KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Hanna


Hieronder staan de berichten 54 tot en met 30 van de 129 berichten.
Schrijf een berichtje voor Hanna


Bericht
Lieve Hanna*,

Vandaag is de verjaardag van jouw lieve mama......Laat je samen met Michelle* het zonnetje even extra voor haar schijnen?! Als het morgenavond donker is..........een vallende ster, speciaal van jou voor mama!

Dikke knuffel!

Daniëlle Jeanson

Geschreven door
Danielle op 18 februari 2005 om 01:02 AMe-mailadres

Bericht
hoi hanna, wat een mooie meisje ben jij zeg!! en wat moet jij een hoop ongeloofelijke liefde gekregen en gegeven hebben! lees julllie verhaal met een open mond wat oneerlijk zeg.. je kindje is gewoon bij jullie en dan moet je weten dat ze niet lang te leven heeft.. ze doet alles wat een andere baby ook deed geen teken van een ziek kind..brok in mijn keel...en julie hebben volgens mij ook nog een hoop moeten doen om haar t ekrijgen een echt wondertje dus, zie dat het bijna een jaar geleden is.. de pijn zal nooit verdwijnen en het gemis ook niet ze al altijd in jullie hart en gedachten voortleven en eens als de tijd daar is mag je haar weer in je armen sluiten.. heel veel sterkte nog en weet dat ze een sterretje aan de hemel is! liefs sisca.........
Geschreven door
sisca op 8 februari 2005 om 10:41 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Hanna,

Deze week was zo moeilijk. Je weet dat je een broertje of zusje zult krijgen en nu was de tijd om je kamertje een andere kleur te gaan schilderen. Jouw kleur oranje is met je verbonden. De kleur hoort bij jouw. En daar nemen we nu afscheid van. Je kamertje staat nu op z'n kop. Als ik langs je kamertje loop dan zie ik geen oranje meer. We moeten spulletjes gaan uitzoeken, maar we nemen de tijd. Niet te snel allemaal want papa en mama vergeten je niet. We leggen je spulletjes dicht bij ons neer zodat je altijd met ons verbonden blijft. Lieve schat we missen je nog elke dag.

kusjes van mama en papa
Geschreven door
mama op 25 januari 2005 om 8:31 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Maarten en Annemarie,
Heel vaak heb ik mijzelf afgevraagd hoe het met Hanna zou zijn. Met toeval kwam ik met de vriendin van je buurvrouw aan de praat die over Hanna vertelde.
In januari 2004 kwam mijn zoontje naast Hanna in Rijnstate te liggen. We raakten aan de praat en jullie vertelden me over wat er met Hanna aan de hand was. Ik heb jullie toen verteld over mijn eerste zoon Sten, die 16 maanden oud mocht worden. Het was een heel fijn gesprek.
Wat ons (mijn moeder was erbij) toen opviel was dat jullie zo veel liefde voor Hanna uitstraalden. Ik geloof dat ik jullie toen ook heb gezegd dat ik ervan overtuigd ben dat Hanna jullie heeft uitgezocht als ouders, omdat jullie haar zoveel liefde in haar korte leven kunnen geven.
Ik hoop dat jullie flink hebben genoten van Hanna. Ook hoop ik dat jullie ondanks het gemis van jullie mooie meid en ondanks de ongelooflijke pijn, met een "tevreden" gevoel terug kunnen kijken op de manier waarop jullie alles gedaan hebben.
Heel veel sterkte in deze extra moeilijke tijd.
liefs Barbara.
Geschreven door
Barbara Hengeveld op 4 januari 2005 om 9:15 PMe-mailadres

Bericht
Lieve ouders van Hanna

Wat fijn dat jullie toch 2 maanden hebben mogen genieten van Hanna ! Wij kregen na vruchtwateronderzoek de uitslag dat ons meisje trisomie 13 had. We hebben de zwangerschap afgebroken . Aan Ilvie zag je aan de buitenkant weinig , zij had vooral inwendig veel afwijkingen (bah wat haat ik dat woord want voor ons was ze perfect )
Ik weet niet of die keuze ooit nog eens zou kunnen maken . Ik zou er alles voor over hebben om ook 2 maanden met haar gehad te hebben .
Ik wens jullie heel veel sterkte en warmte en steun van elkaar .

