KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Mabel


Hieronder staan de berichten 25 tot en met 1 van de 25 berichten.
Schrijf een berichtje voor Mabel


Bericht
beste roland en corine,

Ik heb net jullie verhaal gelezen.
ik heb het met dikke tranen gelezen vooral als jezelf dan twee gezonde kinderen hebt denk je toch weer wat een geluk en rijkdom dat je hebt.Ik ben wel blij dat ik jullie site nou heb gelezen,en ik vind het super knap dat jullie zo´n mooie site hebben gemaakt voor een heel mooi meisje want dat was ze zeker.veel liefs wendy.
Geschreven door
wendy bloemers op 4 november 2005 om 9:12 PMe-mailadres

Bericht
ik lees vaak op deze engelen site waarom ik weet het niet ik heb 3 kids waar van eentje 2 maanden tevroeg is geboren ze is nu 9 maanden en nog ben ik bang haar kwijt teraken stom of moeder instinkt toen ik jullie engeltje zag barste ik intranen uit ooral bij de een naar laaste fotos doe je oogjes maar toe want je bent zo moe zo moe hoe lief haar mondje open staat net of ze in een diepe slaapt raakt ik vindt het altijd maa knap hoe mensen kunnen schrijven over hun engeltje ik wil jullie bij deze laten weten wat een mooie meid ze was (IS)
Geschreven door
joy op 8 juni 2005 om 4:34 PMe-mailadres

Bericht
Hoi Corine,

Alweer enkele maanden kwam ik jou eindelijk eens opzoeken. Het was een fijne dag (veel te lang gebleven) die heel veel indruk bij mij achter liet. Zo sterk als jullie alle twee dit verlies van jullie Mabel dragen. Ik denk er regelmatig aan en vindt het superknap. Ze heeft jullie in haar korte leventje toch van alles gebracht waar jullie nog vaak aan terug zullen denken. Natuurlijk met een traan en ook met een lach.
Uit ons eigen gezinnetje kan ik je zeggen: de mooiste dingen van het leven kun je niet aanraken, die moet je voelen met je hart!

Groetjes Gea
Geschreven door
Gea op 1 april 2005 om 10:12 AMe-mailadres
Eigen website
http://www.margovanotterdijk.tk

Bericht
lieve ouders van Mabel*, hoewel ik eigenlijk nooit in een gastenboek schrijf, (ik weet ondanks mijn eigen engeltje eigenlijk niet wat ik moet zeggen) toen ik die laatste foto op de pagina van Mabel* zag, wilde ik jullie toch even zeggen; wat hebben jullie een prachtige dochter!!!!!!
Geschreven door
chantal op 21 februari 2005 om 3:14 PMe-mailadres

Bericht
Beste Corine en Roland, mama en papa van Mabel,

Vol ontroering heb ik jullie site over jullie mooie meisje Mabel gelezen, wat een schatje, wat een vechtertje, wat een lieverdje. Wij zijn ook ons geweldige dochtertje Isabelle* verloren, drie maanden geleden. Ons mooie, allerliefste meisje, had ook downsyndroom. Het was een superbaby, zo lief, zo aanhankelijk. We missen haar steeds meer. Ik wens jullie veel sterkte bij dit grote verlies, want het zijn zulke speciale kindjes.
lieve groet, marion, mama van Isabelle*
Geschreven door
Marion Bertrand op 30 december 2004 om 11:10 PMe-mailadres

Bericht
Hallo Mama van Mabel en het nieuwe broertje.
Ik heb eindelijk je site gevonden en vind het in een woord geweldig. Ik kan nu wel veel gaan schrijven, maar de meeste dingen hebben we pasgeleden samen met je moeder fijn besproken. Nog bedankt voor de prettige middag.
Geschreven door
Mevr. Vaessen -Martens op 2 november 2004 om 12:27 PMe-mailadres
Eigen website
http://hebiknognietmaarbenermeebezig.

Bericht
Samen met mam hebben we de site van Mabel bekeken. Het is fijn om na alle verhalen die we over Mabel gehoord hebben met eigen ogen te kunnen zien wat een schatje ze is. Geweldig dat jullie Mabel's verhaal op deze manier met ons willen delen. En wat een geluk heeft ze met zo'n lieve Papa en Mama.
Fijn dat de zwangerschap goed verloopt, en we wensen jullie veel geluk toe.

Liefs Myrthe en Merel
Geschreven door
Myrthe en Merel op 17 augustus 2004 om 6:37 PMe-mailadres

Bericht
lieve Corine En Roland

Ik heb net jullie pagina gelezen, was der even stil van.
Corine jij hebt me zoveel vertelt over Mabel, toen ik stage bij je liep. Jullie waren en zijn zo trots op haar. En dat mag ook zeker zo het is een prachtmeid. Ik wou alleen maar even zeggen dat ik aan jullie en aan Mabel denk. Corine ik kom je snel weer eens opzoeken.

