MadeliefjeMadeliefjeMadeliefje

Welkom in het gastenboek van Romy


Hieronder staan de berichten 119 tot en met 95 van de 319 berichten.
Schrijf een berichtje voor Romy


Bericht
Lieve Romy je weet dat je broertje mama en ik je elke dag missen,ik weet en voel dat ook dat je naar ons kijkt en zondag gaan we sinterklaas vieren en ook daar ben je bij.Goed van mama dat ze als hulpsinterklaas ook voor jou een kadootje heeft gekocht. Vind je dat niet lief?Mama mist je zo erg en ik ook!Maar bij alles wat ik ook doe ben je erbij.Ik ben zo gelukkig dat ik je mocht leren kennen en mijn leven zin hebt gegeven net zoals je lieve broertje.Wat ik ook de rest van me leven ga doen jij bent altijd bij me.Lieverd jij ben mijn grote liefde in mijn leven en voor altijd mijn kindje.Liefs Marco
Geschreven door
marco op 2 december 2004 om 03:48 AMe-mailadres

Bericht
Hoi romy
ik wil even zeggen dat ik gisteren een briefje in mn schoen heb gedaan om de sint te vragen of hij jou ook wat lekkers kan brengen ik had je gisteren al geschreven maar mijn berichtje is niet ontvangen zie ik nou romy ik hoop dat het lekkers heeft gesmaakt ik weet zeker dat sinterklaas ook bij jou is geweest ik heb dat zelf gezien in mijn droom groetjes kusjes thijs en je mooie foto staat nog steeds op de kast hoor
Geschreven door
je vriendje thijs op 1 december 2004 om 8:13 PMe-mailadres

Bericht
lief klein prinsesje van me,

het is weer bijna sinterklaas en we hebben weer kadootjes moeten kopen (niet door vertellen he) en ik kon het niet laten het is zo moeilijk die kadootjes te kopen voor rick macy en gina en voor jouw voor jouw zag mama zulke mooie dingen ik vind het zo erg *romy dat je hier niet lijfelijk meer bij me bent maar ik heb toch een heel mooi kadootje gekocht die deed me echt aan jouw denken het is zo erg om sinterklaas te moeten vieren nu maar het moet he voor je broertje en voor je nichtjes ik moet zo denken aan de vorige sinterklaas dat was een feest we hebben gedanst de polenaisse gelopen en je hebt heel lang bij sinterklaas en zwarte piet op schoot gezeten en hij heeft hele mooie en heel veel kadootjes voor je meegenomen . dit jaar word dat heel anders nu kloppen de pieten aan de deur en zetten de zakken kadootjes voor de deur en ik wacht op het moment dat de namen van de kindjes worden genoemd een kadootje voor rick en eentje voor macy en voor gina en voor rolan en het allermooiste kadootje is natturlijk voor jouw en dan zeggen ze dit kadotje is voor *romy ik hoop zo dat je hem mooi vind



heel veel liefs en heel veel knuffels van je mama
Geschreven door
mama op 1 december 2004 om 3:04 PMe-mailadres

Bericht
Dag meiske,

Alweer 8 maanden. Af en toe kom ik hier, bijvoorbeeld als ik op mijn werk zit en ik net weer iemand gesproken heb, die net als jij die nare ziekte heeft gekregen. Ik denk soms dan even aan je, hoe je bleef lachen en spelen, ook als het even heel zwaar was. Ik heb je maar af en toe meegemaakt, af en toe voel ik je om me heen.
Nu met Sinterklaas is het weer extra raar dat je niet meer hier bent. Ik wil je moeder en pappa Marco hier even heel veel sterkte wensen.

liefs van Marjon
Geschreven door
marjon op 1 december 2004 om 2:17 PMe-mailadres

Bericht
Lieve, lieve, schat,

Het is nu bijna december de maand van de "gezelligheid", de Sinterklaasavond, kerst en oud en nieuw. Wat wordt je gemist! Je had je schoen moeten zetten met een wortel erin, voor het paard, kadootjes de volgende ochtend, kruidnootjes eten en warme chocolademelk. En op pakjesavond over een paar dagen een heleboel kadootjes moeten krijgen en liedjes zingen voor de Sint en de Pieten.
Vorig jaar hebben we gelukkig een hele fijne Sinterklaas gevierd. Zenuwachtig waren we toen Sinterklaas met z´n Pieten eindelijk binnenkwam, met een hele boel kadootjes. Gedanst hebben we, gezongen en je hebt bij Sinterklaas op schoot gezeten. Hij las een heel mooi verhaaltje voor uit het grote boek. Dat je zo´n dapper meisje bent en zo gek op je broertje.
Nu ben je er niet bij maar ik weet zeker toch ook weer wel.


Lieve Romy,

Ik zoek je, maar soms weet ik niet meer waar ik je zoeken moet, waar ben je ?

Als het verleden mij pijn doet, of de toekomst maakt me bang, dan kijk ik omhoog daar ben jij.

Telkens als ik denk, ik kan niet meer
dan schijn jij als een lichtstraal op mij neer.

Om mij kracht en moed te geven, zodat ik toch verder kan gaan met mijn leven.

En dan heb ik je toch weer gevonden.

Lieve liefie

Ik hou zo van je

Mireille
Geschreven door
Mireille op 30 november 2004 om 3:32 PMe-mailadres

Bericht
Niemand

Niemand die vertellen kan,
hoeveel ik van je hou.
Niemand die ik bij me heb,
Alleen hier in de kou.

Niemand die weten kan,
hoe erg ik jou niet mis.
Niemand die weten kan,
hoe erg die pijn wel is.

Ik moest je laten gaan,
want zo ging het niet goed.
Maar niemand kan ooit weten,
wat het met me doet.

Niemand zal ooit weten,
hoeveel ik van je hou.
Maar ik zal blijven wachten,
totdat jij weer bij me komt.
Naast mij in de kou..

liefs,,Naomi
Geschreven door
Naomi op 28 november 2004 om 9:01 PMe-mailadres

Bericht
hallo ben michael ik zag een pro op one2see.nl en vroeg water was gebeurd ze verwees me naar deze site indrukwekend verhaal i kreeg er wel kippevel van maar je hebt alles gedaan wat je kon en het zit wel goed het is toch altijd moeilijk en ze zal altijd gemist worden maar vergeet niet ze zal voor altijd bij je zijn ik heb zelf een broertje gehad hij stierf bij zijn geborte hij was veel tevroeg geboren bij de zesde maand ging het fout bij mijn moeder ze werd naar het ziekenhuis gebracht omdat ze last had van haar buik het moest gehaald worden anders zou mijn moeder sterven mijn broertje heeft nog 4 minuten geleefd en toen sloot het voorgoed zijn oogjes we zijn op een hele klootige manier geholpen door zoveel mensen mogt ook niet op zijn begravenis zijn omdat ik 4 jr was herrinner me er nog alles van maar ik heb er nog grote moeite denk elke dag aan hem en droom echt veel over hem ik hoop dat je me terug schrijft groetjes michael
Geschreven door
michael op 27 november 2004 om 11:51 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.ho-yellow.com/

Bericht
Lieve, lieve kleintje pils,

Ja, zo noemde ik jou vaak en dan moesten we er erg om lachen." Hoe gaat het kleintje pils, lig je nu alweer te slapen" . " Hi, hi" hoorde ik dan vanaf de achterbank van de auto en nepgesnurk. Wat hebben we altijd veel gelachen en geintjes met elkaar uitgehaald. Ik kon pesten, maar jij was er nog veel beter in. Pizza´s en pannekoeken bakken van klei en zeggen " het is echt lekker hoor reille". Heel lang heb je me Reille genoemd, terwijl je het allang kon uitspreken, het was gewoon je koosnaampje voor mij en wel zo makkelijk. Pas net voor we wisten dat je ziek was, noemde je me bij mijn volledige naam. Ik heb gehuild en gevraagd of je het nogeens wilde zeggen en nogeens. Je maakte er een spelletje van, je zei het wel 10 keer. Ik was zo trots op je en jij ook op jezelf, ook bekroop me het gevoel, wat word je groot ineens.
En toen die k.... ziekte. En nu alweer 8 maanden niet meer bij ons. De 19de zal altijd een vreselijk moelijke dag blijven, nog moeilijker dan al die andere dagen.

Liefje wat mis ik je.

Dikke kus van " reille" , gekke tante Mier,
Hou van je, voor altijd

Mireille
Geschreven door
Mireille op 19 november 2004 om 11:53 PMe-mailadres

Bericht
Hay lieverd,

Oow schat wat mis ik je toch!!
En wat denk ik vaak terug aan hoe mooie tijd ik met je gehad heb..Daar denk ik dan ook met een grote lach op mijn gezicht aan terug...
Heerlijk was die tijd!Het doet me zoveel pijn dat ik niet weet hoe het met je gaat!!Elke keer opnieuw stel je jezelf allemaal vragen,maar diep van binnen weet je dat je het antwoord er niet op zal krijgen..
Ik hoop altijd maar stiekem dat je me dat in mijn dromen komt vertellen,maar helaas :(..

Het is vandaag 8 maanden geleden..
8 maanden geleden..maar het lijken wel heel veel jaren!
De tijd gaat beetje bij beetje om,maar elke dag ga ik je steeds meer missen!


Ondanks je niet meer bij me bent.en je geen antwoord terug kan geven...hoop ik toch dat je dit zal lezen..
Je bent en blijft het mooiste meisje die ik heb gekend..
Zo ontzettend mooi en slim,en niet te vergeten sterk!!
Ik ben zo ontzettend blij dat ik die hele mooie jaren met je heb door mogen brengen als zusjes..
We waren niet alleen zusjes,maar ook echte vriendinnen!
De band die wij hadden was zo close..
Daarom ben ik ook heel blij dat vele andere dat zagen,ook iedereen van jou familie..
Daarom wil ik iedereen bedanken dat ik bij alles zo betrokken ben,(Ondanks ik natuurlijk geen echte familie ben)ben der heel erg blij mee!

Lieve schat
ik hoop dat je daar je rust gevonden hebt..
en van ons zult genieten
Wij zullen dat doen van al jou mooie foto's en herrineringen die wij hebben..
Lieffy je zit in mijn hart!
ik hou zo ontzettend veel van je!
Geschreven door
Naomi op 19 november 2004 om 11:50 PMe-mailadres

Bericht
Het is verschrikkelijk
Dat dit gebeurd
woorden schieten tekort
Heel veel sterkte
x van Saskia mama van Robert en Lars*
Geschreven door
Saskia op 19 november 2004 om 4:50 PMe-mailadres

Bericht
Hallo mijn lieve poepie,

Het heeft even geduurd voor ik de moed had te schrijven na de herdenking die voor jou en alle andere mooie en lieve engeltjes is gehouden in het Sophia Kinderziekenhuis. Hoewel het heel mooi was, deed het me erg veel. Voor het eerst weer naar het ziekenhuis, de slepende weg er naar toe, te weten dat je ook daar niet zou zijn, de weg daar zo goed te kennen, de kindjes die daar nu zijn, alles kwam weer heel erg naar boven. Er was geen wegstoppen meer aan. Het gemis zo intens.
Het opnoemen van de namen was erg indrukwekkend. Jouw naam zo mooi. De balonnen die voor je zijn opgelaten en de tekeningen die je broertje thuis al voor je gemaakt had. Rick wist precies te vertellen dat de balonnen naar de hemel zouden gaan, naar Romy.

Liefje, ik mis je zo.

Schatje, heel veel knuffels en armpjes om je heen van mij.
Voor je mama en je broerje heel veel liefs.

Ik hou van jullie.

Mier
Geschreven door
Mireille op 16 november 2004 om 6:00 PMe-mailadres

Bericht
De ster ROMY

Daar waar de wolken zweven
en de kleine sterretjes schijnen
Daar ergens zal jij verder leven
verlost van je aardse pijnen

En als ik je erg mis
kijk ik eventjes omhoog
en zie ik jouw sterretje stralen
net voorbij de regenboog
Geschreven door
Danny op 14 november 2004 om 6:52 PMe-mailadres

Bericht
lieve *romy

Mama mist je zo
mama heeft je altijd proberen te beschermen,
dat kan ik nu niet meer ik kan alleen over je urn waken
dat zal ik ook doen,
je zit vooraltijd in mama haar hart en in die van je broertje ook die heeft het altijd over je
ik ben zo beniewd of je de tekeningen en de gedichten heb gekregen die aan de ballonnen hingen mooi was het he.

heel veel liefs van mama en van je broertje
Geschreven door
mama op 13 november 2004 om 10:04 AMe-mailadres

