KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Dani


Hieronder staan de berichten 191 tot en met 167 van de 191 berichten.
Schrijf een berichtje voor Dani


Bericht
Hey Dani,

In gedachten zijn we bij jullie.

kusss van Manuela, Devon* & Meadow
Geschreven door
Manuela, mama van Devon* & Meadow op 3 maart 2010 om 8:27 PMe-mailadres

Bericht
Dag lieve grote broer en ons menneke,

Vandaag zou je 5 jaar worden, alweer een tijd verstreken, maar juist op deze dag lijkt het weer als gisteren. Ook blijf je natuurlijk afvragen hoe ons leven eruit zou zien als je er nog was. Wij komen zo naar je plekje, lekker samen met je eigen fanclub, je mooie bloemen brengen en je kaarsje laten branden, net als jij in onze harten het lichtje in de duisternis bent. Dit gedichtje heeft mama geschreven.....dikke kus van ons schatje en we houden van je!

An angel send to earth
Its time to be parents he Said
Its time to feel the greatest love
Its time to grow and know what live is about
We where amazed and also o so proud
But after 5 days like a butterfly he flow away
His work was done on earth and there was no time to stay Everything he came for, he achieved, an empty place took in
Ow my darling can you see that you made it on earth, do you see us grow Why didn’t you let us see you grow,
and teach you life too
The emptiness we take for granted because we are so thankful for the days you came
Even that we Always know, life is never the same

For ever in our harts and souls our beloved child Dani*
Geschreven door
papa en mama en Jaro en Dion op 25 februari 2010 om 09:38 AMe-mailadres

Bericht
Lieve lieve kleine Dani*,

Na het vieren van alle dagen de verjaardag van je broertje Jaro, bekruipt me het gevoel dat je inmiddels alweer 5 zou worden. Oh menneke, hoe kom ik dit jaar de maand door!! Het is nog geen februari of mijn waterlanders blijven lopen. Iedere minuut van de dag denk ik aan je doet het zo'n zeer dat ik je niet kan voelen en knuffelen en kussen net als je broertjes. Ik hou Dion zoo stevig vast, en dan Jaro zoveel knuffies, maar het gemis van jou wordt daardoor niet minder. Ook het idee van hoe je eruit zou zien, je broertjes lijken wel op elkaar maar zijn zo verschillend. WAAROM mag ik dat nooit meer weten. Lieverdje, ik ben verdrietig en boos, ookal weet ik dat we een afspraak hadden om dat juist niet te zijn maar ook de mooie dingen te herinneren. Maar het kan gewoon even niet, mijn gevoel heeft even mijn verstand over genomen. Weet je, ik heb een heerlijke piama, een jankpiama, daar kruip ik gewoon in en laat mijn gevoel maar even gaan. Ik kan even niet sterk zijn......

Kusjes van mama en de jongens en weet je, oma is gelukkig bij je plekje geweest, wat is ze toch een schatje he.

heeeel veel knuffies en kusjes
Geschreven door
mama op 23 januari 2010 om 12:54 PMe-mailadres

Bericht
Hoi schatje,

Eindelijk komt mama in alle hectische dagen je vertellen dat je broertje Dion geboren is op 3 september 2009! Eerst heeft mama weer in het ziekenhuis gelegen en daarna nu zijn we alweer 6 weekjes thuis en aan het genieten van elkaar. Ik had je wel eerder willen schrijven, maar mijn handen deden niet mee, want het lukte even niet meer om dat grote gevoel nog in letters uit te drukken. Ik mis je nu onwijs erg, alleen je wordt zo geleefd de hele dag...in principe is dat misschien ook wel goed....
Nadat mama een beetje aangesterkt was, is het alleen nog maar slecht weer geweest. Het is best heftig allemaal, vooral met de hormoontjes erbij, maar ook weer stukken beter als bij Jaro de eerste weekjes. Hassan je oom is afgelopen weekend getrouwd, me jongste broertje....je weet dat op zo'n dag toch weer de gedachten voorbij gaat, dat we dat bij jou nooit mee zullen maken...maar wie weet willen die andere twee ook niet trouwen toch, mama en papa moeten ook nog steeds trouwen ;-)). Ook was Meriam er, mama's nicht uit Malaga....die is wel 3 broers verloren in een half jaar tijd....die lieve neefjes van mama, en de een naar de ander verliet ons...in gedachten was ik ook bij hun en mis hun ook verschrikkelijk, wat is het leven ook raar he.

