KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Dani


Hieronder staan de berichten 116 tot en met 92 van de 191 berichten.
Schrijf een berichtje voor Dani


Bericht
Lief schatje,

Gisteren waren we heerlijk bij je plekje bezig. Saampjes met Jennifer en Felicia hadden we echt het gevoel om even saampjes met je leuke dingen te doen. Je plekje zag er daarom, na het lekker schoonmaken en plantjes zetten nog mooier uit als verwacht. Het was ook mooi, zo'n mooi zonnetje de hele dag, maar vanaf de kaarsjes die we voor je uit spanje genomen hadden aan waren totdat ze opbranden...was de zon weg en konden de kaarsjes mooi schijnen..het leek alsof je zelf ook meegewerkt had aan het mooie bordje met gesmolten kaarsjes, en eentje in het midden die nog aangestoken kan worden voor papa. Ik voelde je echt dicht bij me, maar ook Jennifer had het gevoel...dikke kus mamaatje. Heb ook voor je maatje een plantje neergezet, en neem van de week nog een potje voor het plantje mee.

kusjes papa en mama
love for ever
Geschreven door
mama op 1 oktober 2006 om 7:42 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Mama is deze week thuis gebleven, het gaat wel een beetje met mama, maar er is ook grote angst, en denk zoveel aan je, en hoe alles verlopen is. Mama probeerd sterk te blijven, maar de hele dag denk ik aan dit kleintje, en de angst slaat een beetje toe. Ik hoop dat god me steunt deze tijd door te komen en dat weken maar snel voorbij vliegen. Aam de ene kant kijkt mama met veel plezier naar de aankomende tijd, heerlijk weg hier, en naar een ander plekje, maar aan de andere kant, durft mama weer niet teveel te doen, en voel me bij iedere beweging schuldig dat mama teveel beweegt. Maar bij jou was het allemaal zoo heerlijk om samen met jou in mijn buikje nog lekker actief te zijn en alles heerlijk te doen, ik probeer alles een beetje te relativeren, maar het is niet zo makkelijk, want ondanks de mooie zwangerschap ben je toch bij ons weggevlogen. Mama kan het niet geloven, dat het toch gebeurd is. De gedachten dat je op een mooi plekje bent met je engelenvriendjes en vriendinnetjes troost me, en weet dat het voor jou daar veel beter is, maar mama wilt zoo graag een leven met een broertje of zusje in ons midden en ervoor zorgen. de angst slaat toe, maar mama slaat terug he, dat weet je wel.........het blijft een grote verdrietige traan, kon ik je maar laten gaan en tevreden zijn met je plekje daar, maar schatje, ik kan je nooit meer loslaten, je blijft altijd in mijn leven en in mijn gedachten, mama heeft de pijn er wel voor over.

Lieverdje mis je bulleke, vlinderkusjes naar boven...

mama
Geschreven door
mama op 20 september 2006 om 5:11 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Woensdag was mama geweest en wat een pracht van een baby zit er nu al in mama's buikie. Wat zijn we toch dankbaar dat alles tot nu toe goed gaat en met het geslacht van ons kleintje. Mama heeft deze week daarom wel extra traantjes om jou, want waarom ben je net op het laatste moment van ons weg moeten vliegen, je was zo aan het vechten........lief klein menneke.
Alles ging wel goed met dit kleintje, de angst is er wel, maar we proberen ook te genieten, want dit kleintje heeft het ook zoo verdient om gelukkig mee te zijn, net als jij, want ondanks alles, je bent ons eerste kindje, onze grote trots. Ik hoop dat dit kleintje op grote broer Dani* gaat lijken, net zo'n knapperdje als jou is, maar ik hoop dat god ons spaart en wij voor je kleine broertje - zusje ;-) morgen zorgen, en groot mogen zien worden. Lieverdje, mama stuurt je 100.000 kusjes omhoog. Strakjes komt Jessie je vriendinnetje, en ga ik met haar wandelen en komen we bij jou langs, en bloemetjes brengen.

dikke knuffel mama
Geschreven door
Mama op 17 september 2006 om 08:12 AMe-mailadres

Bericht
Lief scheetje, ook Susanne heeft hem ergens van het internet vandaan, maar het geeft zo weer wat ik voel op dit moment. knuffelke voor je menneke. Vandaag is ons hartje hoop 20 weekjes, mama is erg blij ermee, ik durf je nooit zo te vragen om op ons scheetje te letten, maar stiekem hoop ik het wel.

