KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Virgilio

* 18 februari 2000 †

Eric, Debby en Cathaëlla

Virgilio 18 februari 2000

Ongeveer in juli/augustus 1999 is mijn vrouw zwanger geraakt van ons tweede kindje. Alles liep voorspoedig tot donderdag 17 februari 2000, mijn vrouw was toen 33 weken zwanger.

Mijn vrouw verloor 's morgens wat bloed en ze dacht dat het een slijmprop was, toen de verloskundige gebeld, en die belde 's avonds terug en die zij dat het best wel kon, maar dat het wel vroeg was, ze vroeg of mijn vrouw een harde buik had, het antwoord was Ja, dit wilde nog niets zeggen.

's Avonds is de verloskundige langsgeweest, die heeft mijn vrouw gecontroleerd en ging kijken of er een hartslag is van de baby, ze kon geen hartslag vinden. SLIK. Mijn vrouw had toen het gevoel al van dit zit niet goed, dus naar het ziekenhuis en kijken of ze daar iets konden horen.

In het ziekenhuis konden ze alleen nog maar concluderen dat de baby niet meer leefde, dan stort je wereld in en al je verwachting, ideeën maakt plaats voor pijn, verdriet, leegte, verdriet, onbegrip.

De bevalling is vanzelf opgang gekomen en VIRGILIO werd op 18 februari 2000 geboren om 3.59 uur, een zoon, dan lijkt het of de klap harder aankomt omdat we al een dochtertje hebben.

De oorzaak is nog niet bekend op 6 maart 2000 weer in het ziekenhuis geweest en alles was goed, er worden nog een paar onderzoeken gedaan zo als obductie, en andere testen, op 10 april 2000 weten we misschien meer.