Weet je dat ik vanmorgen al begonnen was met je te schrijven en dat het nu alweer vijf uur smiddags is. Ik zal maar ophouden, heb ondertussen ook je kaarsje branden bij je plekje en ga in gedachten verder met waar ik hier mee bezig ben.

hele grote kusjes van mama
Geschreven door
Mama op 10 oktober 2009 om 5:14 PMe-mailadres

Bericht
Lieve schat,

Vanaf de vorige keer ben ik niet meer bij je geweest bij je plekje, maar iedere dag ben je bij ons aanwezig. De laatste loodjes van je broertje vallen mama zwaar. mama is constant ziek geweest en mama moet echt alles op alles zetten om energie te krijgen. Het lijkt wel alsof ik helemaal opgeslokt wordt door alle emoties en symptonen van alle griepjes die ik gehad heb. Je bent dagelijks in me gedachten en in me hartje, en soms lijk je zo dichtbij, vooral in deze laatste fase van de zwangerschap, al is deze heel anders en voelt me mama zich alleen maar ellendig van de griep. Bij jou was alles zo vanzelfsprekend, ja ik was zeker dik en moe, maar nu is alles zo beladen, omdat we jou hebben moeten verliezen. papa had er ook een beetje genoeg van, hij wilt je broertje nu ook echt zien, ipv alleen in de buik voelen. We missen je zo en we denken zo aan hoe het zou geweest zijn als je er ook nu was om met ons mee te genieten van het geluk van een kleintje in ons midden. Ik heb namens jou een gedichtje geschreven en weet zeker dat je me vanuit je wolkje een handje hebt meegeholpen. Het is allemaal zo spannend, we willen zo weer dat geluk voelen wat we bij Jaro voelde, en bij jou voelde we ons dolgelukkig, maar het werd snel een bittere eind, dat we je gunnen hoor, maar voor ons die achterblijven is het nog een steeds die dolk in ons hart om je te moeten laten gaan. Mama weet zeker dat we ook weer anders gaan voelen, want dat moet ook, je moet niet altijd erin blijven hangen, maar op dit moment is het allemaal zo cru om je te moeten missen. Lief menneke, vergeef me dat ik de puf niet heb om lijfelijk iets bij je plekje te ondernemen, en dat ik zo in een dip zit om je, want je weet dat mama bepaalde dingen heeft losgelaten en je toch bij ons hoort, of je nu daar bent of hier zou zijn! Ik hou en mis je zoveel, soms kan ik er gewoon niet omheen dat het zo oneerlijk is om je te missen.

Liefs mama en tt snel
Geschreven door
mama op 17 augustus 2009 om 08:04 AMe-mailadres

Bericht
Hey krullie,

Vandaag was ik bij je en volgens mij behalve gedag te zeggen geen woord uit kunnen brengen, maar inwendig wou ik wel van alles en nog wat vertellen. Vanmorgen had ik de mama van esmee* op de mail en toen ik het las dacht ik..ik moet even douchen en naar me manneke toe, even naar me bink, je plekje even doen en even met zijn twee alleen. Ook voor je babybroertje in mijn buik en voor Jaro op pad geweest en dat voelde toch dubbel. Een potje voor Jaro, een badje en nog dingetjes voor je babybroertje en voor jou plantjes, bloemetjes en treintje voor jou. Het voelde toch dat ik voor jullie alledrie op pad was. Toen ik bij je was en lekker bezig ging met je plantjes en plekje voelde ik me toch rustig en toen ik om me heen keek waren er zoveeel vlinders in die vlinderstruik, het maakte me helemaal rustig, want ik zag ze hier gewoon helemaal niet!! Alle kleuren en maten, misschien wel 30, dat was wel speciaal en toch een gevoel dat ik dacht dat je dit wel wou laten zien om me te laten genieten van het uitzicht. Alles was weer lekker mooi en wil deze week met Jaro ook even bij je komen spelen, die vind je spulletjes altijd zo leuk! Nog eventjes en dan hopen we je kleine broertje ook op te nemen in ons gezin en hoe spannend het ook is, we moeten de moed erin blijven houden. Ik ben best zenuwachtig, ook die tijd weer in het zh, de kz, en al die gevoelens voor jou die ik niet kwijt kan aan een ander kind, want zij hebben hun eigen plekje en jij de jouwe. Liefje ik hou zoveel van je. Het klinkt misschien heel raar maar ik ben zo blij met jou!!

dikke kus van mamske
Geschreven door
mama op 13 juli 2009 om 8:38 PMe-mailadres

Bericht
Hey krullie,

Wat fijn dat we laatst weer samen bij je plekje waren, wat doet het toch altijd goed om te zien dat je plekje dan weer zo netjes erbij ligt en we even weer bezig kunnen zijn met je plantjes! Gisteren ben ik samen met oma en Jaro bij de screening echo geweest, en je krijgt een broertje!! Wat leuk he een mannenhuis, dat wordt voor mama aanpoten haha, maar ik hoop dat beebje ook zo beschermd is in me buik als je broertje en wij hier dan kunnen genieten van een gezin met jou natuurlijk als wijste en grootste van het stel. Ondanks we weten wat er allemaal kan gebeuren genieten we. Toen die mevrouw zei, het wordt een broertje toen riep Jaro: Dani broertje!! Jaaa en daarom zou het net zo fijn zijn om ook een broertje te hebben waar hij hier mee kan spelen, het is zoo leuk voor hem. Hij heeft weleens ruzie hoor met de buurtjes maar hij speelt zo fijn met andere kindjes en houd echt van gezelligheid en met een broertje hier en jou daarboven hebben en ons hier om voor hun te zorgen zijn we gelukkig, want ondanks dat je er hier niet bent, we zijn echt dankbaar dat je in ons leven bent gekomen en onze liefde, al is het maar voor kort hebt mogen kennen en vooral wij jou liefde hebben mogen ontvangen. Dag kleine krullie, vraag je aan Allah om op ons klein engeltje in mama's buik te letten, we willen zo graag voor hem zorgen hier op aarde.

Dikke kus van je mama
Geschreven door
Mama op 30 april 2009 om 08:43 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Kijk een berichtje van je vriendinnetjes mama, wat onwijs lief om dat hier te lezen he, ik hoop dat jullie samen veel lol hebben daarboven vandaag! Vandaag (van binnen zegt mijn hoofd meteen....vandaag 4 jaar geleden) maar in werkelijkheid is het vandaag 4 jaar later!! Je werd geboren als het mooiste mannetje die ik ooit in mijn leven gezien had, zo prachtig met die minikrullies, en veel groter in mijn beleving als ik ooit had mogen wensen. Maar je was wel een ukkie hoor, alleen het leek voor mij zo groot haha. Ja ik wil vandaag niet helemaal terug in de tijd, maar je doet het toch automatisch, ik zie de foto voor me waar ik voor de deur sta met mijn megabuik, de buren nog gluren van oh die gaan bevallen met een tas over de schouder. Goh, wat een gevoel was dat! Je werd geboren, en met je geboorte heb je ons veranderd in hele andere mensen, mensen die heel dankbaar waren voor wat je ons gebracht hebt, mensen die eindelijk wisten wat het inhield om onvoorwaardelijk van iemand te houden. Je had ons veranderd in ouders, goh wat waren we verlost van het niet ouders zijn, want dit gevoel, ja dat was toch de overtreffende factor in ons leven! Ja Dani*, kleine boy, en weet je, doordat je ons ouders hebt gemaakt, heb je ons ook dit kunnen laten dragen en onze ziel zo versterkt dat we met trots en blijdschap deze dag nu door kunnen maken. Oh wat zijn we dankbaar met jou en met je kleine broertje en met onze vrienden en familie die het toelaten om altijd jou levende te houden in ons midden. Wat zijn we dankbaar als de zon weer schijnt en de vlinders tevoorschijn komen, de bloemen bloeien en de lucht weer blauw is. Wat zijn we dankbaar met onze gezondheid.
Door jou zijn we weer gaan geloven en dat heeft ons gedragen in de tijd dat we onszelf even niet meer konden tillen. Ja je hebt zoveel gedaan, in je zo'n korte aanwezigheid hier op aarde, maar ons hele leven ben je aanwezig, en weet dat je daar mag spelen en gelukkig mag zijn, weet dat je papa en mama niet in die vreselijke dip meer zitten maar juist deze dag met je vieren, want jij had een doel, en weet je, het is gelukt, jij hebt ons gered van het hele betrekkelijke bestaan dat we hadden en ons gemaakt tot deze ruimzichtige mensen die het leven veel serieuzer nemen en onze zielen en lichamen tot elkaar hebben laten komen. En nou is het aan ons om het leven te leven en voor jou om te genieten waar je bent met al je engelenvriendjes en vriendinnetjes waar liefde en geluk de hoofdrol speelt.

Wij komen vandaag met je fanclubje je kaarsjes branden en daarna gaan we samen spelen met de kindjes in chimpie en dat zal je beslist leuk vinden dat jou dag bijzonder is, te bijzonder om alleen te treuren.

xxxLief klein engeltje rust zachtxxx

We houden van je voor altijd.
Geschreven door
mama, papa en Jaro op 25 februari 2009 om 08:25 AMe-mailadres

Bericht
Lieve lieve Dani*

Lief klein menneke!
Ik denk aan jou vandaag en aan je papa, mama en kleine broertje! Nooit zal ik jou vergeten. Weet nog heel goed dat een paar weken/maanden na je overlijden jouw mama een berichtje achterliet bij onze Anouk*. Jij hebt een hele lieve mama, maar dat wist jij vast allang!
Ga je een mooi feestje vieren daarboven? Ik stuur je in ieder geval heel veel blaaskusjes in de lucht. Doe jij ze vangen? Ik denk aan je knappert...!

