KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Chiara


Hieronder staan de berichten 46 tot en met 22 van de 46 berichten.
Schrijf een berichtje voor Chiara


Bericht
Lieve poppemieke,
gisteren zijn we bloemen gaan zetten op je zerkje. Het was al even geleden dat we daar waren. Opa heeft je zerkje mooi opgeblonken. Mama kon even niet omdat mijn knie zo vervelend doet hé. Er stonden alweer verschillende stukjes bij jou. We vergeten je niet hé poppeke. We denken alle dagen aan jou, praten elke dag met jou. Zondag gingen we met je broers en zus naar plopsaland. Lesseke vroeg je om mee te gaan met je zonnestraaltjes. We hebben je gevoeld hoor !
Lieve poppemieke, we zien je zo graag.

knufjes aan je vriendjes daar en speciaal aan Sarah*
mama en papie
Geschreven door
mama en papie op 3 november 2009 om 09:12 AMe-mailadres

Bericht

Lief engeltje,
t is vandaag 4 mei, een moeilijke dag voor ons en voor al de mensen die zo veel van je houden. En toch, toch kwamen jouw zonnestraaltjes deze morgen al vroeg door ons raam piepen, alsof je zei: niet droevig zijn opa en oma, ik ben er al. Ik heb me al zo dikwijls afgevraagd als ik jouw kaarsje brandt of jouw foto dicht tegen me aan druk voor een echte omaknuffel,hoe zou ons chiara er uit zien? zou ze ook zo n mooie blonde haren en twinkelende oogjes hebben als de broers en zus? zou ze ook zo een kwebbeltje zijn zoals talitha en zo sportief zijn als alessandro en quinten?
Vast en zeker wel. Lieve kleindochter, waar je nu ook bent op je witte wolkje, wil je aub voor alle mensen die je zo graag zien heel goed zorg dragen. Dikke dikke knuffel van opa en oma.
Geschreven door
oma op 4 mei 2009 om 9:08 PMe-mailadres

Bericht
Dag mijn lief engeltje
t is vandaag 4 mei, een moeilijke dag voor iedereen die jou zo graag ziet.En toch,toch kwam jouw zonnestraaltje deze morgen al vroeg door ons raam piepen, alsof je wou zeggen : niet droevig zijn opa en oma, hier ben ik al. Ik heb me al zo dikwijls afgevraagd als ik jouw kaarsje brandt of je foto dicht tegen me aan druk en jou een echte omaknuffel geef, hoe zou ons chiara er nu uitzien? Zou ze ook zo n mooie lange blonde haren en twinkelende oogjes hebben? Zou ze ook een kabouter kwebbel zijn zoals talitha en even spor tief zijn als alessaandro en quinten? Vast en zeker wel.
Lieve kleindochter je bent elke dag bij ons, en waar je nu ook bent op je witte wolkje, samen met nog heel veel mensen die jou zo graag zien, jou vergeten doen we nooit.
Dag lieverd, blijf aub goed voor ons allemaal zorgen.
kusjes van opa en oma.
Geschreven door
oma op 4 mei 2009 om 4:40 PMe-mailadres

Bericht
Lieve poppemieke,
Alweer 9 jaar geleden dat je veel te vroeg werd geboren. 9 jaar trots je mama te mogen zijn. 9 jaar dat we je zo missen. Vandaag is het jullie verjaardag. Je broers en zus zijn net dit weekend bij papa. Vanavond gaan we nog even feest vieren als ze terug zijn. Ik hoop dat jij met je engelenvriendjes en vriendinnetjes en op de eerste plaats nichtje ook feest kan vieren. Weet dat we je heel graag zien. Straks gaan we nog naar het kerkhof, bloempjes zetten op je zerkje. Dikke lieve knufjes van ons allemaal
Geschreven door
mama & Pieter op 3 mei 2009 om 09:03 AMe-mailadres

