KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Jordy


Hieronder staan de berichten 14 tot en met 1 van de 14 berichten.
Schrijf een berichtje voor Jordy


Bericht
ik heb net heel je tekstje gelezen en ik moet zeggen het kippenvel staat recht op men armen ik heb ook een zoontje die jordi heet misschien daarmee dat het zo'n invloef heeft genomen op me!!
veel geluk en sterkte nog in de toekomst!!! veeel liefs wendy
Geschreven door
wendy op 28 juni 2002 om 09:47 AMe-mailadres

Bericht
We hebben net jullie verhaal gelezen en leven heel erg met jullie mee.
Ons lijkt het verschrikkelijk om op deze manier een kind te verliezen.
We hopen daarom erg, dat alles goed gaat bij het 2e kind.
Op school hebben wij bij levensbeschouwing een hoofdstuk dat gaat over de dood.
We kregen een videoband te zien, daarin zagen wij dat ouders die ook al veel en veel te snel een kind verloren hadden, en op deze manier hun verdriet verwerkte door op deze site hun verhaal kwijt te kunnen.
Wij vinden dit een goede manier van verwerken, het is heel goed dat een site als deze bestaat.
Wij hopen dat julle heel gelukkig zullen worden met jullie 2e kind, en dat alles natuurlijk goed verloopt.
Heel erg veel sterkte toegewenst van ons 2.
Groetjes xxx Annebet & Lieke.
Geschreven door
Annebet & Lieke (leerlingen van 15 jaar) op 24 mei 2002 om 1:38 PMe-mailadres

Bericht
Wat een keilief manneke hebben jullie!
Ik weet helaas maar al te goed hoe het is om je zoontje te moeten missen, daarom een hele dikke knuffel voor jullie en een engelknuffeltje voor Jordy.

Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.
Wie weet wordt Jordy het beschermengeltje van zijn broertje of zusje.
Een mooie gedachte he.

Liefs,
Josje
Geschreven door
Josje op 2 mei 2002 om 3:30 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Daniella en Lauwrence,

Wat een mooi ventje, zo klein met alles er op en er aan, helemaal perfect. Wat een mooi pagina hebben jullie voor hem gemaakt, hij zal er vast en zeker trots op zijn
Ik heb je net leren kennen op de BOk lijst, en zie er ook naar uit om je beter te leren kennen,en als bij toeval staan onze zoontjes net naast elkaar op de engeltjespagina.
Ik wens julie heel veel sterkte in de komende tijd en een gezonde baby broer of zus voor Jordy.
Heel veel liefs Gita,
Geschreven door
Gita mama van, Dries,*Jonas en Sarah op 29 maart 2002 om 6:17 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/JonasA

Bericht
ik ken u niet maar ik vind het wel heel erg als een kind net is geboren en dan gelijk de zelfde dag overlijd ik kan daar echt om huilen ik ben zelf ook een kind maar dan nog ik kan daar niet tegen ik schrijf dit omdat ik het heel erg vind.ik ben zelf 14 jaar.
Geschreven door
kirsten op 11 maart 2002 om 2:23 PMe-mailadres

Bericht
wat een mooie page voor zo'n lief mooi teer klein ventje
ik wil jullie het allerbeste toewensen in julie verdere leven
Liefs jolanda Tijssens
mamma van daniélla, amy 7 *Rachel, beau, fay en leah
Den Haag
Geschreven door
Jolanda op 9 maart 2002 om 5:33 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Jordy en lieve ouders van Jordy,
Ook jij bent nu bij de sterren.Samen met zoveel kindjes,helaas.Ook onze *Joey.Ik hoop dat je goed over je broertje of zusje zal waken lieve Jordy.Lieve ouders ook heel veel sterkte ook met de nieuwe zwangerschap ik weet hoeveel angst het met zich mee brengt.Ook ik ben mei 2002 uitgeteld en het is moeilijk heel moeilijk.Ik zal een kaarsje voor onze jongens aansteken en vragen of zij over onze kindertjes in de buik willen passen.
Heel veel liefs,Esther Dame
Geschreven door
Esther Dame op 12 februari 2002 om 1:37 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Jordy, wat ben je mooi een echte stoere Jordy net als mijn zoon Jordy. Laat de sterrenhemel over je vader en moeder en je nieuwe broertje of zusje stralen. Ze zullen nooit zo'n bink kunnen vergeten. Ik wens je vader en moeder heel veel sterkte toe.
Geschreven door
wendy op 6 februari 2002 om 10:21 PMe-mailadres

