KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Dani


Hieronder staan de berichten 41 tot en met 17 van de 191 berichten.
Schrijf een berichtje voor Dani


Bericht
Lief sterretje daar boven
je twinkelt in de nacht,
Ik kijk naar boven en ik zie je
eerst heel fel en dan weer zacht.

Lief sterretje ik mis je
elke dag een beetje meer.
En weet je lief klein sterretje
het doet elke dag meer zeer.

Nooit zal ik jou vergeten,
geen dag meer zonder pijn.
Want weet je lief klein sterretje,
zonder jou zal het nooit meer hetzelfde zijn!

Dikke vlinderkus van Marielle, mama van Anouk*
Geschreven door
Marielle op 28 januari 2006 om 6:59 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/AnoukP/

Bericht
Lieve Dani*

11 maandjes geleden kwam jij in ons leven
We wisten niet dat we zoveel om je konden geven
Dat deden we wel, en vol met trots jij onze zoon

11 maandjes op deze dag na..hebben we verdriet
Ja het is heel normaal want dit wilden we echt niet

11 maandjes geleden de gelukkigste dag van ons leven
en in die hele korte tijd zoveel van jou in ons gekregen

ondanks alles zo is gegaan, liefde voor jou groeit per dag
je bent ons mannetje ons kindje en vanaf dat mama je zag
papa je zag, verdriet omsloeg in een brede glimlach

11 maandjes hebben we verdriet
Maar die dag vergeten doen we niet

11 maandjes geleden werd jij Dani* onze zoon geboren
Wij als ouders voelen ons uitverkoren



LOVE papa&mama LOVE


Geschreven door
mama op 25 januari 2006 om 3:22 PMe-mailadres

Bericht
Lieve papa & mama van Dani,
Net jullie verhaal over deze stoere bink gelezen, de tranen rolde over me wangen.
Er komen moeilijke tijden aan en wil jullie daarin heel veel sterkte wensen!
Liefs Sas, mama van engeltje Daisy* en bengels Nick en Sven
Geschreven door
Sas op 18 januari 2006 om 9:52 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltjeDaisyS/index.html

Bericht
Ineens kwam je om de hoek kijken,onverwachts.Was totaal niet op de hoogte van wat je moeder voor jou had gemaakt,vreemd.Zocht een andere site en toen ineens zag ik jou. Mooi ben je en met verbazing en bewondereing genoot ik van je.Met verdriet las ik je verhaal en voelde de pijn die jou ouders hebben doorstaan.En de liefde oom je heen.Ik vind het heel apart dat dit zo is gegaan.Waar jij nu bent daar is het goed.Heb je dat leventje hoe je hem hebben moet.Jou ouders kom je nog een keer tegen.Net zo als mij.Ik hoop dat als die tijd er is, jij net zo verrassend zult zijn als nu.Want ook ik had je graag hier en nu willen zien groeien.Wel raar want jij ziet dat nu wel van mij ,en ik niet van jou.Dat is dan wat ik geloof,wat jij?Bedankt dat je kennis heb gemaakt met mij.Men zal er wel niets van begrijpen,maar goed als wij dat maar doen.
Geschreven door
daisy op 15 januari 2006 om 10:25 PMe-mailadres

Bericht
Het was vandaag heerlijk om even bij je bezig te zijn, kusjes van mama

Geschreven door
mama op 7 januari 2006 om 11:11 PMe-mailadres
Eigen website
http://spaces.msn.com/members/DaniMuller/