Bericht
Lieve poppemieke,
Alweer 9 jaar geleden dat je veel te vroeg werd geboren. 9 jaar trots je mama te mogen zijn. 9 jaar dat we je zo missen. Vandaag is het jullie verjaardag. Je broers en zus zijn net dit weekend bij papa. Vanavond gaan we nog even feest vieren als ze terug zijn. Ik hoop dat jij met je engelenvriendjes en vriendinnetjes en op de eerste plaats nichtje ook feest kan vieren. Weet dat we je heel graag zien. Straks gaan we nog naar het kerkhof, bloempjes zetten op je zerkje. Dikke lieve knufjes van ons allemaal
Geschreven door
mama & Pieter op 3 mei 2009 om 09:02 AMe-mailadres

Bericht
Lieve poppemieke,
deze week kreeg je er nog een nichtje bij. Flore, een bloem van een baby. Wat zijn we trots haar tante te mogen zijn. Ik mocht haar knuffelen, wat is ze toch klein.
Lieve poppemieke, wat zou ik jou graag in mijn armen houden.
Dikke lieve knuffen
Geschreven door
mama op 23 januari 2009 om 07:23 AMe-mailadres

Bericht
Lieve poppemieke

ook aan jou en je engelenvriendjes een fijn nieuwjaar. geef je Sarah* ook een knufje van tante Mijke.
Lieve meid, we zien je graag

kusjes
Geschreven door
mama op 1 januari 2009 om 12:42 PMe-mailadres

Bericht
knip en plak deze link
http://www.youtube.com/watch?v=wnanNAZbCYk
Geschreven door
you'll never walk alone!!! op 26 november 2008 om 8:52 PMe-mailadres

Bericht
Lieve poppemieke,
voor dit weekend voorspellen de weerlui sneeuw. Kom je al zo vroeg gedag zeggen. Wil je ons laten weten dat je er nog bent. De novemberdagen zijn voorbij. Velen zijn bloemen komen leggen op je zerkje. Ook wij zijn verschillende keren komen zien. Thuis kijk ik dikwijls naar je foto op de kast en aan het bed. Weet dat ik je nooit vergeten zal. Het deed me deugd dat er nog zovelen ook aan je denken, net als aan je nichtje Sarah*, ook daar lagen verschillende bloemen.
Kleine meid, wat had ik je toch graag nog bij me gehad. Wat had ik graag ook bij jouw juf op oudercontact mogen gaan. Met je broer was alles ok. Ik ben trots op al mijn kindjes. Wat fijn dat ik jullie mama mag zijn.
Lieve poppemieke, ik hoop morgen jouw vlokjes te mogen voelen.

dikke knuffels
mama
Geschreven door
mama op 21 november 2008 om 07:28 AMe-mailadres

Bericht
Dag mijn lief engeltje

Het is de eerste keer dat ik je schrijf in je gastenboek. Ik kan het zo moeilijk, maar t is vandaag jouw engeltjesdag. T is ook een speciale dag voor mij. Op 2 november 36 jaar geleden werd onze zoon, jouw papa Hans geboren. Wat waren we blij. Toen ik hem daarstraks een dikke verjaardagsknuffel gaf voelde ik jou, je was er bij. K heb er hem dan nog een knuffel bij gegeven. Toen we gisteren aan je grafje stonden kwam jij ook even door de wolkjes piepen, je zei, dag opa dag oma hier ben ik. En als jullie straks gaan wandelen ga ik mee, want in elk zonnestraaltje kom ik even piepen. Jij bent elke dag bij ons, als ik s nachts niet kan slapen en lig te piekeren dan vertel ik het allemaal tegen jou. Wij missen je zo hard, wat zouden we graag opafricadon en kabauterpap voor jou maken net als voor de broers en zus. Mijn allergrootste schat ik wil je nog iets vragen, wil je aub goed voor ons allemaal zorgen, zodat we nog lang samen kunnen blijven, want weet je nog : SAMEN ZIJN WE STERK.