Veel liefs,
Marielle, mama van Anouk*, Bram en Luuk
Geschreven door
Marielle op 25 februari 2009 om 04:48 AMe-mailadres

Bericht
Hey lieverdje,

Vandaag gaan we je maand weer in! Aan de ene kant weer zo verdrietig en die 8baan waar we weer doorheen gaan, maar aan de andere kant ook weer zo dicht bij jou en de trots en liefde die we voor je voelen. We hopen weer kracht te vinden om deze maand niet alleen droevig maar ook met veel liefde en een lach door te komen. dikke kus van je mama!

LOVE YOU MY LITTLE ANGEL XXX
Geschreven door
mama op 1 februari 2009 om 10:25 AMe-mailadres

Bericht
Lieve schat,

Jaro is vandaag alweer 2 geworden. Gefeliciteerd met je broertje!!! We zijn alledrie ziekjes en hebben die verschrikkelijke virus te pakken. Dus de verjaardag voor de anderen moesten we verzetten. We halen dat snel weer in, en volgende maand is ook jou geboortedag he schatje! Jaro heeft van ons wel mooi speelgoed gekregen waar we samen de hele dag mee spelen. Beetje slapen tussendoor, en ook kleine beetjes eten, want we hebben niet zo'n trek. Nou als de sneeuw weg is, kom ik je blauwdruifjes brengen en dan zijn ze met jou verjaardag ook weer aan het bloeien.

dikke kus van papa, mama en van Jaro ook een hele grote zoen
Geschreven door
MAMA op 8 januari 2009 om 6:18 PMe-mailadres

Bericht
oudjaaravond, lieve schat, de vuurpijlen gaan zoals ieder jaar jou kant op. Vannacht is papa jarig!! Alvast gefeliciteerd met je papa lieve schat. Zo ontzettend pijnlijk dat jij nooit je verjaardag zal vieren met ons!
Dikke kusjes van je mama en ookal lijkt het soms zo vrolijk, op zo'n dag als deze is er altijd een deel in mijn hart die alleen door jou opgevuld kan worden, dat doe je goed hoor, want je leeft er helemaal, maar ik zou zo graag dat met je willen delen en je knuffelen, zodat je zou voelen hoeveel ik van je hou.

kusje van mama
Geschreven door
mama op 31 december 2008 om 7:23 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

In mijn gedachten ben je in deze dagen heel aanwezig, bij iedere glimlach denk ik aan jou, tegelijkertijd wilt er een traan doorkomen maar probeer toch die glimlach te blijven houden als ik aan je denk. Deze dagen waren mooi maar met een zwart randje, bij ieder kaarsje denk ik aan jou en je engelenvriendjes die wij als mama's hier toch zo moeten missen!! Je broertje is aardig verwend, we hebben geprobeerd om het gewoontjes te houden, maar wat is nog gewoon als jij er niet bent! Het verdriet zit van binnen...ik hoorde vandaag een mooie zin gewoon zomaar op t.v. maar begreep het wel........

Wie echte liefde wilt kennen moet ook het verdriet ervan kunnen dragen.

Tja echte liefde is het zeker....het verdriet dragen lukt niet altijd....maar uiteindelijk hebben we het wel weer gedragen en voelen we de intense liefde voor jou ook...

Als ik de tijd terug kon draaien....als ik je alleen nog maar een keer kon zeggen wat ik voor je voel...zou de pijn dan zachter worden....zou je dan snappen dat je mams altijd tranen zal dragen...het spijt me zo dat je er niet meer bent....als je mocht kiezen had je dan gekozen voor hier bij ons te blijven..........zoveel vraqen, maar geen antwoord....ik mis je zo lieve schat, als ik je nog een keer had mogen knuffelen, dan had ik je vastgehouden en nooit meer laten gaan!!

Dag lieverdje, ik hou van je, kleine krullie
Geschreven door
MAMA op 27 december 2008 om 3:21 PMe-mailadres

Bericht
Zo het is lekker vroegjes, mama is al lekker op en gedoucht en klaar voor de dag! Zaterdag waren we naar de sint wezen kijken met je kleine broertje. Hij had het heel erg leuk gehad, en we moesten ook zo lachen om je papa, wat een bietserd is het zeg, en maar schooien voor kadootjes! Op de heenweg had ik er buikpijn van, niet meer zwanger en ook nog eens voor het eerst naar de sint met Jaro, we hadden al veel eerder met jou moeten gaan, want je bent alweer bij 4 jaar! Uiteindelijk viel het allemaal wel mee, het blijft iedere keer weer een shock als het grote verdriet om jou weer in mijn lichaam dringt, maar het hoort erbij en het mag ook hoor, ik zal je altijd blijven missen en dat is iets wat we als ouders voor jou dragen! Je broertje gaat zo naar de kinderopvang, dan gaat mama even praten, als het goed uitkomt, wilt het bedrijf niet meer met mij verder en kan ik in alle gemak even bijkomen van alles wat er gebeurd is. Het is even een niet leuke periode, maar we komen hier echt wel uit, iedere tegenslag is er een om te verwerken en op een juiste manier mee om te gaan. Na een paar potjes tranen wil ik deze week beginnen met iets positiefs. Je broertje en jij hebben dat verdient, het komt echt wel goed menneke, mama is er weer helemaal bij! Dikke kus van je mama xxx
Geschreven door
mama op 17 november 2008 om 07:27 AMe-mailadres

