KievitsbloemKievitsbloemKievitsbloem

Welkom in het gastenboek van Levi


Hieronder staan de berichten 37 tot en met 13 van de 37 berichten.
Schrijf een berichtje voor Levi


Bericht
Wat hebben jullie dit mooi omschreven, ik pik een traantje weg.... Dikke knuffel ❤️
Geschreven door
Annet op 24 oktober 2020 om 4:59 PMe-mailadres

Bericht
Lieverd,
Al veel te lang geen krabbeltje neergezet. Dat komt eigenlijk omdat je in mijn hart overal mee naar toe gaat en dus alles meebeleeft.Met je broertje gaat alles oke. Voel je de kussen wel die hij je geeft als we bij je monumentje zijn? Altijd op het Levi-knuffeltje.
Dat mooie klompje is van pake en beppe en opa en oma hebben je prachtige vlinders gegeven, we zullen ze binnenkort brengen.
Dano, Nikki en jij hebben het druk, er komen steeds meer sterretjes bij...wij geven vanaf hier een knuffel voor Ivar en Marijn.
Mannetje Levi, ik mis je maar je bent altijd bij me.
Dikke kus van Mem
Geschreven door
Mem op 26 november 2007 om 10:11 PMe-mailadres

Bericht
Dag lief blond mannetje,

Het is bijna weer jouw geboortedag! 4 jaar pas/alweer.
Je bent deze maand wat vaker in mijn gedachten en ik zal je vertellen waarom... Mijn broertje en schoonzusje hebben er op 4 september een zoontje bij gekregen KANE LEVI. Mooi he ik wist de naam nog niet in tegenstelling tot hun eerste kindje die naar Dano vernoemd is, maar moest, toen ik het hoorde, natuurlijk gelijk aan jou denken. Toen ik mijn broertje vroeg wat voor naam ze voor een meisje gehad zouden hebben zei hij: Nikki Kiara :-). Tja toeval...... of hebben jullie met z'n drieen pret voor tien daar boven!Mijn broertje was in ieder geval zeer verbaasd toen ik het hem vertelde.
Blaaskus van mij,
Geschreven door
Janet Kortleven op 21 september 2006 om 2:34 PMe-mailadres

Bericht
Hoi lytse pop,

Heb je gistermiddag samen met Dano die mooie regenboog gemaakt? Dat dacht ik wel. Ik heb natuurlijk een kusje omhoog gedaan, dank je wel!
Hou ook van jou.
dag moppie!
Geschreven door
Mem op 9 april 2005 om 12:02 PMe-mailadres

Bericht
Hallo Levi,

Voor jou ook de vraag, wat voor vuurpijl zou je vanavond willen zien? Odin en ik hebben er een aantal gekocht voor jou en je vriendje Dano (en natuurlijk voor al die andere (b)engeltjes ook wel). We kunnen maar niet kiezen. Dus hebben we besloten dat ze allemaal jullie kant op komen.

Zoen!
Geschreven door
Ragnhilde & Odin op 31 december 2004 om 12:02 PMe-mailadres

Bericht
Dag lieverdje,

Wat hebben we toch maar een fijne, veel te korte tijd gehad, samen. Het buidelen met jou staat in mijn geheugen alsof het gisteren was. Huidje op huidje, mijn armen om jou heen. Zo dicht mogelijk samen als maar kan. Daar denk ik nog vaak aan.
Mem houdt ontzettend veel van je, poppie. Wish you were here...
Nu ik naar buiten staar fonkelt er ineens een sterretje..dikke kus terug!!!
Geschreven door
Memmie op 23 december 2004 om 10:04 PMe-mailadres

Bericht
Hey mannetje van me,

Nu al weer 2 jaar, zo buiten gevaar.
In rust en één met de natuur, in herinnering zo puur.
En altijd weer elke dag, dankbaar dat ik je kennen mag.
Met liefde en met troost, symbolisch vaak nagebootst.
Tot die keer, dat het wordt weer meer.
Hier of daar, dat maakt niet uit want het is met elkaar!

Ballonse!

Geschreven door
pappa op 25 oktober 2004 om 3:28 PMe-mailadres

Bericht
Toen ik zojuist naar de hemel keek, leek het toch écht alsof er een klein mannetje lekker lag te luieren in de schoot van de maan. Zou het echt zo zijn, dat je daar zo heerlijk ligt uit te rusten? Eventjes bijkomen van je avonturen met die andere mooie ster, Dano? Hoe dan ook, Odin en ik kijken al een paar jaar met hele andere ogen naar de sterren en de maan. En ik ben er steeds meer van overtuigd dat er ook naar ons gekeken wordt. Het geeft me een warm gevoel. En terwijl ik dan naar de maan en de sterren kijkt, is het net alsof het zonnetje iedere keer een straaltje stuurt. Dag liefje.
Geschreven door
Ragnhilde op 24 oktober 2004 om 8:35 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Levi,

Twee jaar geleden ben jij weggevlogen hier ver vandaan.
Nu leef jij daar tussen de sterren dichtbij de regenboog, schommel jij 's avonds op de maan en verwarm jij ons met je zonnestralen.
Is het daarboven ook zo? niemand kan het mij vertellen maar wat zou ik dit graag willen geloven, net zoals ik graag zou willen geloven dat er een tijd komt dat wij allemaal weer samen zijn, zouden wij elkaar herkennen?

