Blue Flower

Een engeltjespagina is een plekje op internet waar ouders het verhaal van hun kindje kunnen vertellen. Bij Lieve Engeltjes weten we hoe makkelijk andere mensen over het verdriet van mensen met een engeltje heen stappen. Voor de anderen gaat het leven verder. Voor de ouder ook, maar er is wel iets veranderd.

Op de engeltjespagina van een engeltje is het verhaal ook na vele jaren terug te vinden. In de grote ruimte van het internet, maar toch ook in de bescherming van andere engeltjes.

Het verhaal van engeltje wordt door de ouders zelf geschreven. Ook leveren ze zelf eventuele foto's en andere afbeeldingen aan. Het auteursrecht op de tekst en de afbeeldingen ligt bij de ouders, Lieve Engeltjes geeft deze slechts door. Wel heeft Lieve Engeltjes het recht om een tekst aan te passen of plaatsing te weigeren.

Engeltjespagina's kunnen aangemaakt worden voor ouders die actief zijn binnen Lieve Engeltjes. In een aantal gevallen kan ook door een grootouder of een brusje een engeltjespagina gemaakt worden. In deze gevallen vragen we wel om toestemming van de ouders van het engeltje en we behouden ons het recht voor om toch niet over te gaan tot het plaatsen van een engeltjespagina van een niet-ouder. Voor ouders die ervoor kiezen om niet actief te worden binnen Lieve Engeltjes is er ook de mogelijkheid om een engeltjespagina te kopen. Hiervoor vragen we een eenmalige bijdrage van €50,-.

Voor meer informatie, neem contact op met engeltjespagina@lieve-engeltjes.nl.

Deze engeltjes hebben binnenkort hun engeltjesdag:


Brandon

* 20 mei 2000
† 20 mei 2000


Milo

* 22 mei 1995
† 21 mei 1998


Mandy

* 24 mei 1991
(† 22 mei 1991)


Karlijn

* 19 mei 2000
† 22 mei 2000


Jonas

* 27 januari 2000
† 22 mei 2000