Bericht
Hey lief krulletje,

Door alles wat er gebeurd is, voel ik zo'n enorme leegte. Het lijkt even alsof alles stil staat en ik kan heel moeilijk iets verzetten, ik mis je zo onwijs erg!!! De nieuwe werkplek vind mama echt niks aan, en dan nog te bedenken dat ik nog lange niet kan verwerken wat er gebeurd is, ookal wil ik zo graag doen alsof het allemaal wel over kan gaan. Ik had nu zo graag zwanger willen zijn van jullie broertje of zusje. Ik weet dat het nog wel kan, maar dat is niet deze prille zwangerschap die zo tot zijn einde is gekomen, dat zal een andere zwangerschap moeten zijn! Mama heeft nog steeds ook pijntjes aan de buik en aan de wondjes, ging dat maar over, dan kon ik het ook misschien makkelijker achter me laten. Ik voel me zo in een val gelokt van ellende. Het ging zo goed met ons, we genoten enorm van je broertje en nog hoor!!! Ik hoop ook niet dat Jaro merkt dat mama van binnen even helemaal niet meer lekker zit en heel veel hartjespijn heeft voor jou en voor hem en voor papa, het voelt best zwaar allemaal, ookal wil ik sterk blijven. Donderdag gaat mama weer werken, niet omdat ik het wil, maar omdat het moet, we moeten gewoon door! Mama zit helemaal niet lekker in de vel, maar we gaan ons best doen om weer oke te worden ja, dat beloof ik je schatje, voor jou en voor Jaro! Mama kwam even tegen je aankletsen, soms heb ik het gevoel dat we samen zijn....jij bij ons en wij bij jou ....Soms is het leven hier ook echt heel erg hard....hou van je, mijn kleine engel, voor altijd me mooi mannetje!

Kusje van mama
Geschreven door
Mama op 10 november 2008 om 08:58 AMe-mailadres

Bericht
Hey krullie,

Mama had je een heel verhaal verteld, maar zoals vaker, zie ik gewoon het weer niet terug. Er is weer van alles gebeurd en het uitbreiden van het gezin gaat weer eens op een aparte en o zo moeilijke manier niet door. Mama is nog aan het herstellen van de kijkoperatie en de curretage en denkt, waarom moet dat op deze manier. Nadat we eindelijk de zekerheid hadden dat het geen buitenbaarmoedelijke zwangerschap was en toch een niet goede zwangerschap in de baarmoeder komt het besef dat een broertje of zusje voor jullie er voorlopig weer niet aan zit te komen. Mama voelt zich ellendig, wel alle klachten maar geen klein mooie kindje die ons gezin zou uitbreiden. Papa doet zoveel als die kan, en Jaro houd je aardig bezig. Oma was weer mee in het ziekenhuis en de anderen zijn er ook weer om te steunen. Het is niet te vergelijken met jou verlies en je moeten begraven, en we willen ook niet teveel drama ervan maken, rustig in huis met ons eigen gezin dit een plekje geven en hopen dat we snel weer verder kunnen met ons leven, maar dat houd niet in dat dit kleine vlindertje heel heel erg welkom was, en wij erg veel verdriet hebben van dat we hier doorheen moeten. We moeten wel, Jaro heeft ons nodig, en wij snappen heel goed dat dit kan gebeuren. De hele rompeslomp eromheen en de manier waarop deze beeindigd is, is best hard en dit gaan we nu verwerken op de manier waarop het op ons af gaat komen. Wij houden van jullie, onze kindjes en hopen dat we ooit nog geluk hierin mogen vinden. Maar voorlopig zijn we erg dankbaar met Jaro hier en jou Dani in de hemel. Misschien hebben we nog een beetje hoop voor de toekomst, maar we doen gewoon eerst een beetje herstellen en bijkomen van dit allemaal.
dag klein sterretje
Geschreven door
Mama op 5 november 2008 om 09:05 AMe-mailadres

Bericht
Je plekje was weer zo mooi he, en die mooie bloemetjes weer erbij gezet. Jaro riep je meteen!! Daannn Daann, en lekker met je autootjes spelen. Het is toch altijd superfijn om bij je te zijn, ookal weet ik dat je dichterbijer bent dan alleen op je plekje daar.

