SneeuwklokjeSneeuwklokjeSneeuwklokje

Welkom in het gastenboek van Iris


Hieronder staan de berichten 37 tot en met 13 van de 162 berichten.
Schrijf een berichtje voor Iris


Bericht
Lieve ouders van Iris,

Wat een leegte moeten jullie ervaren, zo zonder Iris. Die mooie verwachting is omgeslagen in groot verdriet. Maar jullie hadden simpelweg geen keuze...

Het zal niet meevallen om dit een plek te geven in jullie leven. Ik hoop dat Iris ooit nog een broertje of zusje krijgt, het is jullie zo gegund. En natuurlijk zullen jullie Iris nooit vergeten. Wat een mooi meisje...

Veel sterkte en kracht de komende tijd, en pas goed elkaar. De liefde overwint alles.
Geschreven door
Astrid op 30 september 2006 om 8:06 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/StenK/index.html

Bericht
Lieve Iris,

Weet je dat je ouders heel erg veel van je houden??? Ze zijn trots op je dat ze jouw mama en papa mogen zijn...
dat is wat IK lees uit hun verhaal...

Wat erg dat je niet bij hun mocht blijven.. ik hoop dat je een mooi plekje hebt...... ergens.... waar papa en mama misschien ooit komen...

Lieve ouders,

Wat een verdriet hebben jullie.... zoveel hoop gehad.. zoveel vreugde.. en steeds weer werd er een stukje weggenomen...
Ik wens jullie heel veel kracht voor de toekomst.. en veel "samen" om dit aan te kunnen.

Gerdie
Geschreven door
Gerdie op 29 september 2006 om 11:39 PMe-mailadres

Bericht
Monique,
Je had gevraagd of ik ook iets in het gastenboek van Iris wilde zetten, nu het heeft heel erg lang geduurd, voordat ik inspiratie had om mijn woorden op te schrijven. Op de allereerste plaats vind ik het heel erg knap dat je dit allemaal zo goed onder woorden hebt kunnen brengen en het zo keurig in een verhaal (met heel veel emoties, deze lees ik in het verhaal)hebt opgeschreven. Jullie Iris was zo welkom, misschien zal ze je in jullie verdere leven nog wel regelmatig tot steun zijn, want daar geloof ik wel in Monique, heel veel sterkte en succes met je nieuwe baan.
Geschreven door
Tante Riny op 29 september 2006 om 4:23 PMe-mailadres

Bericht
Monique

Jammer dat het weer niet mocht lukken maar niet wanhopen alles komt goed zoals ik altijd maar zeg in navolging van de vriendin van mijn neef. Ze heeft zelf kanker maar is altijd positief.
Ik ben zaterdag 16 sept weer opa geworden van een kleindochter Jady. Ik hoop dat je een leuke werkkring krijgt en als de wens er nog steeds is om kinderen te krijgen ook dit maar snel in vervulling mag gaan.

Groeten Jack
Geschreven door
Jack van Gerwen op 29 september 2006 om 09:56 AMe-mailadres

Bericht
Beste Monique,

Wat knap dat je je verhaal zo kan verwoorden. Het is een aangrijpendverhaal. Dit zal in iedere relatie spanningen veroorzaken.

Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen bij een eventuele volgende zwangerschap. Nu maar hopen dat Iris snel een broertje of een zusje krijgt.

Groet,

Bart
Geschreven door
Bart op 29 september 2006 om 09:54 AMe-mailadres

Bericht
Zomaar een berichtje omdat ik jullie verhaal op lieve-engeltjes las en weet hoe leeg het is na de bevalling. Sterkte! Het kan zo stil in je zijn.........

Hannah (vorige week bevallen van een kindje met een chromosomale afwijking en hartafwijking bij een zw.schapsduur van 18 weken en heel erg verdrietig).
Geschreven door
Hannah op 27 september 2006 om 10:06 PMe-mailadres

Bericht
Beste Monique en Jan,

Allereerst wat een mooi meisje en wat een groot verdriet dat jullie haar weer moesten laten gaan. Ook wij hebben ons meisje Kaja* na 23 weken moeten laten gaan. Ze had een chromosoom afwijking die niet levensvatbaar is. Ik wil graag even terugkomen op de DELA. Ons dochtertje was nog geen 24 weken, maar alles werd vergoed. Blijkbaar was vroeger de grens op 24 weken gesteld, maar ze
vertelden mij dat er nu geen grens meer is. Misschien hebben jullie hier iets
aan. Wij komen uit Boekel.