Lieve Levi, waar je ook bent mannetje, ik hoop dat je daar gelukkig kan zijn en wie weet..., komen wij elkaar nog eens tegen.


Op een wolkje ôh zo hoog,
kijk jij naar de regenboog.
Jij zit daar heerlijk zacht,
met de maan die naar je lacht.
Sterretjes blinken om je heen,
je bent daarboven niet alleen.

Hele dikke knuffel van mij.
Geschreven door
Els. op 24 oktober 2004 om 8:19 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Levi,

Alweer en ook pas 2 jaar geleden was het dat jij voor je leventje vocht. Dat jij papa en mama liet zien hoe fijn je het vond als ze bij jou waren, met je buidelden, je kusjes gaven, je met liefde verzorgden. Nu twee jaar later blijft die herinnering aan die zware maar ook mooie prachtige liefdevolle periode die jullie met elkaar hebben doorgebracht. En wat zouden we weer graag even terug willen naar deze periode, helaas..........Wat overblijft zijn de herinneringen en de warmte en liefde die wij voelen als wij aan jullie denken. Omdat er liefde is bestaat er geen voorbij lieverd! Je zal ze blijven verwarmen met jouw lichtje zoals wij voor jullie elke keer weer een kaarsje zullen branden. Zo zal licht en warmte ons blijvend verbinden en zal het ons troosten in donker en in kou!

Als tranen een trap konden bouwen
en herinneringen een brug
dan klommen wij hoog de hemel in
en haalden we jullie gelijk weer terug.

Mijn kaarsjes gaan vanavond weer aan, stralen jullie weer terug?
Dikke blaaskus,
Janet Kortleven
Geschreven door
Janet op 20 oktober 2004 om 4:24 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Levi,

Vandaag is het de dag dat jij twee jaar had moeten worden, een verjaardag waarbij een grote verjaardagstaart hoort met twee kaarsjes die jij had moeten uitblazen en waarbij je kleine broertje je had kunnen helpen.
Helaas mocht dit niet zo zijn.
Toch hoop ik dat je vandaag met alle andere engeltjes een fijne dag hebt gehad en wie weet, heb je je verjaardagstaart toch nog gekregen.

Klein jongetje van twee,
hoe had jij er nu uit gezien?
Klein jongetje van twee,
had je al gerend misschien?
Klein jongetje van twee,
hoeveel had je nu moeten wegen?
Klein jongetje van twee,
zijn je haartjes blond gebleven?
Klein jongetje van twee, wat doet het toch veel pijn,
dat jij nooit een jongetje van twee zult zijn.

Lieve Levi, laat je sterretje vannacht maar fonkelen.
Dikke knuffel,
Mama van Nikki*
Geschreven door
Els op 30 september 2004 om 09:20 AMe-mailadres

Bericht
Lieve Levi,

Wat heb jij een leuk klein broertje. Ik heb hem mogen bewonderen. Een klein jongetje met een klein rond gezichtje en net als jij blonde haartjes. Je kan goed zien dat jullie broertjes zijn. Wat zal je trots op hem zijn.
Afgelopen zondag was het de geboortedag van ons jongetje Nikki*, jullie hebben er vast en zeker een leuk feestje van gemaakt. Wij hebben in iedergeval veel zonnestraaltjes van jullie mogen ontvangen.

Levi, houd jou papa, mama en kleine broertje maar goed in de gaten en stuur ze maar veel zonnestraaltjes, ik weet dat ze daar blij mee zijn.

Een dikke knuffel van mij en geef je ook een knuffel aan ons jongetje Nikki*?

Mama van Nikki*
Geschreven door
Els op 24 september 2004 om 8:08 PMe-mailadres

Bericht
Lief klein mannetje van me,

Alweer twee keer 4 seizoenen voorbij, de tijd gaat veel te snel.
Twee jaar geleden verscheen er een mooie regenboog buiten het ziekenhuisraam en gister hebben we omstreeks dezelfde tijd een grote Mickey Mouse-ballon naar je opgelaten.
Een dag met veel emotie en dierbare herinneringen!