Het is heel erg jammer dat het allemaal zo is verlopen en dat het niet heeft mogen zijn, maar mama hoopt na maandag het ergste achter de rug te hebben en dan kunnen we weer dankbaar zijn voor wat we nu hebben, want dat zijn we nog steeds hoor! Jammer dat het dan zo weer moet en toch de hoop om ons gezinnetje uit te breiden op deze manier in duigen valt. Toch blijven we positief en je kleine broertje die houd ons wel bezig hoor, mama kan ook geen traantjes laten voor hem, want dan gaat onze gevoelsmannetje bietje meejanken haha. Dus we houden ons sterk, papa is zo lief als altijd, en dat maakt ons sterker dan dat we soms denken dat we zijn. Wij houden van je en we zijn al compleet, maar met een klein wonderkindje erbij zouden we ook niet overcompleet zijn, want dat bestaat in een gezin niet he. Wie weet wat de toekomst ons brengt, we gaan nu niet krampachtig op zoek naar nog meer liefde en we doen gewoon weer rustig aan en genieten van elkaar en andere leuke dingen....

love you for ever
Geschreven door
me schatje toch op 1 november 2008 om 3:38 PMe-mailadres

Bericht
Jij en wij, we gaan ervoor samen als gezin he! Heel blij, maar ook heel spannend...we komen er wel toch!!

Je bent bij ons. Waarom kom ik steeds niet aan bij je plekje?? Ik blijf het me afvragen, want soms is er genoeg gelegenheid, maar dan heb ik net lood in de schoenen, dat het toch niet lukt. Zelfs een kaarsje aansteken hier, is zoo raar, want het lukt me gewoon niet...........maar ik maak er niet zo'n thema van. We zijn samen, en we komen echt wel naar je plekje, je hebt ons daar niet nodig, maar we moeten het toch weer doen, ook voor onszelf.

LOVE YOU VERY VERY MUCH LITTLE STAR!!
Geschreven door
mama op 12 oktober 2008 om 09:41 AMe-mailadres

Bericht
ff een test
Geschreven door
A3 op 18 september 2008 om 8:50 PMe-mailadres

Bericht
Hey kleine krullie,

We zijn dit jaar met de auto op vakantie geweest. Het was op heenweg heel spannend, zoveel regen hadden we nog nooit gehad, alles verandere in een grote rivier, en je kleine broertje bij ons in de auto, oh wat hebben we gebeefd, maar uiteindelijk hebben we ons erdoorheen geslagen en jij als bikkel bent zeker bij je broer geweest om hem erdoorheen te slepen, want zo rustig dat hij erbij zat, zo bangig waren wij dat we het niet zouden redden. Eenmaal in spanje was het geweldig, we hebben ECHT genoten, natuurlijk keek ik dan naar Jaro en vooral die andere kindjes van jou leeftijd en dat deed dan wel zeer. Ook in de bergen leek het even alsof we steeds hoger, steeds dichterbijer waren, maar we weten dat je je rust hebt op dat mooie plekje waar je bent, en mama wilt ook nu dat je daar bent en niet op aarde bent om ons te troosten of gerust te stellen, ik weet zeker dat we elkaar treffen, ik weet het gewoon. Hier gaat het gewone leven weer door, ondanks ik zo stellig ben over waar je nu bent en je hier niet hoeft te dwalen komen de waterlanders weer voorbij. Menneke wat mist mama jou mooie koppie, je lieve lipjes. Vandaag kwam een grote vlinder hier binnen vliegen, net of je zegt, kom je het kadootje die je gekocht hebt nog brengen of hoe zit dat....net zo ongeduldig als mama haha. Nou ik denk dat het zaterdag pas wordt, want mama is weer druk aan het afspreken, en dan heb ik ook de tijd om je plekje schoon te maken, verse bloemetjes te zetten, wat tulpenbollen de planten, want dit keer wil ik ook dat je tulpjes zelf tegen die tijd uit de grond komen en ik op die manier een stukje van jou bij me heb. Dus andersom, een bloemetje van onze Dani bij ons thuis, ipv een bloemetje van mama bij jou. Ik hou heel veel van je, je bent mijn oogappeltje, en ik hou net zoveel van je broer, we hebben veel over je gehad in spanje, bij tante petra en de rest van de familie, maar ook bij de buurtjes noemen we ja als ons eerste trots, zonder medelijden op te wekken, we zijn sterk zat om dit te dragen hoor, gewoon omdat je een deel van ons bent, toen, nu en voor altijd.

kusje lieverd, ben blij om je weer even te schrijven
Geschreven door
mama op 18 september 2008 om 3:34 PMe-mailadres