Veel sterkte met jullie grote verlies. Een vlinderkusje voor Iris*

groetjes van Hetty
mama van Indy, Kaja* en Tjeu.
Geschreven door
Hetty op 27 september 2006 om 10:05 PMe-mailadres

Bericht
Lieve ouders van Iris

Tijd heelt niet alle wonden maar het verdriet gaat ooit een plaatsje vinden,een heel veilig plaatje heel diep van binnen. Het gemis zalt altijd blijven dat Iris een ander doel had in dit leven maar zij heeft jullie wel mama en pappa gemaakt en dat is een groot geschenk!
Deze keuze te moeten maken is onmenselijk en zoals je zelf schreef hebben wij het ook ervaren:je kunt niet op de plaats van God gaan zitten..deze beslissingen zijn niet voor ouders om te nemen maar soms kan het ook niet anders en moeten we beseffen dat onze sterrekinderen een ander doel voor ogen hadden en ze leren ons elke dag opnieuw hoe bijzonder het Leven is....
heel veel kracht en sterkte toegewenst
marja mama van zoey,malik,Jesse*,Job* en Morris haime
Geschreven door
marja op 27 september 2006 om 5:09 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/JobH

Bericht
Beste Monique en Jan

Het is verschrikkelijk om een kind te moeten missen
en ik dacht ik wordt oom maar dat mocht niet zo zijn
maar ik vindt wel dapper dat jullie zo'n moelijke
beslissing hebben genomen. Ik maak dit bericht met
tranen in mijn ogen. Maar ik hoop dat iris altijd
een goede plaats in jullie hart zal krijgen.

Je broer Louis Vertogen
Geschreven door
Louis Vertogen op 25 september 2006 om 7:28 PMe-mailadres

Bericht
Hoi lief klein engeltje,

Mama is vandaag op een 2e gesprek geweest, en ik ga morgen werken bij Woningbelang in Valkenswaard. Het zal in het begin wel heel zwaar zijn om na 3 maanden weer full-time aan de slag te gaan, maar het is beter voor mama om weer wat regelmaat je krijgen. Ik zal je wel heel erg missen, maar misschien is het ook juist goed dat ik minder tijd het om met je bezig te zijn. Dat wil niet zeggen dat ik niet van je blijf houden, want je zit altijd bij papa en mama in ons hart.

Heel veel liefs en een dikke kus.

Mama

Geschreven door
Mama op 25 september 2006 om 1:34 PMe-mailadres

Bericht
Wat een mooie dochter hebben jullie.

Vergeet niet dat jullie ooit weer samen zullen zijn. Maak er intussentijd het allerbeste van. En wees maar zeker: Iris houdt wel een oogje in het zeil.

Veel sterkte.
Geschreven door
Annelies op 22 september 2006 om 2:01 PMe-mailadres

Bericht
Ouders van Iris, want dat zijn jullie, ik wens jullie heel veel sterkte helaas weet ik hoe vreselijk het is een dochter te moeten verliezen, onze dochter Imara is in Maastricht, op 1 juli overleden na 5 dagen geleefd te hebben, zij had trisomie 18. iets wat wij niet wisten, wel dat er iets met het hartje was.
heel goed dat jullie haar zo koesteren, zij zijn ons licht, ons kaarsje, onze engel die altijd in ons leven zal zijn.zij worden niet vergeten.nooit!

Edith uit Eindhoven
Geschreven door
Edith op 21 september 2006 om 8:18 PMe-mailadres

Bericht
Ouders van Iris, want dat zijn jullie, ik wens jullie heel veel sterkte helaas weet ik hoe vreselijk het is een dochter te moeten verliezen, onze dochter Imara is in Maastricht, op 1 juli overleden na 5 dagen geleefd te hebben, zij had trisomie 18. iets wat wij niet wisten, wel dat er iets met het hartje was.
heel goed dat jullie haar zo koesteren, zij zijn ons licht, ons kaarsje, onze engel die altijd in ons leven zal zijn.zij worden niet vergeten.nooit!

ik denk aan jullie, Edith uit Eindhoven
Geschreven door
Edith op 21 september 2006 om 8:15 PMe-mailadres

Bericht
Lieve ouders van Iris, Wat een verdrietig verhaal, maar wat mooi opgeschreven. Wat me verbaasde was dat Iris niet meeverzekerd was op jullie polis. Ik weet dat bij Yarden dat wel gebruikelijk is om een kindje voor 24 weken meeverzekerd te laten zijn. Ik wens jullie heel veel sterkte en hoop dat Iris er ooit een gezond broertje of zusje bijkrijgt en dat zij dan vanuit de hemel over hem/ of haar mag waken. Blijf veel van elkaar houden!!
Geschreven door
Minnie op 21 september 2006 om 2:08 PMe-mailadres