Zolang je naam wordt genoemd

Ieder zuchtje wind
en met ieder straaltje zon
'n beetje minder verdriet
als dat toch eens kon

Want de zon schijnt uitbundig
maar mijn verdriet is groot
hoe prachtig hij ook schijnt
mijn kind blijft dood

Nooit zal ik je wiegen
of troosten in mijn armen
je stralende lach
zal me nooit kunnen verwarmen

Zolang je naam wordt genoemd
blijf je voortleven
want we horen z� graag
de naam die we je hebben gegeven

Al mijn tranen voor jou
komen diep van binnen
waar jij zat
en je leven kon beginnen

Daar is het leeg
koud en kil
want jij m'n kind
blijft voor altijd stil

Het mooiste geluid
was jouw hartje horen kloppen
en harverscheurend
toen het moest stoppen

Dag lieve kerel
Mama heeft gedaan wat ze kon
maar jouw leventje
was al voorbij eer het begon..


dit gedichtje is voor jou schatje.
kusjes van mama en papa en je kleine beweeglijk broertje-zusje
Geschreven door
van Susanne op 12 september 2006 om 08:36 AMe-mailadres

Bericht
Lieve papa en mama van Dani

Ik heb net jullie verhaal gelezen en heb tranen in mijn ogen. Ik kwam via via op deze pagina terecht en heb dit vverhaal geopend omdat mijn oudste zoontje ook Dani heet. En ik besef maar weer eens temeer hoe gelukkig wij zijn dat het met onze Dani wel goed is afgelopen, want zijn verhaal lijkt veel op jullie verhaal, alleen heeft zijn verhaal een gelukkig einde en dat van jullie lieve kanjer niet. Wat een verdriet zullen jullie nog steeds hebben om het verlies van dat mooie mannetje.
Ik weet eigelijk helemaal niet goed wat ik moet schrijven, maar hoop dat jullie begrijpen dat ik het goed bedoel. Ik wilde gewoon even laten weten dat er hier nog iemand is die jullie prachtige opgeschreven verhaal leest en aan jullie en jullie zoon denkt.

Een dikke knuf van Gerdien
Geschreven door
gerdien op 4 september 2006 om 2:38 PMe-mailadres

Bericht


Love you schatje!!!
Geschreven door
mama op 2 september 2006 om 7:24 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Lievertje, hou van je en mis je onwijs veel. Soms lijkt het even alsof het beter gaat, maar het is maar schijn. Het gaat nooit echt goed meer met mama, want dat gemis doet zo'n verschrikkelijke pijn in mama's hartje. Ik weet nu dat je zelf echt niet terug wilde, maar ik hoop dat je nu daar wel weet, dat dat leven daar geen pijn en verdiet heeft, en tijd ook niet belangrijk is. Onze liefde is niet aan dit leven of tijd verbonden, ik zal altijd van je blijven houden, totdat we weer saampjes zijn knapperdje.

misss you lieverdje
Geschreven door
mama op 20 augustus 2006 om 08:39 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Vandaag is oma voor het eerst meegeweest en heeft met bewondering het hartje horen kloppen van je kleine broertje of zusje, de eerste keer dat we het hoorde. Je was ook zo snel, de eerste keer hoorde we je zo duidelijk. Papa en oma en ik waren zo blij om dit kleintje te horen, en te zien hoe die heerlijk warm bij mama in het buikje lag, en met het voetje trappelde. En jij was ook zo'n druk en heerlijk mannetje in mijn buik. Wat mis ik je op deze bijzondere dag. Het was heel speciaal maar mama heeft lang gewacht, dus de ontlading was ook groot. Het is nog maar zo pril, maar we blijven hoop hebben in ons kleine hartje hoop, jou broertje of zusje, heeft vandaag ook kennis gemaakt, met je oma en oma met dit kleintje. Ik hou van jou lieve Dani*.