Nu ga ik wat proberen te slapen, dat mijn grote lieverd,
Tot morgen voor ons praatje tussen oma en kleindochter.
Dikke zoen op je neusje van opa en oma.
Geschreven door
chiara smet op 2 november 2008 om 04:50 AMe-mailadres

Bericht
Mijn lief klein engeltje,

T is de eerste keer dat ik in je gastenboek schrijf. Ik kan het zo moeilijk. Maar t is vandaag jouw dag, de dag van de engeltjes. Ook voor mij is het een speciale dag, want 36 jaar geleden op 2 november werd rond dit uur onze zoon, jouw papa Hans geboren. Wat waren we blij. En toen ik hem daarstraks een dikke verjaardagsknuffel ging geven en hem zeggen dat ik hem heel graag zie, toen voelde ik jou. Je was er bij. Opa en ik voelen je elke dag bij ons. Toen we gisteren aan je grafje stonden en het zonnetje kwam piepen door de wolken was je er ook, alsof je zei, dag opa, dag oma, hier ben ik, want in elk zonnestraaltje kom ik even piepen. En als we gaan wandelen ga je met ons mee. Lieve schat we missen jou heel erg, wat zouden opa en oma graag opafricadon en kabouterpap maken voor jou zoals voor de broers en de zus, en je vasthouden en een zoen op je neusje geven. Mijn lief klein engeltje, je weet ik praat heel veel met jou, zoals nu als ik s nachts niet kan slapen. Ik vertrouw je alles toe. Mag ik je nog iets vragen, wil je aub heel goed voor ons allemaal zorgen zodat we nog heel lang samen mogen zijn. Want weet je nog :SAMEN ZIJN WE STERK.

Dag mijn allerliefste schattebout, tot volgende keer.

Je oma
Geschreven door
oma op 2 november 2008 om 04:33 AMe-mailadres

Bericht
Dag Chiara,
Ik ken mijn prinsesje nu al een poosje en van zodra we het over haar gezin hadden, sprak ze over de 4 kinderen. 'k Vond het eerst een beetje raar omdat ik haar al wat kende als gebuur. Met de 3 bengels, die niet altijd onopgemerkt bleven als ze in de tuin speelden.
Nu besef ik hoe nauw je bij het gezin betrokken bent. Het geeft me een gevoel iemand te leren kennen die nooit ver weg is geweest.
Ik hoop samen met je mama, broers en zus heel oud te mogen worden, dan kunnen we goed voor je plaatsje zorgen.
En komen we,wie weet elkaar ooit nog eens tegen...
groetjes
pieter
Geschreven door
Pieter op 11 juli 2008 om 9:55 PMe-mailadres

Bericht
Hey Chiara,

Je verschiet er toch telkens van dat de tijd zo snel voorbij gaat! Zeker nu je broer z'n eerste communie heeft gedaan! Je zal wel meegenoten hebben van deze toffe dag! Je mama straalt de laatste tijd! Haar leven heeft eindelijk de rust gekregen die ze zo hard nodig had! Ik wens haar nog vele mooie momenten! En wanneer jij ook een oogje in 't zeil houdt dan komt dat allemaal dik in orde!
Ik hoop dat ik je ooit eens zal ontmoeten!
Dikke knuffel,
Isabelle

Geschreven door
isabelle op 27 mei 2008 om 1:01 PMe-mailadres

Bericht
Hey Chiara,

Ik verschiet er telkens weer van dat de tijd zo snel gaat! Allessandro deed deze maand z'n 1st communie! Jij zal wel meegenoten hebben van dit bijzondere moment! (Wetende dat we je hier wel missen!) Het laatste half jaar is er bij jou thuis zoveel veranderd ! Je mama schittert zoals nooit tevoren! Ik wens haar nog heel veel mooie momenten. Dat heeft ze dubbel en dik verdiend.
Het gaat je goed en ik hoop dat ik ooit de kans krijg om jou te mogen ontmoeten!
Dikke zoen en knuffel
Geschreven door
Isabelle op 26 mei 2008 om 10:03 PMe-mailadres

Bericht
Hallo lieve poppemie!

Gisteren heb ik je speciale wensen gestuurd vanuit mijn gedachten... Het was dan ook een heel bijzondere dag voor je tweelingbroer he, zijn eerste communie. Echt een bijzonder mooie dag, en een heel mooie viering. Ik zag verschillende mensen een traantje wegpinken van onze familie, en weet zeker dat ze dan - net als ikzelf - aan jou dachten.
We zullen je nooit vergeten!