Bericht
Lieve Dani*,

Mama is vandaag weer gaan werken, en weer 2 uurtjes per dag erbij. Mama is wel erg moe, en kom morgen eindelijk de kerststukjes ophalen, mama was zoo moe de eerste week van dit jaar, ik wou dat het nog vorig jaar was, want waarom moet het nu vorig jaar zijn dat je nog bij ons was, en ook in mama's buikje. Iedereen ja, hopen dat dit jaar beter wordt, ik begrijp het en vind het erg lief hoor, maar ik weet niet of het ooit nog beter wordt, iedere dag denk ik aan jou!! Daarom moet mama werken, en verplichte dingen doen, ondanks alle stress die daarbij komt kijken, want mama kan niet meer iedere dag niksen en traantjes hebben, dat wil jij beslist ook niet! Mama gaat niet meer schrijven bij je clubje, ik voel me hier toch het fijnst, dit is ons praat plekje he knuffeld van mama.
Jessie was net ook met mama en tante Hannie, ff konijntjes kijken bij de dierenwinkel, als ze groot genoeg is krijgt ze eentje, en dan kan haar mama mooi het hokje verschonen ;-). Natuurlijk denk ik dan ook aan al die diertjes die jij zou willen hebben, je had ze allemaal gehad, en mama zou alle keutels voor je opruimen hoor!! Maar dat weet je wel he, ik hoop dat je daar ook konijntjes hebt en vlinders, en ook een duyvisje net als hier, want oh iedere dag denk ik...zou jij hem aan de staart trekken, of zou hij (want hij is een etter) jou hele dagen pesten.....ik weet wel dat jij heel erg lief zou zijn voor diertjes, want je bent sowieso ons grootse lieverdje. Nou ik dacht dit eventjes en wou het ook met je delen....mijn traantjes lopen wel, maar dat doe ik alleen omdat ik zoveel van je hou, zoveel heb ik nog nooit van iemand gehouden (niet tegen papa zeggen he).
Dag knuffeld tt morgen, ik kijk er zoo naar uit, ik mis je plekje, ik neem mooie bloemen mee voor dit jaar, en mama heeft al de hele week tegen papa gezegd, dat ik naar je toe wou, maar mama was zooo moe en ontdaan van al die verschrikkelijke feestdagen. Maar morgen ben ik gelukkig weer bij je plekje, ik kan niet wachten lieverd!!
Geschreven door
mama op 5 januari 2006 om 7:20 PMe-mailadres
Eigen website
http://spaces.msn.com/members/DaniMuller/

Bericht
lieve pappa en mamma,
vreselijk gewoon geen woorden voor,
wat is het toch oneerlijk en zwaar,
maar jullie prachtige dani zien jullie ooit weer,
zonder pijn en zonder gevecht, gewoon met een betoverende lach op hem zijn mooi gezicht,
heel veel sterkte en liefs met dit ontzettend groot verlies
liefs een mamma
Geschreven door
ramona op 1 januari 2006 om 6:29 PMe-mailadres

Bericht
Lieverd, het nieuwe jaar zijn we ingegaan. Het veranderd niet zoveel aan de situatie, maar we willen je wel even heel veel kusjes in de wind sturen. Hopelijk heb je genoten van al die vuurpijlen, die gingen richting jou en je engel vriendjes en vriendinnetjes. We gaan gewoon door met jou in ons hart en gedachten, het nieuwe jaar in het visier. Papa is jarig, net geworden precies om 12.00 uur. Van jou geef ik je papa ook een dikke knuff.

Kusjes van je papa en mama
Geschreven door
mama en papa op 1 januari 2006 om 01:12 AMe-mailadres

Bericht
Lieve schatje van mama,

Nou daar zit ik dan.....het laatste dagje van dit jaar. Wat vreselijk om te beseffen dat we dit jaartje af gaan sluiten zonder jou in ons midden. Ik mis je, voel me leeg en hoop dat jij gelukkig bent daarboven. Wordt overspoeld met liefde voor jou, denk aan die gelukkige momenten met jou in mijn buik, het gezicht van je papa voor me, toen alles niet zo ging als gepland. Dit jaar is een grote zwarte jaar in ons leven. Jij hebt ons wel papa en mama gemaakt, en we zijn ook dankbaar hoor, ik had je nooit willen missen, die liefde altijd voor jou blijven voelen, nee mamaatje, ik ben blij dat ik je mama mag zijn, maar wel met heel veel pijn in mijn hart. Dit jaar zal vandaag eindigen maar onze liefde voor jou gaat nooit meer weg.