Ik denk iedere dag aan je, lieverd.
Een hele dikke kus van Mem
Geschreven door
Mem op 24 september 2004 om 10:36 AMe-mailadres

Bericht
Hallo dan Levi,

Gisteren je broertje bewonderd. Een prachtig wondertje ook hoor. Dat jullie broers zijn is wel heel duidelijk. Prachtig om te zien!
Toen mamma en ik bij Ben kwamen was hij al wakker en had honger voor tien. Toen hij lekker gegeten had ging hij liggen slapen bij je mama. Hij lag vast lekker te dromen van een grote broer die een oogje op hem houdt;-)
Binnenkort komt mama ons nieuwe huisje bewonderen. Odin en ik hebben nu ook een tuintje. Zorg jij samen met Dano voor de verlichting 's avonds? Oké mannetje, 'n dikke knuffel van Ragnhilde en Odin.
Geschreven door
Ragnhilde op 8 april 2004 om 10:41 AMe-mailadres

Bericht
Lytse pop fan Mem,

Nog meer heb ik aan je gedacht, toen ik in hetzelfde ziekenhuis lag. Een paar deuren dichterbij de uitgang, maar dezelfde verpleegsters. We hebben ook vaak over je gesproken. Dat was fijn.
Tijdens een van de nachten weet ik zeker dat je de maan over Ben's wiegje liet schijnen. Daarmee heb je me laten weten dat je op Ben zult passen.
En jij weet, Mem houdt van je!
Dag lieffie!
Geschreven door
Mem op 19 maart 2004 om 4:00 PMe-mailadres

Bericht
Hoi lieverd,

Vandaag een speciale dag, mama is jarig! Ze is vast heel blij en gelukkig om dit samen met papa en je kleine broertje te kunnen vieren, maar ook weer zo verdrietig omdat ze jou moet missen. Stuur vandaag maar een extra straaltje om ze te laten voelen dat ook jij er altijd zult zijn.
Je kleine broertje lijkt sprekend op je, ook zo'n lief klein blond mannetje. Toen ik hem kwam bewonderen en hem in mijn armen kreeg kwam mama ook naar beneden. Juist op dat moment speelde op de radio dat mooie nummer van Marco. Kippevel ik moest me eventjes vermannen. Mama maakte het kadootje voor Ben open, maar ik had ook iets speciaals voor haar. Ik was er zelf helemaal weg van en natuurlijk had het met jou te maken. Weer een tastbaar hebbedingetje wat naar jou verwijst, we kunnen er niet genoeg van hebben.

Lieverd pas goed op je kleine broertje. Ik weet zeker dat jij zijn beschermengeltje zult zijn net zoals Dano dat voor Noah is. Hou hem maar goed in de gaten hij zal weten dat er ergens een grote broer is die op hem past.

Blaaskus van mij.

Geschreven door
Janet Kortleven op 18 maart 2004 om 12:02 PMe-mailadres

Bericht
Hoi lieve knul van mij.
Je weet het al hé, je hebt een broertje gekregen. We noemen hem Benjamin, de jongste telg, maar we gaan hem Ben noemen hoor. Vanaf zijn geboorte liet ie gelijk maar zijn longentjes gelden Levi. Je kunt goed zien dat jullie broertjes zijn. Net als jij heeft ie witte haartjes en eh ... een "kuiltje" in z'n "kin". Maar sabbelen, daar kan hij je "nog" niet in evenaren. We zullen hem wel een paar foto's laten van jouw laten zien, waarbij je het voorbeeld geeft. Zogauw hij de sterrenhemel kan zien, laten we hem naar je zwaaien, laat jij intussen wat zonnestrallen op zijn hoofdje vallen. Hey kanjer, we missen je. We zullen je broertje vertellen hoe trots hij op zijn grote broer kan zijn! Lieffie we houden van je!

Pappa
Geschreven door
pappa op 6 maart 2004 om 10:26 AMe-mailadres

Bericht
Hallo lieve Levi,
Wij zijn bij jou papa en mama op visite. We hebben jou ook bezocht. Daarna zijn we naar de dierentuin in Amersfoort geweest. We hadden jou zo graag mee willen nemen maar dat kan nu eenmaal niet en daar moeten wij ons bij neer leggen.
Bij jou monumentje is leuke kerstversiering. Dag lieve jongen, tot een volgende keer.