Ellen van Buggenum
Geschreven door
Ellen van Buggenum op 12 augustus 2004 om 7:43 PMe-mailadres

Bericht
Hoi Roland en Carine,

Met veel bewondering hebben we de site van Mabel gelezen. Na zoveel verdriet is het natuurlijk geweldig dat jullie weer zwanger zijn. Wij vinden het fijn dat wij een beetje deel mogen uitmaken van jullie komende vreugde en zijn volop bezig met de ontwerpen voor het geboortekaartje. Wij wensen jullie veel geluk voor de toekomst.
Geschreven door
Angelique & Maarten op 10 augustus 2004 om 9:01 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.ikwilgeboortekaartjes.nl

Bericht
Lieve Roland en Corine,
we hebben samen naar jullie mooie en zéér indrukwekkende site gekeken. Beide hebben we tranen in de ogen en kippenvel. Ik hoorde van Roland dat deze site er was. We wensen jullie beiden ( en natuurlijk de rest v/d familie ) heel veel sterkte en kracht om dit te verwerken.
Groetjes Marcel,Sandra en Britt.
Geschreven door
Marcel en Sandra Timmermans op 8 juli 2004 om 6:21 PMe-mailadres
Eigen website
http://britt.mijnbabysite.nl

Bericht
eindelijk heeft Mara de site kunnen openen. ik heb met tranen in mijn ogen jouw verhaal dat je hebt opgedragen aan Mabel gelezen. terecht mogen jullie trots zijn op zo`n bijzonder en dapper meisje. wij zullen altijd aan haar blijven denken en een apart plaatsje in ons hart bewaren.

we wensen jullie in moeilijke tijden heel veel sterkte toe.
Geschreven door
Anita Op Heij op 5 juli 2004 om 10:01 PMe-mailadres

Bericht
hey corine,
ik vind dit echt een hele mooie en indrukwekkende site wat je gemaakt hebt over mabel een heel mooi verhaal.en mooie foto`s erbij.

ik wens jullie allebei ontzettend veel sterkte in moeilijke tijden en ik zal altijd aan haar blijven denken wat voor een schatje het was.
Geschreven door
Mara op 5 juli 2004 om 9:47 PMe-mailadres

Bericht
Hoi Lieve Mabel,

Wat een mooie site heeft jouw mamma gemaakt zeg.
We zullen je nooit vergeten!!
Heel veel groetjes van je vriendinnetjes
Anouk en Maud

Geschreven door
Anouk en Maud op 18 mei 2004 om 12:51 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Mabel,

Ik heb helaas alleen de mooie buik van je mama toen gezien. Dat je ons zo snel ging verlaten daar had ik niet op geteld.
Je pap en mam hebben zo veel pijn en verdriet gehad en nu nog.., maar ze zijn zo blij dat ze je hebben leren kennen. Ik wil je hier nog zeggen dat ik ook aan je denk! En dat ik ook graag mijn steun wil betuigen aan je ouders. Corine een speciaal berichtje voor jou: ik ben trots op je hoe je dit allemaal doet, fijne gesprekken en zo open.
Ik zie je ooit hierboven Mabel! Dikke kus
Geschreven door
Cindy van de Ven op 17 mei 2004 om 10:02 AMe-mailadres

Bericht
wat een prachtig meisje
Geschreven door
christel op 5 mei 2004 om 1:26 PMe-mailadres

Bericht
Corinne en Roland,

Wat mooi en ontroerend hoe jullie je ervaringen met jullie Mabel hebben weergegeven en wat een dot is Mabel, net als haar naam.
Je kind, ze is en blijft jullie dochter. De herinneringen aan haar zijn mooi en dierbaar. Dit blijkt ook wel uit jullie verhaal.

Ik ben blij voor jullie dat het nu goed gaat met de zwangerschap en wens jullie veel geluk toe met jullie 2e kindje. Na de moeilijke tijd die jullie hebben meegemaakt, is vreugde en blijdschap jullie van harte gegund.

Groet, Ans.
Geschreven door
Ans Levels op 15 april 2004 om 2:14 PMe-mailadres

Bericht
Ha Corine,

Wat een mooie site en verhaal wat je erop heb gezet. BEn erg van onder de indruk.
De foto waar jij Mabel in je armen hebt als ze streft is erg mooi maar ook erg eng. De waas bij haar gezichtje, daar kom ik niet over uit. Ik heb wel 10 minuten naar die foto gekeken.
Vind het geweldig dat je dit voor Mabel hebt gedaan. Wat ook in het gedicht staat dat ze uniek was dat klopt gewoon helemaal.