Dag lieverdje, ik sluit dit jaar af met heel veel pijn maar ook met jou in mijn hart.

Love you forever our sweet little angel
Geschreven door
mama op 31 december 2005 om 09:21 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Zo wat heb ik je gemist, maar we hebben ons proberen staande te houden en met de hulp van onze lieve familie en je papa is dat aardig gelukt en breekt de nacht alweer bijna aan.
Vandaag zou je 10 maandjes zijn en dan kan ik het weer niet verkroppen en ook niet laten om te denken hoe het eigenlijk had moeten zijn. Mama mist je ontzettend, wat had je veel kerststukjes gekregen van iedereen he....en alle kaarsjes zijn vandaag ook aangegaan. Eerst moest mama traantjes laten, toen de dag verstreek af en toe weer, maar toch zijn we de dag goed doorgekomen, omdat jij ons lichtje bent, en daarom moesten we wel. Mama gaat nu lekker rustig aan doen, morgen komt ook jou clubje, je weet wel wie ik daarmee bedoel, maar ik kan nooit meer dat voor ze geven, wat ze toen aan ons hebben gegeven. Ik ben dan toch weer blij dat van alle mensen, deze lieve mensen ook jou hebben gekend, en echt iedere dag voor jou bedje stonden, saampjes met je papa en mama, maar ook aan mama haar bedje....Lieverd, ik ga slapen met jou in mijn gedachten, maar ook wordt ook wakker met jou in mijn hoofdje. En dan als ik wakker wordt, snel ik naar je toe. Het was ook ontzettend leuk met je papa, en we hebben ontzettend leuk gehad in dat rare hotel, maar mama en papa wisten wel dat je er op een andere manier bij was, op een manier dat we liever niet gekend hadden. Nee we hadden jou liever zo meegenomen, en je ook van al dat lekkere eten mee laten eten, want dat zou precies de tijd kunnen zijn, dat je ook met papa en mama aan de grote tafel had mogen zitten...
Mama probeerd voor jou gewoon te accepteren dat jij goed zit, en als het met jou goed gaat, dan zou het toch ook voor mama goed moeten gaan, maar mama moet het geloven, en kan het zelf niet zien, en dat doet pijn en is moeilijk te verkroppen. Jij bent en blijft ons schatje, deze dag was een uit al die andere dagen, zonder jou. Dat is bitter, maar jij ons sterretje, ons engeltje, ons lichtje.........voor jou hebben we dat echt wel over, we komen wel weer bij, en morgen komen we weer naar jou toe, en gaan we weer laten weten dat we nog steeds met jou in ons hart en ons ziel, maar ook in ons doen laten, jij zal altijd bij ons zal zijn.

love mama en papa
Geschreven door
mama op 25 december 2005 om 10:22 PMe-mailadres

Bericht
wat een verlies, niet te geloven... waarom zou je zeggen, maar dat zal nooit iemand weten. veel sterkte, wendy
Geschreven door
wendy, mama van yves op 21 december 2005 om 10:10 PMe-mailadres

Bericht
mannetje van mama,

Ondanks alle donkere dagen
De pijn en verdriet met stormvlagen
Ineens zie je de hemel met die ene ster
En komt dat lichtpuntje toch naar boven
En blijven we voor altijd in je geloven

Vandaag voel ik je zoo dichtbij, mama mist je in deze dagen, ik wil je bij me hebben en je kroelen, je slappie goed zetten voor je happie, mama weet dat iemand in de hemel...het nut niet inziet om hier terug te komen. Je hebt ook gelijk, maar het doet wel pijn. Maar mannetje van me, hopelijk mag ik ook naar jou, naar het licht en kunnen we voor eeuwig saampjes zijn. Ga strakjes je kerststukje bewonderen die Davey voor je gemaakt heeft, je hebt een geweldig lief neefje! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjes van mama
Geschreven door
mama op 19 december 2005 om 11:46 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*

kijk naar boven
zie een ster
denk aan jou
waarom zo ver

mama mist je mannetje. knuffeltje van me
Geschreven door
mama op 13 december 2005 om 9:26 PMe-mailadres
Eigen website
http://spaces.msn.com/members/DaniMuller/

Bericht
Hallo,

Ik wil je sterkte wensen bij het verlies van Dani*.

