Blue Flower

Alle gedichtjes die hier staan zijn geschreven vanuit een persoonlijk gevoel dat paste bij dat moment. Deze gedichtjes kunnen een stukje steun zijn voor een lotgenoot of iemand die zich verbonden voelt.

Iedere dag verschijnt er een ander gedichtje als eerste, maar je kan door de gedichten bladeren of zoeken op titel, datum of schrijver.

Het auteursrecht van de gedichtjes blijft altijd bij de schrijver ervan liggen, ook als het gedicht anoniem of onder een schuilnaam gepubliceerd wordt. Met een duidelijke verwijzing naar de schrijver en de vindplaats (http://www.lieve-engeltjes.nl/gedicht/index.php) mag u het gedicht voor eigen gebruik gebruiken, bijvoorbeeld om iemand een hart onder de riem te steken.

We werken er nog aan om ook jouw gedichtje te kunnen plaatsen, als je dat onder deze voorwaarden met ons en anderen wil delen. Gedichtjes zijn uitsluitend zichtbaar nadat ze door onze gedichtencommissie zijn goedgekeurd. In afwachting van het afronden van wat technische puntjes kan je je gedicht alvast mailen naar onze webmaster.