Liefs

Ellen
Geschreven door
Ellen Op Heij op 7 april 2004 om 1:25 PMe-mailadres

Bericht
lieve dappere Mabel*

wat een poepie , wat een vechtertje, helaas was de wereld te zwaar voor jouw...
Rust nu maar, en geniet van ouders, ze blijven Zo trots op je, koester ze, zoals ze jouw ook altijd zullen blijven koesteren..
Mooi meisje, speel maar fijn, en zie je Rick* wil je hem dan een klein kusje geven van zijn papa en mama...
heel veel kusjes in de wind voor jouw en alle andere engeltjes
liefs jorieke
Geschreven door
jorieke mama van Rick* op 3 april 2004 om 2:50 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/RickR

Bericht
Wat fijn om het verhaal van Mabel nog eens te lezen,dit heb ik met tranen in de ogen gedaan en het voelde nog precies zo als toen ze ziek was en overleden is.
Jullie mogen oprecht trots zijn op jullie dochter. Ze mag door iedereen gezien worden, maar het voelt nog beter dat ze zo bij iedereen die het verhaal leest een apart plekje in het hart krijgt.Bij mij had ze dat al lang.
Liefs,

Annemiek
Geschreven door
Annemiek op 27 maart 2004 om 9:17 PMe-mailadres

Bericht
Lieve meisje,

Mijn favoriete foto als eerste. Heel even heb ik je vastgehouden toen je nog maar een paar dagen oud was. Steeds als ik je foto zie hangen bij mamma op het werk moet ik daar weer even aan denken. Het was fijn om je gezien en vastgehouden te hebben.
Ik wens mamma en pappa heel veel sterkte en geluk, vooral voor de komende maanden.
Geschreven door
Marianne Verheijden op 25 maart 2004 om 10:19 PMe-mailadres

Bericht
Lieve ouders van Mabel,

Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie mooie meisje!

Groetjes Bianca
Geschreven door
Bianca op 23 maart 2004 om 11:19 AMe-mailadres
Eigen website
http://www.herfstinmijnhart.nl/Yoeri.htm

Bericht
Voor ons allerliefste buurengeltje Mabel.
Je was nog zo klein maar ongelooflijk sterk.
Maar toch kon je die oneerlijke strijd niet winnen.
Mabel je bent en blijft een KANJER.
Geschreven door
Ilse op 22 maart 2004 om 9:39 PMe-mailadres

Bericht
wat een mooi meisje , die MABEL.
en knap dat ze toch nog zo'n tijd stand gehouden heeft.
alleeen maar respect voor dat meiske.

hoe moeilijk en zwaar de dagen nu ws nog vallen, hoop ik toch dat in de toekomst de zon weer mag schijnen in jullie leven.
Dat mabel vanaf haar veilige plekje (zonder pijn) een oogje in het zeil houdt.

veel sterkte

prachtige regenboog
die jullie leven kleur gaf.
stralende prinses
die glansde in de zon,
tere vlinder die vrolijk
danste in de wind;
papa moet je laten gaan nu
mama kan niet bij je blijven
en toch...zal ze altijd bij jullie zijn.

veel sterkte liefs cindy

mama van max en mylan
Geschreven door
cindy op 22 maart 2004 om 3:08 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.cinremax.tk

Bericht
Lieve Mabel, wat ben jij een schatje om te zien. Jammer dat jij niet nog meer vreugde op deze wereld mocht brengen. Jij hebt van jouw ouders hele bijzondere mensen gemaakt, zij zijn namelijk aangeraakt door jouw liefde. En dat is het mooiste geschenk voor een ouder. Je had alleen langer moeten mogen blijven. Misschien speel je nu wel met ons zoontje Just* en heb je het daarboven prima naar je zin met alle andere kindertjes. Ik hoop het voor je.

Lieve ouders, ik hoop dat jullie in deze verdrietige dagen ook ruimte in jullie hart zullen vinden om even terug te denken aan al het moois dat jullie meissie jullie en anderen heeft gegeven. Veel sterkte.
Geschreven door
Ellen op 22 maart 2004 om 10:35 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Papa en Mama van Mabel,

De tranen rollen over mijn wangen, wat een verdriet!
Ook om het feit dat ik weet wat jullie mee hebben gemaakt, wij hebben precies hetzelfde meegemaakt....
Ons kindje had ook het Down syndroom en een niet goed werkend hartje...
Ik weet zo goed wat jullie hebben door gemaakt, het doet me pijn dat dit bij jullie ook is gebeurd!!
Ze waren zo lief, waarom moest dit nou?
Ik hoop dat jullie lieve Mabel samen met onze Amanda* heerlijk aan het spelen zijn!
Ik wil jullie heel erg veel sterkte wensen met dit groote verdriet!
Ik zou graag met je willen mailen omdat ik eigenlijk niemand ken die hetzelfde heeft mee gemaakt.( als je dat niet wilt hoeft het niet hoor!!!)
Nogmaasl heel veel sterkte en het is een prachtige pagina geworden voor jullie lieve meisje!!

Veel liefs Chantal mama van engeltje Amanda* en 3 bengeltjes
Geschreven door
Chantal op 21 maart 2004 om 8:31 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/AmandaN/

Schrijf een berichtje voor Mabel

Ga naar het verhaal van Mabel