Bericht
Lieve allemaal, Jordy, Ik teken de hemel voor jou, met bloemen in alle kleuren, alleen maar gras en mooie vlinders, wat zullen ze je missen. Waarom zijn er zoveel vragen, waarom is er zoveel pijn, waarom zijn er zoveel dingen, die niet te begrijpen zijn. veel liefs Karin Klaas
Geschreven door
Karin Klaas op 29 januari 2002 om 00:28 AMe-mailadres

Bericht
Lieve kleine Jordy, Wat heb je toch veel meegemaakt kleine jongen. Papa en mama hebben veel verdriet dat ze jou niet bij zich mochten houden en jij had er zo veel zin in maar het mocht niet. Binnenkort krijg je een heel mooi breotje of zusje en wat zal je trots zijn. Soms is het verdriet voor je papa en mama zo ontzettend groot dat er dikke wolken voor de zon staan. Blaas jij dan heel hard die wolken weg want ze verdienen de zonnestralen en dan weten ze dat jij er nog steeds bent. Lieve kleine man dikke knuf. Jell.
Geschreven door
Jell Lomeijer op 27 januari 2002 om 10:54 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes/engeltje/RyanL

Bericht
mijn ouders hadden ook heel lang op me gewacht na 4 jaar ongeveer lukte het me mamma om toch spontaan zwanger tekunnen raken. Alleen ze mochten maar tot de 26ste week v/d zwamgerschap van mijn genieten. Dat ik overleden ben jordy dat kwam omdat ik een bloedstolsel had in de placenta ik ben 20-04-1996 geboren op zaterdag om 6.00u en was 35 cm en 460 gr. Een jaar daarna in juni was me moeder voor de 2de keer spontaan zwanger en nathalie werd geboren op 06-02-1998 om 13.35 en was 35 cm en 3550 gr. Nu Is mee moeder eerder zwanger geraakt als de planning was omdat ze net 3 jaar in een depressie gezetten heb en eruit aan het krabbelen was. En daarom met een 3de zwangerschap nog wilde wachten. Ik hoop net als me moeder dat alles goed mag gaan. En jordy er komt een tijd dat we voor altijd bij onze ouders weer zijn. Jou ouders ook het aller beste en sterkte om het verlies van jou en pas maar goed op je zusjes.
Geschreven door
Joep* op 20 januari 2002 om 1:23 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Jordy, Ademloos heb ik jouw korte levensverhaal gelezen. Wat was jij gewenst en wat vreselijk verdrietig dat jij niet hier op deze aarde mocht blijven. Jouw mama en papa hebben deze site met veel liefde voor je gemaakt en met veel liefde zullen ze altijd aan jouw blijven denken. Hun eerste kindje, hun zoon!! Ik hoop dat jij gelukkig bent op je plekje tussen de sterren en dat je als een echt engeltje over je ouders en het nieuwe broertje of zusje blijft waken.
Geschreven door
Marloes Selder-Sweelssen op 17 januari 2002 om 6:28 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/SanneS

Bericht
Lieve Jordy* ik heb net het verhaal gelezen wat jou papa en mama voor jou hebben gemaakt en ik heb het niet zonder tranen kunnen lezen jij was wel heel wat zwaarder dan ons kleine meisje Mandy* zij woog met de 27/4 weken maar 644 gram doe jij daar boven ook een beetje op Mandy* letten want ik denk dat jullie elkaar wel zullen kennen want net als jij krijgt Mandy* ook een broertje of een zusje alleen een paar maandjes later Liefs leonie mama van Mandy*
Geschreven door
Leonie (bok1) op 17 januari 2002 om 6:01 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.Lieve-Engeltjes.nl/engeltje/MandyR

Bericht
Heel veel sterkte tijdens de laatste maandjes van je zwangerschap. Hopelijk gaat nu wel alles goed en kan deze baby jullie enige troost bieden na het verlies van Jordy. Niemand kan uiteraard zijn plaats innemen maar jullie tweede kindje kan wel steun en troost bieden als jullie het moeilijk hebben. Omdat ik ervan overtuigd ben dat jullie de komende weken heel spannend en beangstigend zullen vinden wil ik jullie met dit bericht een hart onder de riem steken.
Geschreven door
Gina op 17 januari 2002 om 2:13 PMe-mailadres

Schrijf een berichtje voor Jordy

Ga naar het verhaal van Jordy