KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Semmy

* 13 mei 1996 †

Nathalie en John

Mijn Sterretje

Hallo lieve mensen,

Ik wil jullie graag vertellen over mijn engeltje Semmy. Semmy is met een spoedkeizersnede na 9 maanden geboren. De reden van deze snelle ingreep was, dat op de ctg-scan te zien was, dat zijn hartritme niet meer was zoals die hoorde te zijn. Semmy is levend geboren. Hij was niet erg sterk, maar de gynaecoloog had toch nog goede hoop. Helaas is mijn manneke na 20 minuten toch overleden. Iedereen stond perplex, het was niet te bevatten, ook voor de artsen niet.

Ik kwam na zo'n 2 en half uur uit mijn narcose en kreeg direct te horen dat mijn zoontje was overleden. Ik dacht dat mijn wereld instortte, ik had al die maanden zo uitgekeken naar mijn kindje en moest nu zonder hem verder gaan.

Na verder onderzoek is er geen doodsoorzaak gevonden. Dit was voor mij niet te verteren, WAAROM !!!!

Semmy is op 18 mei gecremeerd. Dat is ook de dag dat ik uit het ziekenhuis ben ontslagen en daar ging ik met lege handen en dan nog naar huis, waar een kamertje op m'n ventje stond te wachten. Wat was het moeilijk om daar in te gaan. Zijn kamertje, zo leeg, ongelofelijk, hoe kon dit ons overkomen!!!

Mijn sterretje Semmy

Er volgde een hele zware periode in ons leven, onze Semmy was er niet meer. Wat ik vooral ook wil zeggen, is dat mijn man en ik helemaal uit elkaar zijn gegroeid in die periode (we zijn inmiddels ook uit elkaar). Dus lieverds van me, blijf elkaar steunen en luister naar elkaar, vooral in zo'n moeilijke tijd. Ik heb nog wel een zoontje van hem gekregen, ongeveer 1 jaar na Semmy's overlijden. Dat was ook heel moeilijk voor me. Die vergelijkingen die je maakt, het was erg moeilijk, maar ook daar ben ik doorheen gekomen.

Ik ben ziels gelukkig met mijn Micha, inmiddels ben ik weer getrouwd met een geweldige man (John), mijn leven loopt weer op rolletjes. Maar Semmy zit nog iedere dag in mijn gedachten, ik vergeet hem nooit meer, mijn mannetje !!!!! Hij heeft een speciaal plaatsje in mijn hart.

Nathalie

Gedicht voor ons sterretje

Het Waarom zullen wij nooit weten,
maar we zullen je nooit vergeten.
Dag lief Sterretje
Dag Semmy