Bericht
Hallo lieve schat van mams,

Laatst na vaderdag had je een heel bericht geschreven maar dan staat die er weer niet tussen, dat vind mama dan heel jammer..maar je weet dat ik je altijd blijf schrijven en aan je blijf denken! Gisteren waren we weer even bij je en o wat is je plekje mooi he. Ondanks die hagel en alles, staat het tafeltje van opa nog zo mooi en de bloemetjes waren wel op. Je buurmeisje heeft ook een prachtige steen gekregen, met een prachtige tekst erop. Papa vond je steentjes nu wel aan vervanging toe, net wanneer ik zoiets heb dat de plantjes nu toch zo mooi zijn dat de steentjes niet meer eruit hoeven. papa en ik vullen elkaar altijd aan, dan kunnen we blijven nadenken over hoe we je bij ons hebben zonder al te verdrietig te zijn. Nu weer dat ik bij je ben, voel ik me zo trots op je!! Je bent echt een kanjertje van mama! Je kleine broertje doet het goed hoor, die praat al ronduit steeds meer woordjes, vandaag kwam koud erbij, oee koud zegt die, en ja het is ook koud en triest weer, maar door gisteren bij je te zijn geweest voel ik me sterk en trots op me mannen! We hadden kaarsen meegenomen, maar echt niet van die kaarsjes die lang branden he, echt van die rare dingen die dan weer meteen uitgingen en geen buitje kunnen gebruiken, maar mama vond ze zo leuk in je kleurtje. Laatst had ik ook geschreven dat ik heel veel weggegooid had van je spulletjes, het zag er gewoon niet meer uit en in het begin had ik zakken met spulletjes van je plekje, en het is eigenlijk te vies om te bewaren he. Mama heeft ook de laatste daagjes op het werk achter de rug en naast dat het ontzettend leuk is, een nieuwe uitdaging, voorlopig even meer tijd voor papa en jaro en lekker een keer echt zomervakantie......is het ook heel moeilijk om de mensen die me altijd gesteund hebben, zonder iets ooit ervoor verwacht hebben, altijd je naam zijn blijven noemen en ons echte geluk wenste die vallen nu weg. Deze mensen kende je, en zullen je nooit helemaal vergeten en hebben je zovaak genoemd, zonder dat ze wilde dat ik dan zou veranderen of me ineens anders zagen, die mensen vallen weg, ieder neemt zijn eigen weg, ieder afscheid valt zwaarder dan voor je in ons leven was....maar ondanks dat ieder zijn weg zal volgen, iedewr zijn leven zal leiden....zal ik wel af en toe aan deze mensen denken, die meer voor me betekend hebben dan veel mensen die deden alsof ze er waren, maar ondertussen eigen belangen voorop stelden en zich familie noemde, of vrienden, maar ondertussen....alleen maar teleurstellingen met zich meebrachten. Nu is het rustig in ons leven, echte mensen zijn overgebleven, jij hebt in prachtige plek in ons leven en Jaro ontpopt hier tot een echt kereltje...mama vind dat we nog niet compleet zijn. Inmiddels weten we dat een grotere macht hierover beslist en wij moeten accepteren wat het leven ons brengt.

Hey knappie, een heel serieus gesprek met me dapper ventje. Kleine krullenbol, we komen er wel, met jou altijd bij ons he, kus kus van mamske

Geschreven door
mama op 7 juli 2008 om 09:18 AMe-mailadres

Bericht
Gisteren was het vaderdag. Het was eens een keer echt gezellig en Jaro en mama hebben aardig de best gedaan om papa echt in het zonnetje te zetten, en het was aardig gelukt moet ik zeggen. Papa had van mama een oranje shirt gekregen van nike...(papa zijn merkje he) en van Jaro ook een oranje shirt van karton met daarop een foto en handafdrukje. Die handafdrukjes doen altijd wel zeer, maar we genieten er wel van. Jou afdrukjes konden we nog maken toen je overleed, het is zo raar dan om die afdrukjes steeds te krijgen, maar Jaro kan nog niet zelf tekenen en het maakt het ook wel speciaal hoor. We hadden ook een cd opgezet van een zoon voor een papa. En diep van binnen hoopte ik dat jij dat zong voor je papa en andersom, en ik voelde je zo dichtbij bij dat nummer, dat ik ook dacht dat het een beetje bestemd was. Ik kom deze week echt naar je plekje, mama is heel lang niet gekomen, maar deze week komt mama echt, met Jaro en dan gaan we wat zomerse bloemetjes en plantjes zetten, en je plekje eens grondig schoonmaken. Ik weet dat het niet altijd even belangrijk is, maar mama heeft hele erge behoefte om bij je te zijn en het gaat deze week echt wel lukken. Kleine vent, je weet alles al, maar ik zeg het toch...........je bent mijn kanjer!!

kusje van mama, en ook van papa en Jaro (wat doet hij het goed he, en hij is ook echt lief voor mama...)
Geschreven door
papa en mama en Jaro op 16 juni 2008 om 3:16 PMe-mailadres

Bericht
Gisteren was mama jarig! Ik heb je gemist op deze dag, maar in gedachten was je bij ons!

Kusje mama
Geschreven door
mama op 21 mei 2008 om 08:54 AMe-mailadres

Bericht
Lief klein ventje van mama,

Afgelopen week was een heftige week. De mama van Esmee* en Robin is zo plots haar grote broer Dirk* verloren. We waren heel erg verdrietig, om het verdriet van onze vriendin. Zaterdag was ik in friesland, en zondag was het mamadag. We hebben lekker genoten van je broertje maar het blijft moeilijk zonder jou. Het is dan een shitdag, ondanks de vreugde. Zag je dat papa de spiderman ballon voor jou heeft losgelaten, en Jaro die zwaaide, dat was mooi he! Dinsdag was het dan zover, Dirk* zijn crematie. Wat was dat heftig. Zo van de andere kant bekijken waar wij toen midden in zaten. Die heeele lange tunnel met verdriet en het gevoel van niet accepteren dat het leven zo cru is! De film flitste aan mij voorbij, ook al die mensen die afscheid van je hebben genomen, ik heb nooit begrepen, tot toen, hoe belangrijk die steun in die tijd voor mensen is. Jij zat zo in mijn gedachten, zo voelde ik de pijn weer van dichtbij. Ik weet dat het nu hun verdriet is, maar zoveel meemaken in je leven, je wordt er gewoon bang van. Ik hoop dat jij het fijn hebt, en dat je niet dit soort gevoelens daar moet hebben, zonder dat ik je kan troosten of geruststellen. Maar ze zeggen dat het daar waar jij bent niet bestaat, en ik moet erin geloven, want anders is het niet te doen. Het moet wel!! Jaro doet het super, hij is zoo lief, en zo'n schatje! Ik droom over het leven met jou, soms geeft het me rust en dan smorgens is het toch fijn dat je dan in mijn dromen dicht bij me bent geweest. Oma was gisteren bij je, en lekker dat het nu regent en haar mooie roosjes lekker regendrupjes krijgen. Mama gaat ook snel weer komen, maar je weet dat je in mijn gedachten bent. Mama heeft nu al weken die drang om bij je te zijn, maar het komt er gewoon niet van, maar je plekje ligt er mooi bij en ik weet dat jij nu echt boven zit, en niet meer hier hoeft te zijn. Ik weet ook dat ik niet meer aan het begin van de tunnel sta en dat er echt weer geluk en hoop in onze leven is gekomen. En daar hebben we vrede mee, want ik weet zeker dat jij dapper ventje ook graag wilt dat je papa en mama en je kleine broertje gelukkig zijn en daar doen we ons best voor. Je papa doet het ook zo goed, ik ben echt trots op paps, jij ook een beetje?? We houden voor altijd van je, je bent niet uit onze gedachten of harten, NOOIT, maar het is wel fijn om te kunnen zeggen dat we dat diepe dal niet meer in willen, we willen uit dat dal blijven en ik hoop dat we door boven een beetje geholpen worden om gelukkig en gezond te mogen blijven.

kusje op je krulletje
Geschreven door
mama op 16 mei 2008 om 1:21 PMe-mailadres

Bericht
Hey lieve schat,

Je had natuurlijk al gezien dat je vriendinnetje Anouk* een broertje erbij heeft gekregen. Er is dus wel hoop voor eventueel ons gezin, ondanks de angst die me dan weer bekruipt, bij de gedachte om zo'n lange tijd door te moeten zonder zekerheid. Maar wat is er zeker in het leven he, kleine bink van me.
Zondag waren we voor het eerst naar de efteling met je kleine doerak broertje. Het was leuk, de zonnestraaltjes waren aanwezig, jij bent mijn zonnestraaltje, en jij was er ook voor mij, heeel erg aanwezig. Ondanks ik niet helemaal erin probeerde te zitten, was het wel moeilijk hoor, want jij had dit ook mee moeten maken!!! Al die eerste dingen blijven moeilijk, en pijnlijk, maar ook leuk hoor, en we zijn ook dankbaar, dat god ons hiervan laat genieten en van je broertje.....en ook dankbaar dat we je in ons leven hebben, echt waar ventje!!! Morgen is het koninginnendag, een heel klein beetje jou feest haha, niet teveel he, maar we komen morgen ook bij jou even een knuffie brengen en je plekje schoonmaken.
Jaro heeft zoveel met vogeltjes, hij praat tegen ze en is altijd heel erg vrolijk als die er eentje ziet, en ik hoop dan stiekem dat je ze naar hem stuurt en hij misschien een glimp van jou opvangt, al is het maar het gevoel dat mama krijgt als ze aan jou denkt, dat happy liefdesgevoel..

Kusje van mama
Geschreven door
mama en Jaro op 29 april 2008 om 8:44 PMe-mailadres

Ga naar pagina
1 2Berichtjes van op/voor 1 maart 2008 3Berichtjes van op/voor 24 februari 2007 4Berichtjes van op/voor 1 oktober 2006 5Berichtjes van op/voor 5 mei 2006 6Berichtjes van op/voor 28 februari 2006 7Berichtjes van op/voor 28 januari 2006 8Berichtjes van op/voor 10 oktober 2005