Liefs Kim,mama van Tibo* en Jonas
Geschreven door
Kim,mama van Tibo* en Jonas (LE24) op 29 november 2005 om 11:02 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/TiboH/

Bericht
Lieve schat,

Wil je vandaag zeggen dat we saampjes zijn.

Je mama
Geschreven door
mama op 28 november 2005 om 6:25 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Vandaag een koude droevige dag
Geen tranen maar ook geen lach

Geen kreuntje geen hapje...enkel een leeg gevoel
Mijn hart zo koel

Mijn traantjes zijn vandaag ook moe
Geen moeilijke gedoe

Vandaag een lege kille dag
Enkel een groot gemis, en een leegte omdat jij niet bij ons mag.

Lieverdje, mis je heel erg.

mama
Geschreven door
Mama op 20 november 2005 om 12:46 PMe-mailadres

Bericht
Hoi Karima,

Ik las net je berichtje en ik schrok ervan!
Voeg mij aub toe aan je MSN-lijstje, dan kan ik je tenminste mooie plaatjes blijven sturen voor Dani*.............. wordt verdrietig van die negatieve mensen die jou je space voor Dani* verpesten, alsof je niet al genoeg te verwerken hebt........

Denk aan jullie dat weet je he,


Melanie
Geschreven door
Melanie op 14 november 2005 om 3:24 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Vandaag is het weer de 8e, wat was dat een vervelende dag, een hele zwarte dag in papa en mama hun leven. De dag dat 8 maandjes geleden voorgoed afscheid moesten nemen. Je leeft voort in ons hart. Mama is vandaag erg verdrietig, het is nu 6.30 en mama kan niet meer slapen, wou zo graag wat tegen je zeggen, maar nu ik hier zit, kom ik niet meer uit mijn woorden. Lieverd WE MISSEN JE
Geschreven door
mama op 8 november 2005 om 06:35 AMe-mailadres
Eigen website
http://spaces.msn.com/members/DaniMuller/

Bericht
Lieve Dani*,

Vandaag is het weer de 1e en wat is het leeg en eenzaam. Zoveel gelachen dit weekend met je oma, je oma is geweldig en je opa heeft je fotootje voor je bewerkt en die draag ik nu weer dicht bij mijn hart. Zoveel liefde voor jou, en voor je papa en mama, en toch die grote grote leegte. De zon die schijnt nu volop naar binnen en denk....doe je dit voor je mama, probeer je me te laten weten dat de zon weer gaat schijnen??? Mama weet het niet hoor, voor mij ben jij mijn zon, mijn zonnestraaltje, mijn energie om me heen. Ik voel je heel dicht bij me, maar kan je niet aanraken of verzorgen. Mama is een beetje boos op het leven, maar niet op jou hoor schatje. Mama is verdrietig en verdrietig omdat we niet saampjes mogen zijn en ik jou nou niet hoor huilen in huis, je mag ook huilen, we zijn ook verdrietig en terecht!! Het is oneerlijk, waarom jij???? Je hebt hele lieve mensen om je heen, je had mooie kadeautjes gehad he, wie had je steentjes gebracht?? Zo weet ik dat mensen niet alleen tegen mama zeggen dat ze je missen, maar ook speciaal tegen jou, omdat ook deze mensen van je houden. Mama weet het soms niet meer, mama is zoo blij met al die liefde, maar die leegte, het jou moeten missen is soms zoo ondraaglijk....zo'n pijn heeft mama nog nooit gevoeld. Mama houd ontzettend veel van je, zoveel, niet in woorden uit te drukken. Ik ben ook bezig om de rest op te schrijven voor jou en mij, een boekje van ons saampjes met onze ervaringen erin en hoe alles tot nu verlopen is. Dat doet mama, omdat ik echt nooit maar dan ook nooit iets hiervan wil vergeten, ookal heeft mama heel erge hartjespijn, dit is iets van ons saampjes dat mama nooit meer wilt en zal vergeten. Je staat in mijn hart geprint en papa gaat vandaag de ring ophalen die mama voor hem gekocht heeft, zodat hij jou naam draagt, een ring voor oneindige liefde voor elkaar, met jou naam erin gegrafeerd. Dat is niet genoeg voor mama, nooit zal het genoeg zijn om op deze manier van je te moeten houden, maar dat houd niet in dat ik dan niet god zijn wil accepteer en het dan op deze manier gewoon doe. Want op deze manier van je houden betekent wel dat ik dan nog wel van je mag houden en dat vind ik voor deze situatie in ieder geval iets. IK HOU VAN JE DANI*
Geschreven door
mama op 1 november 2005 om 10:01 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*