Groetjes Diana mama van Ilvie* Jordi en Menno
(mail op GK1)
Geschreven door
Diana op 3 januari 2005 om 1:15 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Hanna,
Een jaar terug was je net thuis bij mama en papa. Wat hebben ze genoten in die 10 wk van jou. 10 Heerlijke weken samen met jou.
Nu, een jaar later moeten je papa en mama al weer een jaar zonder jou verder.
Lief, mooi meisje, pas je goed op je papa en mama en broertje of zusje.
Liefs en een engelenkus van Kylian*, Diana
Geschreven door
Diana op 31 december 2004 om 5:52 PMe-mailadres
Eigen website
http://lieve-engeltjes.nl/engeltje/KylianK

Bericht
Lieve Hanna,

Vandaag de dag dat je thuis kwam. In je eigen bedje en je mooie kamertje. Wat waren we blij dat we je mee naar huis mochten nemen. Lekker vertroetelen en verzorgen wanneer wij dat willen. Je hoort bij ons. Niet in het ziekenhuis.
We kwamen thuis en alles was versiert voor jouw. We hebben je in de box gelegd en zijn heerlijk druk met je geweest. Lief prinsesje wat missen we je toch. Je had bij ons moeten zijn en nu lekker aan het kruipen moeten zijn.

kusjes voor de aller allerliefste
liefs papa en mama
Geschreven door
mama en papa op 25 december 2004 om 12:13 PMe-mailadres

Bericht
veel sterkte de komende feesttijd.jullie zullen hannah zeker extra missen .ze zal over jullie waken
Geschreven door
chantal op 20 december 2004 om 4:06 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Hanna,

Wat moet dit een moeilijke tijd zijn voor jouw papa en mama. Zoveel herinneringen, het gemis is te groot. Een aantal weken geleden heb ik jouw mama ontmoet. Wat is zij warm en lief. Wat is het toch oneerlijk dat jij niet bij jouw papa en mama mag zijn. Ik heb jouw foto's gezien, het verhaal van jouw veel te korte leventje gehoord. Het doet mij veel verdriet. Uit alle foto's sprak zoveel liefde voor jou...
Ik zal af en toe een kijkje bij je komen nemen, vergeten zal ik je nooit...dag mooi meisje
Veel liefs,
Marjolein, mama van Jasmijn, Julia en Thijs
Geschreven door
Marjolein op 17 december 2004 om 8:47 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.lieve-engeltjes.nl/engeltje/JasmijnvS

Bericht
Lieve Hanna*,
Wat een mooi meisje ben jij! Een mooi bol koppie en spekbeentjes, zoals papa en mama je al beschreven. Wat jammer dat je maar zo kort lijfelijk bij ze kon zijn. Maar in hun hart ben je voor altijd! En nu waak je als een mooi sterretje over ze en over je brusje.

Lieve Maarten en Annemarie,
Wat een ontzettend mooi meisje en wat een ontzettend mooi verhaal. Droefheid, liefde en geluk, alles zit erin. Veel sterkte en heel veel geluk met het brusje van Hanna*.

Liefs,
Esther, Jowan, Gemma* en Poekie
Geschreven door
Esther, Jowan, Gemma* en Poekie op 16 december 2004 om 09:16 AMe-mailadres

Bericht
Heel veel sterkte deze moeilijke dagen !!!!!
Was was Hanna een mooi en dapper meisje .
Liefs , Monique , LE14
Geschreven door
Monique Minneboo op 14 december 2004 om 8:07 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Hanna,

1 jaar ben je nu geworden. De engeltjes hebben voor je gezongen. Het hadden wij moeten zijn. Gefeliciteerd meid. We hopen dat je een fijne verjaardag hebt.

Geschreven door
Petra, Onno, Lenneke, Lorena op 13 december 2004 om 12:11 PMe-mailadres

Bericht
lieve Hanna, vandaag ben je 1 jaar. Al ben je niet meer hier, toch ben je elke dag wel even bij ons.

Vandaag waren wij op je plekje en hebben we gezien hoeveel bloemen en kaartjes je had gekregen. Er brandden allemaal kaarsjes voor jou.

We willen papa en mama ook even een dikke kus geven, en veel sterkte wensen.
Dag, ook van Jos koen, rein en anne
Geschreven door
ans derks op 12 december 2004 om 8:08 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Hanna,

Vandaag jouw eerste verjaardag. We zijn naar je grafje geweest en hebben daar bloementjes neergelegd en een heleboel kaarsje aangestoken. Deze dag lieve schat doet zo veel pijn. We willen je zo graag bij ons hebben en we missen je zo ontzettend veel. We hopen dat daar waar je nu bent, samen met je opa's en je oom's deze dag aan het vieren bent.
We houden van je.

liefs papa en mama
Geschreven door
papa en mama op 12 december 2004 om 12:54 PMe-mailadres

Bericht
lieve papa en mama van hanna...morgen de eerste verjaardag van hanna...het ergste wat je kunt meemaken is het verlies van je kindje...eroverheen dat kom je nooit je moet er mee leren leven...de ene dag gaat het wat makkelijker en een andere dag wat moeilijker dit zullen we ook altijd blijven houden...denk morgen vooral aan de leuke herineringen van hanna dat zal zei ook fijn vinden...heel veel liefs en sterkte van mama van prinsje jason*
Geschreven door
diana mama van prinsje jason* op 11 december 2004 om 9:54 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Hanna,

Het is mooi zoals papa jouw verhaal heeft opgeschreven. Ik weet dat papa en mama nu een paar hele moeilijke maanden in gaan waarbij ze op ieder moment heel veel aan je zullen denken. Ze hebben je voor altijd in je hart gesloten.