Bericht
hoi
met verbijstering heb ik jullie verdrietige verhaal gelezen.het zou niet mogen dat een klein mooi meisje zon leed mee moet maken,en jullie als familie. ik heb echt met stokende adem gelezen en vind het heel erg wat romy en jullie is overkomen.ik hoop dat jullie samen de kracht mogen vinden om het te verwerken dat romy niet meer in jullie midden mag zijn. ik weet zeker dat ze van boven naar jullie kijkt en het goed vind hoe jullie verder leven met haar in jullie eeuwige gedachten.sterkte allemaal.ik vind jullie een kei.
Geschreven door
chantal; op 12 november 2004 om 7:05 PMe-mailadres

Bericht
Naomi , jou ken ik persoonlijk, maar romy niet.
als ik zo al die verhalen hier lees , en al die mooie dingen...ik weet niet wat ik moet zeggen. Romy klinkt als een echte engel.

ik bewonder de kracht en doorzettingsvermogen die je hebt gehad.Echt heel goed , en sterkte.

En Romy , ik heb een klein rapje voor je geschreven.

Een engel met een doel , een prinsesje in een leven /
zoveel mensen die je mag, zoveel die om jou geven /
en heel even , voelde ik geluk die je bracht /
dus engeltje, rust nu maar zacht/
Geschreven door
Ferry op 10 november 2004 om 10:04 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Romy,

Weet je hoe ik gedacht heb een hele tijd lang,en nu nog..

Jij bent als een engeltje gekomen,een engeltje met een bepaalde taak,maar als je die taak hebt voldaan,dan is het tijd om terug te gaan...

Ik vind dat dit echt bij jou past.Je was een lief engeltje,die er voor iedereen was!!
Een engeltje waakt altijd over iedereen en dat heb jij heel erg gedaan,over mama,Bibi en ook over je broertje.Maar niet alleen over hun..ook over alle andere koetjes en geitjes waar we altijd heen gingen...Je was een lief engeltje voor iedereen,je bracht bij iedereen vreugde op..Ik weet zeker dat je nu nog zo lief engeltje bent,en nog steeds over iedereen waakt!dat is maar goed ook,als je ziet wat je broertje allemaal voor ondeugends doet haha!!

Ik vind het heel fijn dat iedereen van je hield,niet zomaar houden mensen zoveel van je!
Ik ben daarom ook zo blij dat wij 2 zusjes mogen zijn,we zijn dan wel niet ECHTE zusjes maar zo voelt het wel..
Lieffy ik mis je echt heel erg!Alleen al je handjes om me heen...of zo'n lieve kus!Ik wou dat ik nog een keer met je zou kunnen praten..Maar ik weet dat dit niet kan,daarom schrijf ik vaak op je site,in de hoop dat je het dan toch leest...Voor mij ben je er nog,op alle manieren probeer(hoop) ik dat je weet wat ik denk en wat ik voel...Als je maar weet dat je het mooiste bent wat me ooit is overkomen lieffY en het ergste wat me ooit is overkomen..is dat je weg bij me bent!!


I LOVE YOU!!!
Geschreven door
Naomi op 10 november 2004 om 9:26 PMe-mailadres

Bericht
HaaY lief zusje van me,

Ow wat was de herdenking van het Sofia toch mooi!!
Ik hoop dat je mijn berichtje ontvangen hebt..
Ik vertelde je de dingen die ik je nog wou zeggen =)
Heb je je broertje nog zien zwaaien ''Dag ballon!!'' :P
Op de nek van je grote vriend Marco ..:)
Ja schat het was echt een mooie herdenking...iedereen was der ..Mama,Marco,Ricky,Opa en oma van de smarties...Oma van de camping..Mireille,Dionne,Natalie...
Ik ben nu op school,heb een tussen-les ...en ging maar weer eens al die lieve berichtten van al die mensen ( die wij soms niet eens kennen) te lezen..Echt lief hoe iedereen aan je denkt...en kippenvel krijgt van je site en al je MOOIE foto's!!..
Wist je dat mama een hele mooie nieuwe urn voor je heeft laten maken..:) hij is echt heel mooi! in je lievelings kleur =) met allemaal hartjes!!
Lieffy ik ga maar weer snel stoppen met schrijven,van de week zal kw eer eens een berichtje schrijven...als daar nog wel plaats voor is...ZO veel mensen hebben al geschreven in je gastenboek ..:)

*Ik hou van je prinsesje..*

Liefs,je zusje ..
Geschreven door
Naomi op 8 november 2004 om 2:10 PMe-mailadres

Bericht
ik krijg gewoon kippevel als ik je verhaal lees! veel sterkte toegewenst!
Geschreven door
paulien op 6 november 2004 om 1:04 PMe-mailadres

Bericht
Ik ken jullie wel niet maar wil jullie toch heel veel sterkte toe wensen met dit grote verdriet.

Groeten Lilian
Geschreven door
Lilian op 4 november 2004 om 3:35 PMe-mailadres

Bericht
Geschreven door
marcol op 3 november 2004 om 03:41 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Linda,

Elke keer als ik je mooie gedichtje, wat je voor Romy hebt geschreven, lees, schiet ik vol. Het is zo prachtig en aangrijpend en oh zo waar.

Ze heeft zo genoten van het leven, zo gestreden om het vol te houden en zo verbonden met jou. Alles hebben jullie samen uit het leven willen halen, genoten met z´n tweetjes daar kwam niemand, maar dan ook niemand tussen. Die speciale, uitzonderlijke liefde die jullie voor elkaar hebben, is zo bijzonder en mooi. Zo prachtig dat je dit samen met Romy* hebt.
Een band die het leven op aarde overstijgt. De band zal altijd blijven bestaan, jij nu hier en Romy* daar, maar toch voelbaar in je hart, in je hele lijf.

Ik hou van je, lieve zus.

Ik mis Romy*.
Geschreven door
Mireille op 2 november 2004 om 3:46 PMe-mailadres

Bericht
Lieverd,Ik mis je en denk elke minuut aan je liefs papa marco
Geschreven door
marco op 23 oktober 2004 om 04:07 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Romy,
Het is maar een enkele keer dat ik je gezien heb,
maar ik ken je meer van verhalen van Yvonne,Rob en Naomi.
Wat een bijzonder meisje ben je als ik zo die verhalen hoor.
Gelukkig zijn er zoveel mooie en leuke dingen over jou te vertellen, wat ook zeker gebeurd. Want ik zeg altijd:
"Iemand is pas dood als er niet meer over hem/haar gesproken wordt"
Het verhaal heb ik met huizenhoge kippenvel en tranen in me ogen zitten lezen ik heb er gewoon geen woorden voor.....
Lieve Romy je bent nu een heel mooi glinsterend sterretje
en voor altijd in de harten van de mensen die van je houden.
Dag prinsesje.




Geschreven door
Wendy Schenkeveld op 20 oktober 2004 om 4:32 PMe-mailadres

Bericht
een triest verhaal wens jullie heel veel sterkte de komende tijd veel liefs van ons.
Geschreven door
geertje op 20 oktober 2004 om 3:25 PMe-mailadres

Bericht
Heej romy

ik ken je van de verhalen die naomi(je grote zus) me verteld heeft

dat je zo'n mooi meisje was en dat ben je vast nog steeds
en ze verteld altijd wat jullie samen gedaan hebben en dat ze dat nu heel erg mist in die 3 maande en paar weken dat ik der nu ken heeft ze het heel veel over je en na al die verhalen gehoord te hebben vind ik het echt jammer dat ik je nooit ontmoet heb ik had je graag leren kennen en ook willen genieten van die gezellig tijd die je heb beleefd in je korte leven

ik ga nu weer stoppen ik zal op je grote zus passen en der altijd voor der zijn dat beloof ik je bij deze!

xxx wesley
Geschreven door
Wesley op 19 oktober 2004 om 8:22 PMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 19 maart 2024 2Berichtjes van op/voor 20 oktober 2007 3Berichtjes van op/voor 25 december 2006 4Berichtjes van op/voor 20 april 2006 5Berichtjes van op/voor 10 november 2005 6Berichtjes van op/voor 20 mei 2005 7Berichtjes van op/voor 21 maart 2005 8Berichtjes van op/voor 4 februari 2005 9 10Berichtjes van op/voor 19 oktober 2004 11Berichtjes van op/voor 28 augustus 2004 12Berichtjes van op/voor 28 juli 2004 13Berichtjes van op/voor 9 juli 2004