Lieve Dani*,
Vandaag zou je 8 maandjes zijn. Veel woorden heb ik eigenlijk dit keer niet, daarom dit gedicht die mijn gevoel voor je duidelijk maakt en het gemis.....ik hoop dat je me in je voelt net als ik jou nog altijd in mijn voel......mijn traantje!

Hoor je stem, terwijl ik je
Nooit heb horen huilen..
ruik je geur in
vleugjes wind
zie je silhouet in
wolkenmassa
je schaduw in mijn
hart geprint

de stilte draagt
hier het gemis
zweeft slechts op streling
van verbondenheid
hoort enkel hartslag
van ooit samenzijn
voelbare momenten
van intimiteit

elke trilling van
van onze hartstocht
vibreert nog op de
maat van eenheid
balancerend tussen
lach en traan
nu lamgeslagen door
verscheurdheid
Geschreven door
mama op 25 oktober 2005 om 09:01 AMe-mailadres
Eigen website
http://spaces.msn.com/members/DaniMuller/

Bericht
Lief vlindertje van mama,

Mama is ziek en ligt nu thuis op de bank. Het is nu natuurlijk extra eenzaam in dit lege huis, je kamertje zo verlaten, de traantjes volop aanwezig. Mama probeerd alles te doen om je zo dicht mogelijk bij me te houden, maar stiekem weet ik dat je plek alleen in mijn hart is en daarboven bij god en je engelvriendjes. Mama mist je zoooo ontzettend erg, zo'n knap babietje, zo'n knap menneke.....
Ik wou even tegen je zeggen, dat ik je zooo erg mis. regen of geen regen, ziek of doodziek, mama komt nu even naar de begraafplaats, naar je monumentje je bloemetjes doen. Tante Hannie komt me nu ophalen en dan ga ik goed dik aankleden dat ik ff heeeel erg dicht bij je kan zijn..dag lief knulletje, tt zo.
vlinderknuffies van mama en mis je zoo erg, mama heeft weer hartjes pijn!!
knuffel
Geschreven door
mama op 24 oktober 2005 om 11:25 AMe-mailadres

Bericht
Ergens heel ver weg
daar boven bij de maan
wenkt een stralend sterretje
en kijkt je lachend aan

het sterretje, je zoontje
die eigenlijk heel ver weg lijkt
is het verwarmende licht
dat nu over je hart strijkt

hij wil je laten weten
we zijn nog altijd samen
en het kloppen van je hart
zal dat ook beamen

daar is de plek waar jullie wonen
het aardse is maar schijn
maar in de warmte van de ziel
zullen jullie eeuwig samen zijn

de rust van wederkering
heeft hij te snel gevonden
maar door de liefde voor elkaar
blijf je als ouder kind verbonden

dit gedicht heeft mij heelveel steun gegeven bij het verlies van mijn dochter ik heb dat het jullie en opa en oma toetie ook troost schenkt
mijn hart gaat naar jullie uit
veel liefs en heelveel sterkte francis mamma van esther*

Geschreven door
francis mamma esther* op 18 oktober 2005 om 10:34 PMe-mailadres

Bericht
Lief Sterretje Van Ons, Dani.