Hester
Geschreven door
Hester de Feiter op 8 december 2004 om 10:13 PMe-mailadres

Bericht
"De mooiste dingen kun je niet zien of aanraken. Je voelt het in je hart."
Geschreven door
Ria op 29 november 2004 om 4:39 PMe-mailadres
Eigen website
http://www.riadrent.nl

Bericht
Wat een prachtig mooie site voor een nog mooier meisje,adembenemend.....
Geschreven door
Heidi op 17 november 2004 om 8:57 PMe-mailadres

Bericht
Wat een aangrijpend verhaal. Fijn dat jullie die dagen met jullie meisje thuis nog hebben mogen beleven en dat ze zo rustig overleden is. Het gevoel dat jullie daar bij hadden zal jullie de komende jaren zeker "helpen". Ook dit engeltje zal niet worden vergeten.
Geschreven door
Sybrechtje op 14 november 2004 om 7:48 PMe-mailadres

Bericht
Dag lief prinsesje,

Vandaag een jaar geleden ging ik met zwangerschapsverlof. Wachten op jouw komst. Papa en mama hadden allerlei plannetjes met jouw. Wat hebben papa en ik genoten van de zwangerschap. Vol trots was ik op de buik. De laatste dingetjes voor je kopen om het kamertje helemaal af te krijgen. Jouw kamertje lieve schat.

kusjes
Geschreven door
mama op 14 november 2004 om 4:08 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Hanna,

Zo klein en zo fijn. Je bent een dappere meid en je hebt hard gestreden. Je bent nu een mooie ster. Als het 's-avonds helder is en een ster blinkt er tussen uit weet ik dat jij daar bent tussen alle andere geliefden van ons. Dat je naar beneden kijkt en je waakt over je papa en mama. Je zult er altijd zijn. je bent niet meer hier maar wel in ons hart. Je vlinder staat elke dag in de zon te schitteren en als deze beweegt weet ik zeker dat jij dat bent.
Geschreven door
Petra op 13 november 2004 om 10:22 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Hanna,

Mensen zeggen dat elk nieuw leven een wonder is. Dat is ook zo, maar nu ik jouw verhaal zo lees, dan denk ik: jij was nog meer een wonder: zo mooi, zo fijntjes zijn jouw foto's en zo teer jouw leven. Je bent ondanks alles een tijd bij je papa en mama kunnen blijven en de liefde tussen jullie drietjes straalt van je pagina af.

Lieve Hanna, ik hoop dat je goed over je papa en mama waakt en dat je gelukkig bent op je verre ster.

liefs,

Ghislaine
mama van Robert* en Kamil*
Geschreven door
Ghislaine op 10 november 2004 om 3:52 PMe-mailadres

Bericht
lieve papa en mama van hanna...wat een mooi verhaal hebben jullie geschreven over hanna wat zal ze daar trots op zijn...heel veel liefs diana mama jason*en een dikke knuffel voor jou hanna...
Geschreven door
diana mama jason* op 7 november 2004 om 8:19 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Hanna,
Een mooie engeltjespagina speciaal voor een heel mooi en speciaal meisje, jij dus Hanna.
Zo vol liefde heeft papa over je geschreven. De mooie foto's van jou en je papa en mama, zo veel liefde.
Het heeft allemaal veel te kort geduurd.
Lieve Hanna, een engelenkus voor jou en knuffel voor je dappere papa en mama.
Liefs Diana, mama van kylian*, Ciara en Ayla
Geschreven door
Diana op 6 november 2004 om 2:18 PMe-mailadres
Eigen website
http://lieve-engeltjes.nl/engeltje/KylianK

Bericht
Lieve Hanna,

Nog iedere dag denken we aan jou. Als de zon door de ramen van de tuindeuren schijnt, zien we de vlindertjes die we van jouw papa en mama hebben gekregen. Als het donker is en de hemel helder, straal jij als een sterretje. Als we langs je plekje in de zon rijden, fluiten de vogels en lijkt het net of je "hallo" tegen ons zegt. Heel even was je bij papa en mama thuis en heel even lag je in je eigen kamertje vlak naast die van ons. Wat zouden we graag je lachen en brabbelen in de tuin hebben gehoord deze zomer. Wat zou je fijn kunnen spelen met onze kleine meid. Je hebt zoveel warmte en liefde gebracht.We trots op je! dag lieve Hanna,kusje van de buurtjes xxx
Geschreven door
Monique, Jeroen&Robin op 3 november 2004 om 5:41 PMe-mailadres

Ga naar pagina
1 Berichtjes van op/voor 12 december 2019 2Berichtjes van op/voor 12 september 2006 3Berichtjes van op/voor 30 juni 2005 4 5Berichtjes van op/voor 22 oktober 2004 6Berichtjes van op/voor 3 oktober 2004