Jouw opa en oma
Geschreven door
opa & oma op 27 december 2003 om 08:55 AMe-mailadres

Bericht
Lieve mensen,
Ik heb jullie verhaal in de rondzendbrief gelezen en nu kwam ik jullie mooie kereltje tegen bij LE.
Mooie naam voor een prachtige zoon.
Sterkte in de komende "feestdagen".
Geschreven door
Eline, mamma van Levien* op 19 december 2003 om 9:55 PMe-mailadres

Bericht
Levi,
Zo mannetje, ik heb een tijdje niets van me laten horen maar uit het oog uit het hart is in dit geval NIET aan de orde. Maar ach, dat weet jij ook wel want dat knipogen via de sterren zien ik heus wel hoor. Ik (Ragnhilde) zou bijna denken dat je aan het lonken bent ha,ha. Zeg lieverd, ik beloof je dat ik niet meer zo lang zal wachten met schrijven. Blijf jij dan lonken uhhh knipogen;-)
Groetjes van Ragnhilde & Odin.
Geschreven door
Ragnhilde op 3 november 2003 om 11:44 PMe-mailadres

Bericht
Leave lytse pop,

Het is nu 4 seizoenen vanaf de dag dat we je moesten laten gaan. Zo graag willen we geloven dat je op de regenboog omhoog vloog naar de sterren. En zo komt het mannetje, dat je ons bij heldere nachten naar jouw sterretje ziet zwaaien.

Vandaag zijn pappa en ik naar het grote strand geweest. We hebben je naam in grote letters op het strand geschreven: we love Levi! We hebben iedereen laten zien hoeveel we van je houden, mannetje.
We zijn trots op je en missen je iedere dag! En een dag als vandaag benadrukt dit alleen maar extra, door het verdriet. Toch hebben we gekozen om vandaag iets leuks te doen Levi. Niet om te vieren maar om onze herinneringen en dankbaarheid voor de weken samen met jou, op een fijne wijze te beleven. Zo zal ook weer deze dag, een herinnering samen met jou voor de toekomst zijn.

We love you Levi!
Geschreven door
Mem & Pappa op 24 oktober 2003 om 7:31 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Levi,

Toen je moeder mij vorig jaar belde met het droeve bericht dat ze jou moesten laten gaan en ons vroeg of we je nog wilden leren kennen, zijn wij natuurlijk gekomen. De natuur was toen onstuimig en behoorlijk van slag, net als wij en velen om ons heen. Die avond onderweg naar jou toe verscheen de ene na de andere regenboog aan de hemel. Het was moeilijk, emotioneel en heftig om jou en je papa en mama samen te zien. Alsof de geschiedenis zich weer herhaalde, maar dit keer stonden wij aan de zijlijn. Het was en voelde zo verdrietig en intens, maar het was ook weer heel fijn om je te leren kennen en met jou en je papa en mama samen te zijn en onze gevoelens en ons verdriet te delen. We hebben nog even in je dagboekje geschreven en je heel goed in ons opgenomen. Ik heb je via je moeder nog twee kussen gegeven, één voor jezelf en één voor onze kanjer.
Toen kwam de dag dat je ouders je moesten laten gaan, vandaag precies een jaar geleden. Je hoefde niet langer meer te vechten en je kreeg de rust die je verdiende. Ook jouw ouders hadden geen andere keuze dan deze uit liefde voor jou, maar lief blond ventje wat missen wij jullie en nog zoveel meer..........!

Soms
nog altijd
ondraaglijk zwaar
is 't verdriet
't verlangen naar
maar in ons hart
immer verbonden met elkaar....

Knuffel,
Janet Kortleven


Geschreven door
Janet Kortleven op 24 oktober 2003 om 4:16 PMe-mailadres

Bericht
Lieve ouders van Levi,

Vandaag 1 jaar geleden dat kleine levi is heengegaan.
Ik wil jullie laten weten dat ik aan jullie denk........en heel veel sterkte toewensen met deze dag, en in de toekomst.

Liefs Wilma
Geschreven door
Wilma op 24 oktober 2003 om 3:47 PMe-mailadres
Eigen website
http://members.lycos.nl/dagboek1

Bericht
Lief klein mannetje,

Het is alweer 1 jaar geleden dat jij een speciaal plekje tussen de sterren veroverde.
1 jaar zonder de strijd die jij moest leveren maar nooit kon winnen.
Al missen jou papa en mama je heel erg, ik weet zeker dat ze troost kunnen putten uit de fijne herinneringen aan jou korte maar ôh zo byzonder leventje.
Pas goed op ze lieverd.

Mama van Nikki*
Geschreven door
Els op 24 oktober 2003 om 3:23 PMe-mailadres

Bericht
Lieve Levi,

Vandaag een jaar geleden is je hartje opgehouden met kloppen ... Je leeft voort in de harten van je papa en mama en iedereen die betrokken is geweest (en nog steeds is) bij je geboorte, je korte leven en de verdere weg die je papa en mama 'zonder' jou moeten gaan. Het zal nooit zonder jou zijn want de herinnering aan jou zal altijd blijven voortleven. Dag lieverd.
Geschreven door
Trieneke op 24 oktober 2003 om 12:11 PMe-mailadres

Ga naar pagina
1 2Berichtjes van op/voor 2 oktober 2003

Ga naar pagina
1 2Berichtjes van op/voor 2 oktober 2003

Schrijf een berichtje voor Levi

Ga naar het verhaal van Levi