For always in our minds
Geschreven door
mama op 18 augustus 2006 om 12:15 PMe-mailadres

Bericht
Hey lief schatje,

Mama is deze week nog niet geweest, hier niet en bij je plekje niet, want mama is de hele week met die griep aan het sukkelen he. Heb je de lichtjes gezien die we voor je aangestoken hebben in Spanje, en wat hebben we mooie dingetjes voor je gevonden, maar toch zouden we het liefst jou bij ons hebben en daar hebben we toch de nodige traantjes voor gelaten, maar dat mag ook, je bent al mijn traantjes waard. Mama maakte zich ook even zorgen om ons kleine hartje hoop, maar nu voelt mama zich toch weer een beetje beter, en hoop dat je ook over dit miniklein broertje of zusje waakt. Vandaag gaat het nog niet zo lekker, hoop dat ik je morgen weer op kan zoeken, ik mis je plekje zoo erg, en ook de mooie spulletjes voor jou, willen we nu ook neerleggen en met het vieze weer zal het wel vies zijn daar, en je plekje moet wel netjes blijven, altijd he. Lieve schat, ik mis je kleine krulletjes, je bent ons lieverdje, voor altijd. Dikke klapvlinderzoen van je mama....speel maar lekker tussen de wolkjes, en mama komt wel weer snel sterk eruit, samen met je papa en je kleine dreumes hummelke. Ik voel je dicht bij me poepie.

kusjes mama
Geschreven door
mama op 11 augustus 2006 om 12:15 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Vandaag komt mama vertellen dat je oma en opa nu officieel sinds 22-06-2006 getrouwd zijn en jij ook een echte opa erbij hebt gekregen. goed he!! Je oma is een echte rollingstone...haha, stiekem getrouwd, lekker op honymoon en gisteren met de foto's zijn we verrast met dit blijde nieuws. Voor altijd voor elkaar zorgen en er voor elkaar zijn. Mama en papa vinden het super, en jammer dat je dit nu vanuit de hemel allemaal mee hebt mogen maken, dus voor jou was het eigenlijk geen verrassing want je bent altijd, waar we ook zijn bij ons en ook bij oma.

dikke zoen, je bent wel een Mullertje haha, maar oma is nu een Kuipertje haha.

Leuk nieuws voor ons allemaal, hele grote vlinderzoen van mama
Geschreven door
Mama op 16 juli 2006 om 11:53 AMe-mailadres

Bericht
Dit verhaaltje heeft Sander geplaatst en toen ik net bij je was dacht ik, ja ik ga hem straks in je gastenboek zetten, mama wordt heel vrolijk van dit mooie verhaaltje en geeft ook hoop. Kusje van mama


