, hopelijk overkomt het hun nooit.
Vanaf hier wil ik jullie heel veel sterkte toewensen met dit enorme verdriet, blijf met elkaar praten en koester jullie lieve Valerie voor altijd.
Liefs Sabine, mama van Jamey* en Noey

Geschreven door
Lieve Valerie, papa en mama, op 15 november 2006 om 8:31 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Valerie*,

Wat heeft je Mama een mooie pagina voor je gemaakt. Ik heb al veel over gehoord want ik mail met je Mama bij de Lieve Engeltjes. Je Mama is heel trots op je kleine meid!

De Babies waar jij nu mee speelt
Wonen in een luchtkasteel
Het is heel hoog, het is heel ver
Tussen de zon en de avondster
Nog verder dan de regenboog
De wolkenlift bracht jou omhoog

Een hele dikke knuffel, Chantal (LE*)
Een vlinderkus, Naomy*

www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/NaomyB
Geschreven door
Chantal, Mama van Naomy* op 14 november 2006 om 9:20 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.naomy.vlindersite.nl

Bericht
Lieve Valerie,

Mooi meisje, met alles er op en er aan.
Waarom toch mocht jou leventje niet verder gaan?
Je mama heeft een mooie engeltjespagina voor jou gemaakt. Ik kende jou verhaal al, maar toch toen ik las hoe mooi je mama alles verteld, dan krijg ik weer de tranen in mijn ogen.
Lieve Valerie, jou leventje eindigde waar het bijna begon. Maar in de harten van je papa en mama leef jij voor altijd verder.

Liefs van Anja, mama van Sander* & Cynthia (LE8)
Geschreven door
Anja op 14 november 2006 om 7:51 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/SanderM

Bericht
Lieve Valerie*,

Jouw verhaal kende ik al een beetje, ik heb nu je verhaal opnieuw gelezen en het ontroert me weer, wat heeft jouw mama alles prachtig verwoord. Ik weet zeker dat jij heel erg trots op haar bent, net zoals zij dat op jou is.
Valerie*, je bent een mooi meisje en het is eeuwig zonde dat jij niet bij je papa en mama mocht blijven.
Ik wil ze veel sterkte en kracht toewensen in de toekomst, een toekomst zonder jou maar wel met veel dierbare herinneringen in hun hart.

Veel liefs en een vlinderkus,
Mariska, mama van Daan*, Max en Job
Geschreven door
Mariska op 14 november 2006 om 2:51 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/DaanV

Bericht
Lieve Valerie,

Mama heeft een prachtige site voor je gemaakt, met heel veel liefde en trots. Dat straalt uit in het hele verhaal.
Mama is trots op jou maar ik denk dat jij heel trots op zo'n lieve papa en mama bent . Vergeten zullen ze je nooit, en nooit is voor altijd.

lieve groetjes Monique, mama van Ferdy* en Giedo

Geschreven door
Monique op 14 november 2006 om 11:48 AMe-mailadres

Bericht
Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen.Jullie kleine Valerie is een heel mooie baby.Het allerbeste voor de toekomst.
Geschreven door
Chantal Peemans op 14 november 2006 om 04:28 AMe-mailadres

Schrijf een berichtje voor Valerie

Ga naar het verhaal van Valerie