Geef ook nog een dikke knuffel aan mijn poppemie daarboven he!

Meter
Geschreven door
Meter op 19 mei 2008 om 9:57 PMe-mailadres

Bericht
mijn lieve poppemieke,
ondertussen is er al zoveel gebeurd. heeft ons leven hier op zijn kop gestaan. ik ben er zeker van dat jij vanop je wolkje ons steeds in de gaten hebt gehouden. je papa zal nu vast gelukkig zijn samen met kris en haar kinderen. het heeft me heel veel pijn gedaan om me los te maken van hem. maar nu ben ik gelukkig samen met pieter, je hebt hem ook al leren kennen hé poppeke. gisteren sneeuwde het aan zee, dan denk ik de hele tijd aan jou.
binnenkort doet je tweelingsbroer zijn communie, we zijn hier stilaan bezig met de voorbereidingen voor zijn feest. in onze harten zal je er bij zijn, en zal jij ook je feest hebben. mijn lieve kleine meid, ik mis je zo...
dikke knuffen aan Sarah van je meter en aan je engelenvriendjes...
Kleine meid, ik zie je heel graag...
Geschreven door
mama op 24 maart 2008 om 4:52 PMe-mailadres

Bericht
lieve poppemieke,
wat een bewogen jaar was het in 2007. Vele keren heb ik bij je zerkje gezeten. Wenend om wat er allemaal gebeurde. Ik had nooit kunnen denken dat je papa en ik ooit zouden scheiden, maar je papa besliste hier anders over. Ondertussen ben ik je Pieter al komen voorstellen hé lieve meid. Ik hoop dat jij even enthousiast bent als je zus en je broers. Hij legt me zo in de watten, behandelt mij als een prinsesje. Daar kan jij ook geen probleem van maken hé. Ik denk elke dag aan jou mijn grote lieve dochter. En ik mis je nog steeds...
Lieve knufjes van je mama
Geschreven door
mama op 4 januari 2008 om 6:28 PMe-mailadres

Bericht
dag lieve poppemie,
het is alweer even geleden dat ik je iets schreef. je weet dat dit niet wil zeggen dat ik minder aan je denk hé schat. pas je vandaag goed op je kleine zus die op schoolreis is? vanavond gaan we eens horen bij de juf van lesse hoe hij het gedaan heeft dit eerste schooljaar. Jij volgt hem goed hé lieverdje.
Inmiddels heb je er een nichtje en neefje bij. Wij duimen hier dat alles goed mag verlopen voor beiden, maar nog eens extra voor Roel hé schatje. Voor meter gaat het ook niet allemaal op rolletjes. Ze heeft eerst afscheid moeten nemen van Sarah* en nu is niet alles prima met het hartje van Roel. Passen jullie beiden maar op meter ook.
Lieve poppemie, we houden van je.
dikke engelenkus
mama
Geschreven door
mama op 26 juni 2007 om 06:25 AMe-mailadres

Bericht
dag meisje van me,
wat voelde ik je toch zo nabij op de verjaardagsmomenten.
de heerlijke zonnenstralen doen aan jou denken.
wat heb ik mijn hart vastgehouden die 3de en 4de mei, al zou ik graag weer tante worden van het neefje van je meter. toch liever niet op jouw dagen.
zaterdag trouwde je peter, een mooier geschenk konden jij en rita niet geven. een schitterend weer op een fantastische dag.

lieve grote kleine meid, we houden van je
Geschreven door
mama op 8 mei 2007 om 9:03 PMe-mailadres

Bericht
lieve schat van ons,
de vervelende dagen van oud en nieuw zijn voorbij.
op oudejaar gingen we naar de zoo en de samsomshow samen met je peter. je was bij ons, zo overduidelijk. jij,ons zonnetje straalde dat het een lieve lust was.
op het eindejaarskaartje strooi je de sterretjes met wensen voor iedereen.
lieve schat, je kan je niet voorstellen hoe erg we je missen, en vooral met de 'gezellige'dagen.
gisteren op het feestje van ooma vroegen mannen van nichten (zal wel een speciale naam hebben maar die kennen we niet) hoeveel kinderen we weer hebben. ze wisten allemaal van jouw bestaan. dat doet dan wel deugd.
je hebt op je engelenwolk wel al vernomen dat de bobon van esther en simon naar jouw kant is gekomen. pink vanop je sterretje ook eens naar hen. ze kunnen ook alle steun gebruiken.