Bericht
Hallo Monique en Jan,

Wat jullie en alle andere ouders van deze site moeten doormaken is de nachtmerrie van iedereen die zwanger is of een kind heeft. En natuurlijk weet je vaak wel dat je de juiste keuze maakt, of dat de natuur voor een "goede" afloop zorgt, maar toch maakt dat het verdriet niet minder. Ik denk dat het heel goed is dat deze site gemaakt is. Zo kun je je verdriet toch delen met mensen die hetzelfde meegemaakt hebben. Ik vind ook Monique, dat jij jullie verhaal heel mooi, duidelijk hebt opgeschreven. Ik wens jullie veel sterkte toe om hier mee om te gaan en hoop dat in de toekomst ook bij jullie een gezond kindje geboren gaat worden.
Geschreven door
Ria op 21 september 2006 om 12:44 PMe-mailadres

Bericht
Lieve papa en mama van Iris*

wat een mooi verhaal en mooie foto's van jullie kleine meisje.
Onze zoon tim* is geboren na een zwangerschap van 24 weken en 3 dagen. Hij is ons eerste kindje.

Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht in de verwerking van dit verlies. Lieve Iris*, geef je Tim* een knuffel van ons?

Liefs
Carola, mamma van Tim*
Igor, pappa van Tim*
Geschreven door
Carola Runsink op 20 september 2006 om 12:00 PMe-mailadres
Eigen website
http://lieve-engeltjes.nl/engeltje/TimR

Bericht
lieve Iris*
wat hebben papa en mama heel erg veel verdriet nu omdat jij zo gewild was lieve meid je was zo welkom maar gelukkig heeft mama voor je een hele mooie site gemaakt ter nagedachtenis aan jouw dat iedereen jouw nu kan bewonderen hoe mooi dat je bent en weet dat jij bij papa en mama voor altijd in hun hart zult verder leven en dat ze voor altijd van je zullen houden wat er ook gaat gebeuren .
zul je ze deze week laten weten hoe trots jij op ze bent lieve meid .

lieve monique en jan
wat hebben jullie een mooie site gemaakt en een hele mooie dochter het is om er trots op te mogen zijn .
ik wil jullie op deze weg heel veel sterkte toe wensen met dit grote verlies ook voor in de toekomst ik weet ook hoe het is om een kindje te moeten afstaan helaas .
weet dat je altijd van je afkunt mailen lieve monique wij mailen samen op gk2.
heel veel liefs bianca mama van romano en ryano*
Geschreven door
bianca op 20 september 2006 om 10:45 AMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/RyanoV

Bericht
Beste Jan en Monique. Ik vind het altijd moeilijk om de juiste woorden te vinden en zeker als je zoiets leest als wat jullie hebben meegemaakt. Laten we hopen dat jullie toch het geluk mogen krijgen dat jullie zo graag willen. Veel geluk en sterkte. Groetjes.
Geschreven door
Jack & Deborah op 20 september 2006 om 08:38 AMe-mailadres

Bericht
Dag ouders van Iris.

Wat een verdriet en moeilijke keuze om jullie dochtertje te moeten laten gaan. De tranen biggelen over mijn wangen. Zelf zit ik hier achter de pc met mijn 11 maanden oude Lotte op schoot. Een kindje wat er bijna niet meer was geweest door een fout van de gyneacoloog.
Wat prjs ik mezelf gelukkig dat ik Lotte nog steeds naast mijn zijde heb en wat vind ik het intens verdrietig dat jullie dit geluk nog niet hebben mogen ervaren.
Gelukkig heeft Iris een onuitwisbare herinnering in jullie harten achtergelaten. Koester deze!
Ik hoop voor jullie dat er ooit een kindje in jullie leven mag komen en zo niet kunnen jullie terugkijken op een heel mooi meisje wat haar best heeft gedaan om van jullie papa en mama te maken.

Liefs en sterkte

Suzanne
Geschreven door
Suzanne op 19 september 2006 om 8:45 PMe-mailadres

Bericht
Verloren geluk

In vreugde verwacht
in liefde aan gedacht
alles voorbereid
lang voor de tijd

al zachtjes gestreeld
soms mee gespeeld
een handje hier
een voetje daar

ik verlang naar jou
o, was je er maar�.

nog even geduld
een buik die alles verhult
van het mooie geheim
dat jij er eens zult zijn.

Maar plots staat de wereld stil
alles wordt koud en kil
en toch voel ik leven van binnen
dat ik alleen maar kan beminnen.

Een leven reeds geschonden
volgens aardse begrippen onvolmaakt
waar ik van houd
dat ik heb aangeraakt.

Een bevalling vol smart en venijn
geen kreetjes, geen gehuil
alleen intense pijn.