Een bijzondere dag


Het gaat een bijzondere dag worden. Maar als Vogel wakker wordt en zich gapend uitrekt weet ze dat nog niet. Het is vroeg. De eerste zonnestralen schijnen nog maar net door het nevelige bos. Vogel staat op om haar ochtendlied te zingen.
Dan opeens is er een gevoel, dat vanuit haar tenen langzaam omhoog kruipt, door haar poten naar haar lijf en dan helemaal tot in haar snavel.
`Dat is een groot gevoel.' denkt ze verbaasd. `Zo'n groot gevoel heb ik niet vaak. Het is niet een gevoel van honger, dat zit altijd in haar buik. Ook niet van verdriet, dat voelt ze in haar keel. Wat het wel voor een gevoel is, maakt Vogel niet zo uit.
Ze zet een kopje koffie en als ze dat opdrinkt is het grote gevoel er nog steeds.
`Nu zal ik vast een heel mooi lied zingen.' denkt ze, terwijl ze de eerste noten voorzichtig inzet. Al snel klinkt een prachtig lied in de ochtend.
Dan weet Vogel dat het een bijzondere dag wordt. Ze kan bijna niet wachten om naar buiten te gaan. Ze wil uitvinden wat er zo bijzonder is vandaag. Dus Vogel begint haar rondje door het bos.
Aangekomen bij Rups, die al een hele tijd verstopt zit in haar cocon, ziet Vogel daar Vlinder zitten. Haar hart klopt sneller als ze naar Vlinder toevliegt.
`Welkom Vlinder, welkom in de zomer.' spreekt Vogel wat plechtig. `Wat ben je mooi! Mooier nog dan ik had gedacht. Je oranje en paars zijn echt schitterend!' Vlinder knikt wat verlegen.
`Ik ben net klaar. Vandaag ga ik voor het eerst fladderen hier en daar.' klinkt de stem die van rups was.
`Vlieg je een stukje met me mee?' vraagt Vlinder.
Samen vliegen en fladderen ze. Vlinders vleugels zijn nog wat gekreukt, maar al snel fladdert zij met sierlijke slagen door de lucht.
`Het is een bijzondere dag.' zegt vogel, `En ik ben op zoek naar wat dat bijzondere is. Zoek je mee?' Vlinder wil graag mee zoeken.
Ze komen langs Tor, maar die doet niets bijzonders. Zoals elke ochtend poetst hij zijn vleugels.
`Goeiemorgen, Tor!' fluit Vogel. Tor kijkt omhoog.
`H�, Vlinder! Wat ben jij mooi geworden.' roept Tor vol verbazing uit als hij Vlinder naast Vogel ziet fladderen. `Bijzonder mooi zelfs.'
Dan komen ze Mol tegen, die een kopje thee drinkt in de zon.
`Goeiemorgen, Mol!' begroet Vogel hem. Mol tuurt in de lucht.
`Wie vliegt daar naast je, Vogel?' vraagt hij.
`Zie je dat dan niet? Het is Vlinder!' lacht Vogel.
`O, Vlinder! Ik kan je niet goed zien. Ben je mooi geworden? Kom even dichterbij en laat me je bewonderen.' zegt Mol blij. Vlinder fladdert heen en weer voor Mol zijn neus.
`Ja, je bent prachtig.' Ze vliegen en fladderen verder.
Muis klopt haar dekens uit, zoals ze elke ochtend doet.
`Goeiemorgen, Muis!' roept Vogel vrolijk. Ze is wel trots omdat ze samen met Vlinder door het bos vliegt.
`Zie ik het goed, is dat Vlinder niet?' Ook Muis is verrast door de mooie kleuren van Vlinder.
`Je bent bijzonder mooi.' piept Muis zo hard ze kan.
`Ik heb niet stil gezeten in mijn cocon, wat dacht jij!' lacht Vlinder, die nu plezier krijgt in al die bewondering.
`Je wordt elke keer als we iemand tegen komen mooier.' zegt Vogel, `Ik zie het aan hoe je vliegt.'
`Ja.' zegt Vlinder, `Het gaat steeds beter.' Zij blijft bescheiden. `Maar dat bijzondere hebben we nog niet gevonden.'
Vogel en Vlinder rusten een poosje uit in het gras. De rest van de dag zijn ze samen. Vlinder vertelt hoe het was in de cocon en Vogel luistert nieuwsgierig. Iedereen die ze die dag tegen komen is verrast door de schoonheid van Vlinder en blij haar in hun midden te hebben. Als Vogel 's avonds haar avondlied zingt denkt ze aan Vlinder. Ze zingt een prachtig lied.
`Al met al was het een bijzonder mooie dag.' denkt ze tevreden...
Geschreven door
verhaal van Sander op 15 juli 2006 om 2:22 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Een klein verslagje over gisteren, je was zoo aanwezig, weer heb je sterk je best gedaan om er te zijn en het is je gelukt knulletje, iedereen was getuige..
Toen ik vertelde over de mooie stukjes die ik meegenomen had, pakte ik het kaartje waar je handje zwaaid naar het vlindertje, ik vertelde hoe bijzonder dit vlindertje was geworden, ik was enerlaatste, na mij kwam Sander nog.....en toen ik vertelde over de vlinder...kwam die mooie vlinder onder de paracol, en met al die verhalen, was die nergens te bekennen, het was zoo bijzonder, nog ben ik aangeslagen ervan!! Want het leek alsof je me kracht gaf, door die vlinder, om te zeggen, vertel het maar, het is goed, je mag alles over mij vertellen....iedereen was getuigen, de tranen waren er in overvloed........en het gevoel dat je net als ik de dag ervoor beschreef dicht bij me was, heb je bevestigd. Nog heel veel traantjes, het was een hele bijzondere maar ook heftige dag, Sander die er ook bij was, maakte het ook erg bijzonder, maar ook weer extra terug in de tijd, maar dat geeft niet lieverd...want zoals het teken van je spulletjes was, geluk en verdriet....zo was het gevoel ook. Bijzonder en ook zwaar, liefde maar ook pech, gemis maar ook aanwezigheid.......ja schatje, al die tegenstrijdigheden. Ja lieverd, zo zal het altijd blijven, want geen van beide overheerst, dat blijft gelijk.

