Blue Flower

Stichting Lieve Engeltjes wil er voor zo veel mogelijk mensen zijn. Mede daarom hebben we besloten geen contributie van onze leden te vragen. We vinden dat een eventuele financiële drempel het lidmaatschap niet in de weg mag staan en willen mensen die al in zo’n emotionele situatie zitten niet onnodig extra belasten.

Gevolg hiervan is dat we volledig afhankelijk zijn van donateurs en sponsoren om onze stichting draaiende te kunnen houden. 

Draag jij de stichting een warm hart toe? Vindt u het belangrijk dat het mooie werk van Lieve Engeltjes kan worden voortgezet? Wordt dan donateur of sponsor! Iedere bijdrage is van harte welkom. Voor meer informatie of het aanmelden als donateur of sponsor kunt u ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de pagina Contact vindt u onze bankgegevens. Bij voorbaat hartelijk dank! 

Sponsoren

We zijn onze sponsoren - u ziet ze hiernaast vermeld - heel dankbaar voor hun hulp, op welke manier dan ook. Dankzij hen zijn wij in staat lotgenoten te ondersteunen en hen de warme deken van medeleven te mogen laten ervaren. Neemt u even de tijd op de websites van onze sponsoren te kijken. Klik hiervoor op het betreffende logo.

Samenwerking

Een andere manier om ons te steunen is onze samenwerking met Bol.com: wanneer u via deze link naar bol.com gaat en een bestelling plaatst, ontvangt Lieve Engeltjes een klein percentage van de omzet. Dit geldt niet alleen voor boeken e.d. die wij op onze website noemen, maar voor hun gehele aanbod! 

Een andere manier om ons te steunen is onze samenwerking met SponsorKliks.com. Wanneer u via deze link naar de site van SponsorKliks.com gaat en een bestelling plaatst bij een van de deelnemende webwinkels, ontvangt Lieve Engeltjes een klein percentage over de aankoop. U kunt in uw account zelf zien wat het bedrag is dat wij ontvangen.

Gesteund door loterij

Ook zijn wij heel blij dat wij onderdeel uitmaken van de Vriendenloterij. Als u lid wordt, betaalt u € 15,50 per lot per maand, waarvan – als u Lieve Engeltjes opgeeft als het doel dat u wenst te ondersteunen - € 6,50 ten goede komt aan Lieve Engeltjes. Via deze link kunt u zich aanmelden. Voor meer informatie mag u ons ook eerst mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarnaast zijn wij een van de goede doelen die worden ondersteund door de Support Actie, een andere Nederlandse loterij. Maar liefst 80% van hun opbrengst gaat rechtstreeks naar het goede doel. De kosten van een lot bedragen € 5,50. Lieve Engeltjes ontvangt hiervan € 4,40. Aanmelden kan via deze link.