Een toch ben je warm en zacht
zo lief en teer
maar je bent al niet meer bij mij
maar bij onze lieve Heer.

Geschreven door
Henri�tte Soetens op 19 september 2006 om 7:25 PMe-mailadres

Bericht
Hoy Jan en Mo,

Ik heb jullie verhaal gelezen en ik ben er helemaal stil van geworden
Iris mag blij zijn met zulke trotse en moedige ouders als jullie.
Ik (Wilma) Ben ook heel trots op jullie dat jullie deze zware beslissing hebben kunnen nemen.
Het verdriet wat jullie hebben doorstaan maakt Iris meer dan goed
En voor haar is het heel fijn om nu in de lieve engeltjes hemel te zijn, alwaar ze vanaf een wolkje over jullie kan waken, want je weet in de hemel zijn geen ziektes of pijn en mag iedereen gelukkig zijn

En de herinneringen zitten voor altijd verankerd in je geest

Ik ken je niet
Maar ik hou van je
Ik kan je niet aanraken
Maar ik voel je wel
Ik weet hoe je eruit ziet
En ik vind je mooi
Ik kan niet met je spelen of lachen
Maar je maakt me heel gelukkig

Dag lieve Iris
Moedig klein meisje
Geschreven door
Wilma Derogee op 19 september 2006 om 6:49 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Iris,

Wat is het toch fijn dat mensen in jouw gastenboek schrijven, en ze schrijven allemaal van die lieve dingen. Mama heeft zich vandaag in laten schrijven bij div. uitzendbureau's. Het wordt weer tijd dat ik aan de slag ga, al zal het niet meevallen om na 3 maanden gelijk weer full-time aan de slag te gaan. We kijken wel.

Ik moet iedere keer heel erg huilen als ik ons verhaal weer terug lees Iris, ik had alles zo graag anders gezien. Het heeft niet zo mogen zijn. Ik hoop dat waar jij bent het ook fijn hebt. Ik mis je zo...

Heel veel liefs,

mama
Geschreven door
Mama op 19 september 2006 om 4:20 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Iris,

Wat hebben jouw papa en mama een moeilijke tijd gehad! Het is zo moeilijk om tussen hoop en vrees in te leven.
Ik heb met mijn Naomy* ook tussen hoop en vrees geleefd, en uiteinlijk hebben wij ook zelf moeten beslissen om haar te laten gaan.
Lieve Papa en Mama van Iris, ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie mooie meisje! Ze zal altijd in jullie harten zijn en waar jullie ook zijn, Iris gaat altijd in jullie hart met jullie mee!

Veel Liefs Chantal
Mama van Naomy*
Geschreven door
Chantal op 18 september 2006 om 10:17 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/NaomyB

Bericht
Dag lieve Iris

Wat heb jij een mooie site..
Je zult wel heel trots zijn op je mama..
Maar wat je site juist zo mooi maakt ben jij..
Je was zo gewenst ze hadden/hebben je zo veel liefde te geven...meisje doe je goed over je papa en mama waken....dat weet ik eigenlijk zeker dat je dat al doet.


Als je 's nachts de sterren ziet
Geloof het dan en twijfel niet
Want altijd is daar die ene ster
Heel erg klein, en eindeloos ver
Het verdriet zal nooit verdwijnen
Maar die ene ster zal altijd schijnen

Heel veel knuffels eb kusjes van Hana mama van Gino en Gido*
Geschreven door
Hana op 18 september 2006 om 10:07 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.gido.vlindersite.nl

Bericht
Lieve Iris

Jou mama heeft de jou site klaar en hij is echt heel erg mooi geworden. Meid wat was je gewilt bij jou ouders. Vandaag hebben jou papa en mama gehoord dat het de beste beslissing is geweest om jou op te geven. Maar dat neemt niet weg dat jou papa en mama jou echt vreselijk missen. Ze houden echt heel veel van je.......voor altijd.

Lieve Jan en Monique

Wat een mooie site heeft Iris gekregen. Zo`n verdrietig verhaal over wat jullie allemaal hebben mee moeten maken. Ik weet zeker dat iris heel erg blij is met haar site. En wat een mooie foto`s van Iris en van jullie.

Liefs Femke mama van Kevin* Daan* Matthijs en Jasmijn
Geschreven door
Femke op 18 september 2006 om 9:20 PMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 24 december 2009 2Berichtjes van op/voor 11 mei 2008 3Berichtjes van op/voor 17 oktober 2007 4Berichtjes van op/voor 9 mei 2007 5Berichtjes van op/voor 14 december 2006 6 7Berichtjes van op/voor 18 september 2006