Nou dat wou mama even met je delen, en wat ontzettend krachtig van je, om god toch een seintje te laten sturen dat je voor altijd dicht bij me bent.

kusjes van mama, heel hoog en vrij de hemel in

Geschreven door
mama op 9 juli 2006 om 1:25 PMe-mailadres

Bericht
Lief mannetje van me,

Vandaag was een mooie dag, het gevoel begint steeds meer plaats te nemen en mama houd zoveel van je schatje. We zijn bij de gyn geweest en je kleine broertje of zusje gezien, het is nog zoo inimini kleintjes, en we komen al dicht bij de week dat we pas erachter kwamen dat jij in mijn buikje had genesteld, dit kleine broertje of zusje, is nu al zoveel in zicht, en nu pas weet ik wat ik bij jou gemist heb, vooral omdat we veels te kort van je hebben mogen genieten.........Ook hebben we veel over jou gepraat, de dok heeft alles uitgelegd, alles heb ik meegelezen en ik denk dat de boosheid een beetje geebt is tegenover deze mensen...want je was zoo sterk, tot het laatste moment was er steeds geen spoed of wat dan ook op te merken, omdat je zoo aan het vechten was om toch het te halen.....maar helaas, daar horen ook de traantjes bij, want uiteindelijk, was het toch te laat....maar je hebt zoo je best gedaan. Misschien wil je zelf ook dat we die boosheid laten varen, dat het nu allemaal duidelijk is, en dat je goed je best hebt gedaan, en ook de artsen en dat het gewoon niet kon, dat god je dicht bij hem wou hebben, omdat je zo'n sterk engeltje bent, hij had je daar nodig, net als mama je hier nodig heeft.......

Morgen hebben we een bbq met lieve mensen waar ik heel veel mee praat op een plekje op het net. Ook is ons gevraagd iets dierbaars mee te nemen van jou en vond het zoo moeilijk, wil alles wel inpakken, kan niet kiezen. Toch heb ik na veel wikken en wegen toch een keuze gemaakt, en heb gekozen geen foto van je mee te nemen. Wel heb ik uitgekozen: je grote voetafdrukje, je handafdrukje zwaaiend naar een vlinder, die stond ook op je kaartje en die heeft de juffrouw van de babyzaak in een lijstje gedaan, en die stond al die tijd bij je he.., en het kaartje die ik nog heb van je gedenkdag, want dat was ook een hele mooie dag geworden met alle lieve mensen die ook die dag met ons het verdriet, maar ook het geluk deelde...dat stond ook weer op je kaartje. Een geheel: geluk en verdriet-je handje zwaaid naar je vriendje de vlinder- het engeltje op het kaartje en de mooie herinneringen die allemaal voorbij komen. Ik vind het heel erg spannend, want het is best moeilijk om toch deze mensen die nou al zoveel van je weten en van mama's hartjeszeer, nu in het echt te zien.

Ik weet zeker dat je ook dicht bij ons bent met alle engelen en engeltjes die ook samen met jou in de hemel zijn.....lieve schat, mijn maag kanteld, mijn hart draait om, maar het wordt beslist een hele mooie dag met alle aandacht voor jullie lieverdjes.

kusjes mama

Geschreven door
mama op 7 juli 2006 om 10:26 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Vandaag was ik bij je, en het voelde goed, het was de eerste dag dat mama echt gelukkig was met ons kleine hartje hoop. Het was zoo onwerkelijk, maar nu heeft mama een fijn gevoel, en probeer vertrouwen te krijgen, maar dat gevoel voor jou, die grote liefde, dat wilt mama weer voelen, en voelde het vandaag ook. Mama is heel blij met jou, heel blij met hartje hoop, gewoon mama was vandaag heel blij. Na al die moeilijke dagen wil ik je toch komen vertellen dat mama ook mooie dagen beleefd, vooral nu, en dat jij ook bij me bent, en blij bent. Vrijdag gaan we met die doktoren praten, of dit keer mogen zij praten, dus papa en mama gaan wel moeilijke dagen krijgen, maar vandaag ben ik blij met jullie, heel erg blij. Dat mag je ook weten hoor lieverdje.

Grote vlinderzoen voor jou lieverd.
Kusss knapperdje
Geschreven door
mama op 5 juli 2006 om 11:11 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Mams was ff op slot geslagen he, sorry mannetje, want mama kon gewoon niet zoveel vertellen over dat hele diepe verdriet, dat diepe gat waar ik in zat, omdat alle kindjes lekker met hun papa en mama aan het strand lagen, en wij dit jaar weer konden kijken naar anderen, en niet met jou daar waren. Oh als ik aan je denk, je mooie haartjes, je knappe koppie, je lieve lange beentjes, dan voel ik gewoon mijn armen naar je toe komen, om je vast te pakken, maar...dat kan niet..........
Wie had dat ooit gedacht, dat we na 5 daagjes toch zo'n bink moesten loslaten, na zo'n mooie zwangerschap, wat heb ik ervan genoten he, wat was dat mooi saampjes. Als ik naar je schrijf, dan voel ik mijn liefde voor jou helemaal door mijn lichaam razen, oh wat had je graag zo graag lieverdje willen laten zien dat je ons mannetje ons lieverdje bent. Wat was je toch mooi en wat je toch volmaakt en wat is er toch gebeurd denk ik iedere dag weer, waarom kon dit gebeuren, waarom was al dat moois ineens voorbij........mams probeerd weer sterk te zijn, we blijven vechten hoor, en ook voor die kleine inimini want mama wilt heel graag proberen ook zo'n mooie tijd nu door te maken, af en toe is mama heel blij, maar soms....is alles zo eng en alles zo onwerkelijk.
Ik mis je knapperdje en papa mist je ook onwijs veel!! Je bent voor altijd ons dapper mannetje.