Van je Mamma hoorde we dat er over de hele wereld een kaarsje aan werdt gedaan, voor alle engeltjes, weet je Dani, toetie heef dat kaarsje ook aan gehad en gelijk ook een oproep gedaan aan alle lieve mensen die jou mee hebben gemaakt, en weet je Dani het waren er veel h������l veel.
We zijn er trots op dat iedereen jou een mooi mannetje vindt en ze allemaal dat kaarsje aan hebben gehad, natuurlijk ook voor je vriendjes en vriendinnetjes, maar mijn kaarsje en dat van opa dat was speciaal voor jou Dani.
Tewijl ik naar je schrijf kijk ik even naar buiten, het is weer donker en ik zie je weer boven stralen over ons.
Dani knuffie van opa en toetie. Ik hou van je schatje.
Geschreven door
Toetie & Opa op 18 oktober 2005 om 9:39 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

papa had gisteren het kaarsje voor jou aangestoken en mama ook van al die vriendjes en vriendinnetjes die geen papa's of mama's hebben die nog aan ze kunnen denken. Heb je ze zien schijnen, waren het er veel op de wereld?? Kon je het maar aan mama vertellen, want mama is heeel erg nieuwsgierig, maar ik weet wel dat er zoveel anderen die dit gehoord hebben gisteren mee hebben gedaan, ook alle vriendjes van oma hoor, maar die heb je denk ook gezien. Dag lieve poeperdje van mama, vandaag brand ik natuurlijk ook zoals gewoonlijk het kaarsje voor je.
knuffeldje aan je buddies he!
Geschreven door
mama op 16 oktober 2005 om 2:00 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Deze hele week zijn mijn zinnen geeindigd met jou naam, overal waar ik liep was jij bij mij, ik draag je nl. in mijn hart overal naartoe. Jij was heel sterk, mamaatje van me, de schade was al berokkend, de behandeling is stop gezet! Dit was onze keuze niet, niet die van jou. Ik had zo graag voor je willen zorgen, je was al anders dan andere kindertjes, met een handicap zou ik ook mijn hele leven voor je willen zorgen, maar de schade was zoo groot, de doktoren wisten dat jij totaal geen menswaardig bestaan zou hebben met deze enorme schade. Toen ik van de week zo ermee bezig was en zo was aan het nadenken viel zo je bloemetje van je tafeltje af......het leek alsof je wou zeggen, mama we hebben echt heel hard gevochten, het lag niet meer in onze handen, laat het gaan! Ik kan je niet laten gaan, ook zal ik nooit denken dat je niet sterk genoeg was, dat was je wel, je was zo sterk dat we zelfs bang waren dat je met deze grote schade zou moeten blijven. Je ziet wel dat mama verdrietig is, maar mama moet af toe goed veel traantjes laten, want alles binnenhouden is ook niet alles he. Kon je maar gewoon een keer vertellen dat je goed zit daar, dat jij zelf vrede hebt met deze keuze van god.......
Vanavond wordt er wereldwijd een kaarsje voor jullie aangestoken, doe je vandaag ook kijken naar alle raampjes op de wereld, net als wij iedere avond naar jullie sterretjes kijken. Mijn kaarsje in mij zal altijd voor je blijven branden.
Dag lieverd, vanavond kijk ik weer naar boven......

xxje van mama
Geschreven door
mama op 15 oktober 2005 om 09:52 AMe-mailadres
Eigen website
http://spaces.msn.com/members/DaniMuller/

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 3 maart 2010 2Berichtjes van op/voor 1 maart 2008 3Berichtjes van op/voor 24 februari 2007 4Berichtjes van op/voor 1 oktober 2006 5Berichtjes van op/voor 5 mei 2006 6Berichtjes van op/voor 28 februari 2006 7 8Berichtjes van op/voor 10 oktober 2005