kleine grote meid van ons,we zien je graag en je groeit in ons hart.
lieve kussen van mama
Geschreven door
mama op 6 januari 2007 om 3:42 PMe-mailadres

Bericht
Heykes,

Deze periode zal voor jullie niet gemakkelijk zijn!
Zeker nu er in de familie nog zo'n verlies moet worden verwerkt! Ik hoop dat ze daarboven met z'n tweetjes veel plezier maken en dat ze een oogje in 't zeil houden voor jullie!
Ik wens jullie nog vele dikke knuffels en mensen die jullie zullen blijven steunen!
Groetjes Isa
Geschreven door
Isa op 24 mei 2006 om 2:22 PMe-mailadres

Bericht
Hallo kleine meid,

een beetje onwennig wel, zo schrijven. Ik wou je gewoon even vragen ook goed op mijn poppeke te letten daar. Goh, wat mis ik Sarah toch! Nog maar zo kort geleden zat ze nog veilig bij mij... Het ene moment gaat het al wat beter dan het andere... Ze koos in ieder geval een bijzondere datum uit. Voor mij lijkt het wel of ze zo heeft beslist bij jou te zijn. Zonder alle medicatie zou ze op jouw dag naar jou gekomen zijn.
In ieder geval: zorg goed voor elkaar en tot later!

Meter
Geschreven door
Meter op 21 mei 2006 om 10:41 PMe-mailadres

Bericht
lieve Chiara,
Vannacht was het dan toch zo, Sarah, het lieve meisje van meter is naar jou gekomen. Het was vandaag zo onwerkelijk, zo herkenbaar. We voelen ons hier triest, ook al weten we wel dat Sarah* goed wordt opgevangen bij jullie op je wolk.
Wat hadden we graag deze kleine meid hier leren kennen. Zorg goed voor haar mijn lieveke.

Dikke kusjes
mama
Geschreven door
mama op 10 mei 2006 om 10:19 PMe-mailadres

Bericht
lieve poppemieke
wat een rare dag was het gisteren. Ik ben over de middag naar je grafje gewandeld. Het deed deugd bij je te zijn. Ik voelde je bij me met de wind. Lieveke, ik zie je zo graag.
's Avonds belde meter dan, ze was helemaal overstuur. De ene baby in haar buik geeft complicaties. De placenta komt los. Ik ging haar dan vanzelfsprekend bezoeken in het ziekenhuis. Ze weende zo, net op jouw dag.
Schatje, help je meter. deze baby hoort hier bij ons en nog helemaal niet bij jullie op de wolkjes.
Geef het tweelingsknufje een kus van tante mijke en nonkel.

Voor jou zijn er natuurlijk nog de meeste kusjes.
cu mijn lieveke
Geschreven door
mama op 5 mei 2006 om 9:05 PMe-mailadres

Bericht
mijn lieveke,

wat een mooie dag om te verjaren. Met zo een zonnetje kunnen we niet anders dan aan je denken. 6 jaar geleden zat je nog veilig in mijn buik. Voelde ik je nog zachtjes schoppen. Je weet dat ik het al een paar dagen moeilijk heb. Nu helemaal omdat we zware beslissingen moeten nemen voor je broer.
Poppeke, ik zou je zo graag in mijn armen houden. Je weet dat we je graag zien hé schat.
Een knuffel naar je engelenwolkje. en blaas daar maar samen met je engelvriendjes 6 kaarsjes uit.

zoals tante lieve zei : adieu mijn schatje
Geschreven door
mama op 3 mei 2006 om 3:14 PMe-mailadres

Ga naar pagina
1 2Berichtjes van op/voor 21 januari 2006

Ga naar pagina
1 2Berichtjes van op/voor 21 januari 2006

Schrijf een berichtje voor Chiara

Ga naar het verhaal van Chiara