vlinderkusjes in de lucht en voor altijd in ons hartje zit je.
Geschreven door
Mama op 3 juli 2006 om 07:36 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Het is alweer juli, de tijd gaat maar door, wij gaan maar door, maar ondertussen groeit nog steeds het gemis...

Je moeder is ziek, ik weet zeker dat je heel goed op haar let en ook op jullie kleine calimero....

Jij bent bij hun en waakt over hun zo goed als je kan dat weet ik zeker....

Kleine dreumes, je bent een kanjer weet je dat wel?

Dikke kus in de wind voor jou,

Melanie
Geschreven door
Melanie op 1 juli 2006 om 11:47 PMe-mailadres
Eigen website
http://spaces.msn.com/members/mel15373

Bericht
Lieve Dani* schatje van mama,

Vandaag waren we bij je, en mama voelde zich al moe en het voelde ook een beetje raar daar, dat kan soms he, we liepen ook anders naar je toe, maar eenmaal bij je plekje voelden we toch dat bij je waren en dat voelt altijd goed. Ik kwam erachter dat twee knuffeltjes van jou wegwaren, die gele Winny De Pooh van Davey en dat blauwe nijlpaartje. Ik moest bijna huilen, want vooral die van je neefje, dat deed pijn, en plots zag ik hem bij je buurengelvriendje. Maar de nijlpaard konden we niet terugvinden :-( want die vond ik altijd zo liefff. Ik hoop dat die terugkomt op je plekje, en heb je muziekje voor je aangedaan toen we weggingen, had je het gehoord?? Je bloemetjes waren bijna op, maar je plantjes stonden zooo mooi en vrolijk. Kom snel andere bloemetjes voor je brengen en mama is heel erg moe en lui haha, maar mama vind het heel fijn dat je zo goed op hartje hoop past. Hele grote zoen van mama en een kroeletje door je krullekes.

xxxxxxxxxxxxxFor Ever My Little Angel xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Geschreven door
mama op 25 juni 2006 om 1:31 PMe-mailadres

Bericht
Lieve schat,

Wat was het toch fijn vandaag bij je, wat was het zonnetje lekker warm over ons heen aan het schijnen, en wat ziet je plekje er weer mooi uit. dikke dikke zoen, voor altijd ons dapper dapper mannetje he. knuff van papa en mama
Geschreven door
eindelijk je plekje op 16 juni 2006 om 4:38 PMe-mailadres

Bericht
Dear Mr. Hallmark,
I am writing to you from heaven
and though it must appaear
a rather strange idea
I see everything from here

I just popped in to visit
your stores to find a card
a card of love for my mother
as this day for her is so hard

There must be some mistake I thought
I saw every card you could imagine
except I could not find a card
from a child who lives in heaven

She is still a mother too
no matter where I reside
I had to leave, she understands
but oh the tears she's cried

I thought that if I wrote to you
that you would come to know
that though I live in heaven now
I still love my mother so

She talks with me and dreams with me
we still share laughter too
memories are our way of speaking now
would you see what you could do?

My mother carries me in her heart
her tears she hides from sight
she writes poems to honor me
sometimes far into the night

She plants flowers in my garden
there my living memory dwells
She writes to other grieving partents
trying to ease their pain as well

So you see Mr. Hallmark
though I no longer live on earth
I must find a way to remind her
of her wondrous worth

She needs to be honored
and remembered too
Just as the children of earth will do

Thank you Mr. Hallmark
I know you'll do your best
I have done all I can do;
to you I'll leave the rest

Find a way to tell her
how much she means to me
until I can do it for myself
when she joins me in eternity
Geschreven door
mannetje mooi he op 16 juni 2006 om 08:51 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Karima en Matt en Dani*

Ik begin hier even met een heel mooi gedicht:

Lief klein wondertje,
Zolang jij hier nog niet bent,
Zal het aan de wolken zijn die gaan fluisteren,
En zal de wind, jou mee laten waaien,
En de maan, een gezichtje geven,
En zal de regen, elke traan weer wegnemen van je mama�s gezicht,
En zal de zon, voor jou lief klein wondertje elke dag stralen
En daar zullen je toekomstige papa en mama weer moed uit halen........

