Blue Flower

Onze (bestuurs)leden zijn regelmatig aanwezig op open dagen, beurzen en symposia om het werk van Lieve Engeltjes onder de aandacht te brengen, kennis uit te dragen en steun te bieden. Onderstaand geven wij je een overzicht van de evenementen waarop we de komende periode vertegenwoordigd zullen zijn. Een up-to-date overzicht en extra informatie kun je vinden op onze Facebookpagina en natuurlijk houden we je ook via het digitale LE Magazine "Gedeelde Gedachten" op de hoogte. Je kunt het magazine inzien via deze website onder 'Magazine'.  

We zouden het erg leuk vinden je op een van onderstaande data te ontmoeten! 

  • 2023: 14 september   Uitvaartevent Jubbega; Zaal Restaurant De Koppenjan, Schoterlandseweg 20, Jubbega        
  • 2023: 21 oktober       Mensenlinq Inspiratiedag Meppel, Oude Kerk, Meppel
  • 2023: 04 november    Mensenlinq Inspiratiedag Dronten, Theater de Meerpaal, Dronten  
  • 2024: 29 januari        Symposium Zorg rond de pasgeborene, Congrescentrum de Rheehorst, Ede

Ook willen we je wijzen op de jaarlijkse bijeenkomsten voor Wereldlichtjesdag, die op talloze plaatsen in Nederland worden georganiseerd. Op deze dag, altijd op de tweede zondag van december, worden wereldwijd om 19.00 uur lokale tijd kaarsjes aangestoken voor alle overleden kinderen, ongeacht hoe lang geleden of op welke leeftijd zij zijn overleden. Voor veel (groot)ouders en andere betrokkenen zijn dit waardevolle bijeenkomsten, waarbij zij extra mogen stilstaan bij hun gemis en verdriet en mogen ervaren dat zij niet alleen staan in hun verdriet. En bovenal dat hun kind nooit zal worden vergeten! 

Dit jaar zal Wereldlichtjesdag plaatsvinden op zondag 8 december 2024.

Voor meer informatie en een overzicht van alle plaatsen waar een bijeenkomst wordt georganiseerd, verwijzen wij je naar: www.wereldlichtjesdag.nl. 

Lieve Engeltjes is onder de aandacht gebracht: