SneeuwklokjeSneeuwklokjeSneeuwklokje

Welkom in het gastenboek van Marha


Hieronder staan de berichten 4 tot en met 1 van de 4 berichten.
Schrijf een berichtje voor Marha


Bericht
Hey zussi!
Bijna zou je 18 jaar zijn! Zou je volwassen zijn! Binnekort komen mama en ik je plekje weer helemaal mooi maken, die is nu niet meer zo mooi... dat moet tuurlijk opgelost zijn als je jarig bent!

Ik heb nu mijn eerste examens! Super spannend, maar ik weet dat je altijd me engeltje op me schouder bent en me helpt! En die hulp zal ik nodig hebben dit jaar! Ik weet dat je er bent zus...

Love you! Je kleine zusje
Geschreven door
Annet op 6 november 2018 om 5:48 PMe-mailadres

Bericht
heyy zussi,

laat ik je even op de hoogte stellen
ik heb nu mn laatste toetsweek van het jaar, deze beslist dus of ik over mag naar mijn examen jaar, maar heb er een beetje een rommeltje van gemaakt, bij sommige vakken kan ik zo mn best doen en nog onvoldoendes halen. volgensmij wordt er soms gedacht dat ik niks doe, maar ik doe zo hard mn best! maar bij sk bijvoorbeeld, kan ik n 10 halen en nog een onvoldoende staan. ik heb volgensmij de toetsweek redelijk goed gedaan, maar ik heb zo een onderbuikgevoel dat t niet goed komt... maar ik wil zo graag over, gewoon met al mijn vrienden. misschien kan je me een beetje helpen vanaf je grote ster... heb t nu echt nodig zus. misschien kan je aan Yvonne vragen of ze ook kan helpen. anders weet ik t ook niet....

thanks zus! i love you!!!
xx je kleine zusje
Geschreven door
annet op 28 juni 2018 om 4:15 PMe-mailadres

Bericht
hey zussie,

volg je ons een beetje vanaf je sterretje? het gaat bij mij jammer genoeg een beetje slecht op school... kan je een beetje helpen vanaf je ster?

xx je kleine zusje Annet
Geschreven door
Annet op 27 november 2016 om 10:23 PMe-mailadres

Bericht
hey zus,

jeejj, je gastenboek is weer open! nu kan ik weer berichtjes voor je maken!

laat ik dan eerst maar beginnen met dingen die zijn gebeurd in de tijd dat je boek dicht was. 1)papa en mama zijn gescheiden. 2) mama is van haar fiets gevallen, en moet binnekort een kunstknie(want haar knie was gebroken) 3) je tante is overleden aan kanker. misschien heb je je tante wel al gezien daar boven op je ster.

nu heb ik vraagjes voor jou: hoe is het met jou? heb je je tante al gezien? en nog een ding: het gaat niet zo goed bij mij op school, ik hoop dat je me een beetje kan helpen met school.

xxx je kleine zusje, Annet
Geschreven door
Annet op 14 april 2016 om 5:48 PMe-mailadres

Schrijf een berichtje voor Marha

Ga naar het verhaal van Marha