Morgen een speciale maar o zo moeilijke dag voor jullie weer, ik ben er in gedachten bij en ik hoop zo dat het geluk een beetje dichter bij zal komen hierna..... het kaarsje hier brand in ieder geval weet dat, ik duim mee, ik hoop mee, ik voel mee...... ik zou zoveel meer willen doen net als zoveel andere mensen!!

In ieder geval een lieve aai voor Calimero en Dani* is nu al trots op jullie, dat weet ik zeker!!

Maar toch, sterkte, want het verdriet zal nog heel lang ieder gelukkig gevoel blijven overschaduwen.....

Dikke kus,

Melanie
Geschreven door
mel15373 op 15 juni 2006 om 10:43 PMe-mailadres
Eigen website
http://spaces.msn.com/members/mel15373

Bericht
Lief klein mannetje, ik mis je zoo erg. Ik voel me zo verdrietig zonder jou, vrijdag gaan we naar die plek waar we je voor het eerst hebben gezien, oh wat waren we blij, oh wat vind ik het eng allemaal. Ik mis je zoo, was je maar bij me, kon ik je maar kroelen, kon je samen met mij zondag papa maar verrassen...dan is het vaderdag. Mama moet zo huilen vandaag, zoo verdrietig. Ik weet dat ik je hier niet kan zien of voelen, maar ik wil het zoo graag!!
Dropje van mama, lief binkie, waarom mag je niet bij ons zijn......waarom????????????????????????? Ookal heb ik soms hoop......dat zegt niks over mijn gemis voor jou, de dagen vliegen voorbij, maar soms denk ik gewoon dat je nog moet komen, dat dit een nare nachtmerrie was, dat je gewoon bij ons bent, dat je nu je stapjes maakt en lekker kan ravotten.........misschien doe je dat wel in de hemel, ik hoop dat je daar gelukkig bent, echt waar, het is ook ego�stisch om hier zo te klagen, maar mannetje ik mis je gewoon zooo erg, ik wil je bij me hebben, ik wil je verzorgen je knuffelen en zeggen dat ik van je hou!!!!

Lieverd ik hou van je, geef je een luchtknuffel, kom je plantjes vandaag vernieuwen, en bloemetjes voor je brengen, stiekem wil ik je gewoon bij me hebben, maar dat kan niet, en wil je toch laten weten, het is goed mannetje, speel maar gewoon daar in de hemel.........mama doet dit ook heeel graag voor je, kom je plekje poetsen, mooi maken, laten blinken, en mooie kleurige plantjes geven. Je vlinderplantje groeit hier wel, Gerrit de Eksther is er ook nog in de tuin, een pootje van Duyvis, ons katje..............lieverdje lieverdje, wat heeft mama een hartjeszeer...............

knufjes mama
Geschreven door
mama op 14 juni 2006 om 08:37 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Vandaag hebben we een heerlijke dag gehad, maar toen we op het zwembad al die kleintjes voorbij zagen komen, deed het wel weer hartjeszeer om jou, je had zo lekker vooral nu in dat kleine badje kunnen spelen. Afgelopen zondag had papa wat tegen jou gezegd he, bij je plekje. Sinds gisterenmorgen is er een hele grote baby ekster in de tuin, hij wilt graag bij ons eten en drinken....en als we weg gaan gaat hij weg, maar als we thuiskomen, komt die snel kijken of er weer eten is......Duyvis en Gerrit de Ekster saampjes in de tuin, en toen nog een lieveheersbeestje (voor dat geluk) en die hele mooie vlinder...ik voelde even jou heeeel dicht bij me, in alle mooie dingen van het leven. Ik denk iedere dag aan je, je bent mijn mooie zoon, mijn mooie engeltje. Het leek vandaag, ookal zien we het niet, en zullen we het hier op aarde nooit weten, dat je gegroeid bent, en mama nu ook komt vertellen, met al die liefde hier in de tuin.....dat je het goed vind. Ik hoop het zo, je bent mijn nummertje 1 he knapste. Ik hou van je mannetje!!

Liefs van je trotse mammie
Geschreven door
mama op 10 juni 2006 om 10:24 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Hier een gedichtje speciaal voor je lieve mama en papa:

Elke keer ik naar je foto kijk,
krijg ik tranen in mijn ogen
van ongeloof en verdriet.
Tranen omdat ik me afvraag
waarom jij niet meer hier bent,
en tranen, want het antwoord weet ik niet.

Soms kijk ik naar de sterren,
er schijnt er ��n heel fel.
Ik vraag me dan af waar je nu bent,
en of dit rare gevoel zonder jou ooit went.

Soms wilde ik dat ik bij je kon zijn,
al was het maar voor even.
Maar ja, dat is maar een wens,
die niemand mij kan geven.

Lieve Dani*, ik mis je,
en ik blijf altijd aan je denken.
En op dit moment is er een plaatsje in mijn hart,
het mooiste wat ik je kan schenken.

Het gevoel van papa en mama te zijn, stop niet, nooit niet, dat speciale gevoel gaat verder dan de hemel......

Hou vol, ik denk aan jullie,



Melanie
Geschreven door
Melanie op 31 mei 2006 om 10:30 AMe-mailadres
Eigen website
http://spaces.msn.com/members/mel15373

Bericht
Lieve Dani*,

Vandaag is je mama jarig. Natuurlijk is er veel hartjeszeer voor jou, en brand je kaarsje hier al vanaf heeeeel vroeg in de morgen. Traantjes zijn al voorbij gekomen, maar het uitzicht op een geweldige avond, met alle lieve mensen om ons heen ook wel hoor. Moederdag en de nasleep, oh zo pijnlijk, maar vandaag mag er ook weer gelachen worden. De hemel huilt vandaag ook mee, daarom een heel warm plekje uitgekozen om mama's verjaardag te vieren met al mama's warme liefdevolle vrienden om ons heen. Iedere dag zonder jou doet pijn, deze dag ietjes meer, maar het geluk dat jij ons hebt gegeven, voelt mama vandaag ook!!! Dat intense geluk, net of je heel dicht bij me bent, voel ik vandaag heel sterk. Ben je bij me, heb je me een kusje gegeven, volgens mij wel, want zo voelt het wel. Voor altijd ben je en blijf je mijn mannetje, mijn vechtertje, mijn allermooiste kadeautje in mijn leven! Ik vergeet je niet, het plekje krijgen gebeurt niet, want je bent in mijn leven en lichaam verweven, en ookal lijkt het zo, voor mij ben je niet weg!

kusjes en een hele grote natte zoen van je mama
Geschreven door
mama op 20 mei 2006 om 10:31 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Dani*,

Vandaag moederdag.....het had zo anders moeten zijn.
Ik wou vandaag alleen tegen je zeggen, dat ik jou mama ben, en altijd zal zijn. Ooit achter de zon komen we elkaar weer tegen, en tot die tijd, ben je altijd bij me, leef je voort in onze harten. We missen je onwijs veel, juist op een dag als deze, besef je dat het zoo anders had moeten zijn. Papa en mama denken iedere dag aan je, we missen je schatje, vooral op deze dag. Mama komt straks naar je plekje, en we gaan nog naar oma toetie. Want toetie heeft het ook iedere dag nog over jou, we missen je allemaal. Lief engeltje, ik heb geen woorden meer....Je hebt hard genoeg gevochten, de strijd was oneerlijk, je begon al op deze aarde met vechten tegen iets wat al veroorzaakt was. Het was zoo oneerlijk voor jou, ookal zagen we dat je wou blijven. Lieve schat, tot ooit bij de sterretjes en achter de zon, dan kan ik je weer vasthouden, en speelt tijd geen rol meer...je hoeft niet meer te vechten, daar zijn je engelvriendjes en vriendinnetjes waar je mee kan spelen, mama hoeft niet voor je te zorgen, maar in mijn hart blijf ik altijd voor je zorgen!

Kusjes van je papa en mama
we zijn trots op je
Geschreven door
mama op 14 mei 2006 om 07:55 AMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 3 maart 2010 2Berichtjes van op/voor 1 maart 2008 3Berichtjes van op/voor 24 februari 2007 4 5Berichtjes van op/voor 5 mei 2006 6Berichtjes van op/voor 28 februari 2006 7Berichtjes van op/voor 28 januari 2006 8Berichtjes van op/voor 10 oktober 2005